مشاهده نسخه کامل
: سریال سقوط یک فرشته
این سریال در ماه رمضان امسال از شبه یک پخش خواهد شد.
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
کارگردان سریال "ساعت شنی" دومین تجربه سریالسازی خود را با مضمونی مشابه "آل" روانه آنتن شبکه یک سیما خواهد کرد.
بهرام بهرامیان که ساخت فیلمهای سینمایی "آل" و "چرخ و فلک"(با نام قبلی سبب من) را در کارنامه دارد به تازگی ساخت سریالی با مضمون مشابه "آل" را برای پخش از شبکه یک سیما آغاز کرده است.
"سقوط یک فرشته" عنوان دومین تجربه سریالسازی بهرامیان پس از سریال پرمخاطب و پرحاشیه "ساعت شنی" است که داستانی ماورایی دارد و یکی از گزینههای شبکه یک سیما برای پخش در ایام ماه مبارک رمضان است.
مسعود رایگان، داریوش کاردان، فریبا کوثری، خاطره اسدی و مهرداد صدیقیان از جمله بازیگرانی هستند که برای بازی در
این سریال 30 قسمتی قرارداد بستهاند و انتخاب بازیگران ادامه دارد.
گفتنی است پیش از این، جمشید مشایخی نیز برای بازی در یکی از نقشهای اصلی سریال "سقوط یک فرشته" کاندید شده بود که این بازیگر در گفتوگویی با شبکه ایران اعلام کرد با وجود اینکه حتی برای همکاری با بهرامیان قرارداد هم امضاء کرده اما به دلیل کسالت از حضور در این سریال انصراف داده است.
لازم به ذکر است که سریال "راه طولانی خانه" به کارگردانی رضا میرکریمی از رقبای اصلی سریال "سقوط یک فرشته" برای پخش در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما است که به نظر میرسد متولیان این شبکه با سپردن سکان کارگردانی سریالهای مناسبتیشان به این دو کارگردان سینمایی، تدارک ویژهای برای ربودن گوی سبقت از رقبایشان در ماراتن رمضان دیدهاند.
گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
تقابل شیطان و انسان این بار در سریال رمضانی «سقوط یك فرشته»
داستان درباره دو خواهر است كه یكی به قرآن مأنوس است و خداوند هم درها را برایش باز میكند، حتی زمانی كه شیطان تلاش میكند او را از راه اصلی منحرف كند... اما شخصیت دیگر.....
گزارشی از بازدید مجلسیها از پشت صحنه سریال رمضانی شبكه یك + تصاویر
نمایندگان مجلس و قائم مقام رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال رمضانی «سقوط یك فرشته» كه به تقابل شیطان و انسان میپردازد، دیدن كردند.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، بعد از ظهر روز گذشته(30 تیر ماه)، سید رمضان موسوی مقدم قائم مقام رئیس سازمان صداوسیما، فاطمه آلیا، حسن ملك محمدی، محمدمهدی شهریاری و رضا عبداللهی از نمایندگان مجلس، عباس سرمست دبیر كمیسیون فرهنگی مجلس، عباس اكبری مدیر گروه سریال شبكه سیما و جمعی از خبرنگاران از پشت صحنه سریال «سقوط یك فرشته» به كارگردانی بهرام بهرامیان و تهیه كنندگی رامین عباسی زاده واقع در یك مركز پرورش ماهی در جاجرود بازدید كردند.
خاطره اسدی
* تقابل شیطان و انسان و توجه به مفاهیم دینی و قرآنی
بنا بر این گزارش، در این مراسم ابتدا حاضران آنونس تبلیغاتی و بخش هایی از سریال را دیدند و پس از آن عباسیزاده در سخنانی گفت: قصه «سقوط یك فرشته» متناسب با ماه رمضان ساخته شده و در آن به مفاهیم دینی و قرآنی به شكل ویژهای توجه شده تا مخاطب به تماشای آن ترغیب شود. در حقیقت قرآن راه نجات بشر است و ما در بخشهایی از این مجموعه به مفاهیم آن میپردازیم.
وی ادامه داد: داستان درباره دو خواهر است كه یكی به قرآن مأنوس است و خداوند هم درها را برایش باز میكند، حتی زمانی كه شیطان تلاش میكند او را از راه اصلی منحرف كند... اما شخصیت دیگر كمی شیطنت دارد و كمتر به مفاهیم قرآن توجه میكند، درگیر ماجراهایی میشود.
او درباره كارگردانی اثر نیز اظهار داشت: بهرام بهرامیان كارگردان «سقوط یك فرشته»، كارگردانی توانمند و تكنیكی است و امیدوارم مورد رضایت مخاطبان واقع شود.
علی سلیمانی
* علی سلیمانی در نقشی متفاوت
به گزارش فارس، در ادامه پلان یك از سكانس دو قسمت 14 سریال با ایفای نقش علی سلیمانی در نقشی متفاوت و شبنم مقدمی به صورت نمادین گرفته شد.
* آلیا: از رسانهملی انتظار داریم این مجموعههای قرآنی و معنوی محدود به ماه رمضان نباشند
به گزارش فارس، در حاشیه این مراسم فاطمه آلیا نماینده تهران در كجلس درباره ساخت سریالهای دینی در جمع خبرنگاران گفت: این سریال مبتنی بر آیات و روایات است و عوامل سازنده آن تلاش میكنند مفاهیم قرآن را به مخاطبان منتقل كنند. همچنین در این مجموعه به موضوع كنترل خشم پرداخت میشود كه اهمیت زیادی در خانواده و اجتماع دارد.
وی افزود: ساخت چنین مجموعههایی در ماه رمضان خیلی خوب است و دلها معنوی است. ما از رسانه ملی انتظار داریم ساخت این مجموعهها محدود به ماه رمضان و محرم نباشد.
آلیا همچنین در پاسخ به این سوال كه زمان ساخت آثار تلویزیونی نمایندگان مجلس كمتر از آنها بازدید میكنند ولی در زمان پخش گلایههای فراوانی دارند، توضیح داد: خوب است كه اعضای كمیسیونهای مختلف مجلس در جریان تولید چنین آثاری باشند. همانطور كه آقای ضرغامی در اوائل مجلس هشتم به كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم آمدند. بنابراین شما نمیتوانید موضوعها را از هم تفكیك كنید. خیلی مسائل اجتماعی هستند كه اگر خوب پرداخت نشود جنبه امنیتی پیدا میكند. اعضای كمیسیون فرهنگی جزو رسالت و وظایفشان است تا در این بازدیدها حضور داشته باشند. رویكرد رسانه ملی خوب بوده و توانسته آثار نمایشی معناگرا با بهره بردن از مشاوران مذهبی تهیه و پخش كند.
شبنم مقدمی
* شهریاری:
همچنین در بخش دیگری از مراسم حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مجموعههای فاخر، بیننده زیادی دارد و آموزنده است. همچنین برای جوانان و نوجوانان مفید است. خودم هم سریالها را رصد میكنم و بینندگان میتوانند تاثیر زیادی از این آثار بگیرنند. تمام اقشار این نوع سریال ها را دوست دارند.
وی ادامه داد: با توجه به قداست ماه رمضان، مومنان مهمان سفره خدا هستند، بنابراین بهتر است مجموعههایی ساخته شود كه به تقویت مسائل اعتقادی در افراد جامعه كمك كند. سریالها بهتر است رویكرد اسلامی داشته باشد. از سوی دیگر ساعت اذان مغرب در شهرهای مختلف متفاوت است. بنابراین مسئولان رسانه ملی باید تدابیری داشته باشند و سریالهای در ساعاتی پخش شوند كه همه بینندگان در سراسر ایران از آن استفاده كنند.
گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
علیمردانی راوی مجموعه "سقوط یک فرشته" شد
محمدرضا علیمردانی به عنوان راوی مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" به کارگردانی بهرام بهرامیان انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار مهر، قرار است در ابتدای هر قسمت از مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" به تهیهکنندگی رامین عباسیزاده و کارگردانی بهرام بهرامیان، محمدرضا علیمردانی به عنوان راوی مقدمهای از هر قسمت را بگوید.
پخش این مجموعه تلویزیونی از امشب 10 مرداد ماه ساعت 22:15 از شبکه یک شروع میشود و تاکنون 60 درصد از تصویربرداری به پایان رسیده و گروه مشغول کار هستند.
در مجموعه "سقوط یک فرشته" مسعود رایگان، مهرداد صدیقیان، خاطره اسدی، فریبا کوثری، علی سلیمانی، داریوش کاردان، هدی زینالعابدین و شبنم مقدمی بازی میکنند و داستان درباره دو دختر است که با ماجراهایی رو به رو میشوند.
mojtaba2321
02-08-2011, 14:18
تکرارش چه ساعتیه امروز؟
H A M A S
02-08-2011, 14:24
تیتراژ بسیار جالبی داره
مخصوصا اون یارو که چاقو میکشه
قسمت اولشم بد نبو
راوی داستان هم به زیبایی کار افزوده
پخش همزمان مجموعه «سقوط يك فرشته» از شبكههاي جامجم
خبرگزاري فارس: مجموعه مناسبتي «سقوط يك فرشته» به كارگرداني «بهرام بهراميان» كه در ماه رمضان از شبكه يك پخش ميشود، با يك روز تاخير از شبكه جهاني جام روي آنتن ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس، سريال «سقوط يك فرشته» كه هر شب در ساعت 22:30 از شبكه يك پخش ميشود، قرار است به فاصله يك قسمت در شبكه جام جم 1 ساعت 00:20 ، جام جم 2 ساعت 7:40 صبح و جام جم 3 در ساعت 18:20 به وقت ايران پخش شود.
مجموعه «سقوط يك فرشته» از حضور بازيگراني چون مسعود رايگان، فريبا كوثري، داريوش كاردان، شبنم مقدمي، علي سليماني، مهرداد صديقيان، خاطره اسدي و هدي زين العابدين بهره جسته است.
داستان اين مجموعه زندگي دو دختر به نامهاي سارا و فاطمه را به تصوير ميكشد كه در جدال با فراز و نشيبهاي زندگيشان در معرض عيارسنجي ايمانشان قرار ميگيرند و ورود افراد جديد به داستان ماجراهاي «سقوط يك فرشته» را شكل ميدهد.
تاكنون 60 درصد از تصويربرداري مجموعه انجام شده و به طور همزمان صداگذاري و تدوين آن در حال انجام است.
عوامل و دست اندركاران اين مجموعه عبارتند از: تهيه كننده: رامين عباسيزاده، كارگردان: بهرام بهراميان، طراحي داستان: رامين عباسيزاده، زامياد سعدونديان، نويسندگان: بابك كائيدان، روح الله صديقي و زامياد سعدونديان، راوي: محمدرضا عليمرداني، تصويربرداران: افشين احمدي، آرش خلاق دوست، صدابرداران: بهمن حيدري، فرشيد كيوان مهر، طراح گريم: مسعود ولد بيگي، طراح صحنه: رضا حاج درويش، طراح لباس: ژاله زكيزاده، دستيار تهيه: سحر مصيبي، برنامهريز: فرزاد رحماني، آهنگساز: امير توسلي، مدير توليد: حسن مصطفوي، تدوين: سپيده عبدالوهاب، صداگذار: ايرج شهزادي، جلوههاي ويژه رايانهاي: داريوش حافظ الكتب، جلوههاي ويژه ميداني: رضا تركمان، عكاس: اميد صالحي، مدير تداركات: حيدر زرقومي و روابط عمومي: منصوره بسمل.
mhv_kntu
02-08-2011, 21:26
اولین فیلمیه که می بینم تو تلویزیون ایران دختر منفی فیلم چادری هست ! وامصیبتا ! البته ظاهرا هر چی بیشتر منفی میشه و سقوط می کنه حجابش تغییر می کنه و چادر رو در میاره .
ولی اساسا همه خانم ها تو این سریال چادرین ! فکر کنم فشار ها روی صداسیما اثر کرد !
MOHAMMAD2010
03-08-2011, 16:05
اولین فیلمیه که می بینم تو تلویزیون ایران دختر منفی فیلم چادری هست ! وامصیبتا ! البته ظاهرا هر چی بیشتر منفی میشه و سقوط می کنه حجابش تغییر می کنه و چادر رو در میاره .
خودت یه چی گفتی بعد جواب خودتم دادی
هنوز منفی نشده که چادریه ، کم کم حتما چادرو میندازه کنار ( کلا تو صدا و سیما همیشه چادریا خوبن )
mohamad skystar
03-08-2011, 16:07
فکر میکنم این پسره که تازه اومده تو محل خلاف کاری چیزی باشه و این دختره هم باهاش آشنا میشه تباه میشه.
من که اینجور فکر میکنم
MOHAMMAD2010
03-08-2011, 17:29
راستی بچه ها کسی میدونه مدل بنزی که تو سریال بود چیه ؟ ( بنز بود دیگه ؟ )
به نظر من از نظر کارگردانی و نورپردازی و فیلم برداری که یکی از کارهای بی نظیر سریال سازی تو ایران .خدا کنه تا آخرش این روند رو ادامه بده
mhv_kntu
04-08-2011, 00:26
این قسمتش جالب بود !
فیلمبرداری و بازیگری و نکات فنیش خوب هست فقط موضوعش یکمقدار مخاطب خاصیه :46:
اون صحنه 2 سکانس آخر فیلم رو به نسبت فیلم های ایرانی خوب ترس رو خوب منتقل میکرد.
BIKHIAL_ALL_75
04-08-2011, 11:09
هرچند چیزی از موضوعش نفهمیدم ولی صحنه سازی هاش جالب بود...
jeremy28
04-08-2011, 16:42
راستی بچه ها کسی میدونه مدل بنزی که تو سریال بود چیه ؟ ( بنز بود دیگه ؟ )
مرسدس بنز SLK
hasti rs
04-08-2011, 17:07
من فک میکنم این پسره یه نقشی مثل الیاس ( اسم فیلمش یادم نیست ) میخواد بازی کنه .
Golbarg01
04-08-2011, 18:46
( اسم فیلمش یادم نیست )
اغما ......
silent-assassin
05-08-2011, 07:22
سلام
دوستان یکی یه خلاصه از این 2-3 قسمتی که پخش شده میگه؟
میخوام از امشب منم ببینم
farshidshd
05-08-2011, 11:58
خسته شدیم از بس از این فیلمای تخیلی بی ربط و بی در و پیکر توی ماه رمضون دیدیم!
میخوان چی بگن اینا!
هر سه تا فیلم شبکه یک و دو سه عین هم هستن!
شبکه یک که شیطان داره
شبکه دو که فرشته داره
شبکه سه هم که روح داره
.
nafe-bandar
05-08-2011, 12:10
تایید میشه!
موضوعی که یکی میمیره و روح میشه و میره تو کما و... خیلی تکراری شده!
خسته شدم باوو!
حداقل این سه دونگ شبکه تهران فیلمش جالبه، جالبه دیگه موضوعی واسه فیلم ساختن ندارن توی ماه رمضان!
اون سال هم دعوا سر یه قرآن بود. اونم تاریخی بود،
باید یک ماه رو اینطوری بگذرونیم
حداقل خدا کنه فیلمش جذاب بشه یکم!!
mhv_kntu
05-08-2011, 15:54
تایید میشه!
موضوعی که یکی میمیره و روح میشه و میره تو کما و... خیلی تکراری شده!
خسته شدم باوو!
حداقل این سه دونگ شبکه تهران فیلمش جالبه، جالبه دیگه موضوعی واسه فیلم ساختن ندارن توی ماه رمضان!
اون سال هم دعوا سر یه قرآن بود. اونم تاریخی بود،
باید یک ماه رو اینطوری بگذرونیم
حداقل خدا کنه فیلمش جذاب بشه یکم!!
برنامه سه دنگ سه دنگ که بدترین کمدی که تا بحال ساخته شده . فقط بازیگرای خوبی داره موضوعش هم که خواستگاری و ازدواج و ... از این مسائل که N تا کمدی در موردش ساخنه شده.
سلام
دوستان یکی یه خلاصه از این 2-3 قسمتی که پخش شده میگه؟
میخوام از امشب منم ببینم داستان یک دختر که با پدرش زندگی می کنه و یک دختر دیگه که با مادرش زندگی می کنه که با هم دوست هستن .
اون دختر با مادرش متولی و مسئول نگهداری از یک امامزاده بودن . تو امامزاده یک قرآن نفیس و قدیمی بوده که دزد میزنه و همه مردم اون مادر رو مقصر میدونن .
یک پسر جوونی که تازه تو محل کافی شاپ باز کرده ادعا کرده دزد رو میشناسه و حالا 2 تا دختر افتادن دنبال پیدا کردن اون قرآن و میرن سراغ اون پسر جوون ...
سعيده عرب ـ بازيگر «سقوط يك فرشته»:
بازيگر با بازي در سريالهاي ماه رمضان توانايياش را محك ميزند
سعيده عرب ـ بازيگر سريال «سقوط يك فرشته» ـ دربارهي فشردگي سريالهاي مناسبتي، گفت: ايفاي نقش در سريالهاي مناسبتي فقط خستگي به همراه دارد، اما يك بازيگر با بازي در چنين سريالهايي توناييهاي خود را محك ميزند.
اين بازيگر كه نقش مادر «ياور» را در سريال ماه رمضان شبكه اول بازي ميكند، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: طبيعتا سريالهاي مناسبتي به ويژه سريالهاي ماه مبارك رمضان فشردگيهاي خاص خود را دارند و اغلب اوقات ميبينيم كه اين سريالها همزمان با توليد، پخش ميشوند؛ به عقيده من كارهاي مناسبتي فقط خستگي به همراه دارند.
وي در ادامه درباره نقش خود در سريال «سقوط يك فرشته»، توضيح داد: «سقوط يك فرشته» يك سريال ماورايي است؛ احساس ميكنم نقشي كه در اين سريال دارم متفاوتتر از ديگر نقشهايم است و اميدوارم مورد استقبال مخاطبان قرار گيرد.
سعيده عرب در پايان خبرنگار به ايسنا گفت: اميدوارم سريال «سقوط يك فرشته» در ايام ماه مبارك رمضان بتواند نياز مخاطبان را برآورده كند.
oranoos2007
05-08-2011, 20:59
من هميشه بازي هاي مسعود رايگان رو خيلي دوست داشتم توي اين فيلم هم بد نيست خوبه. نقش هاش هميشه آرام و پرغرور هست و همين كاراش جذاب ميكنه .اين فيلم براي بازي اون نگاه ميكنم
H A M A S
06-08-2011, 03:00
اصلا سریالش در و پیکر نداره!
با تویوتا در حد پرادو هر چی گاز میدادن به پیکان نمیرسیدن!
حاجی رو هم به جای آخر سریال همین اول کاری با شیوه جدید(حدس زدن آیاتی از قران کریم) زن دادن تا به حساب کلیشه ای نباشه
همه چیز از این شاخه به اون شاخه هست
این پسره پولداره که فکر کنم شیطون هم هست خیلی مصنوعی بازی میکنه!
پانوشت:چه طوری به حرکات دست میفهمیدن کدوم سوره یا از قرآنه؟
Lady parisa
06-08-2011, 09:00
راستش من که هنوز ندیدم فقط دیشب یه تیکه های از ماهوره دیدم. ولی به نظرم خیلی جالب نمی یاد.
یعنی سریالای ایرانی کلا اینطوریه تا بیاد جا بیفته تموم شده!:31:
ضمن اینکه تعقیب و گریز جالبی نداشت!
دو گروه شدن عوامل "سقوط یک فرشته"به کیفیت لطمه نزد/ تکنیک ویژه به کار گرفتیم
تهیهکننده مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" تاکید کرد گرچه گروه این پروژه دو دسته شدند تا کار را به موقع برای پخش برسانند، اما این مسئله لطمهای به کیفیت کار نزده است. رامین عباسیزاده، تهیهکننده مجموعه "سقوط یک فرشته" درباره زمان پیش تولید این مجموعه که ماه رمضان روی آنتن میرود به خبرنگار مهر گفت: زمانی که طرح این مجموعه تصویب شد، از 15 فروردین ماه پیش تولید را آغاز کردیم و ششم خرداد ماه بعد از گذراندن یک پیش تولید فشرده مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" را برای شبکه یک کلید زدیم.
وی در ادامه افزود: اغلب لوکیشنهای این مجموعه برای بینندگان بکر و دیدنی است. در یک جمله میتوانم بگویم یکی از ویژگیهای مجموعه "سقوط یک فرشته" تنوع بصری است. لوکیشنهای این مجموعه فقط محدود به آپارتمان نیست و از فضاهای متنوع بهره بردهایم.
این تهیهکننده درباره انتخاب بهرامیان برای کارگردانی "سقوط یک فرشته" توضیح داد: فیلمنامه این مجموعه نیاز به کارگردان توانمند و تکنیکی داشت. قصه ماورایی بود و باید فردی را انتخاب میکردم که با بهره بردن از تکنیک ویژه کار مناسبی را بسازد، به همین دلیل بهرامیان را انتخاب کردم.
وی ادامه داد: بعد از صحبت کردن با بهرام بهرامیان به این نتیجه رسیدیم که برای مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" از یک تکنیک ویژه استفاده کنیم. گرچه بهره بردن از این تکنیک باعث میشد روند کار کند شود؛ اما ترجیح دادیم دشواریها را به جان بخریم، اما کار به لحاظ کیفیت بالا باشد.
عباسیزاده درباره اینکه تقسیم شدن گروه به دو دسته برای رساندن به موقع کار لطمهای به کار نزده، گفت: گرچه عوامل سازنده دو گروه شدند و تصویربرداری همچنان ادامه دارد، اما تلاش کردهایم کیفیت کار افت نداشته باشد و دقت به جزییات فراموش نشود. این مجموعه با وسواسی که کارگردان و دستیار کارگردان دارد، ضبط میشود.
این تهیهکننده اشاره کرد: ژانر مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" ترس است. در این اثر به جزییات توجه زیادی شده، چرا که با وجود جزییات اثر برای مخاطبان جذابتر خواهد شد. تلاش می کنیم مجموعهای که میسازیم مورد رضایت مردم قرار بگیرد و بینندگان بتوانند ارتباط لازم را برقرار کرده و با شخصیتها همذات پنداری کنند.
وی درباره انتخاب بازیگران این مجموعه گفت: من در کارهایم برای انتخاب بازیگران دچار مشکل نشدم و هر بازیگری که خواستهام را آوردم. از سوی دیگر برای "سقوط یک فرشته" من و بهرامیان از تعدادی بازیگران که چهره نیستند، اما آموزشهای بازیگری را دیدند، دعوت کردیم.
عباسیزاده خاطرنشان ساخت: به نظرم ضرورت ندارد در یک اثر فقط از بازیگران مطرح استفاده کرد و میتوان چهرههای مستعد جوان هم شناسایی کرد و از آنها استفاده کرد.
این تهیهکننده درباره مشاور مذهبی این پروژه گفت: مشاور مذهبی مجموعه "سقوط یک فرشته" علیرضا برازش، مدیر سابق شبکه های یک و دو سیماست. از نظرات وی نهایت استفاده را میبریم. امیدوارم مردم از دیدن این مجموعه لذت ببرنند.
امسال سریال سازها زدن توی کار فرشته و روح ! خبریه ؟؟
من نميدونم اين او يك فرشته بود چه بلايي بود نازل شد!!!!!:41:
ايده سريال هاي ماه رمضون واسه 100 سال آينده رو داد به اين كارگردان ها:19:
اتفاقا به نظر من سریالش اصلا بد نیست خیی هم خوبه در مورد داستانش هم هنوز قضاوت زوده که می خواد یه چیزی بشه مثل او یک فرشته بود
من فكر نميكنم پسره شيطان باشه كه شما هي ميگين از او يك فرشته بود تقليد شده:13:
فعلا كه تا اينجاش اينجوري بوده.:19:
ولي خدا كنه اينجوري نباشه كه اگه اينجوري نباشه سرياله خوبيه چون الانم با موضوع تكراري خوب مخاطبو جذب ميكنه.
بازم از شبکه 3 بهتره یکی جدیدتره موضوش دختر + داره- میشه
آهنگساز «سقوط يك فرشته» و «مختارنامه»:
موسيقي اين دو سريال هيچ شباهتي به هم ندارد
آهنگساز سريال «سقوط يك فرشته» ـ دربارهي موسيقي اين سريال گفت: با توجه به ماورايي بودن «سقوط يك فرشته»، موسيقي آن هم فضاي غيرمتعارفي دارد.
امير توسلي كه پيش از اين ساخت موسيقي «مختارنامه» را در كارنامه كاري خود ثبت كرده بود، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، در توضيح بيشتر اين مطلب خاطرنشان كرد: در اين موسيقي بيشتر از اصواتي استفاده شده كه نت خاصي را به ما منتقل نميكنند، بلكه فضاي موهوم و وهمانگيزي را به مخاطب منتقل ميكنند.
وي ادامه داد: در اين موسيقي به دليل قصه و ساختار سريال، خاصيت الكترونيك غالب است و تلاش شده كه موسيقي در جهت تقويت فضاهاي وهمانگيز، ترسناك يا ماورايي عمل كند.
اين آهنگساز افزود: در اين سريال موسيقي بيشتر فضاي الكترونيك دارد؛ ما از اصواتي استفاده كرديم كه خيلي ساز نيستند اما به دليل ساختمان صوتي كه دارند حالت غيرمتعارفي را در افراد ايجاد ميكنند؛ حالتي كه به تعبيري حالت ماورايي است و ميتواند اين فضا براي همه القا كند.
توسلي در پاسخ به اين پرسش كه براي ساخت موسيقي چقدر به جزئيات فيلمنامه توجه داشته است؟ گفت: كليت از اجزا تشيكل ميشود؛ طبيعتا من به اجزا هم توجه كافي دارم. به هر حال سكانسهاي غيرماورايي هم در اين كار وجود دارد؛ يعني سكانسهايي كه عاطفي يا تراژديك هستند و موسيقي در اين بخشها بر اساس چنين فضاهايي حركت ميكند. ولي اساسا بافت موسيقي، بافتي است كه متعارف نيست.
وي دربارهي تفاوت موسيقي «سقوط يك فرشته» و سريالهاي ديگرش مثل «مختارنامه»، تصريح كرد: بين اين كارها تفاوت زيادي است؛ مثلا «مختارنامه» يك كار حماسي ـ مذهبي بود كه طبيعتا موسيقياش ويژگيهاي خاص خود را داشت؛ «مختارنامه» موسيقي كِشندهاي داشت و موسيقي «سقوط يك فرشته» هيچ شباهتي به موسيقي «مختارنامه» ندارد.
اين آهنگساز در ادامه درباره شتابزدگي كارهاي مناسبتي و تاثير آن بر كيفيت موسيقي، گفت: موسيقي جزء مهم يك فيلم و سريال است. قاعدتا وقتي كه همهي اجزا شتابزده باشند موسيقي هم شتابزده ميشود و ممكن است در كليت كار تاثير خوبي نداشته باشد؛ به هر حال تقريبا همهي بخشهاي يك سريال مناسبتي همين ويژگي را دارند و شتابزده ساخته ميشوند؛ به ويژه موسيقي كه آخرين نقطه از يك فيلم و سريال است كه شكل ميگيرد.
وي ادامه داد: عليرغم فرصت نسبتا كمي كه وجود داشت، توانستيم موسيقي را خوب از آب دربياوريم. موسيقي كاركرد درست خود را دارد و فكر ميكنم كه درست عمل كردم.
موسیقی تیتراژ پایانی اش خیلی قشنگه من که همیشه صدای تلویزیون رو سر تیتراژ می برم 100 و این که هر شی تیتراژش فرق داره ایده ی جالبی بوده خوبه.امسال بهترین سریال هست.البته من از دیدن تبلیغش قبل از ماه رمضون حدس میزدم که سریال خوبی باشه آخه حتما باید یه حرفی برا گفتن داشته باشه که صدیقانی و اسدی حاضر شدن به خاطرش بیان تلویزیون بازی کنن.یه نکته جالب توجه اینه که با این که 2 کارگردان همزمان ساختن اصلا معلوم نمی کنه حالا شما سی امین روز ببینین که کارگردانش عوض شده همه چیزش فرق کرده حتی نوع دوربین فیلم برداری و حالت فیلم برداریش هم عوض شده اصلا با قسمت اولش که خوب از آب در اومده بود و حس منتقل می کرد دیگه اون طور نیست
تيتراژ ابتداييش هم خيلي قشنگه در ضمن خيلي تكه و يه حرفي واسه گفتن داره. من ديشب براي اولين بار تيتراژ اولشو ديدم.
bleu2u4u
09-08-2011, 06:07
من سر جمع بیست دقیقه اش بیشتر ندیدم اونم تیکه تیکه
که همونم زیاد باهاش حالا نکردم ولی همیشه تیتراژ اخرش رو گوش میدم
کار امیر توسلی شاهکاره
تیتراژ اولش هم مطمئن نیستم ولی به احتمال 99 درصد ارجینال نیست و میکسی از موزیک ویدیو های خارجیه
باید برم باز با دقت نگاه کنم ولی یه تکه هایی اش خیلی منو یاد ویدیو های linkin park مینداخت مخصوصا کاتالیست
---------- Post added at 07:07 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------
من سر جمع بیست دقیقه اش بیشتر ندیدم اونم تیکه تیکه
که همونم زیاد باهاش حالا نکردم ولی همیشه تیتراژ اخرش رو گوش میدم
کار امیر توسلی شاهکاره
تیتراژ اولش هم مطمئن نیستم ولی به احتمال 99 درصد ارجینال نیست و میکسی از موزیک ویدیو های خارجیه
باید برم باز با دقت نگاه کنم ولی یه تکه هایی اش خیلی منو یاد ویدیو های linkin park مینداخت مخصوصا کاتالیست
H A M A S
10-08-2011, 02:47
احترام به شعور مخاطب هم خوب چیزیه!
داداش پریچهر رو کامیون زیر کرده کشته--دیه اش رو از حاج حبیب گرفتن بدون هیچ دادگاه ای!!!
mhv_kntu
10-08-2011, 03:55
احترام به شعور مخاطب هم خوب چیزیه!
داداش پریچهر رو کامیون زیر کرده کشته--دیه اش رو از حاج حبیب گرفتن بدون هیچ دادگاه ای!!!
دیه گرفتن ؟ کی ؟
اون پول رو که غیر قانونی خواهره ازش گرفت تا اصلا شکایتش رو مطرح نکنه.
mojtaba2321
10-08-2011, 04:19
اون صحنه با ماشین حساب کار کردن مرده تو بنگاه منو کشته:31:
H A M A S
10-08-2011, 08:07
دیه گرفتن ؟ کی ؟
اون پول رو که غیر قانونی خواهره ازش گرفت تا اصلا شکایتش رو مطرح نکنه.
مقصر اصلی راننده کامیونه بوده!
ولی مثل این که از همه بیگناه تره!!
«سقوط يك فرشته» از نگاه يك منتقد
«مضامين سفارشي كيفيت سريالهاي رمضان را پايين ميآورد»
يك منتقد تلويزيون دربارهي سريال «سقوط يك فرشته» كه از شبكه اول سيما به روي آنتن ميرود، گفت: بازيگران خوبي همچون مسعود رايگان و داريوش كاردان در اين سريال بازي كردهاند، اما به طور كلي اين سريال جذابيت و كشش لازم را ندارد.
سعيد قطبيزاده در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: من به عنوان يك منتقد و بينندهي تلويزيون، توقع بالاتري از سريالهاي ماه رمضان داشتم؛ البته سريالهاي شبكههاي ديگر را تماشا نكردم، اما با تماشاي چند قسمت از «سقوط يك فرشته» به كارگرداني بهرام بهراميان، به اين نتيجه رسيدم كه جذابيت زيادي ندارد؛ اما اميدوارم در ادامه بهتر شود و نظرم نسبت به آن تغيير كند.
وي ادامه داد: اگر بخواهم دربارهي كليت داستان «سقوط يك فرشته» صحبت كنم، بايد بگويم كه به عقيده من يك قصه كهنه دههي 60 است كه شخصا براي من تا به حال كششي نداشته است.
اين منتقد همچنين دربارهي شتاب و عجلهاي كه با ساخت سريالهاي مناسبتي به ويژه سريالهاي ماه رمضان همراه است، خاطرنشان كرد: به نظرم اينكه كيفيت سريالهاي مناسبتي پايين آمده، اول به خاطر شتاب و عجلهاي است كه به واسطهي رساندن به پخش ايجاد ميشود؛ دوم به خاطر انتخاب كارگردانان نامناسب و غيرحرفهيي است و دليل سوم به مضامين سفارشي سريالها برميگردد كه كارآمدي لازم را ندارند.
وي در توضيح دليل سوم براي عدم موفقيت سريالهاي ماه رمضان، اظهار كرد: تعدادي از كارگردانان همچون عليرضا افخمي، بهرام بهراميان و ... سالهاست كه در تلويزيون كار ميكنند و سريالهاي خوبي هم تهيه كردند، اما اثرشان ناكارآمد است؛ اين به دليل فشاري است كه براي گنجاندن يكسري مضامين كه شايد چندان مرتبط با قصه هم نباشند به آنها وارد ميشود و در نهايت اثر تهيه شده كشش لازم را ندارد.
اين منتقد تلويزيون در ادامه درباره سريالهاي ماورايي و تاثيرات آنها بر بينندگان، يادآور شد: من شخصا اين نوع تفكيكها و تقسيمبنديها را قبول ندارم؛ چراكه ما اصلا سريال يا فيلمهاي ماورايي نداريم. ما يك درام داريم كه گاهي ممكن است در ارتباط با زندگي روزمره يك خانواده باشد و گاهي اوقات هم ممكن است در اتباط با عوالم روحي يك شخصيتي خاص باشد كه نسبت به ديگر شخصيتها متمايز است؛ در كل ما چيزي با عنوان ماورايي نداريم.
سعيد قطبيزاده در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: زماني كه يك فيلم يا سريال را با درون مايهي مذهبي ارزيابي ميكنيم، همين درون مايه مذهبي فيلم و سريالها، يكسري مقولههاي مشخص دارند كه بايد رعايت شود؛ ولي اينكه به يكباره بخواهيم در يك شتاب كاري و امكانات ناكافي به سراغ اين مفاهيم و مضامين براي روشنگري و القاي حس مذهبي برويم، صحيح نيست.
Amir_oscar
10-08-2011, 17:54
دوستان، یه جوونمردی خلاصه ی قسمت های پخش شده رو تعریف بکنه! فقط قسمت اولش رو دیدم! مرسی!
خاطره اسدي ـ بازيگر «سقوط يك فرشته»:
از كامل نبودن فيلمنامه نگران نيستم
خاطره اسدي كه در سريال «سقوط يك فرشته» نقش «سارا» را بازي ميكند، معتقد است: كاراكتر و شخصيت «سارا»، نقش جذابي است كه او ايفا كرده است.
اسدي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، دربارهي فشردگي ساخت سريالهاي مناسبتي ماه رمضان و تاثير آن بر بازيگران و گروه توليد، عنوان كرد: تا به حال اين مساله تاثيري بر گروه نگذاشته است.
وي تاكيد كرد: اجازه نداديم اين اتفاق جلوي دوربين بيفتد؛ حتي من با وجود اين كه براي بازي در برخي صحنههاي اكشن و آسيبديدگي ناشي از ايفاي نقش اين صحنهها، بدن درد دارم، وقتي جلوي دوربين قرار ميگيرم ميتوانم به راحتي راه بروم و بازي كنم؛ همه تلاشمان را انجام ميدهيم تا آخر به همين صورت پيش برويم.
اين بازيگر تاكيد كرد: با اين حال اگر نقشي جذاب باشد و عوامل خوبي داشته باشد، حاضرم دوباره هم در يك سريال مناسبتي بازي كنم.
خاطره اسدي همچنين از كامل نبودن فيلمنامه در كارهاي هرشبي صحبت كرد و با بيان اينكه از اين مساله نگران نيست، گفت: ما تا آخر داستان را ميدانيم و حتي سيناپس داستان را تا انتها خواندهايم؛ قصه در مسير همان سيناپس جلو ميرود و تغيير زيادي اتفاق نميافتد كه قرار باشد ما نگران باشيم؛ من به قدري به نويسندهها و آقاي بهراميان ـ كارگردان ـ اطمينان دارم كه از اين قسمت خيالم راحت است.
وي افزود: آقاي بهراميان هم سختگير و هم مهربان است؛ دكوپاژ و بازي گرفتن او هم عالي است. بهراميان تكنيك خاصي دارد و من تا به حال با هيچ كارگرداني كه به اين صورت باشد، كار نكرده بودم. او يكي از خوش تكنيكترين كارگردانهايي است كه كار ميكنند؛ آدمهايي به اين شكل خيلي كم هستند.
اين بازيگر در ادامه درباره تيم سازنده «سقوط يك فرشته» گفت: همه خيلي خوب و عالي هستند و انرژي كه به هم ميدهيم باعث ميشود با اين كه فشار زيادي رويماي است، روي پا باقي بمانيم.
به گزارش ايسنا، سريال «سقوط يك فرشته» به كارگرداني بهرام بهراميان و تهيهكنندگي رامي عباسيزاده هر شب از ساعت 22 و 30 دقيقه از شبكه اول سيما روي آنتن ميرود.
Ghorbat22
10-08-2011, 18:04
این پســره نیمــا هرکــاری انجام میده طبق نقشه و برنامه هست
فک می کنم کسی هم که پرورش ماهی رو خرید و به پریچهر پول داد هم کــار خودش باشه
کــلــا این فیلم من رو زیاد یــاد اغمــآ {الیــاس} میندازه (:
+راستــی من نفهمیدم خیــلی بده که یه دختـر چــادی عینکــ دودی بزنه ؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دید بدی داشتن روش گویــآ :|
NirvanaH
10-08-2011, 22:18
خدا شانس بده!
عجب شیطانی!؟!؟!؟!؟!
حامد:11:
NirvanaH
10-08-2011, 22:25
خاطره اسدي كه در سريال «سقوط يك فرشته» نقش «سارا» را بازي ميكند، معتقد است: كاراكتر و شخصيت «سارا»، نقش جذابي است كه او ايفا كرده است.
راستی بقالی سراغ دارین که بگه ماست من ترشه!!!!
legolas 224
10-08-2011, 23:38
رفتار های دختره شبیه بعضی از کار های ما هست .
حرف و کارهایی که نیما میکنه جالبه با این هدف که دین و ... دختره رو خرد کنه!
اونجاش بود گفت قهوه میخورم و اینا نداشتن دختره یه ذره خجالت کشید که گفت قهوه ندارن که جلوی اون بزارن .
من تا اخر قسمت پیش که راوی گفت من فلانم و همیشه با هاتونم و .... فکر کردم وجدان هست نگو اون یارو بده :دی ( شیطون هست )
کلا بگم من از این سریال بیشتر خوشم میاد چون روش جدیدی رو داره پیش میگیره :20:
elahe_n12345
11-08-2011, 00:27
داره جالب میشه. خدا کنه آخرش دختره متحول نشه:31:
NirvanaH
11-08-2011, 12:13
خدایا با نام تو
جالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که چیز جالبی ندیدم. واقعا ریتم مسخره ای داره. از لحاظ فیلمنامه هم که تعطیل در تعطیله.
NirvanaH
11-08-2011, 19:01
دیشب پسره قبل از پرش از ارتفاع چادر رو از سر دختره کندش!!! وای به حال امشب.
خدا کنه به جاهای باریک کشیده نشه!!!
خدایا با نام تو
جالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که چیز جالبی ندیدم. واقعا ریتم مسخره ای داره. از لحاظ فیلمنامه هم که تعطیل در تعطیله.
شما رو چه حسابي ميكي ريتمش مسخرست يا فيلم نامه نداره؟؟؟؟
يه دليلي بايد داشته باشي!!1:46:
تجربه ترس و آرامش در يك سريال ماورايي
جام جم آنلاين: تهيه گزارش پشت صحنه از سريالي كه همه عواملش تلاش در پنهان نگه داشتن قصهاش دارند، كار آساني نيست. زماني كه به محل تصويربرداري سريال سقوط يك فرشته ميروم، اطلاعات زيادي درباره داستان آن ندارم. البته به دستاندركاران سريال حق ميدهم كه داستان را لو ندهند.
سريالهاي مناسبتي ماه رمضان بايد بتوانند در طول 30 شب مخاطبانشان را نگه دارند. اگر بيننده، اتفاقات داستان را بداند تعليق سريال از بين ميرود و تعداد مخاطبان كاهش پيدا ميكند. شبكه يك، امسال براي ساخت سريالش سراغ بهرام بهراميان رفت كه كارنامه موفقي در سينما و تلويزيون دارد. شنيدهام كه بهراميان در اين سريال همان فضاي ترسناك فيلم آل را تكرار كرده و از جلوههاي ويژه بخوبي بهره گرفته است.
اين سريال همچون صاحبدلان نيم نگاهي به نقش كتاب آسماني قرآن در زندگي مسلمانان دارد و ماجراهاي شخصيت هايش به گونهاي با اين كتاب پيوند ميخورد.
گفته شده كه در سقوط يك فرشته به بحث شيطان جني و شيطان انسي هم اشاره شده است.
منظور از شياطين انس، انسانهايي هستند كه مانند شياطين جن بر ضد خدا و دين او اقدام كرده، انسانها را با انواع فريبها از راه خدا دور ميسازند يا اعمالي شيطاني انجام ميدهند. ولي شيطان انسي با انسانها تماس دارد. ديده ميشود و صدايش با گوش شنيده ميشود.
همچنين در اين سريال از صداي راوي استفاده شده است. يعني بخشهايي از داستان را يك رواي (با صداي محمدرضا علي مرداني) ميشنويم.
رامين عباسيزاده، تهيهكننده اين سريال است. او پيش از اين، مجموعههايي چون شمسالعماره، پليس جوان، كت جادويي، پريدخت و او يك فرشته بود را تهيه كرده است.
در اين مجموعه بازيگراني چون مسعود رايگان، فريبا كوثري، داريوش كاردان، شبنم مقدمي، علي سليماني، مهرداد صديقيان، خاطره اسدي، هدي زينالعابدين، سعيده عرب و... جلوي دوربين رفتهاند.
محله اوين دركه در قاب تلويزيون
درختان سرسبز محله اوين دركه تحمل گرماي مرداد ماه را آسانتر كردهاند. در اولين روز ماه رمضان عوامل گروه سريال سقوط يك فرشته در اطراف امامزاده مطيب در گير و دار توليد آخرين قسمتهاي سريال هستند. خانه حاج حبيب (مسعود رايگان) در اطراف يك امامزاده واقع شده است. بنابراين بسياري از صحنههاي سريال در اين محله ضبط ميشود. چند تا از شخصيتها به امامزاده مربوط ميشوند. مثل داريوش كاردان كه نقش روحاني را بازي ميكند و فرخ نعمتي كه معتمد محل است و...
در كوچه كناري امامزاده خانهاي واقع شده كه در آن تعدادي از عوامل مستقر شدهاند. گروه چهرهپردازي در زير زمين اين منزل مشغول گريم بازيگران هستند. مسعود رايگان و علي سليماني روي صندلي گريم نشستهاند. گريم علي سليماني وقت زيادي ميبرد. او نقش يك آدم كم عقل را بازي ميكند و صورتش بسيار آشفته و به هم ريخته است. منصوره بسمل، مسوول روابط عمومي سريال توضيح ميدهد كه اين كار بجز محله اوين دركه چند لوكيشن اصلي ديگر هم دارد. يكي حوضچه پرورش ماهي در جاجرود و ديگري گردنه قوچ. (واقع در لواسان)
يك نفر دم در امامزاده ايستاده و به خانمهايي كه جزو عوامل گروه هستند، چادر ميدهد تا با حجاب كامل وارد امامزاده شوند. هدي زينالعابدين هم چادر به سر كرده است. البته چادر او به نقشش يعني فاطمه مربوط ميشود كه در تمام طول سريال او را با چادر مشكي ميبينيم. دم در يك خودروي وانت با كلي بار پارك كرده است. ابتدا فكر ميكنم كه ميخواهند سكانس مربوط به اسبابكشي را تصويربرداري كنند. اما يكي از عوامل توضيح ميدهد كه اين وسايل (يخچال، كمد، فرش و...) بايد به لوكيشن گروه اول منتقل بشود. براي رسيدن به محل كاشت دوربين از كنار كبوترهايي كه در كف حياط امامزاده قدم ميزنند رد ميشوم. فيلمنامه را كه ورق ميزنم، ميبينم چند فصل مهم داستان بايد در امامزاده تصويربرداري شود. در يك سكانس فاطمه يك شب را در امامزاده ميخوابد. در سكانسي كه امروز قرار است تصويربرداري شود، فاطمه به امامزاده آمده و دنبال حاج حبيب ميگردد. برداشت را چند بار تكرار ميكنند. در محله اوين دركه خبري از سر و صداي ماشينها نيست و سكوتي محض حكمفرماست. اين نكته باعث ميشود كه تعداد برداشتها كمتر بشود. بهراميان به زين العابدين تكرار ميكند كه جمله آخرش را در حال حركت بگويد. يعني در حالي كه دارد از ياور (علي سليماني) دور ميشود و به سمت خارج امامزاده ميرود.
فاطمه: سلام حاج حبيب رو نديدي ياور؟
ياور: گم شده؟
فاطمه: همه جا رو گشتم. كسي نديدتش؟
ياور (غصه ميخورد): از اولش هم معلوم بود حاجي يه روز گم ميشه.
فاطمه: اگه حاجي اومد اينجا بگو فاطمه خيلي نگرانه.
اولين حضور جدي يك بازيگر
هدي زينالعابدين در اين سريال نقش فاطمه را بازي ميكند. او پيش از اين در چند سكانس كوتاه سريال آشپزباشي (محمدرضا هنرمند) و فيلمهاي خانه روشن (وحيد موساييان) و چمدان (ماني حقيقي) بازي كرده است. خودش ميگويد فاطمه اولين نقش بلند و حضور جدياش در عرصه بازيگري محسوب ميشود.
بهرام بهراميان بازي او را در آشپزباشي ديده و پسنديده است. از همان جا بوده كه زينالعابدين براي بازي در سقوط يك فرشته دعوت شده است.
زينالعابدين نقش فاطمه را اينگونه تعريف ميكند: دختري متدين است كه با قرآن مانوس است. نميتواند مال حرام بخورد. او در معرض امتحان الهي قرار ميگيرد. پدر فاطمه فوت شده و او با مادرش تنها زندگي ميكند. در سريال ميشنويم كه او در رشته كارشناسي ارشد مهندسي صنايع جاجرود قبول شده. اما دانشگاه رفتنش را نميبينيم.
زينالعابدين خيلي اصرار دارد كه داستان لو نرود. به او قول ميدهم صحبت هايش را جوري بنويسم كه مشكلي پيش نيايد. اين طور كه پيداست ريحانه خانم (فريبا كوثري) و حاج حبيب با هم ازدواج كردهاند. فاطمه دختر ريحانه خانم است و سارا دختر حاج حبيب. فاطمه حاج حبيب را پدر صدا ميزند. سارا و فاطمه خواهران ناتني هستند. آن طور كه از خلاصه داستان آمده در اين سريال قرار است ماجراي زندگي اين دو خواهر را شاهد باشيم. داستان سقوط يك فرشته درباره 2خواهر است كه يكي با قرآن مأنوس است و خداوند هم درها را برايش باز ميكند، حتي زماني كه شيطان تلاش ميكند او را از راه اصلي منحرف كند... اما شخصيت ديگر كمي شيطنت دارد و كمتر به مفاهيم قرآن توجه ميكند. او درگير ماجراهايي ميشود.
بازيگران بين دو لوكيشن در رفت و آمد هستند
حميد بهراميان برادر بهرام بهراميان است و كارگرداني گروه دوم توليد سريال سقوط يك فرشته را به عهده دارد. همان طور كه در تيتراژ پاياني كار ديدهايد عوامل اين سريال به 2 گروه تقسيم شدهاند و هر روز در دو لوكيشن مختلف مشغول به كار ميشوند.
از بهراميان ميخواهم درباره شرايط دوگروهي كار كردن توضيح دهد. او ميگويد: در اين سريال شش بازيگر اصلي داريم. يك روزهايي تداخل بازيگر پيش ميآيد. يعني همه بازيگرها در گروه اول مشغول كار هستند و كار گروه اول متوقف ميشود. برخي بازيگران هم بين دو لوكيشن 2 گروه در رفت و آمد هستند. من فكر نميكنم كار به اين شكل تا به حال در ايران تجربه شده باشد. ما از همان اول دو گروه داشتيم.
نعمتي: نقش من يك مقدار خنثي است. من سعي ميكنم با كمك بهراميان نقش را از اين حالت در بياورم. اما نقش در متن خيلي حضور پر رنگي ندارد. هميشه وقتي كارگردان براي بار دوم يك بازيگر را دعوت ميكند، اين اتفاق براي بازيگر خوشايند است. چون احساس ميكند كارگردان از كار قبلي رضايت داشته است
اين طور كه بهراميان ميگويد هماهنگي هر روز صبح قبل از آمدن به لوكيشن بين دو برادر اتفاق ميافتد. او ادامه ميدهد: بهرام بهراميان براي من حس و حال سكانس را توضيح ميدهد. ميگويد چه چيزهايي نبايد در اين سكانس اتفاق بيفتد. تا الان 18 قسمت فيلمنامه به دست ما رسيده است. 4 قسمت ديگرش را دارند بازنويسي ميكنند. پيشبيني ميكنم تا 20 ماه رمضان تصويربرداري داشته باشيم. اين سريال هفتم خرداد كليد خورد و تاكنون تصويربرداري 60 درصد آن انجام شده است. «سپيده عبدالوهاب» تدوين سريال را به شكل همزمان انجام ميدهد.
شيطان سريال، كارهاي فرازميني نميكند
بهراميان درباره جنبههاي ماورايي سقوط يك فرشته تاكيد ميكند: من مضمون اين سريال را ماورايي نميدانم. هميشه نماد خير و شر در سريالهاي ماه رمضان وجود داشته است. در سريال ما شيطان خيلي واقعي تصوير شده است. اما اين شيطان كارهاي فرا زميني نميكند. اين كارگردان ادامه ميدهد: بعيد ميدانم اين سريال شعاري بشود. چون اتفاقاتش خيلي ملموس است. مسائل قصه ما براي خيليها اتفاق افتاده است. او با بيان اين كه فيلمنامه را خيلي دوست داشته درباره نكات جذاب متن ميگويد: يكي از محورهاي داستان جوانها هستند. رابطه بين جوانها خيلي جذاب در آمده است. قهرمانان جوان داستان ما سارا (خاطره اسدي)، فاطمه (هدي زينالعابدين) و نيما (مهرداد صديقيان) هستند. مسعود رايگان و فريبا كوثري قهرمانان بزرگسال ما هستند. در ضمن ما يك شيطاني داريم كه يافتنش سخت است. شما نميتوانيد به آساني حدس بزنيد كه كدام شخصيت شيطان است. اميدوارم مردم اين سريال را دوست داشته باشند و موقع تماشايش احساس نكنند وقتشان گرفته شده است.
قصه براساس قواعد ملودرام پيش ميرود
بابك كاييدان يكي از نويسندگان اين سريال است. او و ديگر همكارانش اين روزها بشدت درگير نوشتن و رساندن متن قسمتهاي انتهايي هستند. از اين نويسنده درباره مضمون سريال ميپرسم و اين كه بالاخره ماورايي است يا خير. او پاسخ ميدهد: قصه ما يك ملودرام خانوادگي است كه براساس قوانين رئاليستي خودش جلو ميرود. در يك بخشي از قصه كه يكچهارم كار را شامل ميشود اتفاقات ماورايي را ميبينيم. اما ما سعي نميكنيم يك كار فانتزي صرف را ارائه دهيم. يك بخشهايي از سريال ما ترسناك است. خود من زياد سريال را در در ژانر وحشت تعريف نميكنم. قالب كار ما ملودرام است. يك جاهايي ممكن است فضاي سريال ترسناك هم بشود. اما قالب اصلي عوض نميشود. قصه براساس قواعد ملودرام پيش ميرود و براساس همان قواعد به پايان ميرسد.
كاييدان خيلي تمايل ندارد درباره بخشهاي تقابل شيطان و انسان در سريالش توضيح بدهد. او چند بار تاكيد ميكند كه ممكن است با اين توضيحات قصه سريال لو برود. اين فيلمنامهنويس توضيح ميدهد: در اين سريال تقابل خير و شر را ميبينيم. هميشه تنش بين نيروي خير و شر ديده ميشود.
از او ميپرسم يعني شيطان در قالب انسان ظاهر ميشود. ميگويد: به اين سوال نميتوانم جواب بدهم!
قصه ما جنوب شهري نيست
كاييدان در پاسخ به اين سوال كه فيلمنامه چه جذابيتهايي دارد، تاكيد ميكند: ما سعي كرديم قصه را در يك خانواده روايت كنيم. ژانر ملودرام در تمام دنيا پربيننده ترين ژانر است. معمولا خود خانواده و تنشهاي خانوادگي سوژه جذابي است. قصه ما جنوب شهري نيست. خانواده حاج حبيب (مسعود رايگان) قشر عادي جامعه هستند. نه خيلي پولدارند و نه خيلي فقير. اما محلهشان محله سنتي است.
در سريال سقوط يك فرشته يك نفر تازه وارد تنشهاي خانوادگي را بيشتر ميكند. از بين شخصيت جدي فيلمنامه ما دوسومشان جوان هستند. جوانها بيشتر در معرض وسوسهها و آسيبها و خطرات هستند و از آن طرف بيشتر جمعيت جامعه ما هم جوان است.
او درباره ميزان پيشبينيپذير بودن داستان سريال ميگويد: در سريالهاي پليسي تلاش ميشود قصه قابلپيشبيني نباشد. اما اين سريال يك ملودرام است و ما قصدمان اين نبود كه قصه پليسي داشته باشيم. روند رسيدن به اتفاقات داستان قابل حدس نيست. اما بيننده ميتواند كليت كار را حدس بزند. كارهاي مناسبتي ماه رمضان قواعد خاصي دارد و بيننده بنا به عادت ميداند پايان قصه چطور تمام ميشود.
كاييدان ادامه ميدهد: يك قهرمان در قصه وجود دارد. اما سعي نكرديم در يك ساختار هرمي قهرمان را در راس نگه داريم. قصه ما درباره يك خانواده است. جوانها قهرمانهاي قصه ما هستند. اما تمام قصه همه اعضاي خانواده جذاب است.
از قرآن باز، براي مردم حرف زديم
در اخبار حاشيهاي سريال شنيده ام كه اين سريال همچون صاحبدلان ميخواهد نقش راهگشاي قرآن در زندگي انسانها را نشان بدهد. از كاييدان ميخواهم در اين رابطه بيشتر توضيح بدهد. او بيان ميكند: ما قصه را از خود قرآن آغاز كردهايم. سعي كرديم از قرآن باز، براي مردم حرف بزنيم. زماني ما ميتوانيم از قرآن درس بياموزيم كه آن را باز كنيم و بخوانيم و مفاهيمش را درك كنيم. نبايد فقط از اسم قرآن كمك بگيريم. قرآن باز ميتواند راهگشا و آرامش دهنده باشد. مشكلات ما به خاطر اين است كه قرآن را بستهايم و روي تاقچه گذاشته ايم.فضاهاي معنوي لابهلاي قصه گنجانده شده است. اولويت ما در درجه اول اين بود كه يك قصه دراماتيك روايت كنيم. اما پايه و اساسمان مفاهيم معنوي بود. ميخواستيم آموزههاي معنوي را به بيننده گوشزد كنيم. در اين قصه قرآن را پايه قرار دادهايم. نه به اين معنا كه قصهاي را از قرآن اقتباس كرده باشيم. ميخواهيم نشان دهيم زماني كه از قرآن فاصله بگيريم نيروهاي شر به ما نزديك ميشوند. يا زماني كه خداي نكرده به جسميت قرآن توجه كنيم نه به معنويت آن.
اميدوارم با اين عجله دچار اشتباه نشويم
فرخ نعمتي در اين سريال نقش يكي از معتمدين محل را بازي ميكند. او پيراهن و شلواري يكپارچه سفيد به تن كرده و منتظر است كه روي صندلي چهره پرداز بنشيند. در فرصتي كه دست داده پاي صحبتش مينشينم و از او ميخواهم درباره نقشش توضيح بدهد. او ميگويد: من در بيشتر قسمتها حضور دارم. اما نقشم در ماجراهاي داستان خيلي تاثير گذار نيست. اين شخصيت خودش بيشتر دنبال ماجرا ميرود. نقش من يك مقدار خنثي است. من سعي ميكنم با كمك بهراميان نقش را از اين حالت در بياورم. اما نقش در متن خيلي حضور پر رنگي ندارد. البته هنوز آخر فيلمنامه را نخواندهام. آخر فيلمنامه به صورت خلاصه داستان آماده شده است.
اين بازيگر ادامه ميدهد: زماني كه من به گروه پيوستم، نيمي از فيلمنامه آماده بود. الان قسمتهاي قبل از شبهاي احيا را دارند تصويربرداري ميكنند. فصلهايي باقي مانده كه من هنوز متنش را نديدهام.
اين بازيگر درباره شغل آقاي ملك ميگويد: چيزي كه از او ميبينيم، اين است كه در دفتر امام جماعت كار ميكند. يك صندوق قرضالحسنه دارد و كار مردم را راه مياندازد. معمولا در سريالهاي ايراني شغل و حرفه خيلي روي شخصيت بازيگر تاثير نميگذارد. من در يك سريال ديگر نقش مهندس چاه نفت را بازي ميكنم. اما فضاي خانه اش شبيه همين معتمد محل است.
نعمتي پيشتر در فيلم سبب من ساخته بهرام بهراميان بازي كرده است. او در اين باره توضيح ميدهد: هميشه وقتي كارگردان براي بار دوم يك بازيگر را دعوت ميكند اين اتفاق براي بازيگر خوشايند است. چون احساس ميكند كارگردان از كار قبلي رضايت داشته است. من و بهراميان از قديم با هم دوست بودهايم. در كارهاي اين كارگردان هميشه تجربههاي نويي بوده است. بهرام بهراميان كارگردان موفقي است. اما در اينجا مجبور است روش كارش را عوض كند. او دوست دارد هر سكانس را با دكوپاژ كامل و سر حوصله كار كند. اما الان بايد خيلي سريع كار كند.
نعمتي در پايان صحبتهايش از شتابي كه در توليد كارهاي مناسبتي وجود دارد گلايه ميكند و ميگويد: در اين جور سريالها شتابزدگي زيادي وجود دارد. اميدوارم با اين عجله و شتاب دچار اشتباه نشويم. سريالهاي ماه رمضان به خاطر نحوه پخششان مناسبتي نام گرفتهاند. اما مشخصاتشان با بقيه كارهاي تلويزيون فرقي ندارد. بايد از مديران تلويزيون پرسيد كه چرا براي يك سريال 4 سال وقت ميگذارند، اما سريال 30 قسمتي را ميخواهند در چند ماه به پايان برسانند. چرا بايد تا آخرين روز ماه رمضان تصويربرداري ادامه داشته باشد؟ من پارسال هم در سريال شبكه يك ماه رمضان (در مسير زاينده رود) حضور داشتم. آنجا هم همين اتفاق افتاد. دليل اين تاخير براي همه روشن است. تاخير به اين خاطر است كه توليد را دير شروع ميكنند.
ديگر عواملي كه بهراميان را در اين سريال ياري ميكنند، عبارتاند از: تهيهكننده: رامين عباسيزاده، طراحي داستان: رامين عباسيزاده، زامياد سعدونديان، نويسندگان: زامياد سعدونديان، بابك كاييدان، روحالله صديقي، تصويربرداران: افشين احمدي، آرش خلاقدوست، صدابرداران: بهمن حيدري، فرشيد كيوانمهر، طراح گريم: مسعود ولدبيگي، طراح صحنه: رضا حاجدرويش، طراح لباس: ژاله زكيزاده، دستيارتهيه: سحر مصيبي، برنامهريز: فرزاد رحماني، آهنگساز: امير توسلي، مديرتوليد: حسن مصطفوي، تدوين: سپيده عبدالوهاب، صداگذار: ايرج شهزادي، جلوههاي ويژه رايانهاي: داريوش حافظالكتب، جلوههاي ويژه ميداني: رضا تركمان، عكاس: اميد صالحي، مدير تداركات: حيدر زرقومي، روابط عمومي: منصوره بسمل
NirvanaH
11-08-2011, 19:24
شما رو چه حسابي ميكي ريتمش مسخرست يا فيلم نامه نداره؟؟؟؟
يه دليلي بايد داشته باشي!!1:46:
اول کار: یه مادر دختر توی امام زاده زندگی میکنن و یه آخونده زنگ میزنه میگه من فلان خوابو دیدم و قراره.....
دوم:مادره و دختره تصمیم به فرار میگیرن.
سوم:مادره رو به جرم دزدی میندازن زندان
چهارم: دعوت مادره و دختره به خونه و عروسی این دو تا....
یه دفعه ای سر وکله یه پسره پیدا میشه که معلوم نیست از کجا اومده به کجا میخواد بره.
تقلید از سریالی که الیاس توی اون بازی میکرد و به بهانه اینکه الیاس کیه تماشاچی رو تا آخر کار کشید.
این یه نقص بزرگه که یه برنامه یه سوژه مسخره رو بهانه قرار بده تا کشش برنامه رو ببره بالا. مثل همین المانها پیش پا افتاده.
...:::... یه سریالی مثل نابرده رنج! وسطای سریال معلوم شد که قضیه گنج چیه و کارگردان این امر رو یع بهونه قرار نداد تا تکاشاچی رو به زور بنشونه پای برنامه. به جاش ریتم فیلم نامه رو اونقد خوب پیش میبرد که نه تنها درصد پیش بینی رو میاودر پایین، تماشاچی به خاطر ریتم فیلم نامه و چینش خوب، برنامه رو دنبال میکرد....:::...
سریالهایی از این باب یه موضوع مثلا پنهان(همن قضیه دزدی یا پسره یا اینکه این دو تا خانواده چه طوری با هم پیشینه آشنایی داشتن) رو دستمایه ای برای آب ریختن توی برنامه و به زور همرا کردن تماشاچی قرار میدن.
حالا تماشاچی بنده خدا باید کلی زور بزنه این دو تا از کجا با هم آشنا بودن. فقط حاجی از بابای دختره صحبت میکنه و بقیه رو تماشاچی باید فضا سازی کنه.
پیدا شدن اون پسره توی سریال، که تا حالا هم معلوم نشده صراف کیه و کجای فیلم نامه قرار گرفته!!!
فلیم نامه نویس می تونست بیشتر این مسائل رو از زبان همون راوی در نهایت 20 دقیقه روایت کنه و همه رو هم به تصویر نکشه.
موضوع بعدی وجود یه راوی داخل قصه هستش!!! که معلوم نیست دانای کله یا سوم شخصه!!!
من اوایل فکر میکردم بابای دخترس که یه جورایی روحش رسوخ کرده داخل برنامه و داره کار راوی گری رو انجام میده!!!
خلاصه اینکه از این دست سریالهایی که در ماه رمضان دیدم_البته نه با این درون مایه_ سریلا جراحت بهترین ریتم رو داشت. که با بازیبازیگرای شاخص و مطرح ارزش کار دو چندان شده بود.
با همه این تفاضیل من نظر خودمو گفتم و اگه نظر شما چیزی غیر از این باشه، من بهش احترام صددرصد میزارم و براش ارزش قائلم.
legolas 224
11-08-2011, 19:55
حالا تماشاچی بنده خدا باید کلی زور بزنه این دو تا از کجا با هم آشنا بودن. فقط حاجی از بابای دختره صحبت میکنه و بقیه رو تماشاچی باید فضا سازی کنه.
پیدا شدن اون پسره توی سریال، که تا حالا هم معلوم نشده صراف کیه و کجای فیلم نامه قرار گرفته!!!
فلیم نامه نویس می تونست بیشتر این مسائل رو از زبان همون راوی در نهایت 20 دقیقه روایت کنه و همه رو هم به تصویر نکشه.
این که شد مثل همون سریال های چند سال پیش که همه اول داستان همه چیرو توضیح میدادند و ........
من از کسانی که سریال هایی مثل لاست رو دیدند شنیدم که همه چیرو یه جا تعریف نمیکرد و میزاشت طرف تو خماری بمونه و ....(البته یه وخ فکر نکنید که این سریال رو با لاست مقایسه کرده باشم ها !)
یعنی شما انتظار داری پسره همون اول میومد اول تعریف میکرد ماجرا رو؟ تا چند شب دیگه میفهمیم که صراف کی هست :20:
تقلید از سریالی که الیاس توی اون بازی میکرد و به بهانه اینکه الیاس کیه تماشاچی رو تا آخر کار کشید.
منکه کم به این جهت فیلم رو میبینم که پسره کی هست و از کجا هست بلکه در اصل میخوام رفتار و کارهای همه بازیگر هارو ببینم و .....( البته شید به یه
موضوع بعدی وجود یه راوی داخل قصه هستش!!! که معلوم نیست دانای کله یا سوم شخصه!!!
پری شب که کاملا نشون داده شد که این شیطون هست که داره داستان رو تعریف میکنه .
NirvanaH
11-08-2011, 20:17
دوست عزیز شما نظر شخصیت رو گفتی و من هم همینطور!!!
نظر شما قابل احترام و ارزشمنده.
ممنون از بابت شرکت در بحث.
به نظر من ريتم كاملا خوبي داره. آدم خسته نميشه از ديدن.
اتفاقا راوي به نظر من اگه نبود كار سريال ميلنگيد چون چيز هايي كه راوي ميگه اگه بخوان فيلم برداريش كنن كه ميشه همون آب بستن تو سريال و چند درصد داستان همين راوي جلو ميبره.
من همون پست هاي اول تاپيك هم گفتم اگه از اغما تقليد كرده باشه سريال خوبي نيست ولي خب داستان سريال فقط يه قسمت از يه سرياله!
برای بازی در "سقوط یک فرشته" به فیلمنامه و کارگردان اعتماد کردم
بازیگر نقش پریچهر دلیل پذیرفتن بازی در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" را اعتماد به فیلمنامه و کارگردان برشمرد. شبنم مقدمی در پاسخ به این سئوال که شما خیلی گزیده نقشهایتان را در تلویزیون انتخاب میکنید. مجموعه "سقوط یک فرشته" چه ویژگی داشت که آن را پذیرفتید؟ به خبرنگار مهر گفت: آنچه برای من اهمیت دارد فیلمنامه و کارگردان است. این مجموعه فیلمنامه خوب و کارگردان دقیقی دارد و من با اعتمادی که به فیلمنامه و کارگردان کردم نقش پریچهر را بازی کردم.
وی در ادامه افزود: ایفای نقش پریچهر جزو نقشهایی است که کمتر بازیگر زنی آن را بازی کرده است، ولی باید بگویم ویژگی رفتاری، گفتاری و فیزیکی این نقش خاص بود و با وجود سختیهایی که داشت، اما از جذابیتهای لازم هم برخوردار بود، به همین دلیل بازی در این پروژه را پذیرفتم.
این بازیگر درباره اینکه بهرام بهرامیان با کارگردانی مجموعه "سقوط یک فرشته" نخستین تجربه مناسبتیاش را کسب میکرد، آیا برای بازی در این مجموعه نگران نبودید؟ گفت: من کارهای قبلی بهرامیان را دیده بودم. از سوی دیگر بعد از این همه سال تجربه با یک نشست با کارگردان متوجه میشوید دیدگاه او نسبت به کار و بازیگری چیست؟
مقدمی خاطرنشان ساخت: من کارهایی که بهرامیان ساخته بود را دوست داشتم. او در جلسه اول که با هم صحبت کردیم دیدگاهش را درباره نقش منتقل کرد. مطمئن هستم بر اساس چیزی که میخواهند نقش را بازی میکنم.
وی ادامه داد: فکر میکنم خیلی از کارگردانان جوان بسیار قابل اعتماد هستند و برای بازیگر هم خوب است با آنها تجربه کنند و با درک متقابل، تعامل مثبت داشته و به نتیجه دلخواه برسند.
این بازیگر در پاسخ به این سئوال که دو گروه شدن کار به بازیاش لطمه نزده است، توضیح داد: گرچه با دو گروه کار میکنیم، اما آقای بهرام بهرامیان راشها را میبیند، دکوپاژها از قبل بررسی میشود و دائم درباره فیلمنامه صحبت میکنیم تا مشکلی پیش نیاد. در مجموع این مسئله لطمهای به نقشها نزده، چرا که همه موارد با کارگردان هماهنگ میشود.
مشاور انتظامي «سقوط يك فرشته»:
پليس با هماهنگي ناجيهنر در اين سريال دخالت ميكند
مشاور انتظامي سريال «سقوط يك فرشته» گفت: محتواي اين سريال پليسي نيست، اما در مواردي كه نياز به دخالت باشد، پليس با هماهنگي ناجي هنر دخالت ميكند و ماموريت خودش را انجام ميدهد.
سرهنگ ناصر قزلباش در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، خاطرنشان كرد: در اين سريال شكايتهايي ميشود كه مربوط به پليس پيشگيري است. در اين موارد معمولا با پليس 110 يا كلانتري محل تماس ميگيرند و پليس وظيفه خودش را انجام ميدهد.
وي ادامه داد: در اين سريال، مراحل اداري پروندهها در كلانتري 125 يوسف آباد تصويربرداري شده است. اين مراحل دقيقا مثل همان مراحلي است كه مردم عادي شكايت ميكنند.
سرهنگ قزلباش تاكيد كرد: اين مراحل با حضور كارشناسي كه بايد باشد و راهنمايي كند، انجام شده است. در رابطه با دستگيري هم از عوامل ناجا استفاده شده كه هم ماموريتشان را ميدانند و هم دقيقا مثل واقعيت كه اعلام شكايت ميشد و مردم با 110 تماس ميگيرند و ماموريتي وجود دارد، پليس كار خود را انجام ميدهد.
مشاور انتظامي «سقوط يك فرشته» در پاسخ به اين پرسش كه چه ميزان از صحنههاي اين سريال با دخالت پليس همراه است؟ گفت: صحنههاي پليسي زياد نيست چون بحث اين سريال، بحث پليسي نيست و داستان آن حالت ماورايي ـ مذهبي دارد و خارج از اين است كه يك مورد صرفا پليسي باشد.
وي ادامه داد: داستان اين سريال در حد پليس پيشگيري است؛ يعني شكايتهايي كه مردم انجام ميدهند و پليس ماموريت خود را انجام ميدهد. پروندههايي كه براي كشف جرايم به اداره آگاهي ميروند در مورد سريالها و فيلمهايي است كه جنبههاي پليسي آن بيشتر است. اين سريال، در حد پليس پيشگيري و كلانتري است و مسائل در همان جا تمام ميشود.
سرهنگ قزلباش در ادامه با اشاره به سريالهاي پليسي و تاثير آنها بر آگاهسازي مردم، تاكيد كرد: اگر به اين فيلمها و سريالها دقت شود، نوعي آگاهسازي صورت ميگيرد و مردم در جريان اين امر كه در صورت بروز مشكل به كجا مراجعه كنند قرار ميگيرند. سعي كرديم همه مراحل رسيدگي به جرايم را در سريالها نشان دهيم.
قزلباش كه در سريال «ساختمان 85» هم مشاور انتظامي بوده، خاطرنشان كرد: به خصوص در سريال «ساختمان 85» سعي كرديم اين مراحل را نشان دهيم. بخشهاي قضايي اين سريال طوري شده بود كه مقامات قضايي دلخور شده بودند كه نقش مقام قضايي چه ميشود؛ مثلا در «ساختمان 85» بازپرس پرونده هميشه همراه افسر پرونده در همه صحنهها حضور داشت.
وي ادامه داد: به من به عنوان مشاور انتظامي ايراد گرفته بودند كه الان بازپرس همراه افسر پرونده نميرود. ما هم به آنها پاسخ داديم روالي كه الان وجود دارد به خاطر شلوغي پروندههاست و به اين خاطر، اختيارات بازپرس به افسر پرونده تفويض ميشود. ما در «ساختمان 85» خواستيم نشان دهيم كه روال قانوني چيست تا مردم هم بهتر متوجه شوند.
قزلباش افزود: اولين چيزي كه ما در سريالها مدنظر داريم آموزش مردم است تا مردم بدانند كجا مراجعه كنند. نكته بعدي اين است كه همكاري با پليس خيلي اهميت دارد و اگر كسي در صحنهاي، چهره يا شمارهاي را به خاطر بسپارد يا فيلم بگيرد ميتواند خيلي موثر باشد. سعي كرديم اهميت همكاري و مشاركت مردم با پليس در كشف جرايم را در فيلمها به مردم نشان دهيم و به مورد بگوييم پليس در هيچ شرايطي از انجام وظايفش كوتاهي نميكند.
تو اين قسمت كه پخش شد يه سوتي افتضاح توجه منو به خودش جلب كرد.
اين دختره مرسدس رو روشن كرد صداي استارت ميني بوس اومد تازه از اينم بگذريم يعني اين مرسدس اينقدر صداي موتورش بلنده!!!
legolas 224
12-08-2011, 22:52
تو اين قسمت كه پخش شد يه سوتي افتضاح توجه منو به خودش جلب كرد.
اين دختره مرسدس رو روشن كرد صداي استارت ميني بوس اومد تازه از اينم بگذريم يعني اين مرسدس اينقدر صداي موتورش بلنده!!!
اره یه ذره ضایع بود : دی
ولی جاهایه دیگه صدایه توپی داشت:دی
راستی جغده خیلی ضایع بود :دی
NirvanaH
12-08-2011, 22:57
جغده که بیش از کامپیوتری بود!!!
جغده خيلي ضايع بود ولي با بودجه ي كم اينجور سريال ها جور در مياد.
NirvanaH
12-08-2011, 23:18
جغده خيلي ضايع بود ولي با بودجه ي كم اينجور سريال ها جور در مياد.
درسته. ولی باید اندازه بودجشون پاشونو دراز کنند. در غیر اینصورت میشه خوشیرینی!!
اتفاقا به نظرم صحنه ي جغد خوب بود چون اصولا تو اين ژانر از سريال ها اين صحنه رو با گربه فيلم برداري ميكنن كه ديگه تكراري شده و
تو اين سريال خودش يه نوآوريه ولي به نظرم اگه جغده ثابت رو ديوار ميموند و پرواز نميكرد صحنه طبيعي تر جلوه ميكرد و خودش نشون
دهنده اين بود كه حالا حالا ها شيطان نميخواد از اين خونه بره...:31:
mhv_kntu
13-08-2011, 01:55
نیما بنده خدا که شیطون نیست !
بیشتر به رفیق حاجی اون مرد سفیدپوش می خوره شیطون این سریال باشه !
legolas 224
13-08-2011, 02:07
امشبش یه ذره کشش داد دیگه:دی صحنه های تکراری زیاد نشون داد تو فکرشون .
یشتر به رفیق حاجی اون مرد سفیدپوش می خوره شیطون این سریال باشه !
حالا جدا چرا وقتی رفتن تسلیت بگن به پریچهر بازم سفید پوشیده بود که پریچهر هم اونطوری بگه !؟
تو اين قسمت كه تابلو شد نيما شيطون نيست:
(راوي: شيطان ممكنه به هرشكلي در بياد حتي شبيه نيما!!! شما فكر ميكنيد الان ديگه فهميديد شيطان كيه؟؟؟؟
ولي باز هيچي از اين جماهت هنري معلوم نيست شايد همون بشه كه كفته ولي احتمالش خيلي كمه!!!
من از اون اولش كه اين سفيد پوشه اومد به حاجي گفت زنگ بزنيم پليس قرآن بردن.وهي ميگفت من هي بهتون گفتم قرآن جلو چشم مردم نذارين بهش شك كردم.
چون بلاخره شيطان بايد مردمو از قرآن دور كنه ديگه!!!:21:
---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:02 AM ----------
امشبش یه ذره کشش داد دیگه:دی صحنه های تکراری زیاد نشون داد تو فکرشون .
حالا جدا چرا وقتی رفتن تسلیت بگن به پریچهر بازم سفید پوشیده بود که پریچهر هم اونطوری بگه !؟
پريچهر سر حرفش با اون سفيد پوشه نبود چون مثلا تا الان طرف هيچ كارس!!!
به مسعود رايگان ميگفت سفيد ميپوشيدي حاجي. خب بنده خدا دلش پره ديگه.:19:
legolas 224
13-08-2011, 05:15
وهي ميگفت من هي بهتون گفتم قرآن جلو چشم مردم نذارين بهش شك كردم.
سفید پوشه میگفت؟ ( اخه من 2-3 قسمت اول رو ندیدم )
به مسعود رايگان ميگفت سفيد ميپوشيدي حاجي. خب بنده خدا دلش پره ديگه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فک میکنم که به سفیده گفت ها : دی
ولی میتونه از رو کنایه هم به حاج حبیب گفته باشه ، چون به نظر پری :دی دختراش کشتنش و الان حاجی خوشحاله .
من از همون اولش كه نيما غذاي نذري اورد و راوي با يه لحني گفت" يعني كي ميتونه باشه اين پسره " ( جمله همين بود ؟؟:31:) مطمئن شدم كه شيطان نيست . چون هيچوقت اول فيلم خودشونو تابلو نميكنن
اصلا اگر بخواد شیطان هم باشه که نمیباشه:دی هم کلیشه ای میشه هم یکم توهین محسوب میشه به بعضی افراد
مثلا یارو توی کافی شاپ وارد هست توی PC هم وارده پس این نکته عجیبه که به شیطان برمیگرده....یعنی ما که مثلا هم توی کار PC هستیم هم چیزای دیگه خیلی شیطان هستیم:دی:دی موش بخورتمون شیطون:دی
MOHAMMAD2010
13-08-2011, 13:23
اصلا اگر بخواد شیطان هم باشه که نمیباشه:دی هم کلیشه ای میشه هم یکم توهین محسوب میشه به بعضی افراد
مثلا یارو توی کافی شاپ وارد هست توی PC هم وارده پس این نکته عجیبه که به شیطان برمیگرده....یعنی ما که مثلا هم توی کار PC هستیم هم چیزای دیگه خیلی شیطان هستیم:دی:دی موش بخورتمون شیطون:دی
با تفاسیر اینا 60-70 درصد مردم بد تر از شیطان هستن !
سریال خوبیه... هیجانش بیشتر از بقیه سریالاست....ولی بعضی موقع ها (خیلی کم) دلیلی برای رویدادی که میافته وجود نداره...
اصلا اگر بخواد شیطان هم باشه که نمیباشه هم کلیشه ای میشه هم یکم توهین محسوب میشه به بعضی افراد
مثلا یارو توی کافی شاپ وارد هست توی PC هم وارده پس این نکته عجیبه که به شیطان برمیگرده....یعنی ما که مثلا هم توی کار PC هستیم هم چیزای دیگه خیلی شیطان هستیم موش بخورتمون شیطون
فکر نکنم تجسم شیطان باشه .. تفکر شیطانه...
اگه محدودیت نداشتن ، به نظرم داریوش کاردان رو شیطون میکردن ! :دی ولی خب نمیشه و اعدامشون میکنن !
سفید پوشه میگفت؟ ( اخه من 2-3 قسمت اول رو ندیدم )
ولی فک میکنم که به سفیده گفت ها : دی
ولی میتونه از رو کنایه هم به حاج حبیب گفته باشه ، چون به نظر پری :دی دختراش کشتنش و الان حاجی خوشحاله .
آره اون قسمتي كه قرآن دزديدن اين سفيده بدو بدو اومد پيش حاجي ميگفت بدبخت شديم حاجي قرآن دزديدن هي
بهتون گفتم قرآن جلو چشم مردم نذارين بعدش حاجي يه چيزي گفت به دليل سرو صدا نشنيدم ولي منظورش اين بود
كه بايد قرآن جلو چشم مردم گذاشت ولي باز دوباره سفيده گفت نبايد جلو چشم مردم ميذاشتينش!!!
اگه محدودیت نداشتن ، به نظرم داریوش کاردان رو شیطون میکردن ! :دی ولی خب نمیشه و اعدامشون میکنن !
داريوش كاردان اينقدري نقش نداره كه بخوان بكننش شيطان تازه فكر نميكنم كاردان از پس نقش هاي اينجوري بر بياد
Golbarg01
14-08-2011, 12:08
آخه اون متولیه که سیده!
سید رو که شیطون نمی کنن ....
nafe-bandar
14-08-2011, 12:18
جدا از اینکه توی سریال های ایرانی هیچی بعیـــد نیست
ولی فکر کنم هنوز زوده در مورد شیطون تصمیم گیری کنیم!
اما در تجربه ای که من دارم از این سریالا بعید نیست حتی همین سید رو با همسر حاجی شیطون بکنند!!!
هنوز معلوم نشده چرا حاجی میگه این پسره نیما آدم درستی نیست؟؟ قضیه قتل و اون خونه ـــه چی بود؟ من اون قسمتو کامل ندیدم.
legolas 224
14-08-2011, 16:40
هنوز معلوم نشده چرا حاجی میگه این پسره نیما آدم درستی نیست؟؟ قضیه قتل و اون خونه ـــه چی بود؟ من اون قسمتو کامل ندیدم.
نه هنوز معلوم نیست . قضیه قتل این بود : دختره رفت تو اون خونه بزرگ که نیما توش بود و بعد دید دارن ترمیمش میکنند ، پسره گفت که این 15 سال هست همینطور افتاده و ..... ( درست یادم نیست بعد بحث میشه که این خونه ترسناک هست ) نیما گفت که به نظر من ادم های خونه ، خونه رو ترسناک میکنند و گفت که یه قتل رخ داده تو این خونه بعد سارا گفت اره یادمه وقتی به این کوچه میرسیدیم سریع میدویدیم که چشمون به این خونه نیفته ( از ترس)بعد نیما یه صحنه تو ذهنش اومد که یه خانوم داره تو اسختر خونه غرق میشه .
پ ن : ممکنه تو این متنی که نوشتم بالا و پائین باشه از لحاظ داستان و دیالوگ ، اخه خب یادم نیست :46:
دیشب صحنه سگ و مست بودن :دی نیما رو خیلی خوب دراورده بود:دی
«سقوط يك فرشته» در روايت داستان ماورائي موفقتر است
خبرگزاري فارس: يك روزنامهنگار و منتقد معتقد است مجموعه تلويزيوني «سقوط يك فرشته» علاوه بر برخورداري از بازيگران و بازيهاي خوب، در روايت داستاني ماورائي از نوآوري بيشتري برخوردار است.
«ابوالفضل فيضيخواه» در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره ارزيابي خود از مجموعههاي تلويزيوني امسال در ماه مبارك رمضان گفت: سريالهاي امسال نسبت به توقعات ايجاد شده، نسبت به سالهاي گذشته ضعيفتر هستند. البته در اين ميان سريال «سقوط يك فرشته» از كيفيت بهتري برخوردار است.
وي درباره دلايل موفقيت بيشتر سريال «سقوط يك فرشته» اظهار داشت: بازي بازيگران اين سريال مانند مسعود رايگان يا فريبا كوثري پختهتر از ساير سريالهاست و جداي از اين موارد، اين سريال در روايت يك داستان ماورائي موفقتر است و قصه فرم و پرداخت موفقتري دارد، اما مثلا سريال «5 كيلومتر تا بهشت» قصه تازهاي ندارد و در فرم هم از همان كليشه تصويري قديمي از روح فراتر نرفته است. مثلا رد شدن از بين اجسام و... همان روايتي است كه ما پيش از اين براي تصوير يك روح به كار بردهايم.
فيضيخواه تصريح كرد: سريال «سه دونگ، سه دونگ» هم كه در طنز و بازيها تكرار تجربههاي قبلي بازيگراي اصلي نظير سيروس گرجستاني و مرجانه گلچين است.
وي همچنين درباره پخش سريال پيش از افطار كه امسال براي اولين بار در تلويزيون صورت گرفته، گفت: احتمال موفقيت اين طرح بسيار ضعيف است، چون مردم عادت كردهاند بعد از افطار پاي تلويزيون بنشينند.
مجموعه «سقوط يك فرشته» و برگزاري مسابقه پيامكي براي مخاطبان
خبرگزاري فارس: سريال «سقوط يك فرشته» براي مخاطبان خود مسلبقه پيامكي برگزار ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجموعه مناسبتي سقوط يك فرشته به تهيهكنندگي «رامين عباسيزاده» و كارگرداني «بهرام بهراميان» كه از اول ماه مبارك رمضان هر شب از شبكه اول سيما پخش ميشود و تا كنون توجه مخاطبين بسياري را به خود جلب كرده اقدام به برگزاري مسابقه پيامكي كرده است.
بر اساس اين گزارش، اين مسابقه با طرح سؤالاتي در خصوص مجموعه و از طريق اعلام شماره پيامك 30000124 آغاز خواهد شد و براي برندگان هر شب جوايز نفيسي در نظر گرفته شده است.
اين مسابقه در راستاي ترويج مفاهيم ديني و قرآني كه در خط اصلي روايت اين مجموعه قرار دارد و توجه دادن مخاطب به اين آموزهها ترتيب داده شده است.
تهيه كننده مجموعه «سقوط يك فرشته» طراحي چنين مسابقهاي را پيش از اين در مجموعه «شمس العماره» در سيما پايهگذاري كرده بود و اين روند در سريال مناسبتي امسال نيز ادامه خواهد يافت.
مجموعه سقوط يك فرشته با بازي مسعود رايگان، فريبا كوثري، شبنم مقدمي، خاطره اسدي، مهرداد صديقيان، داريوش كاردان، فرخ نعمتي، علي سليماني و هدي زين العابدين هر شب در ساعت 22:30 پخش و روز بعد ساعت 14:35 تكرار مي شود.
فرخ نعمتي ـ بازيگر «سقوط يك فرشته»:
تفاوت اين سريال با ديگر سريالهاي ماورايي در پايان مشخص ميشود
فرخ نعمتي درباره شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به ويژه مجموعههايي كه براي ماه رمضان آماده ميشوند، گفت: شتابزدگي ساخت سريالهاي ماه رمضان، صد در صد بر روي همه بخشها تاثير ميگذارد و فشار آن فقط شامل حال بازيگران نميشود.
بازيگر نقش «ملك» در «سقوط يك فرشته» در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: ما در هر كاري به يك پختگي لازم داريم و فشار شتابزدگي سريالهاي مناسبتي فقط مختص بازيگران نميشود، بلكه همه عوامل از جمله گروه تداركات، تصويربرداري و ... سختي ميكشند؛ چراكه فرصت كافي براي انجام كارهايشان ندارند و بايد با عجله و شتاب كار كنند.
وي ادامه داد: من فكر ميكنم اين عجله و شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به سياست مديران تلويزيون برميگردد و آنها بايد به اين مشكل رسيدگي كنند.
نعمتي تصريح كرد: براي ساخت يك كار مناسبتي معقول، لازم است بعد از اتمام مناسبت هر سال به فكر سال بعد باشيم؛ اين جمله بارها گفته شده است، ولي همچنان روال خود را طي ميكند. به عقيده من 18 ساعت كار در روز نتيجه خيلي مطلوبي را نميدهد اما آنچه كه براي من راضيكننده است، كارگرداني كار است.
همچنين وي با اشاره به بحث كامل نبودن فيلمنامه در شرايطي كه كار كليد خورده است و تاثير آن بر بازيگر، گفت: با وجود ناقص بودن فيلمنامه، پس از كليد خوردن يك طرح تصويب شدهاي وجود دارد كه قصه بر همان اساس پيش ميرود؛ ولي در مجموعه به كارهايي كه وقت كافي برايشان صرف نميشود، لطمههايي وارد ميشود.
نعمتي در ادامه در پاسخ به اين پرسش كه سريال سقوط يك فرشته نسبت به ديگر سريالهاي ماورايي چه تفاوتهايي دارد؟ خاطرنشان كرد: تفاوتهاي سقوط يك فرشته بعد از به پايان رسيدن سريال مشخص ميشود؛ در كل براي من جذابيت بازي در اين سريال، كارگرداني بهرام بهراميان است؛ چراكه پيش از اين يك فيلم سينمايي با وي كار كرده بودم و نحوهي كارگردانياش را ميپسندم.
او كه نقش ملك را در سقوط يك فرشته ايفا ميكند درباره اينكه بازي در اين سريال چندمين كار مناسبتياش محسوب ميشود؟ گفت: ماه رمضان سال گذشته در سريال «در مسير زايندهرود» بازي داشتم و ايفاي نقشم در سقوط يك فرشته دومين كار مناسبتيام محسوب ميشود. در سريال در مسير زاينده رود يك كار كوتاهي داشتم و مدت كمي در اصفهان بودم اما امسال با حضور در سقوط يك فرشته، كارم بيشتر است؛ اين سريال لوكيشنهاي متعددي دارد، پراكنده است و براي عوامل فشردگي و خستگي به همراه دارد.
H A M A S
15-08-2011, 17:33
یکم سریال جوون میگره
البته از سریال های ماه رمضون شبکه های دیگه بهتره
وین رونی
15-08-2011, 21:58
تو این سریال هیچ کدوم از نقشها شیطان نیستن اگه سوال زیر نویس را دقت کرده باشید میگه شیطان در کدام یک از افراد این سریال نفوذ کرده است.
legolas 224
15-08-2011, 22:34
ایول خیلی حال کردم :دی
خدایی چرا این سریال خوب بیننده نداره؟:|
این سریالی بود که رفتار های اشخاص رو متناسب با موقعیتشون به خوبی نشون داد .
حرف هایی که امشب سارا به باباش زد ، فک کنم همون سوال هایی باشه که هر دختری همین رفتار بشه باهش اینارو بگه ! (چه حرفش درست باشه چه غلط )
بی باک بی بال
15-08-2011, 23:04
نمی دونم چرا توی سریالی ایرانی دختر ا برای خواستگارا جونشون در میره :31:
سریال که مقواس :31:
شیطون هم همون راوی هست متولیه مسجد که یه دست سفید میپوشه.
Mr.World.Wide
16-08-2011, 00:28
نمی دونم چرا توی سریالی ایرانی دختر ا برای خواستگارا جونشون در میره :31:
واقعیت جامعه رو میگه اینقدر دختر ترشیده زیاد شده که اگه نفری 4 تا هم بگیری بازم کیس پیدا میشه:5:
شما رو چه حسابي ميگي سريال مقواس.:18:
يه دليل بيار!!!
elahe_n12345
16-08-2011, 00:39
بازیگر متولیِ مسجد (همونی که سیده) اسمش "فرخ نعمتی"ـه، در صورتی که توی تیتراژ می نویسه، راوی: .....علیمردانی (اسمشو یادم رفته:31:)
در ضمن فکر نکنم هیچکدوم از شخصیتای داستان شیطان باشن. شیطان همون صداس که خودشم داره میگه من این کارو می کنم، من اون کارو می کنم. مثل خودِ شیطان که کارش اینه که آدمو وسوسه کنه.
البته اینم نظر منه، حالا تا آخر ماه رمضان باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
به نظر من استفاده از راوی خیلی کار جالبی بوده من فکر نکنم قبلا یه همچین چیزی تو سریال هامون دیده باشیم مخصوصا من با این حرف امشبش که راوی می گفت شاید شماها فکر کردین نیما شیطونه اما نه من می خوام شماها این جوری فکر کنین خیلی حال کردم .
به نظر من بهترین سریال ماه رمضون امسال هست در کل هم بین همه ی سریال هایی که دادن طی این چند سال خیلی خوبه به خصوص نکات فنی اش.
شما آقای سفارتی عزیز نیستی؟ از جملت خودتو لو دادی ناقلا. من جیرانیم. چطوری فراستی؟
خداییش دخترا همینن تا یه پسر میبینن که مایه داره خودشونو به هر دری میزنن تا بیاد خواستگاریش.نمیدونن پسرا از این دست دخترا فرارین بیشتر دنبال دختری میگردن که اهل زندگی و سختی هاش باشه نه دنبال ارایش و خوشگذرونی و خرید ...
شما رو چه حسابي ميگي سريال مقواس.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه دليل بيار!!!
یه دلیل : موضوعش تکراریه.
بازیگر متولیِ مسجد (همونی که سیده) اسمش "فرخ نعمتی"ـه، در صورتی که توی تیتراژ می نویسه، راوی: .....علیمردانی (اسمشو یادم رفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن فکر نکنم هیچکدوم از شخصیتای داستان شیطان باشن. شیطان همون صداس که خودشم داره میگه من این کارو می کنم، من اون کارو می کنم. مثل خودِ شیطان که کارش اینه که آدمو وسوسه کنه.
البته اینم نظر منه، حالا تا آخر ماه رمضان باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
من حدس خودمو گفتم معمولا برایه اینکه بیننده هارو سورپرایز کنن میان یه شخصیت خنثی رو اخره فیلم طی یه عملیات شهادت طلبانه منفی میکنن :31:
شما آقای سفارتی عزیز نیستی؟ از جملت خودتو لو دادی ناقلا. من جیرانیم. چطوری فراستی؟
ااا سلام فری :10:
توام تو این سایتایه مقوا میای؟ :27:
legolas 224
16-08-2011, 21:29
نمیدونم چی بگم!
پس اينجور نتيجه ميگيريم كه هر سريالي موضوعش تكراري باشه ميشه مقوا!!!!!!!!!!!!!:27:
بی باک بی بال
16-08-2011, 23:07
باز تو این سریال پلس رو خدا نشون ندادن که هم چیز می دونه
«سزار» وارد ميشود
گزارش ايسنا از پشت صحنه «سقوط يك فرشته»
دود و آتش همه جا را پوشانده و چهره «حاجي» هم انگار آتش گرفته است. او درحالي كه مبهوت و عصباني است، زير لب چيزي ميگويد و ميرود.
اين يك پلان از «سقوط يك فرشته» است؛ سريالي كه اين روزها در جاجرود تصويربرداري و از شبكه يك پخش ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، از تهران تا جاجرود ـ لوكيشن اصلي سريال «سقوط يك فرشته» ـ حدود نيم ساعت راه است كه عليرغم گرماي تابستان به سرعت سپري ميشود. اعضاي گروه سريال، روزانه چندين بار اين فاصله را در خواب و بيداري و شب و روز در بين اتومبيلها و كاميونهايي كه مسير تهران ـ مشهد را طي ميكنند، پشت سر ميگذارند.
در حالي كه در گرماي تابستان، جاده تهران ـ جاجرود را طي ميكنيم، مدير روابط عمومي گروه توضيح ميدهد كه اعضاي گروه روزانه 17 تا 18 ساعت كار ميكنند تا سريال ماه رمضان شبكه اول سيما به موقع آماده پخش شود.
او همچنين ادامه ميدهد كه اعضا براي سرعت در تصويربرداري به دو گروه تقسيم شدهاند و گروه دوم به سرپرستي حميد بهراميان هم به ضبط تصاوير ميپردازد.
بالاخره در كمتر از يك ساعت به جاجرود ميرسيم و پس از چند دقيقه رانندگي در كوچه و خيابانهاي جاجرود، از سردر حوضچه پروش ماهي گذر كرده و با عبور از يك جاده خاكي به باغ اصلي كه گروه «سقوط يك فرشته» در آن مشغول به كار هستند، ميرسيم.
هرچند عدهاي از اهالي جاجرود در پشت صحنه سريال حاضر هستند و روند توليد را از نزديك دنبال ميكنند اما جاجرود شهر كوچكي است كه زندگي روزمره ساكنان آن بدون توجه به گروه تصويربرداري ادامه دارد.
ورودي باغ شبيه به پاركينگي است كه اتومبيلهاي زيادي در آن پارك شده است. وجود يك بنز الگانس با بازيگراني كه لباس پليس به تن دارند و از آفتاب سوزان تابستان به سايه درختان پناه بردهاند، نشان ميدهد پليس نيز در سكانسهايي از سريال حضور دارد. در تمام مدت حضور ما آنها منتظرند تا نوبت بازيشان برسد.
لوكيشن سريال كه بازيگران در آن بدون توجه به اهالي شهر مشغول به كار هستند، باغ بزرگي است كه دو راه خاكي با درختهاي چنار بلند در دو طرفش دارد و از وسط آن يك جوي آب عبور ميكند. يك ساختمان كوچك در وسط باغ بنا شده و اطراف آن نيز مزرعههاي كوچك آفتابگردان قرار دارند. حوضچه پرورش ماهي هم در سمت ديگر باغ است. آبراههايي كه در باغ تعبيه شده باعث ميشود صداي آرامبخش حركت آب از همه جاي باغ به گوش برسد؛ البته از آن سوي ديوار باغ نيز رودخانهاي عبور ميكند.
در باغ، يكي از دو جادهي خاكي را پايين ميرويم و از كنار ساختماني كه لوكيشن خانه علي و اتاق گريم در آن واقع شده و در آن سوي آن، حوضچه پرورش ماهي است، عبور ميكنيم.
اين حوضچه پرورش ماهي پيش از اين هم لوكيشن سريالهاي ديگري مثل «شمسالعماره» بوده است. بعد از مدتي پيادهروي روي جاده خاكي باغ متوجه ميشويم گروه در قسمت ديگري از باغ مشغول تصويربرداري است. پس راه آمده را برميگرديم و به آن سمت باغ ميرويم.
در آن جا گروه مشغول آماده كردن يك صحنه براي تصويربرداري است. هنگام نزديك شدن به صحنه با ديدن دود و آتش و بوي آتش بيش از پيش متوجه ميشويم كه به پشت صحنهي يك سريال ماورايي آمدهايم. همه جا را دود فرا گرفته و چند پُِشته از برگ خشك شده درخت در چند طرف جاده خاكي قرار گرفته است. تعدادي از اين پشتهها براي ايجاد دود و آتش، شعلهور شدهاند.
چند بشكه بزرگ نفت نيز در صحنه وجود دارد. اين بشكهها پر از چوب و برگ شعلهور است تا دود و آتش بيشتري توليد كند. اعضاي گروه از چوب و برگي كه در اطراف درختان ريخته براي شعلهور كردن آتش استفاده ميكنند.
مسعود رايگان در اين صحنه بازي دارد. او بايد به سمت آتش بيايد و درحالي كه دود و آتش او را احاطه كرده ديالوگي را بگويد.
كارگردان پشت مانيتور مستقر ميشود. صحنه يك بار ثبت ميشود، اما در نماي نزديك از چهرهي مسعود رايگان يكي از چوبهاي داخل بشكه در كادر دوربين قرار ميگيرد، درنتيجه اين پلان بايد تكرار شود.
پس از دستور كات، عوامل صحنه تعدادي از چوبها را از داخل بشكه خارج و روي زمين خاموش ميكنند. يكي از عوامل تذكر ميدهد مواظب كابلهاي روي زمين باشند تا آتشسوزي نشود.
اين صحنه چند بار تكرار ميشود. در پايان، نمايي نزديك از مسعود رايگان در ميان دود و آتش به ثبت ميرسد.
با پايان اين صحنه، گروه به سرعت وسايل صحنه را جابهجا ميكنند. در همين حين يك سگ بزرگ سياه به نام «سزار» وارد صحنه ميشود. «سزار» در اين صحنه بازي دارد. او پيش از اين در «شمسالعماره» هم بازي كرده است؛ سزار كمي عصباني به نظر ميرسد و ناآرامي ميكند. او انگار با هيچ كس سر شوخي ندارد حتي با خبرنگار ايسنا كه براي تهيه گزارش سر صحنه حاضر شده است. سزار مرا غافلگير ميكند و ضربه محكمي با سرش به من ميزند كه باعث ميشود چند قدمي به جلو پرتاب شوم.
سزار را به درخت ميبندند و به او آب ميدهند. شبنم مقدمي هم كه در اين سكانس با سزار بازي دارد وارد صحنه ميشود. قرار است در اين صحنه سزار را رها كنند تا به طرف دوربين بدود. به همه اخطار ميدهند كه با فاصله بايستند و اگر سزار به طرفشان آمد فرار نكنند چون در اين صورت سزار به آنها حمله خواهد كرد. صحنه چند بار تكرار ميشود و هر بار سزار به سمتي ميدود و عوامل صحنه مجبور ميشوند به دنبال او بروند.
شبنم مقدمي دربارهي بازي در سريالهاي مناسبتي كه فشردگيهاي خاص خود را دارد، ميگويد: در سريالهاي مناسبتي زماني كه تايم كار بالا باشد، قطعا انرژي چندين برابري را از بازيگر و همه عوامل ميگيرد.
اين بازيگر تلويزيون مي افزايد: در كل زماني كه بخواهيم يك كار خوب به روي آنتن ببريم بايد از همه لحاظ انرژي صرف كنيم، آن موقع است كه تمام خستگيها از تن بيرون ميرود.
در اين بين با مشاور انتظامي سريال هم صحبت ميكنم. او توضيح ميدهد كه «سقوط يك فرشته» يك سريال پليسي نيست اما صحنههاي پليسي انتظامي آن در كلانتري 125 يوسف آباد تصويربرداري شده است. سپس ميگويد گاهي پليس مجبور به دخالت در اين سريال شده و روند بررسي مسائل به همان صورتي كه در واقعيت وجود دارد در سريال نيز به تصوير كشيده شده است. در حين صحبت من با سرهنگ، سزار چند بار به طرفمان ميآيد.
از اين لوكيشن فاصله ميگيريم و به سمت ساختمان ميرويم. بعد از چند پله، پايين در انتهاي راهرو، لوكيشن اتاق علي ديده ميشود. ماهيهاي قرمزي كه روي ديوار نقاشي شده و يك سطل پر از ماهي مرده روي تاقچه جلب توجه ميكند. وسايل اتاق در يك موكت كهنه و تعدادي مقوا و روزنامه كه كف اتاق پخش شده خلاصه ميشود. اتاق كناري اتاق گريم است و خاطره اسدي ـ بازيگر نقش سارا ـ منتظر است تا گريم شود.
يكي از عوامل صحنه درجريان آتشسوزي داخل باغ دچار سوختگي از ناحيه دست و صورت شده و در اتاق گريم در حال مداواست. در اين فرصت، خاطره اسدي در لوكيشن اتاق علي از نقش سارا و حضورش در سريال ماه رمضان شبكه يك ميگويد.
او ميگويد نقش سارا را خيلي دوست دارد و عاشق كار كردن با بهرام بهراميان است. اسدي از همكاري با گروه «سقوط يك فرشته» خوشحال است و از كار با افرادي مثل مسعود رايگان، فرخ نعمتي و شبنم مقدمي اظهار رضايت ميكند.
خاطره اسدي كه براي نخستين بار در يك سريال تلويزيوني بازي ميكند، «سقوط يك فرشته» را بهترين كارش چه در سينما و چه در تلويزيون ميداند. او فشردگي كارهاي مناسبتي ماه رمضان را بر كيفيت كارش به عنوان بازيگر موثر نميداند و معتقد است در اين پروژه توانسته كارش را به خوبي انجام دهد.
پس از گفتوگو با خاطره اسدي به سمت ديگر باغ ميرويم. تلاشهايمان براي صحبت با كارگردان، طراح صحنه و ديگر بازيگران به دليل فشردگي كار آنها بينتيجه ميماند. گروه در حال جابهجا شدن براي يك صحنه جديد است. با شروع اين صحنه، بازديد ما هم به پايان مي رسد تا قبل از غروب آفتاب در تهران باشيم.
یه سریالی ماه رمضون چند سال پیش میذاشت اسمشو یادم نمیاد.حسین یاری داخلش بازی میکرد که "داداشی" صداش میکردند!
این سریال هم تقریبا مثل همونه!
یه سری هستند میخوان زندگی یه سری دیگه رو خراب کنند .... موفق هم میشند بعد همینجوری ادامه داره ادامه داره تا قسمت آخر که یهو دستشون رو میشه و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه!
آخرش هم همشون (نیما و پریچهر) خار و ذلیل و زبون میشند و سارا به آغوش گرم خانواده بر میگرده!:31:
legolas 224
17-08-2011, 22:43
وای :دی جدا ترسناک بود ، من خودم ترسیدم :دی
اونجایی که ریحانه از نیما تعریف کرد رو نفهمیدم :|
عجب قسمتي بود امشب!! واقعا يه حرفي واسه گفتن داشت.
:31:
بی باک بی بال
17-08-2011, 23:00
چه جن بازاری بود امروز :31:
نیم ساعت سریال هست وسطش 10 دقیق تبلیغ 10 دقیق هم از قسمت قبل
elahe_n12345
17-08-2011, 23:09
وااای، چه قسمتی بود امشب:18: ما که چراغا رو هم خاموش کرده بودیم توی تاریکی، جداً ترسناک بودااااااا
mohamad skystar
18-08-2011, 23:29
خوب به سلامتی امشب مشخص شد سارا
پلی است به سوی عشق
نیما رک به فاطمه کفت دیگه حالا یک گروهان باید جمع بشن سارا رو قانع کنن که عزیزم شما عصای دست بودی.
شیطان رفته تو جلده همه.
pooyaabi
19-08-2011, 14:08
یه نفر لطف میکنه بگه دیشب چی شد
من نتونستم ببینم تکرار هم خواستم ببینم تا تلویزیون رو روشن کردم دیدم جلو سردخونه وایسادن و تموم شد
oranoos2007
20-08-2011, 16:02
خوب به سلامتی امشب مشخص شد سارا
پلی است به سوی عشق
نیما رک به فاطمه کفت دیگه حالا یک گروهان باید جمع بشن سارا رو قانع کنن که عزیزم شما عصای دست بودی.
شیطان رفته تو جلده همه.
نه اينطوري نيست نيما بعد از سارا حالا مي خواد بره دنبال فاطمه كه اونم از راه بدر كنه ، مادره رو هم كه ظاهرا كشت ميمونه حاج حبيب بعد همه رو بزاره تو خماري و درنتيجه انتقامش ميگيره
NirvanaH
20-08-2011, 16:52
خدا به دامون برسه. بدجوری ترسناک شده این قسمتای پایانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد
elahe_n12345
20-08-2011, 17:15
مطمئن نیستیم "نیما" شیطان است
بازیگر نقش نیما در مجموعه رمضانی "سقوط یک فرشته" تاکید کرد هنوز هویت این نقش مشخص نیست و او در طول قصه تغییر میکند.
به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد صدیقیان بازیگر جوانی است که کار خود را با فیلم "عصر جمعه" مونا زندی سال 84 در سینما آغاز کرد. با حضور در این فیلم نشان داد که میتوان به بازیگری از نسل وی اعتماد کرد که تازه پا به عرصه سینما گذاشتهاند. یکی دیگر از بازیهای درخشان وی در فیلم "اتوبوس شب" کیومرث پور احمد بود.
این شبها صدیقیان را در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" به کارگردانی بهرام و حمید بهرامیان میبینیم. در کنار کارنامه سینمایی وی، صدیقیان پیش از این در مجموعه تلویزیونی "حیرانی" امید بنکدار و کیوان علیمحمدی به ایفای نقش پرداخته است که هنوز پخش آن آغاز نشده است.
اما "سقوط یک فرشته" اولین حضور تلویزیونی وی به شمار میرود. وی در نقشی منفی در این مجموعه ظاهر شده و به خوبی توانسته با مخاطب خود ارتباط برقرار کند. در این گفتگو درباره حضور وی در این مجموعه تلویزیونی، همکاری با بهرامیان، بازی در یک نقش منفی که به ظاهر میتواند نماد شیطان باشد و... صحبت کردیم.
* خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: گویا گزینههای دیگری برای حضور در نقش نیما مدنظر کارگردان بودند و حتی اخباری در این ارتباط منتشر شد.
- مهرداد صدیقیان: من از ابتدا در جریان سیناپس اولیه فیلمنامه بودم. غیر از من فقط یک نفر نامزد این نقش بود و در این ارتباط مابقی فقط شایعاتی بیش نیست. این بازیگر هم به دلایلی حضورش منتفی شد. من انتخاب اول آقای بهرامیان بودم. کاملا هم درجریان فیلمنامه بودم. زیرا نقش نیما در "سقوط یک فرشته" کاملا حساس و خاص بود.
* شما بیشتر بازیگر سینما محسوب میشوید و تلاش میکنید حتی انتخابهای درستی هم در این ارتباط داشته باشد. چطور تصمیم گرفتید با بهرام بهرامیان کار کنید. البته این کارگردان پیش از این با ساخت مجموعه "ساعت شنی" جایگاه خود را در تلویزیون ثبت کرده است. حضور در مدیوم سینما و یا تلویزیون برای شما فرقی نمیکند؟
- در ابتدا اینکه نقشی که برای آن کار به من پیشنهاد شد به نوعی خیلی جذاب بود. البته پیش از این "ساعت شنی" آقای بهرامیان را هم دیده بودم و همیشه دوست داشتم با توجه به کارگردانی خوبی که ایشان دارند فرصتی به وجود آید تا با وی کار کنم. خوشبختانه این امر میسر شد.
کار در سینما و تلویزیون فرقی برای من نمیکند. اگر فیلمنامه و نقشی که به من پیشنهاد میشود در تئاتر، سینما و یا تلویزیون خوب باشد حتما قبول میکنم. فکر میکنم این مدیوم است که فرق میکند. در غیر این صورت در هر فضایی با وجود فیلمنامه خوب، کارگردان حرفهای و نقشی جذاب و متفاوت میتوان کار خوب ارائه کرد.
من گاردی نسبت به کار در تلویزیون ندارم. من در مجموعه تلویزیونی "حیرانی" هم بازی کردم. در این کار نقشی که به من پیشنهاد شد جذابیتهای خاص خود را داشت.
شش سال انتخاب اول من حضور در سینما بود. فکر میکنم پروسه ساخت یک فیلم سینمایی همیشه بیشتر طول میکشد به همین دلیل بازیگر در فرصت مناسبتری میتواند به نقش نزدیک شود. اما در مجموعههای تلویزیونی خصوصا در کارهای مناسبتی این فرصت کمتر است. به همین دلیل همیشه تا پیش از این هم اولویت من سینما بوده است.
* تا کنون در مجموعه تلویزیونی مناسبت که در ماه رمضان پخش میشود و در این سالهای اخیر هم باب شده است، شخصیتهایی طراحی میشوند که نمادی از حضور شیطان هستند. شما برای رسیدن به این نقش از بازی بازیگران دیگر که پیش از این در چنین نقشهایی حضور داشتند، الهام گرفتید؟
- من برای این نقش از هچ چیز و یا هیچ شخصی کپی برداری نکردم. معتقد بودم اگر قرار باشد به چنین نقشهایی توجه کنم قطعا با آدرسهای غلط روبرو میشوم. بیشتر با بهرام بهرامیان به چنین شخصیتی رسیدم. این البته اولین نقش منفی من در کارنامه کاریام محسوب میشود.
ما تصمیم گرفتیم این فرد در نماد یک شخصیت شیطان و یا منفی با چهرهای شیک و کاملا امروزی، مودب و موقر وارد قصه شود. فکر میکنم تاکنون چنین شخصیتی را در قالب نماد شیطان ندیده بودیم. عمدتا این گونه کاراکترها با نماد مذهبی در فیلمنامه تعریف میشوند.
من خیلی در انتخاب نقشهایم تلاش میکنم که خودم را تکرار نکنم. البته این موضوع را هم تاکید کنم ما هنوز مطمئن نیستیم که "نیما" شیطان است یا خیر؟ بهتر است مخاطب به این موضوع برسد و نتیجه گیری کند.
در ادامه قصه شخصیت نیما تغییر میکند و شما با کاراکتری روبرو میشوید که کاملا با شخصیتی که هم اکنون از وی میشناسید متفاوت است. او فرد عصبی با رفتار دیگری خواهد شد. این نوع تغییر شخصیت خیلی سخت است. اما امیدوارم خوب از آب در آمده باشد.
* بازی در چنین نقشهایی باعث میشود شما بعد از این مجموعه با پیشنهادهای زیادی که مرتبط با چنین نقشهایی است، روبرو شوید.
- قطعا چنین اتفاقی میافتد. به همین دلیل کارم سخت تر میشود. اما من هرگز خودم را تکرار نمی کنم. باید در انتخابهای بعدی با دقت و وسواس بیشتری جلو بروم تا دچار اشتباه نشوم.
* برخی از بازیگران که در سینما بازی میکنند وقتی در تلویزیون قرار میگیرند به نوعی کم فروشی میکنند و کمتر وقت میگذارند. اما درباره شما اینگونه نیست به نظر میرسد برای رسیدن به نقش نیما خیلی تلاش کردید. مانند فیلمهای "اتوبوس شب" و "عصر جمعه".
- تاکید می کنم مدیوم اینها برای من فرق نمی کند. هر گز کم فروشی نمی کنم زیرا من بازیگرم و حرفه ام این است و باید همیشه تلاش کنم تا بتوانم مخاطبم را در هر رسانه ای راضی نگه دارم.
* کارهای مناسبتی سختی های خاص خود را دارد و چنین مجموعه ای نیز اولین حضور شما محسوب می شود. این موضوع کار را برای شما سخت نمی کرد؟
- بله. من پیش از این تجربه کار مناسبتی نداشتم. اما از جهاتی برایم جالب است ما تقریبا سه چهار روز از پخش تلویزیونی جلوتر هستیم. به همین دلیل در لحظه در جریان واکنشهای مخاطبین قرار میگیرم. البته فشار کار بالا است و من اذیت میشوم. اما احساس میکنم به این تجربه نیاز داشتم. من اولین فیلمم "عصر جمعه" را بازی کردم و پس از پنج سال اکران شد و من در این مدت منتظر واکنشها بودم. اما این بار دقیقا این موضوع برعکس است. به غیر از اینکه فشار کار بالا است من مشکل خاص دیگری ندارم.
* ترکیب بازیگران و عوامل این مجموعه را چگونه میبینید؟
- ترکیب بازیگران که خیلی خوب است. خوشحالم در کنار این عوامل هستم. فکر میکنم همه ما برای این مجموعه زحمت میکشیم. بازیها حرفهای است. شاید کار مشکلات دیگری داشته باشد اما فکر میکنم درباره بازیها نمیتوان نقدی وارد کرد. از اینکه کنار مسعود اریگان هستم خوشحالم به هر حال ایشان سبقه تئاتری دارند و پارتنر خوبی برای من محسوب میشوند.
* از نتیجه کار تا امروز راضی هستید؟
- خدا را شکر میکنم تاکنون که واکنشها خوب بوده. در جریان بازخوردها بودهام. "سقوط یک فرشته" میتواند اتفاق مثبتی در کارنامه من باشد.
خبرگزاری مهر
ادامه تصویربرداری «سقوط یک فرشته» در چهار روزی که پخش نمیشود
خبرگزاری فارس: تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «سقوط یک فرشته» به کارگردانی بهرام بهرامیان در روزهایی که پخش نمیشود ، در تهران ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «سقوط یک فرشته» تا عید فطر ادامه خواهد داشت و نگارش فیلمنامه سریال نیز طی روزهای آتی به پایان خواهد رسید.
بنا بر این گزارش، این سریال به مدت چهار شب روی آنتن نمیرود و در این مدت سازندگان میتوانند بخشهای بیشتری از سریال را بسازند.
به گزارش فارس، این مجموعه مناسبتی محصول گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما به تهیهکنندگی رامین عباسیزاده است که در 30 قسمت 30 دقیقهای برای پخش در ماه مبارک رمضان امسال در حال تصویربرداری است.
مجموعه «سقوط یک فرشته» از حضور بازیگرانی چون مسعود رایگان، فریبا کوثری، داریوش کاردان، شبنم مقدمی، علی سلیمانی، مهرداد صدیقیان، خاطره اسدی، هدی زین العابدین، سعیده عرب و ... بهره برده است.
در داستان این مجموعه زندگی دو دختر در جدال با فراز و نشیبهای زندگیشان به تصویر کشیده میشود و عیارسنجی ایمان هر یک از آنها ماجراهای "سقوط یک فرشته " را شکل میدهد.
عوامل این مجموعه عبارتند از طراحی داستان: رامین عباسیزاده و زامیاد سعدوندیان، نویسندگان: زامیاد سعدوندیان، بابک کائیدان، روح الله صدیقی، تصویربرداران: افشین احمدی، آرش خلاق دوست، صدابرداران: بهمن حیدری، فرشید کیوانمهر، طراح گریم: مسعود ولدبیگی، طراح صحنه: رضا حاج درویش، طراح لباس: ژاله زکیزاده، دستیار تهیه: سحر مصیبی، برنامهریز: فرزاد رحمانی، آهنگساز: امیر توسلی، مدیر تولید: حسن مصطفوی، تدوین: سپیده عبدالوهاب، صداگذار: ایرج شهزادی، جلوههای ویژه رایانهای: داریوش حافظ الکتب، روابط عمومی: منصوره بسمل.
هدي زينالعابدين ـ فاطمه «سقوط يك فرشته»:
نقشهاي منفي جذابترند
بازيگر نقش «فاطمه» در سريال «سقوط يك فرشته» گفت: دوست دارم بعد از سريال «سقوط يك فرشته» نقشي عكس «فاطمه» بازي كنم. علاقه زيادي به بازي در نقشهاي منفي دارم؛ چرا كه احساس ميكنم نقشهاي منفي برونريزي بيشتري دارند.
هدي زينالعابدين در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: نقشهاي منفي جذابترند به دليل اينكه يكسري خطها در آن شكسته ميشود.
وي دربارهي شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به ويژه ماه رمضان گفت: بازي در سريالهاي مناسبتي به خاطر شتاب و عجلهاي كه دارد خيلي سخت و خستهكننده است و صددرصد بر بازي بازيگر هم تاثير خواهد گذاشت.
او ادامه داد: در حال حاضر ما روزانه 18 الي 20 ساعت مشغول كار هستيم و اين خيلي خستهكننده است.
وي ابراز عقيده كرد: اگر ساخت سريالهاي مناسبتي را دو ـ سه ماه زودتر شروع كنند، خيلي بهتر است؛ چراكه به عوامل و بازيگران، تهيهكنندگان و كارگردانان فشار وارد نميشود و كارها هم از كيفيت بهتري برخوردار خواهند بود.
وي خاطرنشان كرد: شتابزدگي در ساخت سريالهاي مناسبتي صددرصد بر بازي بازيگر تاثير ميگذارد؛ درست است كه بازيگر مجبور است نقش خود را به بهترين شكل ممكن ايفا كند، ولي زماني كه به خاطر فشار كار بيخواب و خسته باشد، بازدهي كمتري خواهد داشت.
همچنين او دربارهي كليد خوردن كارها پيش از اينكه فيلمنامه كامل شود، يادآور شد: اگر فيلمنامهها كامل باشند، قطعا بهتر است؛ چراكه تمركز روي كاري كه فيلمنامهي ناقصي دارد خيلي سخت است.
زينالعابدين در ادامه توضيح كوتاهي دربارهي نقش خود در سريال «سقوط يك فرشته» داد و گفت: فاطمه دختري است كه از بچگي پدرش را از دست داده و با مادرش زندگي ميكند، آنها متولي امامزاده هستند. شخصيت او يك دختر متدين است كه نميتواند دروغ بگويد، مال حرام بخورد و ... در بسياري از جاها خشم خود را كنترل ميكند و دختر مهرباني است.
هدي زينالعابدين در پايان با اشاره به تجربههايي كه پيش از سريال «سقوط يك فرشته» در سريالها و فيلمها داشته است به خبرنگا ايسنا گفت: بازي در «سقوط يك فرشته» اولين كار جدي من محسوب ميشود. پيش از اين به اندازه سه سكانس در سريال «آشپزباشي» به كارگرداني محمدرضا هنرمند بازي داشتم. چهار سكانس در فيلم «چمدان» به كارگرداني ماني حقيقي ايفاي نقش كردم و نيز در سريال «خانه روشن» به كارگرداني وحيد موساييان هم به اندازه چهار سكانس بازي داشتم. همچنين در تله فيلمي با عنوان «يكي از ما» به كارگرداني نگار آذربايجاني ايفاي نقش كردم.
دوست عزیز از بابت مطالب ممنونم.
لطف کن سایتی رو هم که مطالب رو برداشتی رو ذکر کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد
از سایت جام جم آنلاین گرفته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
"سقوط یک فرشته" بهترین تجربه بازیگریام است
بازیگر نقش سارا در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" با اشاره به غافلگیریهای داستان در قسمتهای آینده بازی در این سریال را سختترین و بهترین تجربه بازیگری خود دانست. به گزارش خبرنگار مهر، خاطره اسدی بازیگر جوانی است که از اوایل دهه 80 در سینما و تلویزیون فعالیت میکند. اسدی فعالیت حرفهای خود را با بازی در فیلم سینمایی "دیشب باباتو دیدم آیدا" به کارگردانی رسول صدر عاملی آغاز کرد. بازی در فیلمهای سینمایی "شبانه روز"، "برف روی شیروانی داغ"، "هفت دقیقه تا پاییز" و... از دیگر فعالیتهای این بازیگر است.
اسدی در طول این سالها ثابت کرده که بازیگر گزیدهکاری است و به هر قیمت حاضر نیست در فیلم و یا مجموعهای حضور داشته باشد. او در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" که به مناسبت ماه مبارک رمضان از شبکه یک پخش میشود در نقش دختری پر جنب و جوش و ظاهر شده است.
* خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و هنر: به نظر میرسد در طول این چند سال بیشتر تلاش کردهاید در سینما فعال باشید. چطور تصمیم گرفتید پس از مدتها دوباره به تلویزیون و بازی در یک مجموعه تلویزیونی باز گردید؟
- خاطره اسدی: بارها گفتهام که تلویزیون و سینما برایم فرقی ندارند. دوست دارم جایی فعالیت کنم که این امکان را به بازیگر بدهد که در بعد دیگری به فعالیت بپردازد و بتواند تواناییهایش را به نمایش بگذارد. تا به حال به من پیشنهاد تلویزیونی مثل "سقوط یک فرشته" نشده بود تا بتوانم با این اطمینان در تلوزیون حضور داشته باشم.
* دلیل حضور در این مجموعه بیشتر به کارگردان سریال بهرام بهرامیان باز میگشت یا فیلمنامه و گروه بازیگران هم تاثیر داشتند؟ بهرامیان کارگردانی است که کار با دوربین را میشناسد، حتی دکوپاژ و نحوه نورپردازی در این سریال مانند کار قبلی او "ساعت شنی" مخاطب را از کارهای معمولی تلویزیون دور کرده و مجموعه را به آثار سینمایی نزدیک میکند.
- همه این مسائل بسیار تاثیر گذار بود. وقتی لیدر گروه درست و حرفهای باشد بقیه عوامل را هم به درستی انتخاب میکند. سینما و تلویزیون شبیه یک ارکستر سمفونیک بزرگ است که همه نوازندهها باید در جای خود قرار گرفته باشند تا همه چیز به درستی پیش رود. وقتی هر کس کار خود را به درستی انجام دهد نتیجه هم بزرگ و مطلوب از کار در میآید.
بازی در این مجموعه یکی از بهترین تجربههایی بود که تا به حال داشتهام. بهرام بهرامیان کارگردان حرفهای است. اگر در این سریال دقت کنید ، میبینید که خیلی کم از دوربین ثابت استفاده شده است مگردر مواقع خاص. در بیشتر سکانسها دوربین حرکت دارد. البته این مسئله وقت و انرژی بیشتری میطلبد اما حاصل کار از کیفیت بالاتری برخوردار است. خانمی در خیابان به من درباره حرکتهای دوربین در سریال اشاره کرد و من بسیار خوشحالم که این نکات از دید تماشاگران معمولی هم دور نمانده است.
* شما اولین گزینه برای بازی در نقش سارا بودید؟
- قطعا من اولین انتخاب نبودم. این روال در همه جای دنیا رواج دارد که گزینههای متعددی برای بازی در یک نقش وجود داشته باشند. آقای بهرامیان ابتدا نقش فاطمه را برای من در نظر گرفته بود. چون اعتقاد داشت فاطمه معصومیتی در نگاهش است که در من وجود دارد اما من با اصرار به ایشان ثابت کردم که توانایی بازی در نقش سارا را دارم.
* سارا دختر پر شر و شوری است که در یک خانواده مذهبی رشد کرده است. شما بیشتر در نقش دختران محجوب و آرام ظاهر شدهاید. چطور این تفاوت را نسبت به کارهای قبلی به نمایش گذاشتید؟
- معمولا همه تصور می کنند که من دختر بسیار آرامی هستم و اصلا شیطنت نمیکنم. اما در واقع این طور نیست. البته نقش آنقدر درست و کامل نوشته شده بود که من می توانستم موقعیت را کاملا درک کنم . سارا دختری است که در یک خانواده سنتی رشد پیدا کرده اما افرادی هم که در این خانواده ها بزرگ شدهاند میتوانند مدرن و اهل موسیقی و رنگ باشند.
سارا دختری مهربان و پر انرژی است. اما کینهای که اوایل داستان از پدرش به دلیل مهریه ریحانه و موضوع گوشوارهها به دل میگیرد باعث تغییر رفتارش در کل داستان میشود. در واقع حسادت سارا و کینهای که از این خانواده به دل میگیرد از آنجا آغاز میشود.
*ابتدا فیلمنامه سریال را خوانده بودید یا فیلمنامه کامل نبود و با توجه به سیناپس کارتان را شروع کردید؟
- نه ما از ابتدا در جریان کامل قصه قرار داشتیم. زمان پیش تولید 8 قسمت آماده بود و بعد هم با فیلمنامه کامل کار میکردیم. الان هم همه آخر داستان و سیر ماجراها را میدانیم. هیچ مشکلی در زمینه فیلمنامه در طول کار وجود نداشت.
* حضور در کنار بازیگرانی باسابقه مثل مسعود رایگان و فریبا کوثری و جوانانی مثل مهرداد صدیقیان و هدی زینالعابدین چگونه بود؟
- در این مجموعه من بهترین پارتنرها را داشتم. کار در کنار آقای رایگان بسیار موقعیت فوقالعادهای بود. ایشان موقع بازی انرژی بسیار زیادی به من میدهد و بسیار به من کمک میکند. بازی در کنار بقیه بازیگران هم تجربه بسیار خوبی بود. به نظر من هدی زینالعابدین با وجود اینکه اولین کار حرفهایاش بود ولی خیلی روان و جذاب بازی کرده است.
* خودتان کار را دنبال میکنید. از بازخورها راضی هستید؟
- همه ما همچنان سر کار هستیم. خود من تا به حال فقط توانستم 5 قسمت از سریال را آن هم جسته گریخته ببینم. اما خوشبختانه تا امروز از بازخوردها بسیار راضی هستم و فکر می کنم این مجموعه توانسته مخاطبان خود را جذب کند.
* شرایط کار برایتان دشوار نیست. اینکه فقط چند قسمت از پخش سریال جلو هستید و به صورت دو گروه مجبورید کار کنید؟
- ما همه تلاشمان را میکنیم تا سریال بتواند به درستی با مخاطب ارتباط برقرار کند. برخی روزها من 22 ساعت یکسر سر کار هستم اما زمانی که استقبال و رضایت مردم را میبینم خوشحال میشوم. این مجموعه سختترین و بهترین کاری بوده که تا به حال انجام دادهام. در ادامه، داستان وارد مسیر تازه و جذابی میشود و مطمئنم که مخاطبان از این غافلگیری لذت میبرند.
- - - - - - - - - -
گفتگو: آروین موذنزاده
oranoos2007
23-08-2011, 12:24
ديشب كل فيلم نيم ساعت شد ده دقيقه اولش قسمت قبل نشون داد وسطش كه جناب شيطان حرف ميزد وسط سخنراني شون همه جا تاريك بود يادم نيست پيام بازرگاني داد يانه كه خود پيام بازرگاني هاشده يك فيلم وسطش يادت ميره داشتي چي ميديدي فيلم اصلي يادت ميره . اگه يك فيلم نود دقيقه اي ازش درمي آوردند خيلي بهتر بود . اينقدر اسباب مسخره شدن خودشون فراهم نمي كردند.
mehdi_vsgh
25-08-2011, 11:13
خوب به سلامتی دیشب چهره شیطان را نشان دادن
همون آهنگره که حاجی رفت پیشش و قرآن اونجا بود....
البته قطعا شیطان چند شخصیت داره تو این فیلم یکیش هم اون یاروئه که تو امامزاده همش سفید میپوشه
خوب به سلامتی دیشب چهره شیطان را نشان دادن
همون آهنگره که حاجی رفت پیشش و قرآن اونجا بود....
البته قطعا شیطان چند شخصیت داره تو این فیلم یکیش هم اون یاروئه که تو امامزاده همش سفید میپوشه
البته صداش دوبله شده شده بود و صدای خودش نبود!
mehdi_vsgh
25-08-2011, 12:38
درباره تیترژا ابتدای این سریال کسی نظری نداره؟؟ تیتراژ با مفهومیه !!!! و سوالات زیادی میشه ازش پرسید.....کسی توضیحی نداره راجع به اون؟
به نظرم واقعا اولين تيتراژي كه يه حرفي برا گفتن داره تيتراژ همين سرياله .
بسار مفهومي همراه با موزيك بسيار جذاب.
فكر كنم اون بچه كه نشون ميده اولش همه جا سفيده يعني بچه هيچ گناهي نداره ولي بعدش كم كم با بزرگ شدنش گناه ميكنه و همه جا سياه ميشه!
oranoos2007
25-08-2011, 16:21
جريان داستان تازه داره جالب ميشه ، اينكه آدما خيلي راحت حتي اونايي كه خيلي اعتقادات بالايي دارند اسير دست شيطان ميشند و با اون همراه ميشوند جالب نشون داده مخصوصا حاج حبيب ،
طنز/ سوالات کنکور "سقوط یک فرشته"
مشرق نوشت:
در پی ابداع شگفتانگیز شبکه اول سیما در استفاده از سوالات چهاگزینهای و زیرنویس در هنگام پخش سریال «سقوط یک فرشته» با تلاش شبانهروزی همکاران، متن کامل این سوالات در اختیار ما قرار گرفت، که در ادامه از نظر میگذرانید:
1- عبارت «سقوط یک فرشته» یعنی چه؟
الف) یعنی یک سریال ماه رمضانی الف ویژه معناگرای دینپرور اخلاقمدار
ب) یعنی سقوط یک فرشته بر سر سفره یک عده آدم ویژهتر
ج) به شما ربطی ندارد!
د) گزینه جیم
2- به نظر شما چرا «سارا» گول شیطان را خورد؟
الف) چون روزه نبود!
ب) چون از فاطمه زیباتر نبود!
ج) حاج آقا (مدیر شبکه) اینطوری می پسندید!
د) لپتاپ + آب انار + جعبه موسیقی
3- چرا «سارا» در هر قسمت هی بیشتر گول شیطان میخورد؟
الف) چون چادرش را به باد داد
ب) چون عشق شوهر او را کور کرده است
ج) در برخی کتب نقل شده که اگر خوردی، دیگه خوردی، در نتیجه باز هم میخوری و دائم هی میخوری!
د) چشم شیطان سارا را گرفته!
4- نقش «یاور» در سقوط یک فرشته چیست؟
الف) نقش تلنگر قصه را بازی میکند.
ب) او بهلول موبور قصه است.
ج) باید صبر کرد، چند قسمت دیگر هنوز مانده است و میتوان برای او نقش دست و پا کرد!
د) نقشی ندارد و تنها برای انبساط خاطر بیننده، گاهگاهی میرود روی ویبره!
5- نیما چطور به شیطان تبدیل شد؟
الف) با عینک دودی و تراشیدن ریشهاش
ب) حلقه کیهانی
ج) با ماشین مدل اوووووووووف
د) با کافی شاپ در تپههای آنچنانی
6- پدر سارا چطور او را نجات خواهد داد؟
الف) با ازدواج سه باره!
ب) با کشتن نیما بوسیله یاور
ج) با استفاده بهینه از حاج آقا داریوش کاردان از پشت تلفن
د) خدا بزرگه وچند قسمت دیگه باقی مانده!
7- چرا همسر حاج بابا فوت کرد؟
الف) نویسنده جز ازدواج نقشی برای او ننوشته بود
ب) حضور بازیگر در دو تلهفیلم و یک سریال همزمان دیگر
ج) ایجاد بهانهای برای ازدواج سهجدد (مجدد+یک) حاج بابا
د) این اتفاق دو پیام اخلاقی دارد: اگر دخترتان گول شیطان را بخورد همسرتان میمیرد/ همسر دوم باعث بدبختی دختر همسر اول میشود!
8- نیما چه برنامههای خباثت آلودی برای سارا دارد؟
الف) پکاندن مغز او از طریق قرصهای خیلی بد و روان گردان و مواد خفن!
ب) خراب کردن شناسنامه او به وسیله یک پارتی درست و درمان در یک دفتر ازدواج
ج) بیبند و باری کردن او با پوشیدن مانتوی قرمز با رعایت حجاب اسلامی!
د) رفتن به کافی شاپ، حلقه کیهانی، ارتباط با جریان انحرافی و ماشین سواری با سرعت زیاد + خوردن آب میوه درملاعام
9- علت مرگ ماهی ها در این سریال چیست؟
الف) تخریب دولت خدمتگزار و نا امید کردن گروههای تولیدی و صنعتی و نا کارآمد جلوه دادن طرح بنگاههای زودبازده
ب) گرفتن نماهای طولانی برای پر کردن هر قسمت بدون درد سر سکانسهای خارجی
ج) به همان علت حضور یاور در سریال
د) طبق تحقیقات ماهی ها از جمله موجوداتی هستند که حضور شیطان را حس میکنند و در صورت سقوط یک فرشته، جان میدهند.
10- پیامهای اخلاقی- اجتماعی سقوط یک فرشته چیست؟
الف) هنوز هم میشود به خوبی شانههای تلویزیون را گرفت و به ریش ملت خندید!
ب) برای ساخت یک سریال 30 قسمتی نیاز به فیلمنامه نیست و مراحل تولید کلا «شعر» است
ج) از پذیرش داماد پولدار تحت هر شرایطی خودداری کنید، حتی همسایهشدن با او خطرناک است
د) پرورش ماهی = بدبختی و فلاکت و سقوط
11- نقطه قوت حاج بابا در این سریال چیست؟
الف) جوان مرگ کردن زنهایی که اختیار میکند
ب) تربیت فوق العاده دخترش
ج) مدیریت شگفت آور پرورش ماهی
د) اعتماد به نفس بالا برای ادامه زندگی
12- نقطه ضعف سریال سقوط یک فرشته کجاست؟
الف) آنجا!
ب) نبود گشت ارشاد و چرخ زدنهای بیتربیتی نیما و سارا در ماشین رو باز و آب انار و اینا
ج) دور زدن روحانیت و محو کردن نقش آن در سریال (کلا روحانی در این سریال کم است)
د) این مجموعه هیچ نقطه ضعفی ندارد
13- کدام بخش سریال را بیشتر دوست دارید؟
الف) «نیما- سارا» بازی
ب) نریشنهای شیطان خان جان!
ج) تیراژهای کاملا مربوط و فوق تصور در پایان هر قسمت
د) آگهیهای بین سریال بویژه برنج «منم من...منم من»
14- نقش فاطمه تا پایان سریال چیست؟
الف) گریه کردن برای مرگ مادر با چادر
ب) ادامه تحصیل و جواب رد به خواستگار بسیجی
ج) نصیحت سارا و نیما
د) جورکردن همسر برای حاجبابا
15- آخر سریال «سقوط یک فرشته» چه میشود؟
الف) شیطان روسیاه میشود، سارا به آغوش خانواده باز میگردد، توبه میکند و همسر دوم حاجبابا زنده میشود، قرآن به امامزاده بر میگردد...
ب) هرچی حاجآقا بگه(مدیر شبکه)
ج) گزینه الف
د) نیما در استخر ماهیها خفه میشود و پریچهر تا آخر عمر چلاق می ماند و سارا متنبه میشود و حالا گزینه الف.
16- به نظر شما چطور میشود هنرمندان کشور بیحیثیت شوند؟
الف) انتخاب آنها برای سریالهای ماه رمضان
ب) قبول کردن پیشنهاد کار ویژه در ماه رمضان
ج)وجود تهیهکنندههای عاشق مردم
د) شایسته سالاری در رسانه ملی
پاسخهای خود را یا تلفنی به 162 برسانید و یا به صورت زنده برای ما کامنت بگذارید، به 50 نفر از برگزیدگان به قید قرعه تا سال آینده یک دست(!) سوار شدن در ماشین نیما همراه با آب انار و همچنین فیلمنامه کامل سقوط یک فرشته ـ انشاء الله ـ تقدیم میگردد.
legolas 224
25-08-2011, 18:56
به نظر من اون پسره که تو تیتراژ تو گوشی میخوره و دستشو فشار میده و گوششو میگیرن یا نیما هست یا نماد کسی که تو موقعیت سارا قرار گرفته یا .....
مجموعه "سقوط یک فرشته" برای مردم باورپذیر است
مدیر شبکه یک تاکید کرد تلاش شده بسترهای لازم برای رخ دادن اتفاقات در قصه مجموعه "سقوط یک فرشته" به درستی چیده شود تا برای بیننده قابل باور باشد. مهدی فرجی، مدیر شبکه یک در پاسخ به این سئوال که چرا قصه مجموعه "سقوط یک فرشته" در ابتدا قوت لازم را نداشت و راوی مرتب مستقیمگویی میکرد، اما به مرور قصه قوام بهتری پیدا کرد؟ به خبرنگار مهر گفت: خیلی با شما عقیده نیستم. معتقدم اتفاقاتی که قرار بود در قصه مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" رخ بدهد، لازم بود تمام بسترهای لازم به درستی چیده شود تا برای بیننده قابل باور باشد.
وی در ادامه افزود: تغییراتی که قرار بود در شخصیت یک دختر به وجود بیاید باید به درستی به تصویر کشیده میشد. در داستان این مجموعه دو شخصیت جوان به نامهای فاطمه و سارا هستند که هر کدام ویژگیهای خودشان را دارند. در قصه برای هر یک از آنها اتفاقاتی میافتد و داستانهای مختلف خلق میشود.
مدیر شبکه یک خاطرنشان ساخت: به همین دلیل به طور طبیعی باید اجازه میدادیم همه چیز به شکل باور پذیر اتفاق بیفتد و این مسئله به تدریج در قصه شکل گرفت. گرچه این طور نبود قصه فاقد پارامترهای لازم در یک فیلمنامه باشد.
فرجی در ادامه خاطرنشان ساخت: مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" میگوید چطور باید به قرآن طبق توصیههای پیامبر اکرم (ص) عمل کرد و آن را مورد غفلت قرار نداد.
وی اشاره کرد: حضرت رسول اکرم (ص) فرمودند بعد از فوتشان مردم به دو چیز تمسک جویند که یکی قرآن است و دیگر عترت ایشان. در این مجموعه بیننده میبیند وقتی قرآن دزدیده میشود محتوا و مضامین هم مورد غفلت قرار میگیرند. از سوی دیگر روحانی محل در امتداد جریان روحانیت و رسالتی که بر عهده دارد بعد از آنکه از محله خارج میشود، مشکلات زیادی برای این محل به وجود میآید.
مدیر شبکه یک در پایان افزود: مخاطبان در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" مشاهده میکنند به تدریج وقتی قرآن و روحانی محل از جامعه اسلامی خارج میشوند چه اتفاقاتی برایشان میافتد. امیدوارم این مجموعه تلویزیونی تا پایان قصه با قوت پیش برود و بتوانیم پیامها و حرفهای خوب را به مخاطبان منتقل کنیم.
مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" به کارگردانی بهرام و حمید بهرامیان و تهیهکنندگی رامین عباسیزاده در ماه رمضان از شبکه یک پخش میشود.
در این مجموعه مسعود رایگان، فریبا کوثری، داریوش کاردان، شبنم مقدمی، علی سلیمانی، مهرداد صدیقیان، خاطره اسدی و هدی زین العابدین بازی کردند.
در داستان "سقوط یک فرشته" زندگی دو دختر در جدال با فراز و نشیبهای زندگیشان به تصویر کشیده میشود و عیارسنجی ایمان هر یک از آنها ماجراهای این مجموعه را شکل میدهد.
دقیقا.صداشم میزنن سید.
مجموعه "سقوط یک فرشته" برای مردم باورپذیر است!!!!!! ابدا هم اینگونه نیست .سارا ره صدساله رو یک شبه طی کرد. و در چندروز رفتارش 180 درجه فرق کرد . درثانی چنان به سمت خلاف (قرص و خیابانگردی و رابطه و .....) پیش رفت انگار توی این جامعه زندگی نمیکنه و اصلا نمیدونه قرص روان گردان چیه ؟؟
واقعا توي تموم سالهايي كه تلويزيون ايران رو ميينم كاراكتري به خريت و خنگي سارا نديده ام . بابا اغراق هم حدي داره . واقعا دلم ميخواد بدونم دختر به اين نفهمي توي ايران كه نه توي دنيا وجود داره ؟؟؟؟؟
oranoos2007
27-08-2011, 15:58
واقعا توي تموم سالهايي كه تلويزيون ايران رو ميينم كاراكتري به خريت و خنگي سارا نديده ام . بابا اغراق هم حدي داره . واقعا دلم ميخواد بدونم دختر به اين نفهمي توي ايران كه نه توي دنيا وجود داره ؟؟؟؟؟
اولش شايد به اين نفهمي پيدا نشه ولي وقتي معتاد بشه ديگه نفهم بفهم سرش نميشه همه چيزش ميشه مواد براش اصلا مهم نيست كه كي چكار كرده ميكنه
legolas 224
27-08-2011, 16:24
مجموعه "سقوط یک فرشته" برای مردم باورپذیر است!!!!!! ابدا هم اینگونه نیست .سارا ره صدساله رو یک شبه طی کرد. و در چندروز رفتارش 180 درجه فرق کرد . درثانی چنان به سمت خلاف (قرص و خیابانگردی و رابطه و .....) پیش رفت انگار توی این جامعه زندگی نمیکنه و اصلا نمیدونه قرص روان گردان چیه ؟؟
سریال رو خب ندیدی نه؟!
اون شب خوده پریچهر با کنایه به سارا گفت که 2 هفته هست که تو پرورش ماهی داری زندگی میکنی !
اگه این سریال میخواست قشنگ نشون بده که شما بفهمی تو چند روز نبوده باید یه 90 قسمتی میشد ، البته باز در اون صورت میگفتین که چرا 90 قسمت شده و چرا به سریال آ ب بستن!
hamid_diablo
27-08-2011, 17:02
سلام
این اولین پستم تو این تاپیکه.من شخصیتی مثل سارا رو به خوبی میشناسم چون یکی از بستگانمون مثل همین شخصیت سارا میمونه و با احمق بازیاش تمام خونواده و فامیل رو بیچاره کرد....واقعا بیچاره کرد.
در مورد سریال هم بگم که بازی بازیگران بسیار عالیه.مخصوصا نیما که قبلا فیلم اتوبوس شب رو ازش دیده بودم.خیلی پخته بازی میکنه.خاطره اسدی هم تو سینما تونسته خوب جا بی افته مخصوصا تو فیلم 7 دقیقه تا پائیز بازیش حرف نداشت
موسیقی تیتراژ هم عالیه از ویلونی که زده میشه لذت میبرم.داستان هم داره به جاهایی خوبی میرسه.به نظرم بهترین سریال امسال ماه رمضون میتونه باشه
هیجان کاذب در "سقوط یک فرشته" نداریم/ شخصیتها پلاستیکی نیستند
یکی از نویسندگان مجموعه "سقوط یک فرشته" تاکید کرد شخصیتهای این مجموعه پلاستیکی نیستند و با تاثیر از نمونههای واقعی طراحی شدهاند تا برای بیننده باورپذیر باشند. به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" به کارگردانی بهرام و حمید بهرامیان و تهیهکنندگی رامین عباسیزاده ماه رمضان از شبکه یک پخش میشود. در این مجموعه مسعود رایگان، فریبا کوثری، خاطره اسدی، مهرداد صدیقیان، هدی زینالعابدین، داریوش کاردان، شبنم مقدمی، علی سلیمانی و ... بازی میکنند. با بابک کائیدان یکی از نویسندگان این مجموعه صحبت کردیم که در پی میخوانید.
*خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: قصه این مجموعه درباره شیطانی است که در جمع خانوادهای نفوذ میکند و ایمان هر یک از افراد خانواده سنجیده میشود. قبلاً چنین موضوعی در مجموعههای "او یک فرشته بود" و "اغما" تجربه شده بود. نگران نبودید فضای "سقوط یک فرشته" شبیه این مجموعهها شود؟
- بابک کائیدان، فیلمنامهنویس: مسلماً در ابتدا نگرانیهایی داشتیم که قصه "سقوط یک فرشته" تشابه نداشته باشد. همانطور که میدانید این حوزه محدود است و کارهایی که تا به حال انجام شده در ذهن مردم ماندگار شده است، به همین دلیل ما باید فیلمنامهای را مینوشتیم که قصه آن برای مردم جذابیت لازم را داشته باشد. "او یک فرشته بود" اولین اثر با موضوع شیطان بود که به تهیهکنندگی رامین عباسیزاده تهیه شده بود. بنابراین ما در طول نگارش "سقوط یک فرشته" مرتب استرس داشتیم که در فرم و محتوا کار متفاوتی ارائه کنیم.
البته هنوز قصه این مجموعه کامل نشده است و ما نظرات مختلف مردم را گرفتیم، اما باید بگویم هنوز قصه این مجموعه برای منتقدان، خبرنگاران و مردم غیر قابل پیشبینی است. باید تاکید کنم مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" ماورایی نیست و معتقدم کار ما ملودرام است. کارهای ماورایی به رفت و برگشت روح اختصاص دارد، اما کار ما این طور نیست.
*یعنی به نظرتان مجموعه "سقوط یک فرشته" که به مسئله شیطان میپردازد، ماورایی نیست و جزو سریالهای ملودرام قرار میگیرد؟
- منظورم این نیست که ماورایی نیست، بلکه معتقدم ماوراء نام مناسبی برای آن نیست، چون قصه "سقوط یک فرشته" در یک فضای رئال اتفاق میافتد و ملودرام اجتماعی است، اما مفاهیم ماورایی در آن پررنگ است و نقش به سزایی دارد. در این مجموعه تلویزیونی ورود به حوزه متافیزیک خیلی کمرنگ است، به همین دلیل میگویم این سریال ماورایی نیست.
ما تلاش کردیم با محور قرار دادن قرآن به مفاهیم قرآنی و اسلامی بپردازیم و این نوع مفاهیم را تقویت کنیم. گرچه محور ما قرآن است، اما مستقیمگویی نکردیم و یک ملودرام خانوادگی و اجتماعی را به تصویر کشیدم.
*شما در صحبتتان اشاره کردید نظرات مردم را گرفتید. آیا دریافت نظرات مردم منجر به تغییر قصه شد یا نه؟
- نظرات مردم گسترده بود. البته تاثیر داشت، ولی نه اینکه اساس قصه و شخصیتها تغییر کنند؛ چرا که از ابتدا شخصیتها و قصه چارت مشخصی داشت و ما بر آن اساس فیلمنامه را نوشتیم. مثلاً برخی شخصیتها در مجموعه که توسط بازیگران به خوبی در آمده و مورد توجه مردم هم قرار گرفته بود کمی در قصه حضورشان را پررنگ کردیم.
*چقدر زمان برای قصه مجموعه "سقوط یک فرشته" گذاشتید؟
- طرح اولیه قصه برای تهیهکننده بود و آقای بهرامیان هم یک سیناپس نوشته بود، اما من از اوائل یا اواسط اردیبهشت ماه بود که به پروژه ملحق شدم و قرار شد نگارش "سقوط یک فرشته" را برعهده داشته باشم. نگارش قصه را با زامیاد سعدوندیان شروع کردیم، اما به دلیل کسالتی که داشت از قسمت نهم تا سیزدهم را جداگانه کار کردم. تا اینکه روح الله صدیقی به جمع ما پیوست و ما هم قصه را جلو بردیم. وقتی او به پروژه ملحق شد ضعفهایی که در قسمتهای اولیه سریال داشتیم در قسمتهای بعدی برطرف و دیالوگها را یکدستتر کرد و از قسمت 13 به صورت مشترک نوشتیم.
*قصه مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" تا قسمت نهم ضعفهای زیادی داشت و قوام لازم را پیدا نکرده بود، اما از این قسمت به بعد رنگ و لعاب دیگری به خودش گرفت. چرا در قسمتهای اولیه با این همه ضعف رو به رو بودید؟
- شاید به این دلیل بود که مقدمه سریال کمی طولانی شد و دیر وارد قصه شدیم. سه تا چهار ماه زمان برای مجموعه "سقوط یک فرشته" کم بود، آن هم برای سریالی که به لحاظ مفاهیم سنگین بود. شاید کمی شتابزدگی داشتیم، ولی اگر زمان داشتیم این مشکلات بر طرف میشد و تمرکز بیشتری روی قصه داشتیم.
البته مخاطب در آثار ملودرام خانوادگی زمانی که با تنش رو به رو میشود برایش بیشتر جذابیت دارد. در قصه "سقوط یک فرشته" هم این اتفاق افتاد. زمانی که تنش بین افراد خانواده زیاد شد، جذابیت قصه برای مردم بیشتر شد. سعی کردیم شخصیتها را از جنس مردم انتخاب کنیم تا برایشان باورپذیرتر باشد. در مجموع جنس شخصیتها پلاستیکی نیست.
*گرچه تنش به جذابیت قصه افزوده، اما قبول کنید شخصیتها در قسمتهای اول چندان قوام نداشت، حتی راوی خیلی مستقیمگویی میکرد و همین مسئله باعث شده بود مخاطب پس بزند. در واقع تا قسمت هشتم یا نهم راوی با قصه تنیده نشده بود، اما از قسمت نهم و دهم این اتفاق افتاده است. کدام یک از نویسندگان نریشنها را نوشتند؟
- نریشنها را روحالله صدیقی نوشته بود. البته قرار بود راوی تا قسمت نهم و دهم شناخته نشود و بعد خودش را معرفی کند. شاید بهتر بود راوی از قسمت چهار و پنج گذاشته میشد. نمیتوانستیم او را زودتر معرفی میکنیم، به همین دلیل دیالوگهای راوی در ابتدا ساده بود، اما به مرور با قصه تنیده شده است و دیالوگها هم قوت بیشتری گرفت.
*ولی برخی دیالوگهای راوی ساده نبود، بلکه جملات خیلی سطحی را بیان میکرد که به قصه لطمه زد؟
- اگر زمان بیشتری در اختیار داشتیم، مسلماً برخی قسمتهای قصه پالایش میشد. از سوی دیگر قبول کنید برای پرداخت به شیطان باید به یک اجماع میرسیدیم. حرف زدن درباره شیطان کار حساسی بود.
*آقای عباسیزاده قبل از پخش مجموعه "سقوط یک فرشته" اعلام کرده ژانر این مجموعه ترس است، اما به نظر نمیآید چنین ژانری داشته باشد. شما چه نظری دارید؟
- نمیدانم ایشان چنین جملهای را گفتند یا نه، اما ما سعی کردیم با توامنینه ترس را وارد کنیم. ما از همان ابتدا اعتقاد نداشتیم یک یک کار با ژانر ترس داشته باشیم، بلکه میخواستیم یک ملودرام، اما با یک فرم متفاوت را به تصویر بکشیم. به همین دلیل از ساختار کلاسیک استفاده نکردیم و به لحاظ اجرا و فرم در بخشهایی که قصه میطلبید ژانر ترس را وارد کردیم. قرار نبود هیجان کاذب ایجاد کنیم تا مخاطب را جذب کنیم. هدف ما از ابتدا مشخص بود که در هر یک از بخشهای قصه چگونه عمل کنیم.
*شما از ساختار کلاسیک استفاده نکردید. فکر نمیکردید ممکن است مخاطب تلویزیون که عادت به دیدن قصههایی با ساختار کلاسیک را دارد، چندان تمایلی برای دیدن مجموعه نداشته باشد؟
- به هر حال یک تجربه و ریسک بود. آثار ماه رمضان حساسیت بالایی دارد، اما بهرامیان امتحان خودش را به خوبی پس داده بود. من یک فیلم سینمایی با او با عنوان "چرخ و فلک" کار کردم که در مرحله پروانه نمایش است، به همین دلیل روحیات بهرامیان را میشناختم و میدانستم او در کار از من چه میخواهد.
از سوی دیگر تهیهکننده مجموعه "سقوط یک فرشته" هم میخواست یک کار متفاوت از تجربیات قبلیاش انجام بدهد. البته مردم از سریالهای خارجی که از ساختار کلاسیک بهره نبرده بودند و از تلویزیون پخش شده، استقبال کرده بودند. ما هم سعی کردیم این مجموعه برای مردم جذابیت زیادی داشته باشد. شبکه هم همکاری لازم را با ما کرد. فکر میکنم تجربه موفقی از کار در آمد و اگر هم زمان بیشتر داشتیم این موفقیت بیشتر میشد.
*از مدتی پیش مسابقه پیامکی مجموعه "سقوط یک فرشته" شروع شد، اما چرا سئوالات این مسابقه ساده است؟ خودتان سئوالات را طراحی میکنید؟
- بله، خودم طراحی میکنم. گرچه سئوالات به ظاهر ساده است، اما فریبنده است و بیشتر مردم جوابهای غلط میدهند. زمان محدود منجر به یکسری مشکلات برای ما شد. اگر زمان بیشتر داشتیم قطعاً سئوالات بهتر طراحی میشد. گرچه سئوالاتی که مطرح شده در راستای قصه بود، اما به مرور سئوالات مفهومی مطرح میکنیم تا مردم را بیشتر درگیر قصه کند.
*استقبال مردم چطور بوده است؟
- مخاطبان استقبال خوبی کردند.
*چرا مسابقه پیامکی از ابتدای سریال طراحی نشد، چون این مسئله پیش آمده که طبق نظرسنجی چند سایت این سریال رتبه سوم را گرفته است، با راهاندازی این مسابقه قصد دارد تعداد مخاطبانش را افزایش بدهد؟
- نه، اصلاً ما چنین هدفی را دنبال نکردیم. همانطور که میدانید تاکنون نظرسنجی دقیق و کاملی صورت نگرفته است و نتایج آثار ماه رمضان مرتب در حال تغییر است. باید در انتها دید هر یک از سریالها چقدر مخاطب دارند و توانستند بینندگان را درگیر قصه کنند.
هر اثر هنری جایگاه خودش را دارد و خود سریال جایگاهاش را مشخص میکند. اگر حقمان باشد اول میشویم و اگر حقمان نباشد دوم، سوم و چهارم خواهیم شد. علاوه بر آن ما چون درگیر نگارش بودیم، به همین دلیل مسابقه پیامکی دیرتر برگزار شد.
*و صحبت آخر.
- امیدوارم بینندگان از دیدن مجموعه "سقوط یک فرشته" رضایت داشته باشند. هدف ما فقط سرگرم کردن مخاطبان نبود، بلکه میخواستیم نکتهای هم از سریال بیاموزند.
--------------
گفتگو: فاطمه عودباشی
سريالهاي ماورايي در گفتوگو با يك كارشناس مذهبي
«پرداخت اينگونه به موضوعات ماورايي قيمتي ندارد»
يك كارشناس مذهبي معتقد است: پرداختن به موضوعات متافيزيك و ماورايي اگر با همين رويكرد ماورايي در تلويزيون و سينماي ايران ادامه پيدا كند، قيمت خاصي ندارد چراكه اصالتا موضوعات متافيزيك، رويكرد ديني محسوب نميشوند.
سعيد اصفهانيان كه پيش از اين به عنوان كارشناس مذهبي با فيلم «ملك سليمان نبي(ع)» همكاري داشته است، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، خاطرنشان كرد: رويكرد هنر مادي و متافيزيك چيزي نيست كه مطلوب دين باشد. اگر ما حوزه هنر را حوزه هنر ديني در نظر گرفتهايم، هم بايد به تحليل ماديات بپردازيم و هم به تحليل آنچه غير از عالم مادي است. اما اين تحليل نبايد از منظر ماورايي باشد كه امروز مصطلح است.
اين مشاور مذهبي سينما و تلويزيون ادامه داد: ما در حوزه ديني، موضوعاتي را به عنوان ايمان به غيب مطرح ميكنيم كه اين نگاه بايد تصحيح شود. چيزي كه باعث شده از هنر ديني به غلط بحث كنيم و هرگونه كه گمانمان است فيلم بسازيم، اين است كه از مفهوم ماجرا بنيان غلطي داشتيم و از همان ابتدا خواستيم به سمت ماوراء برويم. وقتي فيلم و سريالهاي توليد شده در چند سال اخير را نگاه ميكنيم، ميبينيم در تبيين مفاهيم ديني و غيب، قدم خوبي برنداشتهايم. هرچند توليد اين آثار، انگيزه خوب و مثبتي است اما چون تبيين مفاهيم به شكل جدي صورت نگرفته، باعث شده كه توليد متناسب را نداشته باشد.
وي افزود: در سينماي غرب وقتي تصوير شيطان يا ملائك، چه در موضوع پيكره شيطان و ملك و چه در ارائه تواناييهايشان، مفاهيمي تصويرگري ميشود، تكليف مفاهيم، روشن است؛ مثلا چهره شيطان، مونث نشان داده ميشود. اما در سينماي ديني ما، شيطان گاهي مولفههاي ملك را دارد و گاهي ملك، ويژگيهاي شيطان را دارد. اين تصوير در آثار ما يكسان نيست و حتي ويژگيها و تواناييهاي شيطان و ملك هم متفاوت است.
اصفهانيان تاكيد كرد: اين نشان ميدهد كه هنرمندان ما يك منبع صحيح واحد اتخاذ نكردهاند. به اين سينما كه بخشي از آن از يك فيلم ديگر، بخشي از يك داستان ديگر و بخشي از آن از هاليوود گرفته شده، نميتوان سينماي ديني گفت. اين يك تصوير ديني نيست كه گاهي تصوير ابليس را انساني با چهره وجيه نشان ميدهند و گاهي به اشكال ديگر، اگر قرار است اين تصاوير نشان داده شود بايد آنها را درست نشان دهيم. هرچند طرح موضوع در حوزه ابليس سهلتر است اما در حوزه ملك نيز دچار خدشه هستيم. در روايات، تصوير ابليس در قالب يك پيرمرد است كه محاسن دارد و فتنهگري ميكند. اين كه نشان بدهيم ابليس در چهره وجيه هرگاه كه بخواهد ميتواند در ميان خانوادههاي ما ظهور كند، تصويري نيست كه دردي را دوا كند بلكه موجب وهم، اختلاف و فروپاشي بنيان خانواده ميشود.
وي يادآور شد: در حوزه هنر ديني هم به اين صورت است، يعني وقتي مثلا بحث روح را مطرح ميكنيم بايد مولفههاي آن را هم به شكل هنر ديني مطرح كنيم. نميتوانيم عالم روحي را مطرح كنيم كه بخشي از آن از فيلم روح و بخشي ديگر از آن از يك فيلم ديگر باشد، بلكه بايد مولفهها را از دين بگيريم. پس نميتوانيم هر چيزي را در اين عالم بگوييم و هر قاعدهاي را تعريف كنيم. چه طور ميتوانيم عالم ارواح را با قوانين برزخي يا مادي نشان دهيم درحالي كه عالم ارواح مولفههاي خاص خودش را دارد و هنرمندان بايد با رايزني با اساتيد مختلف و متناسب با آيات و روايات به ترسيم اين عالم بپردازند.
اصفهانيان ادامه داد: صرف داشتن كارشناس مذهبي در چنين كارهايي كفايت نميكند. بايد ببينيم چه ميزان اختيار به اين كارشناسان داده ميشود و چه فرصتي براي انجام كار دارند. تاكنون در كشور ما سيستم كاملي از پژوهش تا تصوير شكل نگرفته است. در غرب، اين آزمون و خطا شكل گرفته اما ما هنوز در ابتداي راهيم. وقتي سيستم توليد مناسب باشد و هر كس در جاي خودش قرار گيرد اشكالات تصوير، كمتر ميشود. در حال حاضر در حوزه رسانه و سريالها تلاش بر اين است كه برنامه را در دقيقه 90 به روي آنتن برسانيم و گاهي اخباري به گوش ميرسد كه فلان سريال ساعاتي قبل از پخش به آنتن رسيد.
وي تاكيد كرد: در چنين شرايطي وقتي براي پژوهش صرف نميشود و به تبعات پخش اين تصاوير، حتي از لحاظ روانشناسي فكر نميشود، معمولا سه يا چهار ماه قبل از ماه رمضان، گروهها به فكر ميافتند و طرحي را آماده ميكنند. اين در حالي است كه بايد بين هنرمند و پژوهشگر تعامل ايجاد شود و به سمت سيستمي شدن پيش برويم. اين دو حوزه در حال حاضر پيوند جدي ندارند. ميتوانيم سريالهاي ماه رمضان را محملي قرار دهيم كه به سمت تصويرسازي محتواي ديني برويم.
اين كارشناس مذهبي خاطرنشان كرد: اساسا بايد يك نگاه كلان داشته باشيم. آن وقت است كه ميتوانيم بگوييم در راستاي جامعه سازي قرآني عمل كردهايم. به عنوان مثال، در سالهاي گذشته سريالهايي را ساختيم و كارشناسان از آنها تجليل كردند. اما در سالهاي بعد از آن اين اتفاق رخ نداد و از سريال ها انتقاد شد. اما ما امسال تكرار همان سريال را كه معلوم نشد خوب است يا بد به زبانهاي انگليسي و عربي پخش ميكنيم.
اصفهانيان ادامه داد: مسؤولان متولي فرهنگ حق ندارند جامعه را به هر سويي سوق دهند و مردم نبايد بار آزمون و خطاي آنها را به دوش بكشند و مشكلات را تحمل كنند. بايد آسيب شناسي جدي صورت گيرد تا در سالهاي آتي به شكل نظاممند و منسجم به خلق تصاوير مطلوب ديني برسيم. تصاويري كه عاري از مسائلي باشد كه مشكلاتش ماهها بعد از پخش يك سريال در خانوادهها باقي بماند. حتي بعد از پخش چنين سريالهاي آمار طلاق و مشكلات كودكان بالا ميرود. وقتي ميتوانيم با يك سريال، استحكام خانواده را حفظ كنيم چرا بايد به سمت فروپاشي خانواده برويم. اين ها نشان ميدهد كه در اين حوزهها سياست واحدي نداريم.
بابك كائيدان ـ نويسنده «سقوط يك فرشته»:
قصهي ما قابل پيشبيني نيست
بابك كائيدان ـ يكي از سه نويسندهي «سقوط يك فرشته» ـ معتقد است: داستان اين سريال ماورايي قابل پيشبيني نيست و سعي شده ايرادهاي مربوط به سريالهايي از اين دست در آن ديده نشود.
اين نويسنده در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، عنوان كرد: «سقوط يك فرشته» يك مجموعه 30 قسمتي نيست بلكه قرار است در 26 قسمت ساخته شود تا بتوانيم به يك پخش مناسب برسيم.
كائيدان دربارهي نگارش يك سريال ماورايي، خاطرنشان كرد: زماني را براي خواندن نقدها و ايرادهايي كه در سريالهاي ماورايي قبل وجود داشت، مطالعه كرديم و تقريبا 80 درصد اين نقدها را خوانديم.
وي ادامه داد: سعي كرديم ايرادها را در كارمان برطرف كنيم و نكتههايي را كه براي مخاطب خاص مسالهساز است برطرف كنيم. از اين رو سعي كرديم قصه را به شكلي كاملا اسلامي روايت كنيم.
كائيدان در ادامه با اشاره به حضور عليرضا برازش به عنوان كارشناس مذهبي، گفت: آقاي برازش به ما كمك كرد، خود ما هم تحقيقاتي انجام داديم تا به يك ماوراي درست برسيم؛ مثلا مطالعاتي را انجام داديم تا ببينيم شيطان چگونه رفتار ميكند، دامنهي رفتاري او در روايات چقدر است و چه تواناييهايي دارد؛ سعي كرديم استاندارد ماوراء را رعايت كرده باشيم.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه «سقوط يك فرشته» چه تمهيدي به كار برده تا در نمايش يك داستان ماورايي به تكرار نيفتد، تصريح كرد: به اين دليل كه ميخواستيم كار به تكرار نيفتد، ايدهي ديگري را در پيش گرفتيم كه از تكرار دور باشيم؛ مثلا قصه ما قابل پيشبيني نيست. شايد مخاطبان بتوانند پايان آن را حدس بزنند كه به خوبي تمام ميشود اما چگونگي به پايان رسيدن و روند اتفاقاتي كه رخ ميدهد تا قصه تمام شود، براي مخاطب قابل پيشبيني نيست.
اين نويسنده دربارهي فشردگي كارهاي مناسبتي ماه رمضان و تاثير آن بر كيفيت «سقوط يك فرشته»، گفت: واقعيت اين است كه ما وارد چهارمين ماهي شديم كه شب و روز و حتي بدون يك روز استراحت كارمان را انجام ميدهيم. گروه توليد هم به صورت شبانهروزي تلاش ميكند. اين نشان ميدهد كه همه ما كار و مخاطب و ماه رمضان را جدي گرفتيم.
بابك كائيدان همچنين تاكيد كرد: اگر ما زمان بيشتري داشتيم، قطعا ميتوانستيم يكي از بهترين كارهاي ماه رمضان در اين سالها را ارائه دهيم. الان هم به اين معتقدم كه اگر به پخش برسيم يكي از كارهاي قابل قبول سازمان را ارائه كردهايم. اين كار به مخاطب ساده انگارانه نگاه نكرده و هوش و ذكاوت او جدي گرفته شده است.
نويسنده «سقوط يك فرشته» در پاسخ به سوالي درباره اضافه شدن راوي به سريال در لحظات آخر، متذكر شد: از همان ابتدا در سيناپسي كه آقاي بهراميان از قصه ارائه كرد، قرار بود راوي در قصه باشد. حتي براي راوي ديالوگ هم نوشته بوديم. اما تصميم نهايي دربارهي حضور راوي در روزهاي آخر گرفته شد.
وي افزود: ديديم كه راوي بايد در سريال باشد و راويت راوي براي قصه درست است. هر چه داستان جلوتر رفت، بر جذابيتهاي راوي اضافه شد. راوي «سقوط يك فرشته» با راويهاي ديگري كه تا الان در بقيه سريالها ديدهايم متفاوت است.
اين نويسنده در بخش پاياني گفتوگويش با ايسنا دربارهي طرح اوليهي قصه، گفت: طرحي وجود داشت كه تهيهكننده به همراه زامياد سعدونديان نوشته بود. ما اين طرح را خوانديم به صورت كاملا گروهي قصه را نوشتيم. حتي كارگردان هم سيناپسهايي زده بود كه از آنها هم استفاده كرديم تا قصه شكل گرفت. بعد از آن بود كه نگارش را آغاز كرديم.
وي ادامه داد: تا 9 قسمت اول من و زامياد سعدونديان قصه را نوشتيم بعد از آن او دچار كسالت شد. من تا قسمت 13 را به تنهايي نوشتم. از قسمت 13 به بعد نيز با اضافه شدن روح الله صديقي، كار را يكدست كرديم.
كائيدان در پايان تاكيد كرد: گرچه خط اصلي قصه مشخص بود و قرار نبود تغيير كند، مدام با تهيهكننده و كارگردان چك ميكرديم. «سقوط يك فرشته» سريال ماورايي شبكه اول سيماست كه هر شب از ساعت 22 و 30 دقيقه روي آنتن ميرود.
به گزارش ايسنا، سريال «سقوط يك فرشته» را بهرام بهراميان كارگرداني ميكند و تهيهكنندگي آن بر عهده رامين عباسيزاده است. فرخ نعمتي، مسعود رايگان، فريبا كوثري، خاطره اسدي، هدي زين العابدين، داريوش كاردان، شبنم مقدمي، مهرداد صديقيان و علي سليماني در آن بازي ميكنند.
خاطره اسدی
"سقوط یک فرشته" توهین به مذهبیها است/ اول ناسوت حالا ملکوت!
عضو هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سریال "سقوط یک فرشته" را توهینی به خانوادههای مذهبی دانست که در آن افراد مذهبی به درستی معرفی نشدهاند. ابوالفضل آقابابا عضو هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره تاثیرگذاری دینی آثاری چون "سقوط یک فرشته" بر مخاطبان اظهار کرد: تلویزیون از نظر دینی به ویژه در قالبهای نمایشی به شدت مخرب عمل کرده، لطمات جدی به دین میزند و آن را در حد یک مضحکه معرفی میکند.
وی افزود: تنها بخش سیاسی تلویزیون در اختیار مدیران آن است و در دیگر بخشها از جمله سیما تهیه کنندگان هستند که تصمیم میگیرند. برای همین است که کینه شخصی آنها نسبت به متدینین را در قالب نمایش افرادی چون حاج حبیب میبینیم که رفتارهای احمقانهای از خود نشان میدهد.
این کارشناس با بیان این مطلب که همانطور که دینی شدن مراحلی دارد، فاسد شدن هم نیازمند طی مراحلی است، اظهار کرد: یک دزد تا دست به اولین سرقت خود بزند، مدتها با خود کلنجار میرود تا از انسان بودنش دست بکشد، اما در "سقوط یک فرشته" دختر مذهبی چادری را میبینیم که ناگهان به دختری خطاکار تبدیل میشود و مراحل واقعی این اتفاق نشان داده نمیشود.
وی ادامه داد: در شهری که حاج حبیب زندگی میکند چند پرسوناژ بیشتر وجود ندارد که از این میان نیما حاضر همیشگی است و حاج حبیب غایب همیشگی! اسم این سریال هم جای تحلیل دارد و اگر سارا فرشته فرض شده، تعریفی قشری و صوری از فرشته ارائه شده که صرف چادری بودن او اطلاق شده است.
آقابابا تصریح کرد: این سریال توهین علنی به خانوادههای مذهبی است. از طرفی میبینیم در آن مثل اکثر سریالهای تلویزیونی همیشه پدرها محکوم می شوند و هم روانشناسان و هم شیطان بر این محکومیت صحه میگذرانند. در حالی که خرد شدن پدر پدر نمادی از خرد شدن نظام سیاسی پدرسالار ما است.
این استاد دانشگاه یادآور شد: تلویزیون در سالهای اول با احتیاط و خجالت ساخت سریالهای رمضانی را آغاز کرد اما این حیا به تدریج از بین رفت و نه تنها این رسانه در به فنا بردن دنیای ناسوت موفق بوده است بلکه چند سالی است مشغول نابود کردن عالم ملکوت است! البته برنامهسازی تحت مدیریت و کنترل مدیران تلویزیون نیست و آنها نمیتوانند در این زمینه نظارت جزئی بر تک تک دیالوگها و فضاسازیها داشته باشند.
عضو هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مدیران صدا و سیما از تهیه کنندگان میخواهند منویات سیاسی سازمان را در آثارشان برآورده کنند، بعد از این اگر دنبال منویات شخصی خود رفتند هم مشکلی ندارد. در برنامه "ماه عسل" تاکیدی فراوانی روی این امر میشود که دین فقط نماز نیست. باید پرسید مخاطبان این برنامه چه کسانی هستند؟ آیا آنقدر در نماز خواندن افراط کردهاند که بخواهیم به بخشهای دیگر دین ترغیبشان کنیم؟
گفتوگو با هدي زينالعابدين، بازيگر نقش فاطمه در سريال «سقوط يك فرشته»
نقش منفي انتخاب بعدي من است
هدي زينالعابدين با نقش فاطمه در «سقوط يك فرشته» مقابل دوربين ظاهر شده است. وي در اين سريال نقش دختر ريحانه(با بازي فريبا كوثري) يك دختر مثبت و متدين جامعه امروزي را به تصوير ميكشد. حضور در سقوط يك فرشته براي هدي زينالعابدين فرصت خوبي فراهم آورد تا او تواناي هاي خود را در بازيگري بروز دهد. آنچه در زير ميخوانيد همه آن چيزهايي است كه در بطن ورود به سقوط يك فرشته براي هدي زينالعابدين اتفاق افتاد.
پيش از بازي در اين مجموعه هم سابقه بازي جلوي دوربين داشتهاي؟
قبلا هم در نقشهاي كوتاه مجموعههايي مثل آشپزباشي بازي كردهام كه اتفاقا آنجا نقش خبرنگار را داشتم. در فيلم چمدان به كارگرداني ماني حقيقي و فيلم سينمايي خانه روشن به كارگرداني وحيد موسائيان هم در يكي دو سكانس بازي داشتهام. ولي سقوط يك فرشته را اولين فعاليت حرفهاي خودم ميدانم.
آيا مجموعه مناسبتي در جذب مخاطب متفاوت از مجموعه هاي غيرمناسبتي است؟
قطعا ماه رمضان فرصت بهتر و مناسبتري براي پخش مجموعههاي تلويزيوني است؛ چون تلويزيون تعداد مخاطبان زيادي از همه قشرهاي اجتماعي دارد و مختص به يك گروه خاص نيست.فاطمه جزو شخصيتهاي كاملا مثبت است. باورپذير كردن اين نقش تك بعدي و انعطافناپذير براي شما مشكلي ايجاد نكرد؟
فاطمه شخصيت غيرقابل باوري نيست و پيشينه او و خانوادهاش و اينكه پدرش قبلا متولي امامزاده بوده و آدمهاي اطرافش با آموزههاي دينيشان، باعث شده فاطمه از لحاظ شخصيتي مثبتتر به نظر برسد. اين شخصيت به نوبه خود پيچيدگيهايي دارد كه بيننده تا انتهاي رسيدن سريال شاهد آن خواهد بود.
اين تك بعدي بودن نقش تاحدودي برگرفته از نوع بازي شما بود يا از ابتدا قرار بود فاطمه به همين شكل به نظر بيايد؟
دلم ميخواست فاطمه را شخصيت مظلومي نشان دهم، چرا كه خيلي جاها خود را در موضع قدرت نميبيند و حتي به تهمتهايي كه به او و مادرش زده ميشود هم چندان واكنش شديدي نشان نميدهد.
به نظر ميرسد رابطه خوبي با دوربين داري. قصد داري بازيگري را به عنوان حرفهات دنبال كني؟
فكر ميكنم اين اتفاق بيفتد و دوست دارم چنين تجربهاي را داشته باشم. رشته درسي من گرافيك بوده است و به هرحال دوست دارم هنر در زندگيام جايگاه ويژهاي داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديالوگهاي فاطمه خيلي جاها حالت پيامرساني دارد.
كارگردان و حتي تيم نويسندگان به پرداخت اين نقش تاكيد زيادي داشتند و يكسري فاكتورها وجود داشت كه بايد لحاظ ميشد. كنترل خشم، دروغ گفتن، حجاب و مفاهيم قرآني همه از جمله مواردي بودند كه در شخصيت فاطمه خلاصه ميشدند و در كل يك بازنمايي خوب را از اين نقش به تصوير ميكشيد. نكته مهم اين است كه چقدر شيطان ميتواند روي چنين آدمهايي نفوذ كند، چون شخصيتهاي با ايماني مثل فاطمه براي شيطان جذابترند.به نظر مي رسد تاكنون نتيجه گيري مسقيمي از شخصيت ها نشده است؟
به نظرم اين اتفاق از نقاط كاملا مثبت سريال است؛ چرا كه اگر قرار باشد خود داستان نتيجهگيري مستقيمي از كاراكترهايش داشته باشد آن وقت خيلي از شخصيتها جذابيت خود را از دست ميدهند. در ادامه داستان، بيننده بيشتر با شيطان آشنا ميشود و فقط به گفتار متن بسنده نميشود. آن موقع است كه به قضاوتي درست در مورد شخصيتها ميرسد و به نظرم اين يك اتفاق درست و متفاوت در شخصيتپردازي يك قصه است.بخاطر مثبت بودن بيش از حد فاطمه براي مخاطب غيرقابل باور است. چگونه اين نقش را از تكبعدي بودن در آوردي؟به هر حال ممكن است همانطور كه نقش سارا موافق و مخالفاني دارد در روند داستان هم تعدادي از بينندگان خيلي از شخصيت فاطمه خوششان نيايد. فاطمه خيلي جاها ركگوييهايي هم دارد و حتي گاهي دخالتهاي مستقيمي هم ميكند. اين همان وجهه پيچيده شخصيت فاطمه است كه ميتواند او را از تك بعدي بودن صرف خارج كند.نقشي كه ابتداي ورودت به عرصه بازيگري انتخاب كردهاي مثبت است و امكان دارد تو را به كليشه بكشاند. به اين قضيه فكر كردهاي؟
نقش فاطمه را در اين مجموعه خيلي دوست دارم، ولي ترجيح ميدهم بعد از اين، انتخاب نقش هايم بسيار متفاوت از فاطمه باشد. حتي ترجيح ميدهم مدتي كار نكنم تا نقش مناسبي به من پيشنهاد شود. دوست دارم در ادامه اين راه بازي در يك نقش منفي را هم تجربه كنم.فيلمبرداري اين سريال زماني شروع شد كه فيلمنامه كامل در اختيار نبود اين مسئله در بازي شما تاثير منفي نداشت؟
داستان از ابتدا مشخص بود و همه ما از همان بدو ورود ميدانستيم قرار است آينده نقشمان چه شود. بحث نوشته شدن به روز فيلمنامههاي مجموعههاي مناسبتي هم چيزي نبود كه سقوط يك فرشته مبرا از آن باشد، ولي اين اضافه شدنها فقط در حد جزئيات بود و تاثير چنداني در شخصيتهاي داستان نداشت، چرا كه اگر غير از اين بود، امكان داشت هركدام از بازيگران بخوبي نتوانند از ايفاي نقششان برآيند. ما طي كار جلسات گروهي زيادي داشتيم و همه چيز ضمن تعامل با كارگردان و نويسندگان پيش ميرفت.تعامل با بازيگران اين مجموعه چقدر به ايفاي بهتر نقش فاطمه كمك كرد؟
از همان ابتدا ارتباط خوبي ميان همه بازيگران وجود داشت. خيلي اوقات راجع به نقش هايمان با هم همفكري ميكرديم و نظر ميگرفتيم. در اين مجموعه بازيگران سرشناسي چون مسعود رايگان و فريبا كوثري حضور داشتند و اين براي من كه در ابتداي ورود به اين حرفه بوده و هستم اتفاق خوبي بود كه بتوانم خيلي چيزها را طي تعاملي كه با اين بازيگران داشتم به دست بياورم.طي اين مدت پيش آمده كه با ديدن سكانسهايتان فاكتورهاي ديگري را هم به نقش اضافه كني؟
معمولا هر موقع كه به لحاظ زماني فرصت داشتم و سرصحنه نبودم حتما مجموعه را دنبال ميكردم. خيلي وقتها هم اتفاق افتاد كه با ديدن بازي خودم تعجب ميكردم كه مثلا چرا نقش را اين طور بازي كردهام. به هرحال ديدن، فرصت خوبي در اختيار بازيگر ميگذارد كه نيم نگاهي به نوع ارائه بازي خود داشته باشد و سعي كند آنجا كه ميتواند نقاط ضعف و كاستيهاي خود را جبران كند.فكر ميكني چقدر به نسبت بازيهايي كه در سكانسهاي اول داشتي پيشرفت كردهاي؟
فكر ميكنم تا اندازهاي موفق عمل كردم و پيشرفتهايي داشتهام. بهرام بهراميان به من كمكهاي زيادي كرد و همفكريهاي زيادي براي ارائه اين نقش انجام شد تا فاطمه هماني شد كه بايد باشد.طي اين مدت هم پيشنهادهايي براي بازي داشتهاي؟
بله. همزمان با اين كار پيشنهادهايي هم بود كه نميشد خيلي جدي به آنها فكر كرد، چرا كه با فرصت كمي كه ما در اين كار در اختيار داشتيم فرصت نبود كه بشود به همزماني بازي در يك مجموعه ديگر هم فكر كرد. اميدوارم بعد از بازي در اين مجموعه بتوانم در انتخابهاي بعديام هم دقت و درايت لازم و كافي را داشته باشم.
چرا یکی دیگم بود! :31:
پسره بود تو سریال فاصله ها پارسال میذاشت! :31:
یه جورایی هم تقریبا کپی از اون بود!!
Enemy Killer
28-08-2011, 22:00
این فیلم اصلا معنا و مفهوم خاصی نداره در واقع یک روایتی هست که ساخته ذهن نویسنده هستش و اصلا با قواعد و قوانین دنیای واقعی هم خوانی ندارد این فیلم از نظر من در دسته فیلم های تخیلی جای داره فیلم های تخیلی هم که می دونید هیچ حد و مرزی برای اونها نیست البته باید بگم تمامی فیلم های ساخت امروز همینطور هستند مثلا توی فیلم های هالیوودی طرف میاد یک تنه یک لشگر ادمو کنف و یکون می کنه ؟! ولی توی دنیای واقعی چنین کاری به این سادگی که فیلم بیان می کنه امکان پذیر نیست
کسی که فیلم ها رو نگاه می کنه باید این مد نظرش باشه "فیلم" یعنی نمایش یعنی یک طرح ذهنی که امکان داره به هیچ وجه صحت نداشته باشه و قابل اجرا در دنیای واقعه ای هم نباشه که البته امروزی ها به این اصل توجهی ندارند در واقع به دنیای مجازی را با دنیای واقعی در هم امیختند
امروزه توی سینمای ایران اکثر کارگردان ها میان فیلم میسازن تا فقط یک چیزی ساخته باشند اصلا هم توجه به این ندارند که به دلیلی که در سطر قبلی نام بردم فیلم می تونه ذهنیت انسان های امروزی را نسبت به زندگی حتی تغییر بده اما اونها بدون توجه به این اصول از گفتار های زشت _شوخی های جنسی_و...........که عینا جزء عناصر ناهنجار هستند استفاده می کنند که "ما بقی رو خودتون بگید"
اخر کلام این فیلم نقص های زیادی داره که بهتره این یک مورد را نادیده بگیرید دلیل چنین نقص هایی به نظر من بر می گرده به فیلمنامه فیلمی که داستانش خراب باشه دیگه بهتره مابقی رو بیخیال شد
دوستان من قصد دارم یک تاپیک بزنم تا به بحث و بررسی در مورد سینمای ایران و راه های ارتقاء سطح کیفی اون از لحاظ های مختلف بپردازیم بنده به شخصه که خیلی حرف در این مورد دارم اگر لطف کنید در گوشه کنار حرف هاتون یک نظری هم در مورد این کار بدید و یا اگر چنین تاپیکی موجود هست من را با خبر کنید ممنون می شم
اوه چی شد برادر عزیز شیطان از آّب دراومد.چقدر ترسناک شد قیافش.حالم بد شد.
بی باک بی بال
28-08-2011, 22:57
وه وه اوه چه جن جن بازی شده
اولین باری بود که ی فیلم ایرانی ترسناک دیدم
MOHAMMAD2010
28-08-2011, 22:58
شیطانه بردار جالب بود ! ( طلاب دوباره کاری نکنن یه وقت :31: )
آقا ما نفهمیدیم بالاخره این شیطانه یا چیه ؟! :دی اگه شیطانه پس اون قسمت که توی بیابون داشت نماز میخوند و بعد به خاطر اینکه نمیتونه از سر نماز پاشه و به دختره کمک کنه ، اشکش ریخت پایین ؟!!
ولی کلآ صرف نظر از محتوای سریال (که با اینکه عالی نیست ولی نسبت به شبکه 3 خیلی بهتره ، اون دو تای دیگه رو هم ندیدم) تیتراژ اول و آخرش واقعآ زیباست ! مخصوصآ ایده جالب تیتراژ آخر که هر قسمت یه چیز هست و خیلی باهاش حال کردم !
Mr.World.Wide
29-08-2011, 00:11
آقا ما نفهمیدیم بالاخره این شیطانه یا چیه ؟! :دی اگه شیطانه پس اون قسمت که توی بیابون داشت نماز میخوند و بعد به خاطر اینکه نمیتونه از سر نماز پاشه و به دختره کمک کنه ، اشکش ریخت پایین ؟!!
ولی کلآ صرف نظر از محتوای سریال (که با اینکه عالی نیست ولی نسبت به شبکه 3 خیلی بهتره ، اون دو تای دیگه رو هم ندیدم) تیتراژ اول و آخرش واقعآ زیباست ! مخصوصآ ایده جالب تیتراژ آخر که هر قسمت یه چیز هست و خیلی باهاش حال کردم !
دقیقا من همونجا مطمئن شدم که این شیطانه چون فاطمه وقتی ازش پرسید چطور به این اطمینان رسیدی گفت انجام گناه و توبه !گناه کردم و الان توبه کردم . به خدا نزدیکتر شدم.
ولی این آخریاش خوبه با آموزه های دینی هم نسبتا هماهنگه چون اجنه و شیاطین به انسانها دسترسی ندارن مگر وقتی که خود انسان بهشون اجازه بده و وقتی هم که اجازه بده دیگه کار تمومه پدر آدم رو در میارن.حساب بکن خدا یه لایه محافظ برات گذاشته و تو بیای و اون رو از بین ببری !!!چی میشه؟
زور آدمیزاد به اجنه و شیاطین میرسه؟
مخصوصا وقتی که از خدا دور شده باشه؟
دیدید چطور داشت سارا رو اذیت میکرد.به نظر من خود سارا فهمیده اشتباه کرده ولی دیر شده .
خودش میخواد فاطمه رو نجات بده چون اونجا که داشت خودش رو پرت میکرد داد زد ولش کن.فکر کنم میخواست خودش رو برای سارا قربونی کنه.
legolas 224
29-08-2011, 00:48
آقا ما نفهمیدیم بالاخره این شیطانه یا چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه شیطانه پس اون قسمت که توی بیابون داشت نماز میخوند و بعد به خاطر اینکه نمیتونه از سر نماز پاشه و به دختره کمک کنه ، اشکش ریخت پایین ؟!!باو اونو از قسط نشون داد که ما فک کنیم که این مثلا بنده ی خوب خدا هست !
تازه من همون موقع با خودم حرف فاطمه رو گفتم که گفت تو موقعیتی که باید یکی رو نجات بدی ، نماز شکستن اشکالی نداره!
ولی دلیل پسره یه جوری بود ! :13: ( هر چند تو اون قسمت که هنوز معلوم نشده بود شیطونه این دلیلش شاید قابل پذیرش بود واسمون و حتی خودم هم قبولش کردم)
حالا اون قسمت یادتونه که خانوادگی نشسته بودن داشتند مشکلاتشون رو به هم میگفتند؟
بعد که پاشودند روبوسی کردن با همدیگه و دوربین برگشت رو صندلی خالی، شیطان گفت همیشه یه صندلی هست که خالیه و اون جای من هست !من میتونم به شکل یه ادمی مثل نیما یا یه ادم ...... ظاهر بشم !
( این دیالوگ رو دقیقا یادم نیست اما اصل متن رو نوشتم چون مال قسمت های اوایلش بود! :) دیگه شرمنده )
دقیقا من همونجا مطمئن شدم که این شیطانه چون فاطمه وقتی ازش پرسید چطور به این اطمینان رسیدی گفت انجام گناه و توبه !گناه کردم و الان توبه کردم . به خدا نزدیکتر شدم.
اااا اره راست میگی ها :دی
یه چیز درباره ی تیتراژ اول بگم که دقت کنید اول یه پر از آسمون میاد پائین و میخوره به دست یه بچه و ...... تا اخر که رو زمین میشینه و به جای رنگ سفید ( که اول همین رنگی بود ) رنگش سیاه هست! :20:
اين چند قسمت آخري كه نشون داده قسمت هاي خيلي جالبي بودن به دو لحاظ:
اول اينكه قسمت هاي ترسناك سريال خوب از آب دراومده و تو كار ايراني تقريبا جز خوبها حساب ميشه.
و دوم تعليق فوق العاده فوق العاده (دومي واسه تاكيده:20: ) زيباي سرياله كه من هر چي فكر ميكنم تو كاراي ايراني نمونشو نديدم.
من دیشبش رو ندیم یکی از دوستان لطف میکنه خلاصه ی داستان رو بگه؟
تشکر.
mehdi_vsgh
29-08-2011, 11:07
من دیشبش رو ندیم یکی از دوستان لطف میکنه خلاصه ی داستان رو بگه؟
تشکر.
راستی تکرارش ساعت چنده؟
دیشب خیلی جالب بود بهتره خودت ببینیش ساعت 14:40 بعد از اخبار شبکه یک میتونی ببینیش
Amir M.ohAma.D
29-08-2011, 11:35
یه چیز برای من قابل فهم نیست
تویه او یک فرشته بود شیطان وقتی چشمش به سجاده یا کلمات قرانی می افتاد از اونجا دور میشد
ولی تو سقوط یک فرشته شیطان خودش نماز میخونه و تو یه قسمت هم قران جلوش باز بود
تو او یک فرشته بود وقتی یه سگ فرشته(همون شیطانو)دید وحشی شد و پارس میکرد بهش ولی تو سقوط یک فرشته سگها اروم شدن
تویه او یک فرشته بود شیطان وقتی چشمش به سجاده یا کلمات قرانی می افتاد از اونجا دور میشد
تو او یک فرشته بود وقتی یه سگ فرشته(همون شیطانو)دید وحشی شد و پارس میکرد بهش ولی تو سقوط یک فرشته سگها اروم شدن
شیطان قادر به هر کاری هست او که بتونه یک ادمی که 70 سال با خود خود عبادت می کرد و کوچکترین گناهی نمی کرد یعنی نم تونه یک سگ را اروم کنه
Amir M.ohAma.D
29-08-2011, 12:46
شیطان قادر به هر کاری هست او که بتونه یک ادمی که 70 سال با خود خود عبادت می کرد و کوچکترین گناهی نمی کرد یعنی نم تونه یک سگ را اروم کنه
خوب چرا تو او یک فرشته بود نتونست؟
Mr.World.Wide
29-08-2011, 13:13
خوب چرا تو او یک فرشته بود نتونست؟
خب مزخرف بوده دیگه
farshidshd
29-08-2011, 14:09
اگه دقت کرده باشی، موقع نماز خوندنش، پشت به قبله ایستاده بود...
.
nafe-bandar
29-08-2011, 14:11
بهتره بگیم طبق اصول مذخرف فیلم میسازن!
آخه نمی دونم تیتراژ رو ببینین این همه کارشناس استخدام کردن اما هنوز خودشون با خودشون مشکل دارن!
بعضی چیزا هم مشخص نشد، مثلا اینکه چطور نیما اسمش تو لیست پرواز بوده ولی اومده بوده خونه فاطمه و ریحانه خانوم... :31:
یا حسن استاد که گفتن مرده...
ولی باز نظر من روی اینه که شیطان یه جریانه، نه مثل فیلم الیاس که خودش یه جوورایی شیطون بود!
یعنی شیطان مستقیم وجود خارجی نداره!
اگه داشته باشیم یعنی باید کلا فیلم رو قاب بست گذاشت تو طاقچه!
یعنی کل فیلم بر اساس فرض ساخته شده!
یعنی همه سرکاریم، یعنی اونا بابت وقتی که از ما گرفتن باید جوابگو باشن ! :31: حق الناس! (عین جمله ی یه آقــــا در برنامه ی شبکه ی 3 فکر کنم)
MOHAMMAD2010
29-08-2011, 14:17
شما چه جوری قبله رو فهمیدی !؟ :18:
Golbarg01
29-08-2011, 14:19
تو سریال اغما هم الیاس که در واقع شیطان بود هم می تونست نماز بخونه هم قرآن.
farshidshd
29-08-2011, 14:29
شما چه جوری قبله رو فهمیدی !؟ :18:
از روی سایه ی بازیگر
داشت رو به سایه ی خودش نماز میخوند
رو به شمال نماز میخوند درصورتی که باید رو به جنوب نماز بخونه
مطمئنا توی قسمتهای بعدی اشاره میکنن بهش ( اگه سوتی سریال نبوده )
.
mehdi_vsgh
29-08-2011, 14:45
آخه نمی دونم تیتراژ رو ببینین این همه کارشناس استخدام کردن اما هنوز خودشون با خودشون مشکل دارن!
بعضی چیزا هم مشخص نشد، مثلا اینکه چطور نیما اسمش تو لیست پرواز بوده ولی اومده بوده خونه فاطمه و ریحانه خانوم... :31:
ولی باز نظر من روی اینه که شیطان یه جریانه، نه مثل فیلم الیاس که خودش یه جوورایی شیطون بود!
یعنی همه سرکاریم، یعنی اونا بابت وقتی که از ما گرفتن باید جوابگو باشن ! :31: حق الناس! (عین جمله ی یه آقــــا در برنامه ی شبکه ی 3 فکر کنم)
حسن استاد که نشون دادن همون شیطان بود اگه دقت میکردی وقتی داشت با حاج حبیب صحبت میکرد صداش رو!!!
اینو دقت نکرده بودم....
------------
اما در مورد نماز خواندن شیطان....اونطوری که تو نهج البلاغه داریم که حضرت علی(ع) در مورد شیطان میفرماید که شیطان 6000 هزار سال خالصانه خدا را عبادت میکرد اونقدر مرتبه اش بالا رفت که در زمره فرشتگان مرقب خدا قرار گرفت
پس نماز خوندنش که جای خود داره و چیز عجیبی نیست
dragon-fly
29-08-2011, 14:53
سلام
دوستان کسی میدونه اونجایی که این شیطان جدیده وقتی پشت پنجره بود و سارا نگاش میکرد،سارا چرا میخندید ؟
دلیلشون برای نشون دادن این چی بود ؟
nafe-bandar
29-08-2011, 15:04
دلیلشون برای نشون دادن این چی بود ؟
یعنی می خواست نشون بده که سارا هنوز ضعیفه و شیطان بهش آرامش میده!
اثباتش هم اینکه تونست اونو از خودکشی نجات بده!
و اینکه شیطان بهش گفته بود آروم باش و ...
Amir M.ohAma.D
29-08-2011, 15:16
پس نتیجه میگیریم او یک فرشته بود سرکاری بوده
.................................................. ......
به نظر من صدایه شیطانو یکم ترسناکتر میکردن خیلی بهتر میشد
در کل سریاله خوبیه منکه خوشم اومده
فقط یادمون باشه هر چی در این سریال گفته می شه وحی منزل نیست.
هر چی تیتراژ پایانی رو زیر رو کردم! نتونستم اسم یه کارشناس مذهبی پیدا کنم.
اگه شیطان انقدر ترسناک بود.... .
Amir M.ohAma.D
29-08-2011, 15:30
این کارشناس مذهبی نداره؟
کارشناس مذهبی او یک فرشته بود فکر کنم علیرضا برازش بود دقیق نمیدونم کی بود ولی داشت
legolas 224
29-08-2011, 15:42
اثباتش هم اینکه تونست اونو از خودکشی نجات بده!
وقتی سارا اومد رو پشت بوم گفت به پارسا ( شیطان ) : ولش کن!
منظورش این بود که با فاطمه کاری نداشته باش!
به نظر من سارا فهمیده که این شیطان هست و معلوم نیست تو بیابون این با سارا و باباش چی کار کرده که اینطوری شکه شده و نمیتونه دربارش حرف بزنه!
دیشب یه صحنه سارا داشت دوره خودش ، میچرخید و اذیت میشد! فک کنم شیطان داشت اذیتش میکرد و صحنه منو یاده تیتراژ اخری انداخت که حاج حبیب اومد تو خونه و دید چند نفر با شنل سیاه تو خونه هستند و محاصره اش کردند!
Enemy Killer
29-08-2011, 15:54
چرا توی سینمای ایران اینقدر کار کسل کننده پیدا میشه من که کلا حالم بهم خورد :18:
واقعا برای اینها متاسفم با این بودجه و با این تجهیزات چنین کاری واقعا افتضاحه اگر می خواستند راویتی از شیطان نشون بدند والا می شد خیلی بهتر این کارو کرد .
mehdi_vsgh
29-08-2011, 16:05
مجموعه او یک فرشته بود اولین کار ایرانیا تو این حوزه بود قطعا نقاط ضعف زیادی داشت.....مثلا یه جاش تو همون سریال بود که دختره روی چشمای قاضی تسلط میکنه و باعث میشه نتونه درست شناسنامه رو بخونه....که میدونیم شیطان چنین قدرتی نداره و.....
بطور کلی آنچه از این سریال میشه نتیجه گرفت اینه که همه اطرافیان ما شیطان هستن مگر خلافش ثابت بشه.یا لااقل همه ما برده و بنده شیطانیم و داریم اونجور که اون حکم میکنه رفتار میکنیم.
sAeEd_kHaAn
29-08-2011, 19:46
کلا سریال درپیت به تمام معناست
1:اگه بخوان اينايي كه شما گفتي دقيقا نشون مردم بدن يه سريال آبكي ميشه مثل ستايش و چون نميشه بيشتر از 30 قسمت ساخت دست كارگردان بسته ميشه.
2: اون اصغر استاد بود نه حسن استاد!!!:27:
3: اين فيلم نيست سرياله!!
4:دوست عزيز لاست هم رو حساب فرض ساخته شده و همه رو سر كار گذاشته!!:21:
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
چرا توی سینمای ایران اینقدر کار کسل کننده پیدا میشه من که کلا حالم بهم خورد :18:
واقعا برای اینها متاسفم با این بودجه و با این تجهیزات چنین کاری واقعا افتضاحه اگر می خواستند راویتی از شیطان نشون بدند والا می شد خیلی بهتر این کارو کرد .
بودجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18: :18:
تجهيزات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18 ::18:
سينما نيست تلويزيونه!!!!!
یعنی الکی میخوان کشش بدنا!
فردا شب عید فطره دیگه باید تموم شه!
همه سریالا هم میخوان همه چی رو توی قسمت آخر تموم کنن!
یا حسن استاد که گفتن مرده...اون اصغر استاد در واقع همون شیطون بود دیگه که میخواست حاجیو نسبت به فاطمه بدبین بکنه.
اگه دقت بکنی صداش دقیقا صدای همونیه که داستانو روایت میکنه
در کل من تو ماه رمضون اینو دنبال کردم بین همه سریالا.بهتر از بقیه بودش.
اون اوایل که سارا با نیما بیرون میرفت یاد آهنگ دختر حاجی الماس از سندی میفتادم:دی
منتظر عکس العمل حوزه علمیه هم نسبت به شیطون بودن برادر بسیجی محترم هستم:دی
ولی من باز هم میگم از ایده ی تیتراژش خیلی خوشم میاد به خصوص دیشبش که نشون داد حاجی مرده خیلی باحال بود عجب ایده ی بکری داره
Lady parisa
30-08-2011, 09:55
هدي زينالعابدين با نقش فاطمه در «سقوط يك فرشته» مقابل دوربين ظاهر شده است. وي در اين سريال نقش دختر ريحانه(با بازي فريبا كوثري) يك دختر مثبت و متدين جامعه امروزي را به تصوير ميكشد. حضور در سقوط يك فرشته براي هدي زينالعابدين فرصت خوبي فراهم آورد تا او تواناي هاي خود را در بازيگري بروز دهد. آنچه در زير ميخوانيد همه آن چيزهايي است كه در بطن ورود به سقوط يك فرشته براي هدي زينالعابدين اتفاق افتاد.
پيش از بازي در اين مجموعه هم سابقه بازي جلوي دوربين داشتهاي؟
قبلا هم در نقشهاي كوتاه مجموعههايي مثل آشپزباشي بازي كردهام كه اتفاقا آنجا نقش خبرنگار را داشتم. در فيلم چمدان به كارگرداني ماني حقيقي و فيلم سينمايي خانه روشن به كارگرداني وحيد موسائيان هم در يكي دو سكانس بازي داشتهام. ولي سقوط يك فرشته را اولين فعاليت حرفهاي خودم ميدانم.
آيا مجموعه مناسبتي در جذب مخاطب متفاوت از مجموعه هاي غيرمناسبتي است؟
قطعا ماه رمضان فرصت بهتر و مناسبتري براي پخش مجموعههاي تلويزيوني است؛ چون تلويزيون تعداد مخاطبان زيادي از همه قشرهاي اجتماعي دارد و مختص به يك گروه خاص نيست.فاطمه جزو شخصيتهاي كاملا مثبت است. باورپذير كردن اين نقش تك بعدي و انعطافناپذير براي شما مشكلي ايجاد نكرد؟
فاطمه شخصيت غيرقابل باوري نيست و پيشينه او و خانوادهاش و اينكه پدرش قبلا متولي امامزاده بوده و آدمهاي اطرافش با آموزههاي دينيشان، باعث شده فاطمه از لحاظ شخصيتي مثبتتر به نظر برسد. اين شخصيت به نوبه خود پيچيدگيهايي دارد كه بيننده تا انتهاي رسيدن سريال شاهد آن خواهد بود.
اين تك بعدي بودن نقش تاحدودي برگرفته از نوع بازي شما بود يا از ابتدا قرار بود فاطمه به همين شكل به نظر بيايد؟
دلم ميخواست فاطمه را شخصيت مظلومي نشان دهم، چرا كه خيلي جاها خود را در موضع قدرت نميبيند و حتي به تهمتهايي كه به او و مادرش زده ميشود هم چندان واكنش شديدي نشان نميدهد.
به نظر ميرسد رابطه خوبي با دوربين داري. قصد داري بازيگري را به عنوان حرفهات دنبال كني؟
فكر ميكنم اين اتفاق بيفتد و دوست دارم چنين تجربهاي را داشته باشم. رشته درسي من گرافيك بوده است و به هرحال دوست دارم هنر در زندگيام جايگاه ويژهاي داشته باشد.
ديالوگهاي فاطمه خيلي جاها حالت پيامرساني دارد.
كارگردان و حتي تيم نويسندگان به پرداخت اين نقش تاكيد زيادي داشتند و يكسري فاكتورها وجود داشت كه بايد لحاظ ميشد. كنترل خشم، دروغ گفتن، حجاب و مفاهيم قرآني همه از جمله مواردي بودند كه در شخصيت فاطمه خلاصه ميشدند و در كل يك بازنمايي خوب را از اين نقش به تصوير ميكشيد. نكته مهم اين است كه چقدر شيطان ميتواند روي چنين آدمهايي نفوذ كند، چون شخصيتهاي با ايماني مثل فاطمه براي شيطان جذابترند.به نظر مي رسد تاكنون نتيجه گيري مسقيمي از شخصيت ها نشده است؟
به نظرم اين اتفاق از نقاط كاملا مثبت سريال است؛ چرا كه اگر قرار باشد خود داستان نتيجهگيري مستقيمي از كاراكترهايش داشته باشد آن وقت خيلي از شخصيتها جذابيت خود را از دست ميدهند. در ادامه داستان، بيننده بيشتر با شيطان آشنا ميشود و فقط به گفتار متن بسنده نميشود. آن موقع است كه به قضاوتي درست در مورد شخصيتها ميرسد و به نظرم اين يك اتفاق درست و متفاوت در شخصيتپردازي يك قصه است.بخاطر مثبت بودن بيش از حد فاطمه براي مخاطب غيرقابل باور است. چگونه اين نقش را از تكبعدي بودن در آوردي؟به هر حال ممكن است همانطور كه نقش سارا موافق و مخالفاني دارد در روند داستان هم تعدادي از بينندگان خيلي از شخصيت فاطمه خوششان نيايد. فاطمه خيلي جاها ركگوييهايي هم دارد و حتي گاهي دخالتهاي مستقيمي هم ميكند. اين همان وجهه پيچيده شخصيت فاطمه است كه ميتواند او را از تك بعدي بودن صرف خارج كند.نقشي كه ابتداي ورودت به عرصه بازيگري انتخاب كردهاي مثبت است و امكان دارد تو را به كليشه بكشاند. به اين قضيه فكر كردهاي؟
نقش فاطمه را در اين مجموعه خيلي دوست دارم، ولي ترجيح ميدهم بعد از اين، انتخاب نقش هايم بسيار متفاوت از فاطمه باشد. حتي ترجيح ميدهم مدتي كار نكنم تا نقش مناسبي به من پيشنهاد شود. دوست دارم در ادامه اين راه بازي در يك نقش منفي را هم تجربه كنم.فيلمبرداري اين سريال زماني شروع شد كه فيلمنامه كامل در اختيار نبود اين مسئله در بازي شما تاثير منفي نداشت؟
داستان از ابتدا مشخص بود و همه ما از همان بدو ورود ميدانستيم قرار است آينده نقشمان چه شود. بحث نوشته شدن به روز فيلمنامههاي مجموعههاي مناسبتي هم چيزي نبود كه سقوط يك فرشته مبرا از آن باشد، ولي اين اضافه شدنها فقط در حد جزئيات بود و تاثير چنداني در شخصيتهاي داستان نداشت، چرا كه اگر غير از اين بود، امكان داشت هركدام از بازيگران بخوبي نتوانند از ايفاي نقششان برآيند. ما طي كار جلسات گروهي زيادي داشتيم و همه چيز ضمن تعامل با كارگردان و نويسندگان پيش ميرفت.تعامل با بازيگران اين مجموعه چقدر به ايفاي بهتر نقش فاطمه كمك كرد؟
از همان ابتدا ارتباط خوبي ميان همه بازيگران وجود داشت. خيلي اوقات راجع به نقش هايمان با هم همفكري ميكرديم و نظر ميگرفتيم. در اين مجموعه بازيگران سرشناسي چون مسعود رايگان و فريبا كوثري حضور داشتند و اين براي من كه در ابتداي ورود به اين حرفه بوده و هستم اتفاق خوبي بود كه بتوانم خيلي چيزها را طي تعاملي كه با اين بازيگران داشتم به دست بياورم.طي اين مدت پيش آمده كه با ديدن سكانسهايتان فاكتورهاي ديگري را هم به نقش اضافه كني؟
معمولا هر موقع كه به لحاظ زماني فرصت داشتم و سرصحنه نبودم حتما مجموعه را دنبال ميكردم. خيلي وقتها هم اتفاق افتاد كه با ديدن بازي خودم تعجب ميكردم كه مثلا چرا نقش را اين طور بازي كردهام. به هرحال ديدن، فرصت خوبي در اختيار بازيگر ميگذارد كه نيم نگاهي به نوع ارائه بازي خود داشته باشد و سعي كند آنجا كه ميتواند نقاط ضعف و كاستيهاي خود را جبران كند.فكر ميكني چقدر به نسبت بازيهايي كه در سكانسهاي اول داشتي پيشرفت كردهاي؟
فكر ميكنم تا اندازهاي موفق عمل كردم و پيشرفتهايي داشتهام. بهرام بهراميان به من كمكهاي زيادي كرد و همفكريهاي زيادي براي ارائه اين نقش انجام شد تا فاطمه هماني شد كه بايد باشد.طي اين مدت هم پيشنهادهايي براي بازي داشتهاي؟
بله. همزمان با اين كار پيشنهادهايي هم بود كه نميشد خيلي جدي به آنها فكر كرد، چرا كه با فرصت كمي كه ما در اين كار در اختيار داشتيم فرصت نبود كه بشود به همزماني بازي در يك مجموعه ديگر هم فكر كرد. اميدوارم بعد از بازي در اين مجموعه بتوانم در انتخابهاي بعديام هم دقت و درايت لازم و كافي را داشته باشم.
ای دل غافل عمو شیطان که فاطمه رو کشت تغییر چهره هم داد باز :31:
حوبه باز یه ماتیز چپ کردن اینا تو فیلم :31:
legolas 224
30-08-2011, 22:26
ای دل غافل عمو شیطان که فاطمه رو کشت تغییر چهره هم داد باز :31:
حوبه باز یه ماتیز چپ کردن اینا تو فیلم :31:
اره :دی ولی تغییر چهره نداد ها! فقط لباسش جینگول شد:دی
حالا واقعا تغییر چهره داد؟ : دی
ولی عجب دفعه اول بعد از اینکه فاطمه افتاد مرد ، نشونش داد صورتش مثل گوریل بود:دی
ماتیز چپ کردنش هم خوب بود:دی
بی باک بی بال
30-08-2011, 22:28
ولی عجب دفعه اول بعد از اینکه فاطمه افتاد مرد ، نشونش داد صورتش مثل گوریل بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شیطان روسیاه بود دیگه
اما !!!!11
الیاس بود !!!!!!!!!:18:!
چه باحال !!!!!!!!!!!!1
Amir M.ohAma.D
31-08-2011, 00:26
فاطمه مرد؟من فکر کنم نمیره زنده بمونه
اگه بمیره میشه فیلم هندی . حاجی به بچه یتیم تهمت زدو وقتی میفهمه اشتباه کرده که فاطمه مرده :37:
2 نكته راجع به صحنه هاي آخر بگم:
1: ماشينه ماتيز نبود mvm 110 بود.
2: شيطان هم تغيير لباس داد و هم تغيير چهره و همون برادر بود منتها بدون ريش و موهاشم مدل دار بود.
nafe-bandar
31-08-2011, 14:11
توی تیتراژ اول بود
حواسم نبود
مرتضی برازش یا مصطفی برازش
گفتم که نمیشه بدون کارشناس همچین فیلمی بسازن
1:اگه بخوان اينايي كه شما گفتي دقيقا نشون مردم بدن يه سريال آبكي ميشه مثل ستايش و چون نميشه بيشتر از 30 قسمت ساخت دست كارگردان بسته ميشه.
2: اون اصغر استاد بود نه حسن استاد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3: اين فيلم نيست سرياله!!
4:دوست عزيز لاست هم رو حساب فرض ساخته شده و همه رو سر كار گذاشته!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که شدی ملا نقطه گیر!
لاست سریال مذهبی بود من نمی دونستم ؟!
من بحثم اینه که اساس همچین سریالی اشتباهه!
قضیه اصغر استاد هم آخر تخیل بود!
فکر کنم کلید اسرار زیاد نگاه کردن :31:
توی تیتراژ اول بود
حواسم نبود
مرتضی برازش یا مصطفی برازش
گفتم که نمیشه بدون کارشناس همچین فیلمی بسازن
[/COLOR]
شما که شدی ملا نقطه گیر!
لاست سریال مذهبی بود من نمی دونستم ؟!
من بحثم اینه که اساس همچین سریالی اشتباهه!
قضیه اصغر استاد هم آخر تخیل بود!
فکر کنم کلید اسرار زیاد نگاه کردن :31:
الان فهميدم!!! شما كلا با سريال مذهبي مشكل داري كه ميگي اساسش اشتباهه.:18:
nafe-bandar
31-08-2011, 14:24
الان فهميدم!!! شما كلا با سريال مذهبي مشكل داري كه ميگي اساسش اشتباهه.:18:
خیر
سریال مذهبی مشکلی ندارم، اینکه چند ساله موضوع همچین سریال هارو شیطان و فرشته میزارن مشکل دارم باهاش!
چون عقل سلیم میگه یه فردی بعنوان شیطان وجود نداره
که تازه اینطوری بخواد تیپ بزنه و تغییر چهره هم بده :31:
خیر
سریال مذهبی مشکلی ندارم، اینکه چند ساله موضوع همچین سریال هارو شیطان و فرشته میزارن مشکل دارم باهاش!
چون عقل سلیم میگه یه فردی بعنوان شیطان وجود نداره
که تازه اینطوری بخواد تیپ بزنه و تغییر چهره هم بده :31:
ببين دوست عزيز بلاخره شيطان يه چيزي كه تو دين اسلام ازش ياد شده و بلاخره بايد براي آشنايي افراد چند تا سريال راجع بهش ساخته بشه و به قول خودتون چون با عقل سليم جور در نمايد كه به عنوان شخص وجود داشته باشه پس كار مشكل ميشه و به بن بست ميخوره تا جايي كه به اين فكر ميافتي كه هيچ راهي جز نشون دادن شيطان به صورت شخص برات باقي نميمونه و مجبوري اينجري نشونش بدي.
البته من نميگم وجود شيطان با عقل سليم جور در مياد ولي اگه صحبت هاي استاد رائفي پور راجع به فرقه فراماسونري و شيطان پرستي بشنوي ممكنه يه كم دودل بشي.
تازه من نميگم سريال خوبه در صورتي كه سريال پر از مشكل و نقصه ولي خب يه 10000000 دليل وجود داره كه سريال ماه رمضون بايد با اين موضوع ساخته بشه. ولي خب اين سريال به نظر من از نمونه هاي خودش خيلي بهتره و تازه داستانش با وجود اينكه مذهبيه از 1هزار تا سريال مثل فاصله خيلي خيلي خيلي بهتر و مفيدتره.
:11:
Amir M.ohAma.D
31-08-2011, 14:47
دوستان این مطلب بخونید
نفوذ شيطان در خانواده مؤمن «حاج حبيب» مبالغهآميز است
خبرگزاری فارس: رئيس دانشكده الهيات دانشگاه امام صادق(ع) با تأييد اينكه شيطان در چهره اولياي الهي نيز ميتواند ظاهر شود؛ نفوذ شيطان در خانواده مؤمن «حاج حبيب» را مبالغهآميز دانست.
به گزارش خبرنگار آيين و انديشه فارس، در ايام ماه مبارك رمضان سريالهاي مختلفي از رسانه ملي پخش شد كه با توجه به موضوعات ديني و قرآني آن از اهميت ويژهاي برخوردار بودند. يكي از اين مجموعهها «سقوط يك فرشته» است به بازگويي نقش شيطان در زندگي انسان ميپردازد. با «محمدرضا محمدزاده»، رئيس دانشكده الهيات دانشگاه امام صادق(ع) گفتوگويي را درباره اين سريال و جايگاه شيطان در زندگي انسان ترتيب دادهايم كه مشروح در پي ميآيد.
تجسم شيطان در ظاهر انسان امكانپذير است
* آيا شيطان ميتواند در ظاهر انساني مجسم شود؟
- در مورد اينكه شيطان بتواند، تغيير ماهيت دهد و يك ماهيت ديگري پيدا كند، كاملاً ترديد دارم، بر اساس مباحث علمي كه در جاهاي مختلف صورت گرفته، تغيير ماهيت دادن شيطان امكانپذير نيست، ولي اين امكان وجود دارد كه ظاهرش شبيه انسان يا بعضي از موجودات پيدا شود و آن چيزي كه اتفاق ميافتد، ظاهر است. يعني؛ در واقع نوعي تجسم انساني و يا حيواني است، براي اينكه شيطان بتواند كار خودش را كه وسوسه انسان است، تا يك حدي به انجام برساند.
اين مسئله را، آيات و روايات تا حدي ميتواند، تأييد كند، ما در روايات داريم كه شيطان به صورت حيوان ظاهر شده و يا شيطان به صورت انسان تجسم پيدا كرده تا بتواند وسوسهاي را انجام دهد يا كسي را از مسير راست منحرف كند، از روايات بر ميآيد كه شيطان تنها يك مقدار ظاهرش را ميتواند، تغيير بدهد و اين فقط در مورد شيطان هم نيست، بلكه بعضي از موجوداتي كه در اين عالم هستند كه اين توانايي را دارند ظهور انساني يا چهره موجودات مادي را پيدا كنند، مانند داستان حضرت مريم عليهاالسلام كه يكي از فرشتگان الهي به صورت يك انسان براي حضرت مريم عليهاالسلام پديدار شد.
اين موجودات، مادي تام نيستند و مرتبهاي از لطافت وجودي دارند؛ مثل اجنه و يا بعضي از فرشتگان، اينها بر اساس آنچه كه به ادبيات ديني ما وارد شده است، قابليت اين را دارند كه ظاهرشان به شكل انسان و بعضي از موجودات مادي و حسي در آورند.
شيطان در ظاهر اولياي الهي هم در ميآيد!
* پس با اين اوصاف، شيطان ميتواند خودش را در ظاهر اولياي الهي و يا انسان مؤمن نشان دهد؟
- قاعدتاً به نظر ميآيد تغيير دادن ظاهر، مشكلي براي اين دسته از موجودات ندارد.
امروز گاهي براي اينكه افرادي را فريب دهند، قيافهشان را به شكل كساني درميآورند كه مورد اعتماد مردم هستند، اين جنبه ظاهري است، ولي آنچه كه در باطن و حقيقت شيطان هست، اين است كه شيطان موجودي است كه شر به حساب ميآيد و آنچه كه در وجود شيطان مترتب ميشود، امر خير نيست، اما اين امكان وجود دارد كه ظاهرش را به شكل انساني كه ولي و قابل اعتماد است، در بياورد. در اين خصوص ما خيلي مشكل نداريم، منتها اين ظاهر قضيه است، مثل اينكه شما آنچه را كه خيلي زشت است، ظاهرش را به شكل زيبا دربياوريد، اما اين زيبايي ظاهري هيچ ربطي به زشتي باطني آن شي ندارد.
حدود اختيارات شيطان درباره اولياي الهي گستردهتر از انسانهاي معمولي است
* با توجه آنچه كه در سريال «سقوط يك فرشته» به تصوير كشيده ميشود، به راستي شيطان آنقدر اختيار دارد كه وارد زندگي انسان شود؟
- اين مسلم است و هيچ ترديدي نكنيد كه گاهي شيطان به دليل قدرتي كه خدا به او ميدهد، ميتواند در امتحان كردن بعضي انسانها در امورشان دخل و تصرف كند. در اين خصوص مستند قرآني وجود دارد، در داستان ايوب پيامبر (ع) ملاحظه ميكنيد كه شيطان با دخل و تصرف، بلاهايي را بر سر حضرت ايوب عليهالسلام درآورد، براي اينكه بتواند، او را از مسير اصلياش منحرف كند، لذا حوزه اختيار شيطان نسبت به ساير انبياء در مورد ايوب پيامبر(ع)، خيلي فراتر از حالت معمولي رفت.
من فكر ميكنم اينكه دچار توهم شويم و گمان كنيم كه شيطان همه آنچه را كه در توان دارد، براي فريب دادن انسانها در يك سطح بكار ميبرد، همان طوري كه ايوب پيامبر مورد ابتلاء قرار دارد، در مورد انسانهاي معمولي در اين سريال كه به تصوير كشيده شده است، تا اين حد بخواهد دخالت بكند، فكر ميكنم، اين خيلي صحيح به نظر نميرسد، در آيات قرآن و در روايات ذكر شده است كه هر زمان انسانها احساس كنند كه شيطان آنها را ميخواهد، وسوسه كند يا تأثيري در آنها داشته باشد، از شر او به خداوند پناه ببرند.
بنابراين از اينجا معلوم شد كه انسانهاي معمولي ـ نه ايوب پيامبر(ع)، پيامبران(ع) و اولياي خدا ـ حوزه تصرف شيطان در آنها به اندازهاي است كه با استعاذه و پناه بردن به خدا، آن ميزان تأثير به حداقل خودش ميرسد و ميزان تأثير به صفر ميرسد.
اعتقادم اين نيست كه در مورد انسانهاي معمولي، شيطان كاري را كه با برخي از پيامبران انجام ميداد تا اين حد بتواند در زندگي انسانهاي معمولي تأثير داشته باشد و بخواهد اين تأثير را به نحوي كه در سريال به تصوير كشيده ميشود، اعمال كند، من اين را خيلي نميپسندم.
سطح محتوايي سريال «سقوط يك فرشته» پايين است
البته اين سريال در مقايسه با سريالهايي كه در سالهاي گذشته پخش ميشود، به نظر ميرسد كه سطح محتوايي پايينتري دارد و هر بينندهاي ـ ولو اطلاعات مذهبي كاملي هم نداشته باشد ـ تأثيري كه سريالهاي قبل داشته، اين تأثير را در اين سريال ملاحظه نميكند.
بايد توجه كرد كه مهمترين كاري كه شيطان انجام ميدهد، فقط فريب دادن است و در آيات قرآن از شيطان به عنوان دشمن آشكار، كسي كه عصيانپيشه و رانده شده از درگاه خداوند ياد شده است.
در رابطه با ميزان تأثيري كه براي شيطان قابل تصور است، آن چيزي كه در آيات قرآن آمده، شيطان با وسوسههايي كه انجام ميدهد، موجي از فساد، دشمني و زمينههاي نامناسب روحي در انسانهايي فراهم ميكند كه زمينههاي اين دشمني و فساد به خاطر گناهاني كه كردند، بنابراين در انسانهايي كه گناه نميكنند، شيطان در آنها نميتواند، تأثير داشته باشد، مگر يك انسان الهي باشد كه خداوند براي مراحلي اراده كرده است.
نفوذ بياندازه شيطان در شخص مؤمني چون «حاج حبيب» مفهومي ندارد
در انسانهاي معمولي، آنهايي كه جزو انبيا و اولياي به حساب نميآيند، ميزان تأثير شيطان فقط در حد وسوسه و ايجاد دشمني كردن بر پايه گناهاني است كه فرد انجام داده است، پس كساني كه ايمان دارند و جنبههاي اعتقادي در آنها قوي است، شيطان از عهده آنها بر نميآيد.
در سريال «سقوط يك فرشته»، شيطان و فريب او در انساني مثل «حاج حبيب» كه نقش يك انسان مؤمن را بازي ميكند، كاملاً غالب شده است. در اين خصوص سوره «نساء، آيه 76» را ملاحظه كنيد: «إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفًا»؛ خداوند صريحاً ميفرمايد كه فريب شيطان هميشه ضعيف است و تأثير آنچناني نميتواند در زندگي ما داشته باشد، مگر اينكه خودمان به واسطه گناهاني كه انجام ميدهيم، زمينههايي را فراهم ميكنيم كه شيطان به زندگي ما وارد شود.
معتقدم شخصيت «حاج حبيب» به گونهاي است كه ميتواند عمليات شيطان را كاملاً خنثي كند، هر چند كه از محتواي فيلمنامه چنين احساس ميشود كه اين گونه نيست، بنابراين افرادي كه ايمان داشته باشند، به خدا پناه ببرند، بر او توكل كنند و به آموزههايي كه در مباحث ديني آمده توجه كنند، اهل قرآن باشند و به اهل بيت عليهمالسلام رجوع داشته باشند، هيچ وقت شيطان در آنها تأثيري كه در فيلم نشان داده شده است، تحقق پيدا نخواهد كرد.
خطر انسانهايي با نهاد شيطاني از خود شيطان بيشتر است
* اين موضوع كه شيطان به ظاهر افراد در ميآيد، پس هر كسي كه در خيابان ديديم، بگوييم او شيطان است؟!
- توجه داشته باشيد كه بدتر از شيطان، كساني هستند كه نهاد شيطاني دارند، در روايات داريم، موقعي كه امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف ظهور پيدا كنند، شيطان از بين ميرود، ولي شيطنت و نهادهاي شيطاني از بين نميرود، در آن موقع انسانهايي هستند كه نفش شيطاني دارند، لذا ما در مواجهه با ديگران بايد اين احتمال را بدهيم كه اگر آدم درستي نباشد، يا نفس شيطاني است و يا شيطان مجسم شده به شكل آدم!
ضرر انسانهايي كه نهاد شيطاني دارند، از شيطان بيشتر است، چون شيطان كارش فقط وسوسه كردن است، عملاً نميتواند كار زيادي انجام دهد، مگر در موارد خيلي استثنايي، ولي انسانهايي كه نهاد شيطاني دارد، كاملاً تأثير ميگذارند.
در ادبيات سياسي حضرت امام امت(ره) از آمريكا به شيطان بزرگ تعبير كردند، دليلش اين است كه اين نظام حكومتي كه در آمريكا وجود دارد، از انسانهايي تشكيل شده كه نهادشان، يك نهاد شيطاني است و شيطان در مقابل اينها به يك معنا، بايد سر تعظيم فرود بياورد، چرا كه اينها شيطان را دست انداختهاند. يعني؛ از شيطان هم فراتر رفتهاند.
لذا در دستورالعملهايي كه در دين و آيات و روايات آمده است و در فقه ذكر ميشود، مجاز نيستيم، هر جايي برويم و با هر كسي ارتباط برقرار كنيم، بايد با كساني ارتباط برقرار كنيم كه ميدانيم انسانهايي هستند، كارنامهشان براي ما معلوم و سخنشان بر ما مشخص است، انسان بايد عقل را به كار بگيرد و حواسش را جمع كند، پس اگر با افرادي كه مراوده و ارتباط دارد، احساس كند كه مشكلاتي دارند و ارتباط با آنها موجب آفت و آسيبي مي شود، بايد احتراز كند.
در آخرالزمان، سوء ظن به آدمها اصل است مگر دليلي بر خوبي آنها پيدا شود
در روايات داريم كه در آخرالزمان اصل بر خوبي انسانها نيست، در زماني كه پيامبر صلي الله عليه وآله وسلم در قيد حيات بودند، اصل بر خوبي آدمها بود و بد بودن آدمها دليل ميخواست، ولي در آخرالزمان اصل بر بدي آدم هست، اگر دليلي بر خوبي آدمها پيدا نكرديد، بايد با احتياط با آنها رفتار كنيد، از اين طرف يادمان باشد، شيطان واقعي كيدش ضعيف است، اگر چه عدو مبين ماست: «وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِينٌ» (آيه 142 سوره انعام)، رسماً خداوند اين مسير را براي ما مشخص كرده است، كه شيطان كارش برنامهريزي شده است، اول راه سبز نشان ميدهد و آرام آرام انسان را به سراشيبي نهايي ميبرد، خداوند صريحاً ميفرمايد كه شيطان، دشمن مبين شماست.
اما براي فرار كردن از دست شيطان در سوره «اعراف» آيه 200 خدا ميفرمايد: «وَإِمَّا يَنزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللّهِ إِنَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ»، وقتي احساس كرديد كه يك گرفتاري از ناحيه شيطان براي شما حاصل ميشود، به خدا پناه ببريد، اين پناه بردن به خدا تنها با گفتن «اعوذ بالله» نيست، آن چيزي كه ما بايد انجام دهيم، حقيقت استعاذه است كه بدانيم خداوند تنها منبع و جايگاهي است كه ميتواند به ما كمك كند و اغواهاي شيطاني را خنثي كند.
ما بايد ايمان به خدا، توكل داشته باشيم و ذكر خدا را در زندگي به آن توجه داشته باشيم، ذكر فقط گفتن الله اكبر و الحمدلله نيست، روايت داريم كه پيامبر(ص) به حضرت امير(ع) فرمود: «ذكر اين نيست كه فقط الحمدلله، الله اكبر و سبحان الله بگوييد، ذكر اين است كه اگر موقعيت گناه پيش آمد، اجتناب كنيد و اگر موقعيت خوبي براي كار ثواب پيش آمد، انجام دهيد، اگر هميشه اين حالت را داشته باشيد، هميشه در حال ذكر هستيد»، پس كسي كه در حال ذكر است و پناهش را خدا قرار داده باشد، شيطان نميتواند در او رسوخ پيدا كند.
نفوذ شيطان در خانواده «حاج حبيب» مبالغه آميز است
* با توجه به اينكه در سريال «سقوط يك فرشته»، خانواده «حاج حبيب» اهل نماز شب و قرائت قرآن نشان داده ميشود و اين عوامل نيز باعث دوري شيطان از انسان است، تاثير بيش از اندازه شيطان بر اين خانواده مقيد، قابل هضم نيست. نظر شما چيست؟
- در اين خصوص مبالغه زيادي در سريال صورت گرفته است، اما هسته اصلي محتوا درست است، شيطان به اندازهاي كه گناه و خطا كنيم، راه براي او باز ميشود تا در ما تأثير بگذارد و به اندازهاي كه به ياد خدا هستيم و وظيفه خودمان را در قبال خداوند و دستورات اسلام انجام ميدهيم، راه تأثير شيطان را ميبنديم، شايد نويسنده فيلمنامه هدفش همين بوده است، هرچند كه ميزان جذابيت سريال به يك منوال واحد نيست.
در روايتي از امام صادق (ع) داريم كه شيطان دهانش را بر روي مؤمن باز ميكند، اگر مؤمن به ياد خدا بيفتد، در آن حالي كه شيطان دهانش را باز كرده، شيطان خودش را كنار ميكشد، ولي اگر به ياد خداوند نباشد، قلب مؤمن را ميبلعد! اين تعبيري است كه به كار رفته و نشان ميدهد كه انسانها به هر ميزاني كه از خدا دور شوند راه را براي شيطان باز كردهاند.
سريال ميخواهد، اين را به تصوير بكشد، اما با جنبه مبالغهاي مطرح ميكند كه ميزان تأثيرگذاري را در بيننده بالا ببرد، اين در صورتي است كه در ترويج آموزههاي ديني، دو روش وجود دارد؛ يكي ايجاد ترس است و ديگري ايجاد عشق است، گاهي با ايجاد احساسات و عواطف كاري ميكنند كه شما را به طرف آن حقيقي كه بايد كشيده شويد، بكشند، گاهي هم با ايجاد ترس و وحشت كاري ميكند كه طرف از نقطه مقابل آن حقيقت كه بايد به سمتش كشيده شود، رانده شود و خودش را به سمت حقيقت نزديك كند.
در آموزههاي اسلامي و ادبيات قرآن هم تبذير و هم تبشير داريم، فكر ميكنم جنبههاي انذاري فيلم بر جنبههاي تبشيري حاكم شده است، ظاهراً به خاطر اين است كه مردم بيشتر توجه كنند، فكر كنم ايمان «فاطمه» در نهايت منجر به اين شود كه تمام مشكلات حل شود و در آخر سريال شيطان در برابر لشكر الهي عقب خواهد كشيد.
* گفتوگو از؛ آزاده لرستاني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ghermezeteh
01-09-2011, 10:31
این سریالم که تموم شد شیطونم نقاب از چهره پلیدش برداشت و پیراهن و شلوار پارچه ایش رو که لباس فرشتگان و انسان های صالح هست درآورد ریش و سیبیلشو مثل کافرها با تیغ زد موهاشو مدل دار کرد و تیشرت و شلوار لی که لباس شیاطین و انسان های پلید هست پوشید! :27:
بی باک بی بال
01-09-2011, 10:41
گند زدن به اخر سریال:2:
masoudtr
01-09-2011, 13:33
اخرش چی شد دقیقا؟
playstation 3
01-09-2011, 14:34
آخرش کلیدو دادن به فاطمه ولی در کل هیچی همه به خوبی و خوشی به زندگی قدیمشون ادامه دادن انگار نه انگار اتفاقی افتاده مثل اکثر فیلمهای هندی و شاید اکثر ایرانی هاهم!
S@nti@go_s&k
01-09-2011, 14:42
اخرش چی شد دقیقا؟
کلیدو دادن به فاطمه
nafe-bandar
01-09-2011, 18:23
ببين دوست عزيز بلاخره شيطان يه چيزي كه تو دين اسلام ازش ياد شده و بلاخره بايد براي آشنايي افراد چند تا سريال راجع بهش ساخته بشه و به قول خودتون چون با عقل سليم جور در نمايد كه به عنوان شخص وجود داشته باشه پس كار مشكل ميشه و به بن بست ميخوره تا جايي كه به اين فكر ميافتي كه هيچ راهي جز نشون دادن شيطان به صورت شخص برات باقي نميمونه و مجبوري اينجري نشونش بدي.
البته من نميگم وجود شيطان با عقل سليم جور در مياد ولي اگه صحبت هاي استاد رائفي پور راجع به فرقه فراماسونري و شيطان پرستي بشنوي ممكنه يه كم دودل بشي.
تازه من نميگم سريال خوبه در صورتي كه سريال پر از مشكل و نقصه ولي خب يه 10000000 دليل وجود داره كه سريال ماه رمضون بايد با اين موضوع ساخته بشه. ولي خب اين سريال به نظر من از نمونه هاي خودش خيلي بهتره و تازه داستانش با وجود اينكه مذهبيه از 1هزار تا سريال مثل فاصله خيلي خيلي خيلي بهتر و مفيدتره.
:11:
من منکر وجود شیطان نشدم ولی می تونستن شیطان رو یه جریان نشون بدن که اینطوری انتقاد نشه بهشون...
یه مدت نیما شیطانی شد، لیلا، حتی فاطمه داشت میزد به نیما با ماشین
آخرش هم لیلا دختر حاجی شیطان رو شکست داد
بهتر بود که همین چهره هایی که نشون داد هم ماوراء الطبیعی نمی شدن و یکی مثل نیما توجیه میشد ظاهرشون
در ضمن لازم نیست ما بگیم شیطان واقعا وجود داره، می تونیم بگیم وقتی میبینیم یه 10 تا تراول 100 تومنی رو زمینه یه حس میگه اونو بردار، همین حس رو اسمش بزار شیطان! کافیه!!
و اینکه به نظر من هیچ دلیلی قانع کننده نیست که سه سریال ساخته بشه با
موضوعات: فرشته، شیطان، روح !!!
فاصله ها هم بحثش کـــامـــلـا جداســـت!
خب بلاخره اين سريال هم تموم شد و مثل بقيه سريال ها با سربلندي تمام همه چي به خوبي و خوشي تموم شد و واقعا گند زد به همه چي با اين پايان كليشه اي.
هر چي كه تا قسمت يكي به آخر قشنگي داشت همه رو تو قسمت آخر از بين برد. به نظر من كلا قسمت آخر اضافي بود اگه نبود سريال يه پايان قشنگ داشت ولي خب حيف شد.
من منکر وجود شیطان نشدم ولی می تونستن شیطان رو یه جریان نشون بدن که اینطوری انتقاد نشه بهشون...
یه مدت نیما شیطانی شد، لیلا، حتی فاطمه داشت میزد به نیما با ماشین
آخرش هم لیلا دختر حاجی شیطان رو شکست داد
بهتر بود که همین چهره هایی که نشون داد هم ماوراء الطبیعی نمی شدن و یکی مثل نیما توجیه میشد ظاهرشون
در ضمن لازم نیست ما بگیم شیطان واقعا وجود داره، می تونیم بگیم وقتی میبینیم یه 10 تا تراول 100 تومنی رو زمینه یه حس میگه اونو بردار، همین حس رو اسمش بزار شیطان! کافیه!!
و اینکه به نظر من هیچ دلیلی قانع کننده نیست که سه سریال ساخته بشه با
موضوعات: فرشته، شیطان، روح !!!
فاصله ها هم بحثش کـــامـــلـا جداســـت!
من نگفتم شما منكر شدي شما نظرت اينه كه شيطان يه جريان ولي من نظرم اينه كه شيطان ميتونه تو دنياي ما به هر شكلي در بياد و واقعيه و جريان نيست ودلايل خودم رو هم دارم البته همچين مال شخص من هم نيست چون يه سري جاها راجع به شيطان خوندم.
البته اينم بگم من خودم با اينكه تو هر سريالي يه شيطان به صورت انسان وجود داشته باشه مخالفم چون واقعا كليشه اي شده.
اگر دليل ها قانع كننده بود كه منو شما قانع ميشديم پس بدونيد اون هزار تا دليل اصلن براي منو شما قانع كننده نيست.
فاصله هارو هم از اين لحاظ گفتم كه آدم اگه وقتشو بذاره برا ديدن سقط يك فرشته خيلي بهتر از اونه كه بذاره واسه فاصله ها. البته اين فقط نظر شخصي منه و نظرات دوستان كاملا محترمه.
خب بلاخره اين سريال هم تموم شد و مثل بقيه سريال ها با سربلندي تمام همه چي به خوبي و خوشي تموم شد و واقعا گند زد به همه چي با اين پايان كليشه اي.
هر چي كه تا قسمت يكي به آخر قشنگي داشت همه رو تو قسمت آخر از بين برد. به نظر من كلا قسمت آخر اضافي بود اگه نبود سريال يه پايان قشنگ داشت ولي خب حيف شد.
خب طبیعیه شما نباید توقع داشته باشی که سریالی که با هزینه ی صدا و سیما اونم برا ماه رمضون و یه مناسبت مذهبی ساخته میشه و هزار نفر روش نظارت می کنن تا ساخته شه آخرش شیطون بیاد و پیروز شه و آدم خوبا شکست بخورن در ضمن در همین حدی هم که این سریال پیش رفت متوجهین که بسیار کار بزرگی بود .و واقعا یه سر و گردن از بقیه ی سریالا چه از نظر فنی و چه از نظر داستان و چه از نظر دیالوگ ها و بازی ها بالاتر بود .به نظر من که یکی از بهترین کارهایی بود که درکل تو ماه رمضون داده بودن .من که عاشق تیتراژآخرشم:40::11:
گفتوگوي ايسنا با محمدرضا عليمرداني
از صداپيشگي «شرك» تا شيطان «سقوط يك فرشته»
محمدرضا عليمرداني در سريال «سقوط يك فرشته» صداپيشهي شيطان است؛ او در گفتوگويي با ايسنا شركت كرده و از ويژگيهاي روايت نقش «شيطان» گفته است.
عليمرداني همچنين بر تجربه جديدش تاكيد و خاطرنشان كرده كه نگران اين نبوده است مردم او را با نقش شيطان بشناسند، او همچنين بازتابهاي اين نقش را مثبت ارزيابي كرده است.
اين دوبلور و صداپيشه در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا در پاسخ به پرسشي خاطرنشان كرد: نگران اين نبودم كه مردم مرا با نقش منفي شيطان بشناسند. فيدبكها و بازتابهاي خوبي از نقشم گرفتم. الان مثل قديم نيست كه مردم تعزيهخوان شمر را كتك ميزدند بلكه متوجه هستند كه اين يك نقش است و بازيگر، تنها آن را بازي ميكند.
وي ادامه داد: قبل از اين كه صداپيشه باشم، بازيگرم و هر نقشي را بازي ميكنم، سابق بر اين هم نقش روح را در تئاتر بازي كردهام.
اين دوبلور افزود: شيطان رَُلِ حساسي است. ابليس شخصيت سادهاي نيست چون تجربهاش به اندازه طول تاريخ زندگي بشر است، بنابراين خيلي حساس است و اين مساله، حساسيت اجراي نقش را بالا ميبرد.
عليمرداني تاكيد كرد: ادعايي ندارم كه بگويم شيطان را آن گونه كه هست نشان دادهام. من در حد بضاعت خودم تلاش كردم. در واقع چيزي كه مردم، ماه رمضان امسال شنيدند، ايده جالبي بود كه با صداي شيطان آشنا شدند.
وي در ادامه درباره روند اجراي نقش شيطان گفت: من هم پا به پاي عوامل توليد مشغول به كار هستم و اين طور نبوده كه كل متن را به صورت يك جا بخوانم؛ قرار بر اين بود ولي اين طور نشد تا فرصت تغييرات داشته باشيم.
عليمرداني كه جزو آخرين اعضاي اصلي بود كه به گروه سازنده «سقوط يك فرشته» اضافه شد، در اين زمينه عنوان كرد: به اين دليل ناچار بوديم زماني را صرف كنيم تا قصه را بدانم، نويسندهها، كارگردان و تهيهكننده به من خيلي كمك كردند و بسيار منعطف و پذيرا بودند. من بعد از اداي اولين جملات، فهميدم كه مورد تاييد آنها هستم.
راوي نقش «شيطان» خاطرنشان كرد: ديالوگها نيز گاهي دستخوش تغيير قرار گرفت. من هم اگر در جايي ايدهاي داشتم، به آن توجه ميشد. اما متن را بيشتر نويسنده، كارگردان و تهيهكننده پيش بردند و من مجري آن بودم.
عليمرداني دربارهي فشردگي كارهاي مناسبتي ماه رمضان و تاثير آن بر كارش گفت: هر قدر هم كه گروه عجله داشت سعي مي كردند با من اين طور برخورد نكنند و اگر از آنها آرامش و يا وقت براي تمرين بيشتر ميخواستم در اختيارم قرار ميدادند. اما من هم بايد آنها را درك ميكردم تا همه مراحل طي شود. با اين حال اين مساله كمي تاثير داشت و اگر زمان بيشتري داشتيم طبيعتا كار بهتر ميشد.
وي در پاسخ به پرسشي درباره تجربه حضور در يك كار ماورايي، خاطر نشان كرد: من از سال 70 تمرين بازيگري را شروع كردم و سال 75 تحصيل در اين رشته را شروع كردم. بازيگري هميشه دغدغه من بوده است. بيان و صدا نيز جزو كارهاي واجب يك بازيگر است كه متاسفانه كمتر در بازيگران ميبينم. با اين حال من از تجربه اين مساله نترسيدم و سعي كردم بدون توجه به محواشي اي مثل ماه رمضان بودن سريال، از آن ياد بگيرم.
اين دوبلور افزود: من در دوره فعاليتم بيشتر در انيميشنها صداپيشگي كردهام و بچهها صداي من را شنيدهاند. من در نقش هايي مثل ساليوان «كمپاني هيولاها»، ديگوِ «عصر يخبندان» و شرك صحبت كردهام. «سقوط يك فرشته» تجربه جديدي بود كه در يك قالب ديگر اجرا شد و واكنشهاي خوبي هم براي من در پي داشت.
عليمرداني در پايان گفت: در اجراي اين نقش فقط يك «اي كاش» برايم باقي مانده كه تنها ميتوانم بگويم اي كاش اينطور ميشد.
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
عوامل سريال ماه رمضان شبكه يك از «سقوط يك فرشته» گفتند
سريال «سقوط يك فرشته» توسط بهرام بهراميان ساخته شده است؛ كارگرداني كه دو سريال «مشق عشق» و «ساعت شني» و فيلم سينمايي «آل» را در كارنامه هنري خود دارد. ساخت «ساعت شني» با موضوعي كه براي نخستين بار در رسانه ملي مطرح ميشد، بهراميان را به چهرهاي شناخته شده در بين علاقمندان فيلم و سريال بدل كرد و كارگرداني فيلم «آل» در سينما او را به عنوان كارگرداني علاقمند به ساخت موضوعات ماورايي به مخاطب شناساند. بهراميان اين بار با ساخت «سقوط يك فرشته» حوزهاي جديد را تجربه كرد؛ ساخت سريال براي ماه رمضان تلويزيون كه البته به لحاظ موضوعي چندان هم بيربط به كارهاي قبلياش نيست.
و اما خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا در گفتوگويي با برخي عوامل سريال ماه رمضان شبكه اول موضوعاتي چون شرايط ساخت سريالهاي ماورايي، شتابزدگي در توليد كارهاي مناسبتي، همكاري با بهراميان و ... را به بحث گذاشته است؛ عواملي كه نام برخي از آنها پيش از اين در تيتراژ سريال «مختارنامه» به چشم خورده است.
تهيه كننده: «سقوط يك فرشته» با ماه رمضان تناسب دارد
رامين عباسي زاده كه تهيهكنندگي سريال هاي «کت جادويي»، «پليس جوان»، «او يک فرشته بود»، «پريدخت» و «شمسالعماره» را نيز بر عهده داشته است، گفت: با توجه به تجربياتي که در توليد مجموعههاي قبلي داشتيم، تلاش شد مانند گذشته با دعوت از عوامل حرفهيي، گروهي را با خود همراه کنيم تا نتيجهاي که حاصل ميشود، درخور شأن مخاطب ايراني باشد.
وي همچنين عنوان كرد: يكي از ويژگيهاي سريال «سقوط يك فرشته» تناسب قصه و موضوع با ماه مبارك رمضان است. در اين مجموعه به مفاهيم ديني و قرآني به شكل ويژه توجه شد و نيز اين پيام را به اطلاع مخاطبان رساند كه توجه به قرآن راه نجات بشر است.
نويسنده: سعي كرديم ايرادها را در كارمان برطرف كنيم
بابك كائيدان ـ يكي از سه نويسندهي «سقوط يك فرشته» ـ در گفتگويي با خبرنگار ايسنا دربارهي نگارش يك سريال ماورايي، خاطرنشان كرد: زماني را براي خواندن نقدها و ايرادهايي كه در سريالهاي ماورايي قبل وجود داشت، مطالعه كرديم و تقريبا 80 درصد اين نقدها را خوانديم.
وي ادامه داد: سعي كرديم ايرادها را در كارمان برطرف كنيم و نكتههايي را كه براي مخاطب خاص مسالهساز است برطرف كنيم. از اين رو سعي كرديم قصه را به شكلي كاملا اسلامي روايت كنيم.
نويسنده «سقوط يك فرشته» در پاسخ به پرسشي دربارهي اضافه شدن راوي به سريال در لحظات آخر، متذكر شد: از همان ابتدا در سيناپسي كه آقاي بهراميان از قصه ارائه كرد، قرار بود راوي در قصه باشد. حتي براي راوي ديالوگ هم نوشته بوديم. اما تصميم نهايي دربارهي حضور راوي در روزهاي آخر گرفته شد.
كائيدان همچنين دربارهي طرح اوليهي قصه، گفت: طرحي وجود داشت كه تهيهكننده به همراه زامياد سعدونديان نوشته بود. ما اين طرح را خوانديم به صورت كاملا گروهي قصه را نوشتيم. حتي كارگردان هم سيناپسهايي زده بود كه از آنها هم استفاده كرديم تا قصه شكل گرفت. بعد از آن بود كه نگارش را آغاز كرديم.
طراح گريم: ماورايي بودن سريال بيشتر از طريق صحنه نشان داده شد
مسعود ولدبيگي كه طراحي چهرهپردازي سريال «مختارنامه» را هم بر عهده داشته، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، درباره طراحي گريم «سقوط يك فرشته» عنوان كرد: بهرام بهراميان ـ كارگردان ـ ديدگاه خاصي در كار دارد و من به عنوان طراح بايد آنها را لحاظ كنم؛ خيلي تلاش شده است تا رمز و راز متن به صورت دقيق پياده شود.
وي كه در حين توليد اين سريال با ايسنا گفتوگو ميكرد، در ادامه با اشاره به كامل نبودن فيلمنامه خاطرنشان كرد: خود من نميدانم در پايان چه اتفاقي ميافتد؛ چون هنوز هيچ متني نداريم كه مشخص شود شيطان در پايان مشخص ميشود يا نه؛ البته اين مساله خوب نيست. چون ما بايد از قبل به شخصيتها و متن و نوشته واقف باشيم تا فرصت داشته باشيم روي آنها كار كنيم. اما من و هيچ كس ديگر قسمتهاي آتي را نداريم.
ولدبيگي درباره ويژگيهاي طراحي گريم در «سقوط يك فرشته» با توجه به ماورايي بودن آن، گفت: بيشتر صحنهها ماورايي هستند و ماورايي بودن كار، بيشتر از طريق صحنه نشان داده ميشود و اينكه اين خانواده دچار چه مسائلي است.
آهنگساز: موسيقي «سقوط يك فرشته» و «مختارنامه» شباهتي به هم ندارند
اميرتوسلي نيز كه آهنگسازي سريال «مختارنامه» را برعهده داشته به خبرنگار ايسنا گفت: «مختارنامه» موسيقي كشندهاي داشت و موسيقي «سقوط يك فرشته» هيچ شباهتي به موسيقي «مختارنامه» ندارد.
وي ادامه داد: در موسيقي «سقوط يك فرشته» بيشتر از اصواتي استفاده شده كه نت خاصي را به ما منتقل نميكنند، بلكه فضاي موهوم و وهمانگيزي را به مخاطب منتقل ميكنند؛ با توجه به ماورايي بودن سريال، موسيقي آن هم فضاي غيرمتعارفي دارد.
اين آهنگساز در ادامه درباره شتابزدگي كارهاي مناسبتي و تاثير آن بر كيفيت موسيقي، گفت: موسيقي جزء مهم يك فيلم و سريال است. قاعدتا وقتي كه همهي اجزا شتابزده باشند موسيقي هم شتابزده ميشود و ممكن است در كليت كار تاثير خوبي نداشته باشد؛ به هر حال تقريبا همهي بخشهاي يك سريال مناسبتي همين ويژگي را دارند و شتابزده ساخته ميشوند؛ به ويژه موسيقي كه آخرين نقطه از يك فيلم و سريال است كه شكل ميگيرد.
مشاور انتظامي : آموزش مردم اولويت است
مشاور انتظامي سريال «سقوط يك فرشته» گفت: محتواي اين سريال پليسي نيست، اما در مواردي كه نياز به دخالت باشد، پليس با هماهنگي ناجي هنر دخالت ميكند و ماموريت خودش را انجام ميدهد.
سرهنگ ناصر قزلباش ادامه داد: در اين سريال، مراحل اداري پروندهها در كلانتري 125 يوسف آباد تصويربرداري شده است. اين مراحل دقيقا مثل همان مراحلي است كه مردم عادي شكايت ميكنند.
مشاور انتظامي «سقوط يك فرشته» در پاسخ به اين پرسش كه چه ميزان از صحنههاي اين سريال با دخالت پليس همراه بود؟ گفت: صحنههاي پليسي زياد نبود چون بحث اين سريال، بحث پليسي نيست و داستان آن حالت ماورايي ـ مذهبي دارد و خارج از اين است كه يك مورد صرفا پليسي باشد.
قزلباش افزود: اولين چيزي كه ما در سريالها مدنظر داريم آموزش مردم است تا مردم بدانند كجا مراجعه كنند. نكته بعدي اين است كه همكاري با پليس خيلي اهميت دارد و اگر كسي در صحنهاي، چهره يا شمارهاي را به خاطر بسپارد يا فيلم بگيرد ميتواند خيلي موثر باشد. سعي كرديم اهميت همكاري و مشاركت مردم با پليس در كشف جرايم را در فيلمها به مردم نشان دهيم و به مورد بگوييم پليس در هيچ شرايطي از انجام وظايفش كوتاهي نميكند.
خاطره اسدي: از كامل نبودن فيلمنامه نگران نيستم
اسدي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا دربارهي فشردگي ساخت سريالهاي مناسبتي ماه رمضان و تاثير آن بر بازيگران و گروه توليد، عنوان كرد: اجازه نداديم اين اتفاق جلوي دوربين بيفتد؛ حتي من با وجود اين كه براي بازي در برخي صحنههاي اكشن و آسيبديدگي ناشي از ايفاي نقش اين صحنهها، بدن درد دارم، وقتي جلوي دوربين قرار ميگيرم ميتوانم به راحتي راه بروم و بازي كنم؛ همه تلاشمان را انجام ميدهيم تا آخر به همين صورت پيش برويم.
اين بازيگر تاكيد كرد: با اين حال اگر نقشي جذاب باشد و عوامل خوبي داشته باشد، حاضرم دوباره هم در يك سريال مناسبتي بازي كنم.
خاطره اسدي همچنين از كامل نبودن فيلمنامه در كارهاي هرشبي صحبت كرد و با بيان اينكه از اين مساله نگران نيست، گفت: ما تا آخر داستان را ميدانيم و حتي سيناپس داستان را تا انتها خواندهايم؛ قصه در مسير همان سيناپس جلو ميرود و تغيير زيادي اتفاق نميافتد كه قرار باشد ما نگران باشيم؛ من به قدري به نويسندهها و آقاي بهراميان ـ كارگردان ـ اطمينان دارم كه از اين قسمت خيالم راحت است.
هدي زينالعابدين و علاقه به نقشهاي منفي
هدي زينالعابدين ـ بازيگر نقش «فاطمه» ـ معتقد است: نقشهاي منفي جذابترند به دليل اينكه يكسري خطها در آن شكسته ميشود؛ دوست دارم بعد از سريال «سقوط يك فرشته» نقشي عكس «فاطمه» بازي كنم. علاقه زيادي به بازي در نقشهاي منفي دارم؛ چرا كه احساس ميكنم نقشهاي منفي برونريزي بيشتري دارند.
وي دربارهي شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به ويژه ماه رمضان گفت: بازي در سريالهاي مناسبتي به خاطر شتاب و عجلهاي كه دارد خيلي سخت و خستهكننده است و صددرصد بر بازي بازيگر هم تاثير خواهد گذاشت. اگر ساخت سريالهاي مناسبتي را دو ـ سه ماه زودتر شروع كنند، خيلي بهتر است؛ چراكه به عوامل و بازيگران، تهيهكنندگان و كارگردانان فشار وارد نميشود و كارها هم از كيفيت بهتري برخوردار خواهند بود.
شبنم مقدمي: «سقوط يك فرشته» از لحاظ ماورايي بهترين خواهد بود
شبنم مقدمي ـ ديگر بازيگر اين سريال ـ نيز درباره فشردگي كار در سريالهاي مناسبتي معتقد است: در سريالهاي مناسبتي زماني كه تايم كار بالا باشد، قطعا انرژي چندين برابري را از بازيگر و همه عوامل ميگيرد. به هر حال بايد خيلي صبور باشيم تا بتوانيم يك پروژه را به انجام برسانيم.
وي ادامه داد: تاكنون كارهاي مناسبتي ويژه ايام نوروز داشتم اما اين اولين تجربهام است كه در سريالهاي ماه مبارك رمضان بازي كردم و اميدوارم مورد استقبال مخاطبان قرار بگيرد. به عقيده من بازي در سريالهاي ماه رمضان نسبت به ديگر مناسبتها از فشردگي بيشتري برخوردارند..
شبنم مقدمي اظهار كرد: به جرات ميتوانم بگويم اين سريال از لحاظ ماورايي يكي از بهترينها خواهد بود و اميدوارم يك سريال مخاطبپسند و جذاب باشد.
فرخ نعمتي: شتابزدگي به سياست مديران برميگردد
فرخ نعمتي درباره شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به ويژه مجموعههايي كه براي ماه رمضان آماده ميشوند، گفت: شتابزدگي ساخت سريالهاي ماه رمضان، صد در صد بر روي همه بخشها تاثير ميگذارد و فشار آن فقط شامل حال بازيگران نميشود.
همچنين اين بازيگر با اشاره به بحث كامل نبودن فيلمنامه در شرايطي كه كار كليد خورده است و تاثير آن بر بازيگر، گفت: با وجود ناقص بودن فيلمنامه، پس از كليد خوردن يك طرح تصويب شدهاي وجود دارد كه قصه بر همان اساس پيش ميرود؛ ولي در مجموعه به كارهايي كه وقت كافي برايشان صرف نميشود، لطمههايي وارد ميشود
سعيده عرب و خستگي ناشي از بازي در سريالهاي مناسبتي
سعيده عرب ـ بازيگر نقش مادر «ياور» ـ در گفتوگويي با خبرنگار ايسنا بيان كرد: طبيعتا سريالهاي مناسبتي به ويژه سريالهاي ماه مبارك رمضان فشردگيهاي خاص خود را دارند و اغلب اوقات ميبينيم كه اين سريالها همزمان با توليد، پخش ميشوند؛ به عقيده من كارهاي مناسبتي فقط خستگي به همراه دارند.
وي در ادامه درباره نقش خود در سريال «سقوط يك فرشته»، توضيح داد: «سقوط يك فرشته» يك سريال ماورايي است؛ احساس ميكنم نقشي كه در اين سريال دارم متفاوتتر از ديگر نقشهايم است و اميدوارم مورد استقبال مخاطبان قرار گيرد.
همچنين او دربارهي كليد خوردن كارها پيش از اينكه فيلمنامه كامل شود، يادآور شد: اگر فيلمنامهها كامل باشند، قطعا بهتر است؛ چراكه تمركز روي كاري كه فيلمنامهي ناقصي دارد خيلي سخت است.
به گزارش ايسنا، «سقوط يك فرشته»، با بازي مسعود رايگان، فريبا کوثري، داريوش کاردان، شبنم مقدمي، علي سليماني، مهرداد صديقيان، خاطره اسدي و هدي زين العابدين در ماه رمضان هر شب ساعت 22 و 30 دقيقه از شبکه يک پخش ميشود.
ساير عوامل اين سريال مناسبتي عبارتند از طراحي داستان: رامين عباسي زاده ، زامياد سعدونديان نويسندگان: بابک کائيدان ، روح الله صديقي و زامياد سعدونديان ، راوي : محمد رضا عليمرداني تصويربرداران: افشين احمدي، آرش خلاق دوست، صدابرداران : بهمن حيدري، فرشيد کيوان مهر ،طراح گريم: مسعود ولد بيگي ، طراح صحنه : رضا حاج درويش طراح لباس : ژاله زکي زاده ،دستيار تهيه: سحر مصيبي، برنامه ريز: فرزاد رحماني، آهنگساز: امير توسلي، مدير توليد: حسن مصطفوي، تدوين: سپيده عبدالوهاب، صداگذار: ايرج شهزادي، جلوههاي ويژه رايانهيي: داريوش حافظ الکتب، جلوههاي ويژه ميداني: رضا ترکمان، عکاس: اميد صالحي، مدير تدارکات: حيدر زرقومي، روابط عمومي: منصوره بسمل.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.