مشاهده نسخه کامل
: زمینه مشکی با فونت نقره ای !!!!
سلام
چطور ممکنه
زمینه مشکی (حالا مشکی نیست :31:) فونت نقره ای چطوری میشه
من می گم نمی شه
می گن دیدن چنین کارت ویزیتی رو
ATA FARZADI
25-07-2011, 09:19
وقتی که رنگ نقره ای میاد اونوقت شما باید تو ذهنت رنگ های مختلفی بیاد((سفید - خاکستری کم رنگ و پر رنگ))
که با گرادیانت این کار رو بکنی
HEGMATANEH
25-07-2011, 10:07
دوست عزیز کار نشد نداره ولی کارت خیلی بی حال میشه.از حالت جذابی کارت ویزیت در میاد.معمولا روی کارت های ویزیتی که پس زمینه سیاه داره از رنگهای جیغ استفاده میشه که اون حالت گرفتگی رنگ سیاه رو ازش بگیره و یه جذابیت خاصی رو بهش بده.
ولی خود رنگ نقره ای رنگی نیست که حس شادابی رو به بیننده القاء کنه.به نظرمن بهترین رنگ برای فونت روی پس زمینه سیاه ،رنگ آبی جیغ (CMYK=100 0 0 0) به علاوه رنگ سبز فسفری(CMYK=50 0 100 0) هست که فوق العاده زیبا میشه.این پیشنهاد من بود فقط
وقتی که رنگ نقره ای میاد اونوقت شما باید تو ذهنت رنگ های مختلفی بیاد((سفید - خاکستری کم رنگ و پر رنگ))
که با گرادیانت این کار رو بکنی
خب آره من هم گفتم رنگ سفید یا خاکستری شبیه این دو تاست ولی می گن نه نقره ای :18:
یعنی چطور با گرادیانت رنگ نقره ای بدهم
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
دوست عزیز کار نشد نداره ولی کارت خیلی بی حال میشه.از حالت جذابی کارت ویزیت در میاد.معمولا روی کارت های ویزیتی که پس زمینه سیاه داره از رنگهای جیغ استفاده میشه که اون حالت گرفتگی رنگ سیاه رو ازش بگیره و یه جذابیت خاصی رو بهش بده.
ولی خود رنگ نقره ای رنگی نیست که حس شادابی رو به بیننده القاء کنه.به نظرمن بهترین رنگ برای فونت روی پس زمینه سیاه ،رنگ آبی جیغ (CMYK=100 0 0 0) به علاوه رنگ سبز فسفری(CMYK=50 0 100 0) هست که فوق العاده زیبا میشه.این پیشنهاد من بود فقط
مرسی از شما
به خاطر راهنمایی تون
می گم حالا اون نقره ای رو چطووری بزنم
HEGMATANEH
25-07-2011, 12:36
رنگ نقره ای تقریبا تو مد CMYK میشه:
35
26
27
6
البته باید بگم که این تقریبا نقره ای میشه و شما باید بنا به کارتون کم و زیادش کنید
راستی گرادیانت:شما باید تو قسمت گرادیانت 3 تا دسته بزاری که سمت راست و چپش نقره ای و وسطش سفید .
موفق باشید
رنگ نقره ای تقریبا تو مد CMYK میشه:
35
26
27
6
البته باید بگم که این تقریبا نقره ای میشه و شما باید بنا به کارتون کم و زیادش کنید
راستی گرادیانت:شما باید تو قسمت گرادیانت 3 تا دسته بزاری که سمت راست و چپش نقره ای و وسطش سفید .
موفق باشید
یعنی کدش می شه A0A4A5
راستی میگم امکانش هست که چاپخونه یا صحافی روی کارت نقره کوب بزنه مثل گالینورها است (صحافی پایان نامه ها)
اگه میخوای کارت چاپ کنی رنگ چاب، رنگایی مثل نقره ای و طلایی نداره این نقره ایم که دوستان میگن بیشتر شبیه توسی هست اگه کسی بخواد تو کارش نقره ای وجود داشته باشه باید سفارش چاپ اختصاصی بده که به عنوان رنگ پنجم محسوب میشه تازه باید بگردی دنبال دستگاه چاپ 5 رنگ به بالا! نقره کوبیم که کلا بحثش جداست روی کارت ویزیت اصلا جالب نمیشه بیشتر کارتو شبیه کارت عروسی میکنه تا ویزیت
یعنی کدش می شه A0A4A5
درصد رنگو هیچ وقت اینجوری یاد نگیر چون هیچوقت نمیتونی درصد رنگ صحیحی بدی اگه تو نت اینجوری آموزش میدن واسه کوتاه کردن آموزشه
ATA FARZADI
26-07-2011, 09:45
اینم یک نمونه کارت ویزیت که نوشته استیلی داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جادوگر جوان
27-07-2011, 22:09
اتفاقا اگه یو وی موضعی روش بخوره خیلی جذاب میشه
رنگ آبی جیغ (CMYK=100 0 0 0) به علاوه رنگ سبز فسفری(CMYK=50 0 100 0)
این عددا رو چه جوری محاسبه می کنین!؟
HEGMATANEH
28-07-2011, 02:01
برای به دست آوردن این اهداد باید ترکیب رنگ ها رو بلد باشی و با تمرین زیاد .مثلا به اطاف نگاه کنید و یه رنگی رو در نطر بگیرید و شروع کنید به دادن درصد رنگها .بعد از مدتی چشم بسته حدودی برای خودت بگو بعد تو فتوشاپ بزن.اینجوری مطمئن میشی رنگی که داری به دست میاری مشکل چاپی نداره.
C=cyan(آبی)
magenta=m(صورتی)
(زرد)Y=yellow
K=Black (سیاه)
باید ترکیب رنگ ها رو یاد بگیری
mohsen_rock
07-08-2011, 16:41
رنگ نقره ای رو که نمیشه چاپ کرد! رنگی که میشه چاپ کرد خاکستری یا نوک مدادی میشه!
رنگ هایی مثل طلایی و نقره ای یه جورایی بکگراند چاپ میشن و دیگه جوهری روشون نمیاد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.