مشاهده نسخه کامل
: مشکل با sort by در ویندوز7
MaRyAm75
24-07-2011, 12:49
اینم سوال من
سعید من یه سوال داشتم گفتم دیگه تاپیک نزنم همینجا بپرسم:
دیدی وقتی کلیک راست میکنی sort by رو میزنی گزینه هاش میاد جلوت الیته تو ویندوز7
میخواستم بدوم چطوری میشه مثلا گزینه date created رو اضافه کنم و همیشه برای همه ی درایوها و پوشه هام بیاد
چون من هرسری این گزینه رو فعال میکنم بعد از چند روز دوباره میره رو گزینه های پیش فرض خود ویندوز مثل name . date . size و... و date created میپره
اگه میشه کمکم کن
میسی:40:
saeed774
24-07-2011, 13:01
سلام
تو اول هر درایو منظور Root درایو پوشه ها رو به هر حالت که خواستی Sort کن . بعد در بالا و سمت چپ پوشه روی Orgnize کلیک و Folder and search option رو انتخاب کن . بعد به تب View برو و تو همون کادر اول روی Apply to Folders رو بزن
با اینکار تمام پوشه ها و محتویاتش Sort خواهند شد .
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
برای هر درایو باید همین کارو انجام بدی . این روش برای هر تغییری که میخوای تو درایو انجام بدی مثله تغییر حالت نمایش و ... هم جواب میده:10::40:
MaRyAm75
24-07-2011, 13:07
سلام
تو اول هر درایو منظور Root درایو پوشه ها
این دقیقا کجا میشه؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
آها انجامش دادم دستت درد نکنه
فقط یهه سوال دیگه
الان تو این حالت تمام پوشه و فایلعای مثلا درایو E اینجوری شد
اگه من فقط یه پوشه خاص رو مثلا SORT BY NAME کنم بقیه که تغییر نمیکنه؟
بازم میسی سعید جان:10::20:
saeed774
24-07-2011, 13:10
کلـــــــک بصورت ناشناس میگردی؟
Root درایو همون اول درایو هست دیگه ، همون که تو مای کامپیوتر مثلا روی درایو D کلیک میکنی و واردش میشی . همون اولش یعنی دیگه هیچ پوشه ای باز نمیکنی
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
فقط یهه سوال دیگه
الان تو این حالت تمام پوشه و فایلعای مثلا درایو E اینجوری شد
اگه من فقط یه پوشه خاص رو مثلا SORT BY NAME کنم بقیه که تغییر نمیکنه؟
نه ، تا زمانی که روی Apply to Folders رو نزنی برای هر پوشه فقط همون تغییر اعمال میشه :10::31:
MaRyAm75
24-07-2011, 13:12
کلـــــــک بصورت ناشناس میگردی؟
:31:اینجوری بهتره:10::40:
تا زمانی که روی Apply to Folders رو نزنی برای هر پوشه فقط همون تغییر اعمال میشه
اگه تنظیمات روت رو عوض کنی چی؟
MaRyAm75
24-07-2011, 13:18
من الان امتحان کردم
مثلا اگه یه پوشه که توش پوشه ها و فابلهای زیادی هست رو تنظیماتش رو عوض کنی هرچی تو پوشه مذکور هست تنظیمش عوض میشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.