PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با بلندگو JBL T595 -Limited

galiver_7145
24-07-2011, 01:07
سلام به همه دوستان.
به توصیه یکی از دوستان مشکلمو اینجا مطرح میکنم,انشاالله که دوستان کمکم کنن.
داستان اینه که بلندگو JBL T595 یا همون لیمیتد رو واقعآ به مشکل خوردم باهاش.
بعد از کمی تحقیق فهمیدم کراس اور بلندگوها از نوع Active هستِِ , در جایی که من ندونسته از کراس اور اینفینیتی کاپا که از نوع Passive حساب میشه استفاده کردم.حالا هم مدار سلف این کراس اور ها ذوب شده! (دلیلشم نمیدم!) و هم صدا به طور کامل خراب شده و دایم قطع و وصل میشه.
کسی میتونه بهم کمک کنه که کراس اور اصلی خود این بلندگو رو پیدا کنم؟
یا حداقل نقشه مدارشو داشته باشه که بتونم از طریق اون کراس اورشو دست ساز درست کنم؟:13:

galiver_7145
28-07-2011, 17:53
اساتید گرامی کسی برای کمک نیست؟

hamidR15
30-07-2011, 09:02
سلام به همه دوستان.
به توصیه یکی از دوستان مشکلمو اینجا مطرح میکنم,انشاالله که دوستان کمکم کنن.
داستان اینه که بلندگو JBL T595 یا همون لیمیتد رو واقعآ به مشکل خوردم باهاش.
بعد از کمی تحقیق فهمیدم کراس اور بلندگوها از نوع Active هستِِ , در جایی که من ندونسته از کراس اور اینفینیتی کاپا که از نوع Passive حساب میشه استفاده کردم.حالا هم مدار سلف این کراس اور ها ذوب شده! (دلیلشم نمیدم!) و هم صدا به طور کامل خراب شده و دایم قطع و وصل میشه.
کسی میتونه بهم کمک کنه که کراس اور اصلی خود این بلندگو رو پیدا کنم؟
یا حداقل نقشه مدارشو داشته باشه که بتونم از طریق اون کراس اورشو دست ساز درست کنم؟:13:
سلام
كي گفته كراس اوور ليميتد اكتيو هست؟!!!!!!!!!!!!تمامي اسپيكرها خصوصا كامپوننتها كه داراي كراس اوور جداگونه هستند ،داراي كراس اوور پسيو هستند.
اسپيكر ليميتد هم داراي كراس اوور پسيو 6dB/Octave براي ووفر و 12dB/Octave براي تيوترهاش ميباشد.
دليل ذوب شدن سلف عدم استفاده صحيح از اسپيكر هست.شما فقط بايد دو تا آمپليفاير دو كانل يكي براي درايو ووفرها و ديگري براي درايو تيوتيرها تهيه ميكرديد.تيوترها دوتا 50-60 وات و ووفرها دوتا 150-200 واتRMS همين.به هر حال متاسفام از آسيب ديدن اسپيكرهاتون و همينطور به شدت عصبانيم از راهنمائيهاي ناشيانه برخي دوستان.:19::19:
اين منوال رو دانلود كن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

galiver_7145
07-08-2011, 14:01
سلام.
مرسی از اینکه جواب دادی.
حالا چند سوال برای من مطرحه.
1.الان با ذوب شدن کراس اورا آسیبی هم به اسپیکرا رسیده یا فقط همون سلفی که ذوب شده مشکل اصلیه؟
2.با این وضع من بخام درایو کنم کراس اور واسه این کارو چطوری تهیه کنم؟
باید در ازای هر آمپ که به ووفر یا تیونر میره یه کراس اور در نظر بگیرم که اون کراس اور هم مخصوص HPF یا LPF باید باشه.با این وضع پیدا کردن همچین کراس اوری با فرکانس مربوطه یه مقدار مشکله.
3.جسارتأ میخام ببینم با تمام این برنامه ها لیمیتد واقعأ راه میفته؟
خیلی تشنه شنیدن صدای واقعیش هستم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم.

iranpanel.net
24-08-2011, 16:06
سلام
میتونی یه امپ 4کانال استفاده کنی که از 2 کانال با خروجی نرمال با تنظیمات استفاده کنی از خروجی دیگه برای تیوتراش از hpf استفاده کنی تا به تیوترهات فشار نیاد بسوزه.
اینم در صورتی میتونی که کراس اوراتشو پیدا نکنی
راستی پخشت چیه امپت چیه

hamidR15
27-08-2011, 17:03
سلام.
مرسی از اینکه جواب دادی.
حالا چند سوال برای من مطرحه.
1.الان با ذوب شدن کراس اورا آسیبی هم به اسپیکرا رسیده یا فقط همون سلفی که ذوب شده مشکل اصلیه؟
2.با این وضع من بخام درایو کنم کراس اور واسه این کارو چطوری تهیه کنم؟
باید در ازای هر آمپ که به ووفر یا تیونر میره یه کراس اور در نظر بگیرم که اون کراس اور هم مخصوص HPF یا LPF باید باشه.با این وضع پیدا کردن همچین کراس اوری با فرکانس مربوطه یه مقدار مشکله.
3.جسارتأ میخام ببینم با تمام این برنامه ها لیمیتد واقعأ راه میفته؟
خیلی تشنه شنیدن صدای واقعیش هستم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم.
سلام،خواهش ميكنم.:11:
1-نميدونم،بايد ببينم.
2-كار سختيه. يه سر برو پشت شهرداري،پاساژ اديسون،طبقه دوم،آقا بهزاد.مشكلت رو باايشون مطرح كن.ايشالا حل بشه.:46:
ببين كلا براي اين اسپيكر بايد جامپر ها رو در بياري،بعد با يه امپ دوكانال با HPF و فركانس 80 بهش 150 وات RMS بدي.
همين كار رو با يه امپ ديگه منتهي با توان 50 وات ورودي بدي.
3-اگر كامل رعايت شه بله. ولي پارامترهاي ديگه هم هست.مثلا جنس اكسسوري استفاده شده. كابل RCA و...
خلاصه دردسر داره درايو اين اسپيكر.
حالا چرا رفتي اينو گرفتي بدون مشورت پسر خوب.؟