مشاهده نسخه کامل
: خاموش نشدن کامپیوتر بعد از نصب 7
airezaabi
25-07-2011, 09:10
با سلام.
بعد از نصب کردن ويندوز (32bit -ultimate 7) روي سيستم ، با مادر برد p5b deluxe که بايوس اون هم تازه آپديت شده با اين مشکل روبرو شدم که بعد از خاموش کردن کامپيوتر از روي desktop مانيتورها خاموش ميشن ولي فن ها و پاور و چراغهاي کيس روشن ميمونه.
سيستم به حالت sleep ميره و restart هم ميشه.
در حال حاضر فقط با نگه داشتن دگمه پاور خاموش ميشه.
پي گيريها:
- با چند نسخه ويتدوز امتحان کردم .فقط اولين دفعه بعد از نصب ويندوز 7 خاموش ميشه...
- با نود آپديت شده هم سيستم و اسکن کردم که چيزي پيدا نکرد...
- درايور ها را هم متناسب با ويندوز دانلود و نصب کردم ...
- براي رفع اين مشکل بايوس و چيپ ست آپديت شدن ...
- وقتي با xp از روي يک هارد ديگه سيستم لود ميشه مشکلي نيست و به راحتي خاموش ميشه ...
- در حالت safe mode هم خاموشش نميشه...
خلاصه کاري نمونده که انجام نداده باشم. رسماً کلافه شدم
لطفا راهنمايي کنيد که سخت نيازمندم.
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
ata.royalfalcon
25-07-2011, 09:33
سلام
اينو امتحان كنين ضرر نداره !!!
روي Start Menu راست كليك كنيد و سپس Properties رو انتخاب كنين و بقيشو طبق عكس زير عمل كنين .
چون يه بار براي خودم اينطوري شده بود و خاموش نميشد بلكه ريستارت ميشد كه طبق عكس زير تنظيمش كردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeedking2012
25-07-2011, 09:51
سلام
من خود هم این مشکل دارم و حلش هم کردم نه از ویروس نه از سیستم عامل بلکه بسوزد پدر این مودم ها که واقعا دیوانه کرده همه را لطفا برنامه مودم خودت آپدیت کن تازه می تونی بری قسمت اپدیت ویندوز بعد بزنی یک سرچ کلی بکنه بعد مطمئنن بهت میگه کدوم از سخت افزار هات اپدیت نیستند چون من هنوز تازه کارم نمی تونم برات فایل پیوست کنم اما برو تو کنترل پنل قسمت update windows بعد از اونجا اگر ویندوز خودش دنبال اپدیت ها گشته شما می تونی از ان چند قسمتی که خودش گفته باید این فایل ها اپدیت بشه برو دنبال فایلی که مربوط به سخت افزار یا برنامه می باشه بعد اون رو تیک بزنه و بقیه تیک ها رو بردار و فقط یک برنامه بزار آپدیت بشه
موفق باشید
airezaabi
26-07-2011, 00:16
ممنون از جوابنون ...
طبق پيشنهاد شما به تنظيمات مراجعه کردم ، روي shut down بود .
سیستم من مودم نداره ولي همون روز اول ويندوز و اپديت کردم و چند تا از درايوراي مشکل دارو خود ويندوز دانلو و نصب کرد .
جالبه که وقتی چند دقیقه به سیستم دست نمیزنم به حالت sleep میره !!!
شاید مشکل از اپدیت شدن بایوس باشه.
قبل از اپدیت بایوس همینطوری بود؟
saeed774
26-07-2011, 15:41
جالبه که وقتی چند دقیقه به سیستم دست نمیزنم به حالت sleep میره !!!
منظور از چند دقیقه باید حدودا 30 دقیقه باشه درسته؟
شما به تنظیمات Power Option در کنترل پنل برو و یکبار تنظیمات رو Defualt کن . حالت رو Balanced قرار بده و بعد روی Change Plan Settings کلیک کن و بعد روی گزینه دوم یعنی Restore Defualt Setting کلیک کن و به سوال هم جواب مثبت بده . ببین جواب میده؟
اگر جواب نداد مشکل از درایور کارت گرافیک و سرویس Help اونم میتونه باشه . مطمئنا کارت گرافیکت Nvidia هست . کارت های Nvidia سرویس Help دارند که بطور پیش فرض فعال هست و ویندوز نمیتونه به هنگام خاموش شدن سرویس رو غیرفعال کنه و در نتیجه سیستم شات داون نمیشه .
شما اول درایور کارت گرافیک رو حتما آپدیت کن بعد تو قسمت سرچ منوی استارت تایپ کن : Services و روی مورد پیدا شده کلیک کن و بعد دنبال عبارت Nvidia Help .... یا همچنین مواردی خوب بگرد و اول Stop کن بعد غیرفعالش کن.
اگر هم کارتت Nvidia نباشه باز باید مشکل باررسی بشه . شما فعلا این روش ها رو انجام بده تا بعد ....
airezaabi
26-07-2011, 23:26
قبل از آپدیت تا مدتی از xp استفاده کردم که مشکلی نداشتم و آلان هم ندارم.مشکل بعد از نصب سون شروع شد.
بله بعد از 30 دقیقه به حالت sleep میره.
درست حدس زدید . کارتم nvidia است .که درایورشم با آپدیت ویندوز نصب شد.
تو Services چیزی با عنوان Nvidia Help یا شبیه به اون پیدا نکردم ، فقط درایورش Nvidia بود .
تو تنظیمات Power Option حالت Defualt پیدا نکردم ولی بقیه رو طبق نظر شما انجام دادم .ولی جواب نداد.
لطفا به این نکته توجه کنید : بعد از نصب ویندوز سون بدون نصب هیچ چیز دیگه (منظورم نرم افزار ،کارت گرافیک ،درایورها،و ...)
و حتی آپدیت ویندوز فقط 1 بار سیستم خاموش میشه و دیگه بعد از اون خاموش نمیشه.
هر چی هست بعد از اولین خاموش شدن اتفاق می افته .امیدوارم سر نخی به دستتون اومده باشه...
ممنون از اینکه پی گیرید.
saeed774
27-07-2011, 00:04
من به مادربرد شما نگاه کردم . اکثر آپدیت بایوس هایی که براش ارائه شدن بتا هستن . شما از چه نسخه ای آپدیت کردید؟ آخرین آپدیت 1238 بتا هست که آپدیت 1101 اون فاینال هست . آخرین آپدیت هم مربوط میشه به سال 2009 که در اون زمان هم 7 نبود و آپدیت سازگاری براش اعمال نشده . شما اگه تونستی با یه آپدیت دیگه مثله 1236 یا همون 1101 امتحان کنین. حتما تنظمیات بایوس رو بعد از آپدیت باید یکبار دیفالت کرد ، شما اینکارو انجام دادی؟
اخیرا چه سخت افزار جدیدی نصب کردی؟
لطفا به این نکته توجه کنید : بعد از نصب ویندوز سون بدون نصب هیچ چیز دیگه (منظورم نرم افزار ،کارت گرافیک ،درایورها،و ...)
پس با این اوصاف مشکل برمیگرده به همون بایوس . کارت های گرافیک Nvidia رو معمولا 7 خودش شناسایی و نصب میکنه . شما درایور کارت گرافیک رو آنیستال کن و بعد از ریست اجازه نده ویندوز دوباره نصبش کنه . بعد امتحان کن .
airezaabi
27-07-2011, 09:34
با نرم افزار آپدیت بایوس asus اول یه بک آپ گرفتم که ورژنش 1004 بود .بعد با آخرین نسخه ،یعنی 1238 آپدیتش کردم .
وقتی به مشکل برخوردم و خواستم ورژن خودشو برگردونم نرم افزار آپدیت بایوس ، نه تنها اجازه نداد ورژن 1004 برگردونم ،حتی اجازه نداد یه نسخه عقبتر برم (1236) و اعلام میکرد که این نسخه تاریخ گذشته است .
از محیط بایوس ولی تونستم چند ورژن برگردم عقبتر که افاقه نکرد ، ولی اینجا هم اجازه برگشت به نسخه اولیه (1004) رو نمیده.
البته فرمودید که باید بعد از آپدیت بایوس باید اونو دیفالت کرد .من این کارو نکردم ،یعنی بلد نیستم .کجا و تو چه زیر شاخه ای دنبالش بگردم ؟
airezaabi
27-07-2011, 10:50
لطفا یه راه نشون بدید که بتونم همون ورژن قبلی (1004) رو برگردونم،شاید کارساز بشه...
باز هم ممنون.
saeed774
27-07-2011, 11:59
درسته نمیشه به چند ورژن عقب برگشت شما همون ورژن جدید رو آپدیت کن بعد از ریست وارد تنظیمات بایوس که شدی کلید F5 رو بزن و تایید کن و دوباره ریست کن .
airezaabi
29-07-2011, 08:26
دوستان همه کارهارو انجام دادم ولی نشد .
از دیروز دوباره به ویندوز xp مهاجرت کردم...
خیلی سخته بعد از چند روز کار کردن تو محیط 7 ،بتونید xp رو تحمل کنید ، ولی وقتی اینجا همه چی مرتبه ومشکلی نداشته باشید،ترجیح می دید که به عقب برگردید .در هر صورت من کم آوردم .
از همه دوستان پی گیر ممنونم .
airezaabi
29-07-2011, 13:43
به عنوان سوال آخر ، میخواستم ببینم هیچ نرم افزاری در این ارتباط نیست که خودش اشکال و پیدا کنه و اصلاح یا حداقل گزارش بده ؟
airezaabi
01-08-2011, 14:27
دوستان درست شد ،من هم سون دار شدم ، تازه خاموش هم میشه :31:
البته به کمک یک دوست عزیز در شرکت بازرگانی افروز که فروش کارتهای ویدئویی و خدمات کامپیوتری هم انجام میده ...
saeed774
01-08-2011, 15:10
دوستان درست شد ،من هم سون دار شدم ، تازه خاموش هم میشه :31:
البته به کمک یک دوست عزیز در شرکت بازرگانی افروز که فروش کارتهای ویدئویی و خدمات کامپیوتری هم انجام میده ...
مبارکه ، میشه بگید ایراد کار از کجا بود تا من و دوستان هم تجربه مون اضافه بشه
airezaabi
02-08-2011, 11:13
اشکال عدم سازگاری سون با یک برد و به عبارتی سخت افزاری بود .(چیزی که به فکر هیچ کس نمیرسید) یکی از بردها و متعلقات کارت ویدئو با سون سازگاری نداشت.ایشون هم با توجه به تجربشون این برد و در آوردن و مشکل برطرف شد...
تصمیم دارم یه ایمیل برای مایکروسافت بفرستم و شرح ماجرا و مشخصات سیستمم و براشون توضیح بدم .
در هر صورت ممنون از کمکها و راهنماییهاتون . تجربه آزاردهنده ، ولی خوبی بود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.