مشاهده نسخه کامل
: خمیر سیلیکون مرغوب
با سلام به دوستان
می خواستم بدونم خمیر سیلیکون مرغوب نسبت به خمیر معمولی چقدر تفاوت در دفع گرما دارند و لطفا چند نوع مرغوبشو تا 10 تومن معرفی کنید (لطفا محل دقیق فروش رو برام پیغام خصوصی بزارید چون چند بار دنبالش رفتم چیزی گیرم نیومد) در ضمن برای گرافیک gtx460 می خوام ( دماش تو بازی تا 103 درجه میره ولی نمیسوزه که خیالمو راحت کنه فقط سیستم هنگ میکنه و جالبه صفحه ابی هم نمیاد یه دفعه مانیتور خاموش میشه!وسط بازی حالمو میگیره:31:)
براي pc ميخاي لپ تاب خمير سيليكون خوب طوسي رنگه و اگه بتوني امپولي پلمپشو پيدا كني حرف نداره ولي حواست باشه
كه سفيد ماستيشو نگيري كه يك قرون نميرزه و اگه خوبش به دستت ماليده بشه فقط با اسپري نرم كننده ناهيد پاك ميشه اينم از خصوصيتش.
Kaptian Black
25-07-2011, 15:28
Tuniq TX-4 با قیمت 9500 یکی از بهترین خمیر هاست
Thermal conductivity:6.53 W/mK
ah.hooman
25-07-2011, 15:32
Tuniq TX-4 با قیمت 9500 یکی از بهترین خمیر هاست
Thermal conductivity:6.53 W/mK
منم حرف دوستمون رو تایید میکنم.
این خمیر رو میتونی از تمام نماینده های گریین بخری تو سایت گرین هم مشخصات کاملش هست
منم حرف دوستمون رو تایید میکنم.
این خمیر رو میتونی از تمام نماینده های گریین بخری تو سایت گرین هم مشخصات کاملش هست
من حدود 1 ماه پیش دنبال این بودم هم سراغ نمایندگیهای گرین رفتم و هم نمایندگیهای دریا برای کولر مستر جالب بود بعضیهاشون اصلا اطلاعاتی دراین مورد نداشتن ( شرکتشون همچین محصولی داره یا نه؟!)
مطمئنید الان موجوده چون من باید از کرج بیام یه کم سختمه. در ضمن این سوال اول ما رو کسی نبود جواب بده!
چقدر دما رو میاره پایین این خمیرها، در حال حاضر از نوع خاکستری رنگ از این امپولای 500 تومنی استفاده کردم
واقعا تاثیر داره یا نه این 10 تومنو تو جوب ریختم!
Kaptian Black
25-07-2011, 22:33
من حدود 1 ماه پیش دنبال این بودم هم سراغ نمایندگیهای گرین رفتم و هم نمایندگیهای دریا برای کولر مستر جالب بود بعضیهاشون اصلا اطلاعاتی دراین مورد نداشتن ( شرکتشون همچین محصولی داره یا نه؟!)
مطمئنید الان موجوده چون من باید از کرج بیام یه کم سختمه. در ضمن این سوال اول ما رو کسی نبود جواب بده!
چقدر دما رو میاره پایین این خمیرها، در حال حاضر از نوع خاکستری رنگ از این امپولای 500 تومنی استفاده کردم
واقعا تاثیر داره یا نه این 10 تومنو تو جوب ریختم!
این خمیرو لیون کامپیوتر میفروشه الان در مورد تاثیر هم قطعا تاثیر داره و خیلی از این خمیر های 500 تومنی بهتره !
Tuniq TX-4 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.