مشاهده نسخه کامل
: حکایت جالب مانیتور سه بعدی
رفتیم که مانیتور سه بعدی بخریم ولی با کمال تعجب عینکش گرونتر از خود مانیتور بود مانیتور سامسونگ 2233rz را 430 و عینکش را 350 می گفت نمی دونم سایر برندها هم همینطورند یا نه عجبا
ایا برای این مانیتور کارت انویدیا ضروریست یا با ati هم کار می کنه اخه همش می نویسند سازگار با انویدیا یه وقت بگیرم رو دستمون نمونه اخه گرافیکم ati 5830 هستش
Cyber-PC
25-07-2011, 21:35
منظورش nvidia 3D vision هست
منظورش nvidia 3D vision هست
پس اگه من با اين گرافيگ بگيرم مشكلي نيشت فروشنده سام سرويس گفته كرافيگ بالاي 8800 باشه و در ضمن براي ديدن 3d حتما بلوري بايد داشته باشي مي شه كمي دراين مورد راهنمايي كنيد
Cyber-PC
26-07-2011, 13:25
نظر من اینه nvidia 3d vision نگیری بهتره
بنظر من مانیتوری بگیری که سیستم 3d و عینک روی خودش باشه خیلی بهتره وگرنه برای دیدن 3d هر مانیتوری که refresh rate 120 hz باشه قابل استفاده هست
برای دیدن فیلم نیاز به بلوری داری چون تمام فیلم های 3d روی بلوری عرضه میشه
برای بازی هم کارت واقعا قوی لازم هست چون شما روی هر رزولوشنی کار کنی وقتی بخوای 3d بازی کنی سیستم کارش 2 برابر میشه و باید 2 بار render کنه یکی برای چشم چپ یکی راست
یک توصیه هم دارم اینکه اگه خونه خودتون یا آشنایان تلویزیون 3d دارین بشینی پاش و یک فیلم رو کامل ببینی
خیلی انتظارشون از 3d با واقعیت فرق داره
خیلی ها هم چشمشون زود خسته میشه و نمیتونند ممتد پاش بشینند (بیش از 20-10 دقیقه نگاه کنند) مثل خود من D:
موفق باشی
نظر من اینه nvidia 3d vision نگیری بهتره
بنظر من مانیتوری بگیری که سیستم 3d و عینک روی خودش باشه خیلی بهتره وگرنه برای دیدن 3d هر مانیتوری که refresh rate 120 hz باشه قابل استفاده هست
برای دیدن فیلم نیاز به بلوری داری چون تمام فیلم های 3d روی بلوری عرضه میشه
برای بازی هم کارت واقعا قوی لازم هست چون شما روی هر رزولوشنی کار کنی وقتی بخوای 3d بازی کنی سیستم کارش 2 برابر میشه و باید 2 بار render کنه یکی برای چشم چپ یکی راست
یک توصیه هم دارم اینکه اگه خونه خودتون یا آشنایان تلویزیون 3d دارین بشینی پاش و یک فیلم رو کامل ببینی
خیلی انتظارشون از 3d با واقعیت فرق داره
خیلی ها هم چشمشون زود خسته میشه و نمیتونند ممتد پاش بشینند (بیش از 20-10 دقیقه نگاه کنند) مثل خود من D:
موفق باشی
دو تا كارت 5830 باز هم به نظرت كمه
Cyber-PC
26-07-2011, 14:03
بستگی داره به :
گیمی که میخوای بازی کنی
رزولوشنی که میخوای بازی کنی
میزان جزئیات بازی
اینکه کمه یا نه رو دوستان گیمر بهتر میتونند راهنماییت کنن ولی به نظر شخصی من کمه (خیلی هم کمه)
بستگی داره به :
گیمی که میخوای بازی کنی
رزولوشنی که میخوای بازی کنی
میزان جزئیات بازی
اینکه کمه یا نه رو دوستان گیمر بهتر میتونند راهنماییت کنن ولی به نظر شخصی من کمه (خیلی هم کمه)
من که فک میکردم خوب عالی نیست ولی خوب هم نیست !!!!!!نگو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.