ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ برای برنامه نویسی و نرم افزار های سنگین

پوریا خان
25-07-2011, 18:59
سلام
برای برنامه نویسی و استفاده از نرم افزارهای سنگین چه جور لپ تاپی مناسب کارم هست؟

پوریا خان
28-07-2011, 20:03
مثل این که باید خودم دست به کار بشم
ASUS N53SV-SX130V چطوره؟
دوامش چطوری هست؟ محکم هست؟

r0ot$harp
29-07-2011, 14:26
سلام عرض می کنم .

کار من برنامه نویسی هست و بعضی اوقات هم طراحی .

لپ تاپی که داشتم Asus F3Sv بود که دادم یه جه تعمیر داغونش کرد . باید مادربورد عوض بشه . می خواستم بدونم لپ تاپ تا قیمت 1.3 چی هست ؟؟؟

B53 چه طور هست ؟؟؟ تصویرش می خوام خوب باشه .

باتشکر احسان

crazyerfran
29-07-2011, 16:45
فقط dell xps l502x

Xilevens
29-07-2011, 19:35
مثل این که باید خودم دست به کار بشم
ASUS N53SV-SX130V چطوره؟
دوامش چطوری هست؟ محکم هست؟
دوست گلم واسه برنامه نویسی از چه IDE استفاده میکنی؟ VS یا چیز دیگه؟
اون نرم افزار سنگین ها میشه بگی چیا و در چه حدی؟

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

سلام عرض می کنم .

کار من برنامه نویسی هست و بعضی اوقات هم طراحی .

لپ تاپی که داشتم Asus F3Sv بود که دادم یه جه تعمیر داغونش کرد . باید مادربورد عوض بشه . می خواستم بدونم لپ تاپ تا قیمت 1.3 چی هست ؟؟؟

B53 چه طور هست ؟؟؟ تصویرش می خوام خوب باشه .

باتشکر احسان
دوست عزیز با 1.3 لپ تاپ نسبتا خوبی میشه خرید شما میخوای تصویر خوب باشه
ولی یه لطفی بکن شما هم به سوالات بالا که گذاشتن جواب بده

پوریا خان
29-07-2011, 19:58
vs هم هست
نرم افزار های
sibelius و
نرم افزارهای گرافیکی
ضمنا می خوام دوام زیادی داشته باشه و چند سال کار کنه
ASUS N53SV-SX130V با گارانتی سازگار 1290000 زده توی سایتش خوبه؟

Xilevens
29-07-2011, 23:26
vs هم هست
نرم افزار های
sibelius و
نرم افزارهای گرافیکی
ضمنا می خوام دوام زیادی داشته باشه و چند سال کار کنه
ASUS N53SV-SX130V با گارانتی سازگار 1290000 زده توی سایتش خوبه؟
لپ تاپ خوبی هست با این قیمت میتونی رو اچ پی 6080 هم فکر کنی که تنها مزیتش کارت گرافیکش که چند درصدی قویتره
اما گارانتی معتبری تو ایران نداره
این مدل اسوس فقط صفحه کلیدش یه کم ناجوره
اما به نظر من صفحه نمایش بهتری نسبت به 6080 داره
با اینحال خودتون باید هر دو رو ببینید و به نظر خودتون مقایسه کنید صفحه نمایش کدوم بهتره
واسه نرم افزارهای گرافیکی گرافیک اسوس بهتره چون 2 گیگ رم داره و این واسه نرم افزارها بهتره خیلی هم بهتره

r0ot$harp
30-07-2011, 13:42
سلام عرض مي كنم خدمت دوستان عزيز .

اول از همه IDE كاري بنده VS هست اما پرو‍ژه هايي كه روش اجرا مي كنم پروژه هاي Enterprise هست و مثلا يه پروژه 2000 هزارتا فورم داره . يهو 5 گيگ ميشه .

مي خوام فوق العاده بادوام و خوب كار باشه .

در ضمن صفحه نمايش عالي داشته باشه .

در ضمن دوستان اگر ايسوس مي خواين پيشنهاد بدين تورو قرآن ديجيتال نگين . از اين گارانتي عوضي تر وجود نداره . مطمئن باشين .

در ضمن از چندتا تعمير كار كه سوال كردم گفتند سمت Sony نرو . خيلي بي كيفيت و آشغال شده . و الان فقط پول اسمش رو مي خوره .

در ضمن بهم گفتن Asus - Dell - Hp - Sony . به ترتيب از Asus .

باتشكر احسان

Xilevens
30-07-2011, 14:53
دوست عزیز سونی هم از برندهای خیلی خوبه و تو فروم هم بگردید خیلی ها دارن با این برند کار میکنن و راضی هم هستن
منظور از بی کیفیت شده نسبت به مثلا چند سال پیشه شاید چون مثلا خرابیش بیشتر شده باشه وگرنه لپ تاپ های فوق العاده خوب و زیبایی هستن
به نظر من سراغ دل نرو شما چون واقعا در ارزش نداره خریدن دل و تنها سری XPS میشه شاید گفت هنوز خوبه وگرنه بقیه که هیچی
در مورد صفحه نمایش هم بازم میگم صفحه نمایش یه چیز کاملا شخصیه و حتما باید خود فرد ببینه و نظر بده
گاهی وقتاست که 2 تا صفحه نمایش واسه من مث همه ولی واسه یکی دیگه یه دنیا تفاوت دارن و خیلی بهتر میتونه جزئیات رو درک کنه
ولی یه خوبی الان هست که تقریبا انتخاب ها محدوده
کسایی که فعلا اچ پی میخرن میرن سراخ 6080 یا 6090
کسایی که اسوس میخرن N53SV یا N53SN یا N43 رو انتخاب میکنن
دل ها xps L501 & L502 هست (که دنبالش نرید بهتره)
و از سونی هم سری F خیلی خوبه اونم F22
اسوس هم در صورتی که میخواید خرید کنید بهتره از گارانتی های سازگار یا امرتات خرید داشته باشید
یه سوال دیگه
دیباگ کردن و یا کامپایل همچین پروژه هایی وقت زیادی میگیره؟ به دنبال سرعت بیشتر هم هستید؟
یه نصیحت واسه برنامه نویسی سعی کنید تا میتونید صفحه نمایش بزرگتری رو انتخاب کنید

r0ot$harp
30-07-2011, 21:11
دوست عزیز سونی هم از برندهای خیلی خوبه و تو فروم هم بگردید خیلی ها دارن با این برند کار میکنن و راضی هم هستن
منظور از بی کیفیت شده نسبت به مثلا چند سال پیشه شاید چون مثلا خرابیش بیشتر شده باشه وگرنه لپ تاپ های فوق العاده خوب و زیبایی هستن
به نظر من سراغ دل نرو شما چون واقعا در ارزش نداره خریدن دل و تنها سری XPS میشه شاید گفت هنوز خوبه وگرنه بقیه که هیچی
در مورد صفحه نمایش هم بازم میگم صفحه نمایش یه چیز کاملا شخصیه و حتما باید خود فرد ببینه و نظر بده
گاهی وقتاست که 2 تا صفحه نمایش واسه من مث همه ولی واسه یکی دیگه یه دنیا تفاوت دارن و خیلی بهتر میتونه جزئیات رو درک کنه
ولی یه خوبی الان هست که تقریبا انتخاب ها محدوده
کسایی که فعلا اچ پی میخرن میرن سراخ 6080 یا 6090
کسایی که اسوس میخرن N53SV یا N53SN یا N43 رو انتخاب میکنن
دل ها xps L501 & L502 هست (که دنبالش نرید بهتره)
و از سونی هم سری F خیلی خوبه اونم F22
اسوس هم در صورتی که میخواید خرید کنید بهتره از گارانتی های سازگار یا امرتات خرید داشته باشید
یه سوال دیگه
دیباگ کردن و یا کامپایل همچین پروژه هایی وقت زیادی میگیره؟ به دنبال سرعت بیشتر هم هستید؟
یه نصیحت واسه برنامه نویسی سعی کنید تا میتونید صفحه نمایش بزرگتری رو انتخاب کنید

سلام دوست عزیز .

ممنون بابت پاسختون .

والا من 2.5 سال پیش 1.6 میلیون تومان دادم این Asus رو خریدم .

در مورد سونی و دل هم اکثر تعمیرکار ها می گن جنس های آشغالش تو ایران میاد و کیفیت خوبی نداره. و فوق العاده خرابی داره .

از نظر شما این 3 مدل کدوم بهتر هست ؟؟ Dell 5110 i7 - asus n51sv - و این آخری رو خیلی ازش خوشم اومد . Lenovo y560 .

چندتا از دوستانم می گن این Lenovo خیلی خر کار هست . نمی دونم به خدا . تورو خدا یه چیزی معرفی کنید 2 سال دیگه خراب نشه که دیگه درست نشه .

این لپ تاپ هارو با چه گارانتی بگیرم ؟؟؟

ذر مورد کامپایل نمی شه گفت زمان زیادی می گیره . چون مثل برنامه های گرافیکی Render سنگینی نداره . اما خوب Cpu Usage بالایی داره . اما از رم زیاد استفاده نمی کنه .

باتشکر احسان

szh_1367
30-07-2011, 21:20
اگر واقعا میخواهید لپ تاپ خوب خریداری کنید و کارهای سنگین باهاش انجام بدید به جز برند apple به چیز دیگه ای فکر هم نکنید

Xilevens
30-07-2011, 21:58
سلام دوست عزیز .

ممنون بابت پاسختون .

در مورد سونی و دل هم اکثر تعمیرکار ها می گن جنس های آشغالش تو ایران میاد و کیفیت خوبی نداره. و فوق العاده خرابی داره .

از نظر شما این 3 مدل کدوم بهتر هست ؟؟ Dell 5110 i7 - asus n51sv - و این آخری رو خیلی ازش خوشم اومد . Lenovo y560 .

چندتا از دوستانم می گن این Lenovo خیلی خر کار هست . نمی دونم به خدا . تورو خدا یه چیزی معرفی کنید 2 سال دیگه خراب نشه که دیگه درست نشه .

ذر مورد کامپایل نمی شه گفت زمان زیادی می گیره . چون مثل برنامه های گرافیکی Render سنگینی نداره . اما خوب Cpu Usage بالایی داره . اما از رم زیاد استفاده نمی کنه .

باتشکر احسان
دوست عزیز این مدل لنوو یکی از مدلهای خوب هست کیفیت صفحه نمایشش خیلی عالی نیست
ولی بدم نیست
ولی تا دلت بخواد خر کاره
اگه فقط واسه برنامه نویسی و وب گردی و فیلم میخوای خیلی عالی هست
در حد بازی های روز با کیفیت متوسط هم کار کنه
واسه لنوو یکی از گارانتی ها سازگار هست

amirxbest
30-07-2011, 22:08
دوستان متخصص میتونن یه توضیح کامل هم واسه apple بدن راستش منم مثل دوستمون واسه برنامه نویسی و یه کم هوواسهگرافیک میخوام.
میگن apple سیستم عامل ویندوز پشتیبانی نمیکنه و واسه برنامه نویسی هم خوب نیست و برنامه بد کامپایل میشه.
با visual studio 2010 کار میکنم...
ممنون میشم توضیح کامل بدین.

r0ot$harp
30-07-2011, 22:25
دوستان عزیز ممنون بابت پاسختون .

الان خیلی پیچ در پیچ شده مغزم .

تورو خدا تیر خلاص رو برام بزنین .

من خودم Asus باز هستم . اما این گارانتی آشغال دیجیتال حالم رو گرفت . و همینطور خراب شدن چیپ گرافیک .

نمی دونم خودم خیلی با Asus n53sv حال کردم . اما می ترسم باز برم سراغ Asus و حالم رو بیشتر بگیره .

تورو خدا کمک کنید .

اصلا نه حرف شما نه حرف من . نظرتون رو Dell 5110 I7 چیه ؟؟؟ بخرمش ؟؟؟ ارزون هست . کارم رو راه می نداره .

آخه این lenovo در کنار نقاط قوت زیادش چندتا عیب داره . Sandy Bridge نیست . گرافیکش DDR3 هست .

Usb 3 در مقابل پولی که می دیم نداره .
می گن صفحه نمایش نسب به دل و ایسوس ضعیف تر هست .

این در حد اطلاعات ناقص من بود .

باتشکر احسان

silver65
05-08-2011, 12:35
سلام من هم براي برنامه هاي مهندسي و بندرت گرافيكي مي خوام يه لپ تاپ بخرم نظرم اچ پي 6080 بود ولي مشكلش اينه كه زاويه ديد كمه و تو آفتاب هيچي معلوم نيست خواستم ببينم شما چيزي در حدهمين 6080 سراغ نداريد كه اين مشكلات رو م نداشته باشه از برندهاي ديگه مثلا سوني

Xilevens
05-08-2011, 14:30
دوستان متخصص میتونن یه توضیح کامل هم واسه apple بدن راستش منم مثل دوستمون واسه برنامه نویسی و یه کم هوواسهگرافیک میخوام.
میگن apple سیستم عامل ویندوز پشتیبانی نمیکنه و واسه برنامه نویسی هم خوب نیست و برنامه بد کامپایل میشه.
با visual studio 2010 کار میکنم...
ممنون میشم توضیح کامل بدین.
دوست عزیز به تالارهای اپل مراجعه کنید دوستان اپل باز هستن کمکتون میکنن
سری جدید مک بوک ها که دارای پردازنده اینتل شده ویندوز رو هم پشتیبانی میکنه
و اینکه مک او اس ها برای کاربران حرفه ای کمی محدودیت ایجاد میکنه درسته
ولی شما راحت میتونید ویندوز نصب کنید و حالشو ببرید
موفق باشید
در مورد مدل ها و کارایی و نیازتون هم از دوستان تاپیک اپل بپرسید چون خیلی اطلاعاتشون جامع و دقیق هست
فک کنم آقا سعید و آقا آرش خیلی بتونند خوب کمکتون کنند

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

سلام من هم براي برنامه هاي مهندسي و بندرت گرافيكي مي خوام يه لپ تاپ بخرم نظرم اچ پي 6080 بود ولي مشكلش اينه كه زاويه ديد كمه و تو آفتاب هيچي معلوم نيست خواستم ببينم شما چيزي در حدهمين 6080 سراغ نداريد كه اين مشكلات رو م نداشته باشه از برندهاي ديگه مثلا سوني
دوست عزیز بقیه برندها هم مشابه همین رو دارند ولی عمومشون کارت گرافیکشون یه 20 یا 25 درصدی ضعیفتر هست
چند تا مدل هم هست که گرافیکشون هم رده و حتی قویتره
واسه صفحه نمایش حتما حتما خودتون تشریف ببرید یکی یکی لپ تاپ ها رو ببینید چون نظر شخصی تو این مورد خیلی مهمه
ولی از سونی سری F22 نسبتا جدید و خوبه
بودجتون رو هم تعیین کنید بعد وزن حمل و نقل و جزئیات بیشتر اینبار بتونیم راهنماییتون کنیم که چه مدل هایی مناسب شما هست یا از کدوم تالار ها دیدن کنید تا خوب بتونید انتخاب کنید
موفق باشید

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

دوستان عزیز ممنون بابت پاسختون .

الان خیلی پیچ در پیچ شده مغزم .

تورو خدا تیر خلاص رو برام بزنین .

من خودم Asus باز هستم . اما این گارانتی آشغال دیجیتال حالم رو گرفت . و همینطور خراب شدن چیپ گرافیک .

نمی دونم خودم خیلی با Asus n53sv حال کردم . اما می ترسم باز برم سراغ Asus و حالم رو بیشتر بگیره .

تورو خدا کمک کنید .

اصلا نه حرف شما نه حرف من . نظرتون رو Dell 5110 I7 چیه ؟؟؟ بخرمش ؟؟؟ ارزون هست . کارم رو راه می نداره .

آخه این lenovo در کنار نقاط قوت زیادش چندتا عیب داره . Sandy Bridge نیست . گرافیکش DDR3 هست .

Usb 3 در مقابل پولی که می دیم نداره .
می گن صفحه نمایش نسب به دل و ایسوس ضعیف تر هست .

این در حد اطلاعات ناقص من بود .

باتشکر احسان
احسان جان من جای شما بودم دور و بر دل نمیرفتم
خیلی کیفیتش اومده پایین
شما که داری هزینه میکنه چرا همین مدل اسوس مرددت کرده؟
شما اینبار از گارانتی های خوب بگیر
من نظرم روی سازگار و امرتات هست که هر دو خوب هستن
خیلی شک داری از دوستانی که این لپ تاپ رو دارن تو تالار مربوطه بپرس و بپرس از کدوم گارانتی تهیه کردن و تا حالا مشکلی داشتن و واکنش گارانتی به مشکل چی بوده؟
موفق باشید

silver65
05-08-2011, 18:08
ممنون از جوابتون بودجه تا يك و دويست سيصد هست (هر چي كمتر بهتر ) وزنشم زياد نباشه چون مي خوام مرتب ببرمش دانشگاه كاركردمم برنامه متلب هست(گرافيك زياد مهم نيست مي تونم صرفنظر كنم البته براي خود برنامه متلب كه تصاوير 3 بعدي رو ايجاد مي كنه يكم لازمه ) اما اينكه خودم برم ببينم نمي شه چون مي خوام سفارش بدم برام بيارن Hpها رو كه ديدم فقط خود كاربر مي تونه صفحش رو ببينه كسي كه كنارش هست هيچي نمي بينه لطفا راهنماييم كنيد مطالبي كه بچه ها نوشته بودن رو خوندم ولي بيشتر قاطي كردم نهايتش رسيدم به همين مدل ولي چند نفر گفتن سوني بخري بهتره

er.mohammad77
05-08-2011, 18:23
سلام دوست عزیز .

ممنون بابت پاسختون .

باتشکر احسان

من خودم دل نداشتم ولی تا حالا ازش تعریف نشنیدم(چرا یه مغازه دار که دل داشت ازش تعریف میکرد یه دلیلایی هم میاورد ولی من قانع نشدم .)

این که نوشتی cpu لنوو سندی بریدج نیست رو کجا خوندی؟

گرافیکش که نوشتی DDR3 ، مگه برای 5110 گرافیکش چنده ؟

این لینک پایین رو نگاه کن مقایسه 560 با 5110 ......... توی سایت دیجی کالا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه آقایی نوشته بود اپل بگیر راست میگه اگه بودجه داری بالای 2000000 اپل بگیری ---- خوبه ...:5:

Xilevens
05-08-2011, 19:42
ممنون از جوابتون بودجه تا يك و دويست سيصد هست (هر چي كمتر بهتر ) وزنشم زياد نباشه چون مي خوام مرتب ببرمش دانشگاه كاركردمم برنامه متلب هست(گرافيك زياد مهم نيست مي تونم صرفنظر كنم البته براي خود برنامه متلب كه تصاوير 3 بعدي رو ايجاد مي كنه يكم لازمه ) اما اينكه خودم برم ببينم نمي شه چون مي خوام سفارش بدم برام بيارن Hpها رو كه ديدم فقط خود كاربر مي تونه صفحش رو ببينه كسي كه كنارش هست هيچي نمي بينه لطفا راهنماييم كنيد مطالبي كه بچه ها نوشته بودن رو خوندم ولي بيشتر قاطي كردم نهايتش رسيدم به همين مدل ولي چند نفر گفتن سوني بخري بهتره
ببین دوست عزیز یکی میاد که میگه از صفحه نمایش 60980 خوشم نمیاد
یکی میاد میگه از صفحه نمایش N53 خوشم نمیاد
ولی همه تقریبا رو سونی اتفاق نظر دارن
فکر کنم سری S سونی برای شما مدلهای مناسبی داشته باشه
با توجه به اینکه حدود قیمت شما هم هست و وزنشم تقریبا خوبه
برای مدل دقیق بهتره تو تاپیک سونی تو بخش نقد و بررسی برندها دنبالش باشید

پوریا خان
08-08-2011, 18:34
من ASUS N53 SN رو گرفتم 1350000
خیلی خوبه فقط مثل بقیه مدل ها صفحه کلیدش ناجوره

احمد2
10-08-2011, 17:48
من نصيحت مى كنم 3تاش بخر... هر كدوم بيشتر دوم آورد اون بهتره.

Xilevens
11-08-2011, 15:10
من ASUS N53 SN رو گرفتم 1350000
خیلی خوبه فقط مثل بقیه مدل ها صفحه کلیدش ناجوره
از صفحه کلید وایرلس استفاده کنید خیلی هم خوبه

cg.animator
18-08-2011, 09:17
سلام , من هم دنبال یک لپتاپ خوب می گردم , که هم گرافیکش خوب باشه (هوس کردیم بشه چندتا بازی روش اجرا کرد) هم باتریش حداقل ۳.۵ ساعت بره , صفحه نمایشش هم خوب باشه و مهمتر از همه کیبوردش چون می خوام باهاش برنامه نویسی کنم .
من خودم الان Hp DV6 3063 دارم که کیبوردش اذیت می کنه و باتریش هم که افتضاحه ۱.۴۵ دقیقه نهایتش .
لطفا راهنمایی کنید , تا ۱.۴۰۰ چی بگیرم .
کسی از بچه ها هم اگر Lenovo y560 داره , بگه صفحه نمایشش چه مشکلی داره ؟

amirpcp30
18-08-2011, 09:23
سلام
6080 به نظرم براتون مناسب باشه
:11:

Xilevens
18-08-2011, 09:47
سلام
6080 به نظرم براتون مناسب باشه
:11:
6080 خیلی خوبه ولی 2 مسئله این وسط هست
اول اینکه باطریش تا این اندازه که انتظار دارن نمیره که مطمئنم
دومیش هم اینکه باید ببینن صفحه نمایششو دوست دارن یا نه
که این سلیقه ای هست

cg.animator
18-08-2011, 13:03
لپتاپ الان من هم Hp هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانفیگش خوبه و ازش راضیم ولی بدجوری گرم می کنه و در حکم بخاریه ، صفحه کلیدش یک ردیف اضافه داره سمت چپ که دیگه کلید CTRL را نمیشه بدون نگاه کردن به کیبورد زد و اگر هم عادت کنی بهش پای هر کامپیوتر دیگه ای که بری ، یک ردیف اشتباه تایپ می کنی.
صفحه نمایشش هم مشکلی نداره ولی توی نور معمولی بیرون ، چنان انعکاسی پیدا می کنه که هیچی توش پیدا نیست .
باتریشم که چون فقط یک گرافیک ATi 5650 داره زود خالی می کنه ، تقریبا 1 ساعت 45 دقیقه .
خلاصه یک لپتاپی می خوام که این مشکلات را نداشته باشه ، کانفیگشم خوب باشه . تا 1400
لطفا راهنمایی کنید .