ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپتاپ از 3 تا 3 میلیون و 800

gap
24-07-2011, 11:57
سلام دوستان،
بنده قصد خرید یک لپتاپ بین 3 تومن تا همون 4 یا 3و 800 اینا هستم، خودم روی MacBook خیلی تعصب دارم و دوست دارم بگیرم،ولی یه سری مشکلاتی داره این Mac که سخته کار باهاش،میخواستم ببینم میشه کنارش ویندوز هم نصب کرد؟! یا اینکه میگن قیمت os اوریجنال و هکیش حدود 1 تومن رو قیمت مک بوک تاثیر میزاره راست هست؟! اصلا یعنی چی؟چه فرقی داره؟ و در آخر غیر از مک چی پیشنهاد میکنید؟!
راستی،من بازی خیلی خیلی کم میکنم،بیشتر کارهای تحقیقاتی برای کنفرانس های ریاضی و.... اینا و البته استفاده از 3d max , photoshop ,... (کلا کار گرافیکی) و برای این تو این قسمت پست دادم چون کارم با گرافیک کم هست و اونقدر نیست که تو بخش لپتاپ های حرفه ای بره!
مرسی!

biostar
24-07-2011, 13:01
بهتر بود سوال خود را در بخش نوت بوک های مولتی ندیا مطرح می کردین

مک بوک ها برای شما مناسب هستن ، کنار مک می تونید از ویندوز هم استفاده کنید ، و یا لینوکس
قیمت سیستم عامل ارجینال مک هم حدود 30 تا 50 دلار هست

اگر با وزن دستگاه مشکلی ندارید پیشنهاد می کنم از سری 17 اینچ مک بوک پرو خرید کنید و در غیر این صورت سری 15 اینچی

گارانتی هایی مثل نقش و الماس می تونند برای خرید مک بوک ها مناسب باشند

Terova
24-07-2011, 15:37
اگر استفاده خاصی نداری احتیاج به این همه هزینه نداری..!

gap
25-07-2011, 10:54
ممنونم،اینطور که من شنیدم همه مک بوک پرو های 17، 2.2 ghz هستند، ولی زمان خرید از خود اپل استور میتونید بگید مثلا 2.3 بزارند و البته 250$ هم اضافه میشه! یعنی میشه تو ایران این کار رو کرد؟! آخه الان مثلا من آِیفون دارم،تو ایران هیچ تعمیری اگه خراب بشه نمیتونن بکنن،گارانتیش هم میفرسته دبی،تو ایران درست نمیکنه!میخواستم بدونم گارانتی مک بوک خوبه؟! اگه که خیلی خوب نیست به نظرتون بهتره از مثلا خارج از کشور(مثل آلمان یا مثلا انگلیس) بگیرم؟!
البته با تجربه ای که من دارم از اپل هیچ وقت به تعمیر نیاز پیدا نمیکنه چون به ندرت(1%) خراب ممکنه بشه!!!
یه چیز دیگه،اینکه بخوام مثلا در کنار مک،ویندوز یا لینوکس استفاده کنم،سخته؟:دی
بعد باید برای مک همه نرم افزار هارو اوریج بگیرم دیگه؟!یعنی مثل آیفون و اینا که جیلبریک میشن،اینو نمیشه نرم افزار کپی ریخت روش/!@!!
در ضمن میشه تقریبا قیمتش رو هم بگید؟(اگر میشه فرقش در ایران و همینوطر خارج از ایران رو هم بگید)