ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی شدن و از کار افتادن search و folder option و task manger و ...

ejbaree
25-07-2011, 18:22
سلام.

آقا من تازه همین چند روز پیش خیر سرم ویندوز عوض کردم که مبتلا به ویروسی شدم که باعث از کار افتادن search و folder option و task manger و ... شده و کلا سیستمم رو فلج کرده.
یه سرچی کردم کلی روشهای مختلف و دستی برای حل مشکل پیدا کردم که حوصله ندارم انجامشون بدم.
مثل همون استفاده از Process Manager و .........

میخواستم ببینم اگه پچی یا برنامه ای هست تا با اجرای اون مشکل رو حل کنم که بفرمایید اگر نه ویندوزم رو دوباره عوض کنم.......

خیر سرم نود 32 آپدیت هم رو سیستم داریما.....

Dr Hannibal
25-07-2011, 18:30
لاگ ، ریپورت ، نتایج ؟؟؟؟ !!!!

₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ejbaree
25-07-2011, 19:39
اقا من قبلا هم این تاپیکو دیدم منتهی خیلی پیچیده و طولانیه و ادم گیج میشه اگه لطف کنید منو راجب همین ویروس و پاکسازی اون راهنمایی کنید ممنونتون میشم

Dr Hannibal
25-07-2011, 20:51
اقا من قبلا هم این تاپیکو دیدم منتهی خیلی پیچیده و طولانیه و ادم گیج میشه اگه لطف کنید منو راجب همین ویروس و پاکسازی اون راهنمایی کنید ممنونتون میشم

دوست گلم
بار ها اینجا اعلام شده : ورد جادویی وجود نداره که کسی براتون بخونه ، کار رو باید خود شما انجام بدید. مراحل به ساده ترین شکل نوشته شده.

زحمت خودن 2 یا 3 پست رو هم به خدتون ندادین.

فعلا rkil رو اجرا کنید با MBAM اسکن کنید سپس هیتمن بعد کمبوفیکس در آخر نرم افزار تعمیر رو اجرا کنید. اگر حل نشد باید موارد رو ادامه بدید.( طبق آموزش )

هر کدوم از این موارد نکات قابل توجه داره که اگر بخوام باز توضیح بدم باید کل اون تاپیک رو اینجا کپی کنم !

موفق باشید.

ejbaree
26-07-2011, 07:55
آقا من این Malwarebytes' Anti-Malware رو گرفتم یه آپدیتم کرد و کذاشتم اسکن کرد حدود 2 ساعت طول کشید و 40 تایی کرم و تروجان پیدا کرد و اونارو حذف کردم و درست شد!

یعنی الان search و folder option و task manger راه افتاده.

حالا یعنی خیالم راحت این ویروسه رفت پی کارش ؟

سوال دیگه اینکه آیا پچی نیست تا مانع نفوذ این ویروس بشه و دیگه مبتلا نشم؟
آنتی ویروس نود 32 که قربونش برم معلوم نیست جلوی چیرو میگیره؟

راستی چجوری میتونم اون آپدیت های Malwarebytes' Anti-Malware نگه دارم؟

Dr Hannibal
26-07-2011, 14:34
آقا من این Malwarebytes' Anti-Malware رو گرفتم یه آپدیتم کرد و کذاشتم اسکن کرد حدود 2 ساعت طول کشید و 40 تایی کرم و تروجان پیدا کرد و اونارو حذف کردم و درست شد!
یعنی الان search و folder option و task manger راه افتاده.
حالا عنی خیالم راحت این ویروسه رفت پی کارش ؟
سوال دیگه اینکه آیا پچی نیست تا مانع نفوذ این ویروس بشه و دیگه مبتلا نشم؟
راستی چجوری میتونم اون آپدیت های Malwarebytes' Anti-Malware نگه دارم؟

نمیشه گفت الان هیچ آلودگی توی ویندوز نیست. اما خب مشخصه اون ویروس مد نظر شما و تاثییراتش پاک شده.

آپدیت ها MBAM لازم نیست نگه دارید ، اپدیت ها بشه کل خشابی هست و هر بار موقع اپدیت مجبور هستید کل آپدیت رو دانلود کنید.

مشکل شما حل شده هست ، اگر سوال دیگه ای داشتید مربوط به نرم افزار ، آنتی ویروس ، یا ... در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید و اینجا ادامه ندید.

موفق باشید.

MrGee
26-07-2011, 14:56
خیر سرم نود 32 آپدیت هم رو سیستم داریما.....

..........
من واقعا موندم که چرا این آنتی ویروس این قدر معروف شده؟:13::2:
آپدیتهای MBAM حجمی ندارن و همشون در حدود 6 7 مگابایت هستن و فکر نمی کنم لزومی به نگه داشتنشون وجود داشته باشه
شما هم اگه می خوایید دوباره ویروسی نشید باید آنتی ویروستون رو عوض کنید

ejbaree
26-07-2011, 15:49
شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدید؟

MrGee
26-07-2011, 17:08
شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدید؟

امضای جناب drhaniball