ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروسه dllhost

charandestan
24-07-2011, 16:40
در بین پروسه های سیستم من دو پروسه به نام dllhost وجود داره که فقط دو ثانیه بعد از رفتن به قسمت پروسه ها قابل مشاهده هستن و بعد از اون مخفی میشن!میخواستم بدونم اینا مربوط به ویندوزه؟
و اینکه وجود 11 یا 12 پروسه svchost در ویندوز سون طبیعیه!همچنین یکی از فایلهای svchost در پوشه winsxs قرار داره
علت اصلی سوالهای من قطع شدن اینترنت مرورگرها و در عین حال نمایش مقدار زیادی سند و رسیو در فایرواله
در حالی که هیچ برنامه ای در حال آپدیت نیست.قبلا یک بار هم پارتیشن بندی کردم ولی هیچ تغییری نکرد

Dr Hannibal
24-07-2011, 16:48
دوست گلم با اسم پروسس نمیشه گفت مشکل داره یا نه .

مرجع رو بخونید

₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارها رو انجام بدید. لاگ ها و غیره توی پست بعدی تون باشه.

SVCHOST.EXE چیست ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

charandestan
26-07-2011, 01:57
این فایل svchost که در مسیر windows/winsxs قرار داره میخوام بدونم این سری فایلها مگه نباید توی مسیر system32 باشن؟سایت ویروس توتال آپ کردم یکیشون بعنوان تروجان شناختش
الان گه دوباره تو سایت ویروس توتال فایل دیگه svchost که در مسیر system32 قرار داره رو آپ کردم اونو هم تروجان شناخت آنتی ویروس esafe که فکر می کنم آنتی ویندوزه نه آنتی ویروس!

Dr Hannibal
26-07-2011, 14:31
اگه به فایلی مشکوک هستید با winrar پسورد بذارید به شکل rar اینجا قرار بدید تست بشه.

دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.