ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای تصويری تجهيزات شبكه

linker
11-06-2006, 11:26
اشاره : اين فايل PDF حاوي راهنماي تصويري و رنگي تجهيزات شبكه است. استفاده از اين مرجع كوچك براي آندسته از علاقه مندان شبكه هاي كامپيوتري كه مايلند شكل ظاهري ادوات شبكه را در كنار نامشان ببينند، سودمند است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

najafzade
07-03-2009, 02:50
اشاره : اين فايل pdf حاوي راهنماي تصويري و رنگي تجهيزات شبكه است. استفاده از اين مرجع كوچك براي آندسته از علاقه مندان شبكه هاي كامپيوتري كه مايلند شكل ظاهري ادوات شبكه را در كنار نامشان ببينند، سودمند است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای ول ممنون

france
01-09-2010, 10:29
سلام

اصلاح لینک:

راهنمای تصویری تجهیزات شبکه # عنوان کتاب:راهنمای تصویری تجهیزات شبکه
# فرمت:pdf
# زبان:فارسی
# تعداد صفحات:4

abol7
06-10-2010, 16:16
سلام به همگی در باره CALLER ID مطالبی میخواستم.اگه سورس کد به درد به خوری که کار میکنه رو دارین برام بذارین در ضمن میخوام بدونم چطور میشه با کالر آی دی شماره ایی رو از بانک خوند ....

majid361
02-06-2011, 09:04
سلام
سایت واقعا فوق العاده ای هست
دمتون گرم

tanha.2011
07-06-2011, 20:03
عالی بود
ازتون ممنونم

siba2002
14-06-2011, 06:58
سلام
من يه مشكل دارم نميدونم چه طور از كد راهنماي تصويري شبكه كه داديد استفاده كنم لطفا راهنماييم كنيد ممنون.

***Spring***
14-06-2011, 10:12
سلام
من يه مشكل دارم نميدونم چه طور از كد راهنماي تصويري شبكه كه داديد استفاده كنم لطفا راهنماييم كنيد ممنون.

سلام ...

کپی در قسمت آدرس بار مرورگری که دارید ( مثل : Internet Explorer ) و بعد Enter بزنید تا دانلود شروع بشه ...

برای راهنمایی بیشتر به تالار و انجمن پایین ، و تاپیک های پایین هم سر بزنید ... موفق باشید ...

سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=============================================

آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد << ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

taravati
13-08-2011, 09:03
سلام.من نیاز به تصاویر تجهیزات شبکه دارم خیلی فوری.لطفا کمکم کنید

taravati
13-08-2011, 09:04
سلام