مشاهده نسخه کامل
: می تونم خودم سایت طراحی کنم؟!
berendji
24-07-2011, 23:56
دوستان همیشگی سلام.
من اطلاعاتم در مورد کامپیوتر معمولیه و هیچ چیزی از طراحی صفحه وب یا برنامه نویسی و این موضوعات نمی دونم.
حالا یه سایت می خوام داشته باشم و سوالم اینه که آیا با راهنمایی های شما با استفاده از نرم افزار و ... می تونم در عرض چند ماه یاد بگیرم و خودم سایتم رو طراحی کنم یا مثل بچه آدم برم پول بدم برام طراحی کنن؟!
m.m.m5651
25-07-2011, 00:16
خوب این رو شما باید بگید که دوست دارید یاد بگیرید یا دوست دارید سفارش بدید.
مثلا من خودم 13 سالمه الان تازه شروع کردم طراحی وب زیاد چیز سختی نیست تا اینجاش که اومدم ولی بخش جاوا اسکریپت و ای جکسش سخته شما باید ببینید وقتش رو دارید حالش رو دارید یا نه.
berendji
25-07-2011, 00:49
خوب وقت و حالش رو اگر نداشتم که یکراست می رفتم سفارش...
گفتم ببینم چه جوریاست؟ مثلا با روزی یکی دو ساعت کار کردن چقدر طول می کشه راه بیوفتم؟
سلام.
به نظر من اول یک هدف برای خودتون ترسیم کنید.
سپس در راه رسیدن به هدف، هر چیز که نیاز هست رو فرا بگیرید.
(منظورم این هست که مثلا همون اول نروید یک کتاب 500 صفحه ای php یا java script بگیرید و از اول تا آخر بخونید! مفاهیم پایه رو فرا بگیرید و بعد هرچه نیاز بود رو دنبالش برید!)
موفق باشید ./.
berendji
25-07-2011, 06:58
سلام.
به نظر من اول یک هدف برای خودتون ترسیم کنید.
سپس در راه رسیدن به هدف، هر چیز که نیاز هست رو فرا بگیرید.
(منظورم این هست که مثلا همون اول نروید یک کتاب 500 صفحه ای php یا java script بگیرید و از اول تا آخر بخونید! مفاهیم پایه رو فرا بگیرید و بعد هرچه نیاز بود رو دنبالش برید!)
موفق باشید ./.
خوب میشه راهنمایی کنید از کجا شروع کنم؟ برم دنبال برنامه های طراحی سایت؟
منتقل شد.
انجمن آموزش فقط برای قرار دادن آموزش هست، و مکانی برای درخواست آموزش نیست.
در ضمن قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید، از اینگونه تاپیکها در انجمن بسیار موجوده...
باسلام دوست عزیز
درمورد این که می خوای یه سایت بزنی باید بگم که نرم افزارهای زیادی هستندکه می تونندبدون اینکه یه زبان ساده وب مثلhtmlهم بلدباشین باسلیقه ی شما سایت درست کنن مثل دریم ویور که کارباهاش راحته.
یا اینکه شما می تونین چندتاقالب اماده دانلود کنین وروی انها کارکنین.
اما اگر می خواهید طراح وب حرفه ای یااینکه می خواهید ازنظریک شغل بهش نگاه کنید کم کم باید زبان های برنامه نویسی زیادی مثل html,php,mysql,c,java و...روباید یادبگیرین که واقعاسخته.
اماجدیدا یه چیزی به اسم وردپرس اومده که خیلی خوبه.پیشنهادمی کنم ازسیستم وردپرس استفاده کنین.
باتشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.