ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیکم ویتاسن رو ساپورت نمیکنه

tik-tak
24-07-2011, 23:50
امروز سیستم رو روشن کردم هیچی نشون نمیداد . فکر کردم مانیتور سوخته . با یه مانیتور دیگه هم امتحان کردم بازم همینطور بود . بردم تعمیر گفتن کارت گرافیکت سوخته طرف کارت geforce 8400 gs برام گذاشت ( 1 گیگ ) و گفت با کار تدوینم مشکلی نباید داشته باشم . ولی الان برای فیلتر ویتاسن مشکل داره و میزنه گرافیک ساپورت نمیکنه .
کارت گرافیک قبلیم 512 pcx fx 7300 gs س بوده که با ویتاسن مشکلی نداشته .
لطفا کمکم کنید کاری میشه کرد ؟ ویتاسنم ورژن 1 بالا تر بگیرم درست میشه ؟

jafarian
24-07-2011, 23:53
درایور گرافیک بهمراه بایوس مین آپدیت کنید رزولیشن مانیتورخودتونم بهمراه هرتزاونو تغییر بدین ببینید درست میشه:20:

tik-tak
25-07-2011, 00:02
درایور گرافیک بهمراه بایوس مین آپدیت کنید رزولیشن مانیتورخودتونم بهمراه هرتزاونو تغییر بدین ببینید درست میشه:20:

اینایی که گفتید یعنی چی ؟!!! من سواد سخت افزاریم یه جورایی در حد زیر صفره . بایوس مین یعنی چی ؟ بعد اینا رو چطور آبدیت کنم ؟

tik-tak
25-07-2011, 00:24
در ضمن وقتی پیغام عدم ساپورت رو میده وارد یه سایت میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا که سری 8 این گرافیک رو زده ساپورت میکنه !

jafarian
25-07-2011, 14:09
اینطوری که داخل این سایت قید شده گرافیک شما هم جزو این لیست محسوب میشه شما برند کارت خودتون مشخص کنید مثلا گیگا هست یا ایسوس که برای شما گذاشتن ؟ برای آپدیت بایوس مین هم داخل سایت سازنده مادربورد خودتون میرین اقدام به دانلود بایوس مربوط به مین میکنید بعدش آپدیتش میکنید واسه گرافیکم به همین صورت که وارد سایت سازندش میشین آخرین درایورمربوط به سیستم عامل خودتون دان میکنیددرضمن هرتز و رزولیشن مانیتورخودتونم تغییر بدین.