ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا 1.5 میلیون - کاربری عادی - عمر زیاد

zed2
23-07-2011, 22:19
سلام
من تو بخش قبلی تو تاپیک c خرید پرسیدم ...حالا در بخش جدید ادامه می دهم این بحث رو.
بزارین از مباحث قبلی بیارم و بعد برسم به پیشنهادات جدید

سلام
خوب نیاز هارو تعریف می کنم:
لپتاپ دارای مانیتور 17 اینچ
کارکرد روزانه تمام مدت روشن و بدون جابهجایی
فعالیت اینترنتی ،تایپ ( کیبرد مسئله ای نیست چه مدلی باشد )، ویدیو ،نرم افزار های فشرده سازی فایل ، تبدیل فرمت فایل ویدیویی باسه گوشی،

مواردی که شاید بتونه باسه معرفی کمک کنه:
مارک مهم نیست ، وزن مهم نیست، ،خروجی hdmi داشته باشد ، سیستم 24 ساعت شبانه روز روشن است معمولا، 8 سال عمر پیش فرض برای لپتاپ.
مواردی که اگر در لپتاپ باشد مفید است:
ترجیحا cpu 4 هسته ای ،پورت usb 3 ،اپدیت سخت افزاری در عمر کاری زیاد می کنم همچنین اگر مدلی بود که کارت گرافیکش هم شانسی قابل تعویض بود هم بگین.(گرچه فکر نمی کنم تو این رنج قیمت چیزی پیدا بشه.)

سلام

بزار یکم دقیق تر نگاه کنیم :

۱. تمایل به ۱۷ اینچی بودن که بسیار هم خوب ( راستی ۱۶.۴ باشه ایراد داره ? )

۲. الان لپ تاپ های تا ۲.۲۰۰ هم همگی ۲هسته ای هستن ( هسته ی مجازی رو کاری ندارم ) ، که 4 هسته ای ها تنها شامل چند مدل خاص و سری جدید اپل میشن

۳. تعویض کارت گرافیک رو تقریبا فراموش کنید و بیشتر در اینده به ارتقا رم و هارد میشه فکر کرد ( مثلا هارد های SSD پر سرعت که هنوز قیمتشون نشکسته )

۴. USB 3 و HDMI رو تقریبا همه ی لپ تاپ های این رنج قیمت دارند و براحتی هم میتونی باهاشون تبدیل فرمت و این قبیل کارها رو انجام بدی

۵. عمر مفید یه لپ تاپ ۳ سال بیشتر نیست چون سیستم قدیمی میشه ، مدل ها و نرم افزارهای بسیار قوی تر و سنگین تری میان که سخت افزار بهتری رو میطلبند ، دستگاه خیلی داغ میکنه ، باطری باید عوض بشه ، صدای دستگاه ..... و ....

البته بنا به استفاده ی درست و مثلا کاربری سبک تر عمره مفید دستگاه بالاتر میره و زمان بیشتری طول میکشه نیاز به تعویض حس بشه و این در ایده ال ترین حالت بیشتر از ۵ سال نمیشه ، پس ۸ سال یه رویاست تقریبا

شما الان ببین لپ تاپ های ۸ سال پیش رو ( البته اگه پیدا بشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، فکر کنم هارد ۲۰ یا ۴۰ دارن با یک گرافیک انبورد بسیار ضعیف و ..... اصلا نگم بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در اخر هم دقیق بگو که باهاش فیلم میبینی ؟ صفحه نمایش واست چقدر مهمه ؟ سرعت سیستم چقدر واست مهمه ؟ ایا دوست داری هارد اونو به ارشیو دیجیتالی خودت تبدیل بکنی یا نه و ..... ؟

مرسی

سلام
تشکر باسه جواب
1-این سایز رو بخاطر داشتن نمونه انتخاب کردم .نمی دونم 16.4 ابعادش چه قدر میشه و تا چه رزولوشنی می تونم ازش بگیرم ( یک مدل که این سایز رو داره بهم بگو که نگاه کنم اگر خوب باشه مسئله ای نیست).ولی دیگر رو 15 نمی رم چون کارکردم رو می دونم.
2-سری لپتاپ هایی هم که فنوم 2 سری های Quad-Core و Triple-Core استفاده می کنند در این رنج قیمت نیستند؟
حیف ...نرم افزارهایی که کار می کنم همشون چند هسته ای رو ساپورت می کنن.
3-ok
4-خبر خوبی است. چون من الان هارد های جدید که می خوام بگیرم همشون usb 3 ساپورت می کنه و نداشتن ساپورت رو لپتاپ باسم ضرر هست.
5- الان لپتاپ فعلی ام وارد سال 8 ام از زمان خرید میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -این حرف های کهنه میشه و اینها باسه من معنی نداره. من لپ تاپ رو طی مدت کاری اش تا جایی که بشه اپدیت می کنم مگر اینکه دیگر شرکت سازنده اش تسلیم بشه ( که امسال تسلیم شد و دیگر پشتیبانی نمی کنه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من باهاش فیلم می بینم انواع و اقسام ولی بیشتر بصورت تست باسه سالم بودن می بینم.اگر بخوام درست ببینم وصل می کنم به تلویزیون و ازش لذت می برم.صفحه نمایش هم بخاطر اینکه نرم افزار هایی که باهاشون کار می کنم دیگر در وضوح لپتاپ فعلی ام همه منو هاش رو در صفحه نمی شه دید و ریزشون کردم و رزولوشن بیشتر نیاز دارم .
باسه هارد منظورت رو نگرفتم ولی من هارد اکسترنال استفاده می کنم باسه ارشیو و هارد عادی سیستمم بیشتر از اینکه بزرگ باشه باسم باید بتونه با تمام مدت در حال کار بودن دوم بیاره . ( من تا حالا یک هارد 80 گبگ لپتاپ رو وسط کارهام با 40 گیگ از فایل هام از دست دادم -قشنگ جلوی چشم من هارد سکته کرد )

سلام.
8 سال که مسلما هیچ لپتاپی نمی تونه عمر کنه مخصوصا وقتی قراره زیاد روشن باشه.
عمر مفید هر لپتاپ حدود 3 سال هست و بعد از اون قدیمی میشه و حتی ممکنه کارش به خرابی بکشه

معمولا نوت بوک هایی که دمای بالایی دارند نمی تونند انتخاب مناسبی برای فعالیت های 24 ساعته باشند

پردازنده های سری Sandy bridge مدیریت مصرف انرژی خیلی خوبی دارند و این موضوع می تونه به شما کمک کنه

اما پیشنهادات :

N73SV
CORE I7-2.0-2630QM
6GB DDR3
500 HDD
NV GT 540 1G DDR3
17"
BLU-R
WIN 7
USB3
3 Kg
فعلا که لپتاپ بنده عمر کرده و ظاهرا خیال تسلیم شدن نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خراب هم بشود می دیم درست کنن ( مثل همین لپتاپ که تا به حال دو بار خراب شد و دادیم درست کردن.)تا وقتی قیمت تعمیر از ضریبی از قیمت لپتاپ بالا نزنه مسئله ای نیست.

تشکر از معرفی این مدل:

خوب با اطلاعات این مدل و کمی اشنا شدن با مدل های دیگر چند تا سوال بپرسم شاید باسه خرید تو بازار ایران باسه من مفید تر باشه:
-اول از همه بنظرتون اگر بجای i7 های 4 هسته ای به i5 های 2 هسته برم دستم باسه انتخاب بازتر ممکنه بشه؟
(چون دیدم با اینکه 2 هسته کمتر است ولی مصرف cpu کمتر است و همچنین کارت های ضعیفتر با مصرف پایینتر رو میشه پیدا کرد- -گرچه هنوز مدل هایی که usb 3 داشته باشه تک توک تونستم پیدا کنم.)
- این مدل های intel که از سری Sandy bridge هستن فهمیدم که تفاوتشون با سری های در نام گذاری 2xxx هست ....باسه اینکه بفهمم لپ تاپ های دارای cpu های سری قدیم رو می دن یا سری جدید رو خوبه ولی مسئله اینه من چطور این مورد رو چک کنم موقعی که فروشنده می خواد مدل هارو بهم پیشنهاد بده؟الان تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که یک نسخه پروتابل از cpu-z رو بردارم لحظه اخر خرید به فروشنده بگم من این مورد رو می خوام چک کنم ( خنده نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اخرین بار که لپتاپ خریدم خیلی می گذره خوب)
-سمت لپ تاپ های دارای cpu های amd می تونم برم؟
-من سمت چه نوع لپ تاپ هایی نرم بهتره ...بر اساس کارکردم ؟( برند ، سری خاصی از ان برند یا مدل خاصی از یک برند )
-گارانتی می تونه مهم باشه باسه من یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر اره من برم دونبال پیدا کردن گارانتی های هر مارک.

سی پی یو های AMD حرفی برای گفتن در بازار لپتاپ ندارند
مصرف پردازنده های core i5 کمتر هست ولی وقتی دارید کار خاصی رو انجام میدین ، تولید گرمای هر دو در یک سطح هست. در مصرف هم تفاوت زیادی ندارند

وقتی یک سری مثل N73SV با پردازنده های سندی بریج عرضه میشه امکان نداره با پردازنده های سری قبل هم عرضه بشه! چون چیپ اونها کاملا متفاوت هست ، از طرفی مشخصات کامل روی جعبه ی دستگاه هست و از طرفی یک label هم روی بدنه ی لپتاپ سندی بریج بودن رو نشون میده

سمت لپتاپ هایی که تولید گرمای بی مورد دارند نرو ، مثلا این مدلی که پیشنهاد دادم و یا سری F سونی خنک هستند و معمولا مشکلی برای کارکرد های طولانی مدت ندارند از مارک های دیگر سری های مختلف معرفی شد ولی احتمالا بخاطر اشتباه بنده در گذشته نتیجه مطلوب حاصل نشد.

بودجه همچنان محدود به 1.5 است و بالاتر نمی رود و سایز صفحه از 16 به بالا پیشنهاد بدین بهتر است(گرچه من 17 رو ترجیح می دهم.)

biostar
25-07-2011, 20:45
هنوز انتخاب نکردی ؟ بودجه تا 1650 نمیره ؟؟؟ :دی

zed2
29-07-2011, 12:38
پول خرید تا هفته دیگر میاد.:46:
اگر امکانات خوبی بده میشه چونه زد که تا ان حد بره:31:

zed2
30-07-2011, 19:21
پول لپ تاپ اماده است .پیشنهادات و مدل های جدید اگر هست بدین چون بزودی برای خرید می روم.( امروز هم یک سر سریع بازار رو زدم گرچه بیشتر 15 پیدا می شد تا 16 و یا 17. البته یک مدل از n71 پیدا شد ولی از بقیه مدل ها هنوز نه.

IvIoI-IsEn
04-08-2011, 22:54
سلام

من این دو تا لب تاب رو تو ذهن دارم نظر شما چی هست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1,499,000تومن DELL XPS L502

Processor: Intel® Core™ i7-2630QM (2.0GHz~2.93GHz) Cache 6 MB, BUS 1333 MHz
Memory: 8.0 GB DDR3
HDD: 1000 GB (1.0 TB) SATA
Graphics: NVIDIA® GeForce® GT540M 2GB up tp 4GB
Display: 15.6" LED with TrueLife™
Optical Drive: Blu-Ray
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Web, HDMI, eSATA, USB 3.0
9Cell Battery, Genuine Windows® 7

1,399,000تومن Acer Aspire 7745G

Processor: Intel® Core™ i7-740QM (1.73~2.93 GHz) Quad Core
Memory: 16.0 GB DDR3
HDD: 1000 GB SATA
Graphics: ATI Mobility Radeon 5850 1.0 GB up to 4.0 GB
Display: LCD 17.3" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, HDMI, Webcam, Bluetooth 3.0
9Cell Battery, Windows 7

er.mohammad77
04-08-2011, 23:58
سلام

9Cell Battery, Windows 7

اگه من باشم پایینی رو انتخاب میکنم هم به خاطر صفحه نمایش 17 اینچی هم به خاطر رم 16 (حالا واقعا رمش 16 هست؟)
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow

فقط یه مشکلی هست شما این قیمت رو از کجا آوردی (1399000) چون من توی سایت parslaptop دیدم زده بود 1489000 .

IvIoI-IsEn
05-08-2011, 12:00
اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Yashar dx
06-08-2011, 11:14
آقا سلام منم میخام acer 7745 بخرم ولی میترسم .اگه اطلاعی از برند acer دارید و اینکه واقعا 16 گیگه یا نه لطفا راهنما یی کنید

IvIoI-IsEn
06-08-2011, 14:59
سلام

در مورد لب تاب Acer Aspire 7745G بهترین کار اینه که یا باهاشون تماس بگیرید یا به محل فروشگاهشون برید و از نزدیک لب تاب رو ببینید :20:

IvIoI-IsEn
06-08-2011, 15:10
اینجا کمی مطلب در مورد یکی از مدل های Acer Aspire 7745G نوشته

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir2im
09-08-2011, 15:16
سلام

9Cell Battery, Windows 7

دوست عزیز با این بودجه بهترین انتخاب asus n73 با مانیتور17 اما اگه 15.6 بخایی یه مدل خوب مثل n53sn هست که خیلی کامله اما dell xps 502 بدرد کار شما نمی خوره خرابی بالا عمر کم کارکرد همچنین acer تو دراز مدت جواب نمی ده اما اگه 15 اینچی خاستی مدلهای زیر خوبن:
Asus n53sn
Hp dv6-6090
هر دوشون مناسب برای کار طولانی اند.تازه اسوس قابلیت ارتقا رم تا 16 رو داره.اگه هم 17 خاستی که همون ایسر از دل بهتره:40:

zed2
16-08-2011, 17:15
من بالاخره لپتاپ asus n73sv رو خریدم.:31: