مشاهده نسخه کامل
: مشکل در خروجی گرفتن
arshia66
25-07-2011, 10:12
سلام جدیدا من با افتر مشکل دارم و خروجی گرفتنی با اررو های زیر موجه میشوم و در نهایت یک فایل با حجم 1 کیلو بایت دارم
قبلا هم این مشکل رو نداشتم الان چی کار کنم
مدت زمان هم سپری میشه بعد از حالا یک ساعت دو ساعت دیگه مربوط به پروژه هست بازم فایلم یک کیلو بایت هست
کمک کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ya abbas
25-07-2011, 10:39
تا اینجائی که من فهمیدم این اصلا خروجی نمی گیره
برای همین فایل 1 کیلوبایتی تحویل میده!
اصلا کلا کرش میکنه!!!
احتمالا به سخت افزار فشار میاد یا درایو مورد نظر برای خروجی فضای خالی داره؟
arshia66
25-07-2011, 11:35
سلام
دوست عزیز
بله درایو مورد نظر 100 گیگ فضای خالی داره
و سیستم هم خوب هست (البته از زبان دوستم)
2 گیگ رم ddr3 1
1 گیگ گرافیک 9600
cpu i5
4 هسته ای 2.8
سلام ببین احتمالا برنامه babylon روی سیستمت نصب نیست یا جدیدا نصب نکردی من یکبار همچین مشکلی برام پیش اومد البته نه دقیقا همین مشکل شبیه این بود اگه babylon داری یا دیس ابلش کن یا اگه لازمش نداری حذفش کن من فعلا این به ذهنم میرسه یا شاید هم پلاگینی چیزی جدیدا نصب کردی یا اینکه افترت کرک نشده باشه یا اینکه وقتی از افتر استفاده میکردی همزمان تو اینترنت بودی و سایت ادوبی نرم افزارت رو محدود کرده
arshia66
25-07-2011, 15:44
دوست من چه ربطی به babylon داره؟
نه babylon ندارم
کرک شده هم هست
نه فایر وال دارم همشون بلوک شدن ؟
من خودم با babylon یک مشکل نه دقیقا مشکل شما رو ولی یک مشکل توی خروجی گرفتن داشتم چونکه ما وقتی میخوایم اسکریپت بنویسیم از کلیدهای ترکیبی alt+left click mouse استفاده میکنیم و این دو کلید ترکیبی هم توی babylon تعریف خاصی دارند این قضیه تداخل ایجاد میکرد و من موقع خروجی گرفتن و رندر کردن افترم با مشکل مواجه میشد 'این قضیه رو گفتم شاید کمکی کرده باشه حا لا که شما babylon نداری پس این قضیه منتفی شده پلاگین جدیدی چیزی نصب نکردی بالا خره باید یه کاری انجام شده باشه که این اتفاق افتاده ببین این اواخر چه برنامه ای نصب کردی که باعث این قضیه شده من فکر میکنم نرم افزاری باشه
behzaddj000
25-07-2011, 21:42
من یه همچین مشکلیو با نرم افزار مایا داشتم،دلیشم استفاده از یه پلاگین بودکه موقع رندر کردن باعث هنگ کردن مایا می شد.
شاید مشکل شما هم از یه پلاگین باشه.
توصیه می کنم پروژه های ساده تری که توش از هیچ پلاگینی استفاده نشده رو رندر بگیر ببین بازم ارور میده یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.