مشاهده نسخه کامل
: مقایسه کنید - 206 sd v8 یا سمند پایه گازسوز ef7؟
Переклад не
23-07-2011, 16:08
سلام
دیروز داشتیم با یکی از رفقا در مورد این دو ماشین بحث میکردیم کاینکه کدوم بهتره؟
206 یا سمند؟
هردوشون که همکلاسن و میشه مقایسشون کرد
از نظر کیفیت قطعات -هندلینگ-قدرت موتور - اقتصاد و ... اینا مقایسه کنید لطفا .اینکه کدوم واقعا بهتره؟
mohamad skystar
23-07-2011, 16:54
سلام.
هردو خودرو تقریبا به هم نزدیک هستن و انتخابشون برمیگرده به سلیقه شخصی که میخواد انتخاب کنه.
از نظر کیفیت قطعات و ادوات داخل خودرو 206 به مراتب دارای کیفیت بهتری هست به خصوص در مدل های 90
هندلینگ سمند خوبه اما 206 SD با اضافه شدن صندوق عقب هندلینگ خوبی رو بدست آورده.
قدرت و شتاب هر دو موتور بر اساس اون چیزی که در سایت ایران خودرو ذکر شده
سمند EF7 بنزینی با موتور 1700 CC با 113 اسب بخار و شتاب 11.9 ثانیه
پژو 206 SD V8 با موتور 1600 CC با 110 اسب بخار و شتاب 11.3 ثانیه
پس سمند قدرت بیشتر و شتاب کمتر و 206 قدرت کمتر و شتاب بیشتر.
در عمل هم 206 از نظر شتاب برتره.
از نظر اقتصادی به مراتب 206 SD V8 دارای استهلاک بیشتر همچنین هزینه های بیشتر در قطعات مصرفی هست.
فضای کابین هر دو خودرو برای سرنشینان مناسب اما سمند به مراتب نمره بیشتری میگیره چون فضای جلوی پای سرنشینان عقب کمی تنگ هست.اما اگر سمند EF7 دوگانه سوز باشه فضای صندوق 206 خیلی جادارتر خواهد بود.
از نظر امنیت هردو خودرو دارای سیستم ترمز ABS , EBD هستن اما عملکرد ترمز 206 به مراتب بهتر از سمند بوده
و 206 داران 2 ایبرگ و سمند دارای 1 ایربگ هستن.
این نظر من بود نظر دوستان محترم
سلام.
واسه داخل شهر 206
ولی خارج شهر سمندبهتره.
206 جوان پسندتر ولی سمند ماشین خانوادگی هستش.
hamed malekpour
26-07-2011, 15:48
سمند ef7یه چیز دیگه ای است تا سوارش نشی نمی فهمی .
D r i v e r
26-07-2011, 16:24
سمند ef7یه چیز دیگه ای است تا سوارش نشی نمی فهمی .
خوب شما که سوار شدین و فهمیدین
میشه برای ما هم اینچیزی که میگین و مثل اینکه اسمش سمند هست با موتور EF7 رو توضیح بدین شاید ما هم فهمیدیم؟
MehranVB
26-07-2011, 17:20
در مورد موتور:
EF7 در واقع موتور TU5JP4 که روی 206 سواره هست که روش یه سری تغییرات بوجود اوردن که تاثیر مثبتی هم داشته، در کل موتور هر دو ماشین تقریباً یکسان هست، ولی EF7 صدای کمتری داره و به دلیل افزایش حجم موتور قدرتش هم 5 اسب بخار افزایش پیدا کرده و آلایندگی کمتری داره و ... بزرگترین نقطه مثبت EF7 نسبت به 206 همین موتورش هست.
فضای کابین:
کاملاً مشخصه، 206 اتاق داخلش واقعاً افتضاحه و 4 نفر آدم بزرگ به زور توش جا میشن، و همیشه یا نفرات جلویی پاهاشون خیلی جمع میشه و یا نفرات عقبی. اما سمند این مشکلات رو نداره.
ایمنی:
در این مورد که 206 کاملاً سر هست، توی تصادفا همیشه داخل اتاق سالم میمونه اما سمند واسه سرنشینان جلو مشکل زا میشه. ترمزهای 206 دیسکی هستن و قویترین ترمز رو توی ماشینای هم قیمت خودش داره. کیفیت قطعاتش هم خیلی بالاتره و البته
گرونتر. اما در مورد استهلاک هم به نظر من 206 استهلاک کمتری نسبت به سمند داره.
هندلینگ هم وقتی پشت فرمون بشینی ... سمند به نظر من!
mohamad skystar
26-07-2011, 18:41
سلام.
واسه داخل شهر 206
ولی خارج شهر سمندبهتره.
206 جوان پسندتر ولی سمند ماشین خانوادگی هستش.
نه دوست من هردو خودرو هم برای داخل هم برای خارج از شهر کاملا مناسب هستن.
هردو خودرو کارایشون برای جاده ها یکی هست دلیل نمیشه 206 برای خارج از شهر مناسب نباشه.
نمیشه گفت با سمند بیرون شهر کارایی میشه کرد که با 206 V8 نمیشه کرد.
موفق باشید
hamed malekpour
26-07-2011, 22:33
خوب شما که سوار شدین و فهمیدین
میشه برای ما هم اینچیزی که میگین و مثل اینکه اسمش سمند هست با موتور EF7 رو توضیح بدین شاید ما هم فهمیدیم؟
دو سه چیزی که متوجه شدم وقتی می زنی ماشین را رو گاز شتابش فرق نمی کنه واگه تو بنزین باشی هنگام را رفتن ماشین بزنی گاز نمی فهمید وماشین ریپ نمی زنه و موتور ملی است و16 سوپاپ وبه گفته ی خود ایران خودرو ماشین کم مصرفییه فکر کنم 100کیلومتر 6لیتر می سوزونه وقدرت موتورش هم 105رو گاز و110رو بنزینه.
mohamad skystar
26-07-2011, 23:27
دو سه چیزی که متوجه شدم وقتی می زنی ماشین را رو گاز شتابش فرق نمی کنه واگه تو بنزین باشی هنگام را رفتن ماشین بزنی گاز نمی فهمید وماشین ریپ نمی زنه و موتور ملی است و16 سوپاپ وبه گفته ی خود ایران خودرو ماشین کم مصرفییه فکر کنم 100کیلومتر 6لیتر می سوزونه وقدرت موتورش هم 105رو گاز و110رو بنزینه.
سلام دوست من چند گزینه رو من یادآوری میکنم قصد جسارت ندارم:
1.الان سمند LX دوگانه سوز رو هم وقتی گاز و بنزین و عوض میکنید اصلا ریپ نمیزنه و متوجه نمیشید.
2.موتور 206 SD V8 هم 16 سوپاپ هست و در صورتی باید این مورد رو ذکر کنید که خودروی دیگری 16 سوپاپ نباشه.
3.مصرف سوخت به 3 صورت گفته میشه که برای EF7 طبق گفته ایران خودرو
-مصرف ترکیبی : 7.2 لیتر
-مصرف خارج از شهر با سرعت 90 کیلومتر 5.8 لیتر ( در عمل فکر نمیکنم اینجور باشه و جنبه تبلیغ داره)
-مصرف خارج از شهر با سرعت 120 کیلومتر 9.2 لیتر
4.قدرت موتور EF7 بنزینی 113 ایب بخار هست.
موفق باشید.
Переклад не
28-07-2011, 12:07
اگه v9 رو با سمند پایه گاز مقایسه کنیم کدوم شانس برنده شدن داره؟
farshad bugatti
28-07-2011, 12:48
اگه v9 رو با سمند پایه گاز مقایسه کنیم کدوم شانس برنده شدن داره؟
این دو ماشین با هم فرق دارن!
سمند که پایه گاز سوزه باید با V2 مقایسه بشه که گاز سوز هست و مثل سمند دنده دستی هم هست!
V9 بنزینی و دنده اتوماتیک هست و مقایسش با سمند درست نیست و با سلایق مختلف سازگاره
Переклад не
28-07-2011, 13:06
ممنون
اقلا زحمت بکشید از پست های مورد تائید تشکر کنید تا معلوم بشه موافق کدوم هستید و یا جداگانه بنویسید
هرچی باشه نمیشه از خیر نظر ناظر گذشت
ZARABAN21
01-08-2011, 01:38
اقیون موتور سمندef7 خیلی معرکه تره من که دارم خیلی راضیم
Assassins01
23-09-2011, 11:55
من که کلا با سمند حال نمیکنم
ولی 206 ماشین با کیفت تریه. چه sd و چه هاچبک
اگه ماشین گاز سوز ماشین مناسبی بود مطمئن باشید کل خودرو سازان بزرگ دنیا ماشین هاشون رو گاز سوز دست خریدار میدادند
اینم نظر من بود
kING ANSHAN
20-10-2011, 01:50
منم نظر دوستمونومیپزیرم.اگه خوب بود همه کمپانیهامیزدن.ولی ازاین بگذریم من تازه امروزیه وی8گرفتم وزیاد راجبش نمیدونم.البته منظورم تجربه شخصیه والا تمامه خصوصیات خودروهای زیر 20تومنو ازبرم.ولی تجربه شخصیم با سمندموتورملی پایه گازسوزه که واقعا جناب ناظر درست فرمودن که جنبه تبلیغاتی داره.این موتور داخل شهرصدی12.5تا13.5میسوزونهوبیرو ن شهرتوجاده اگه زیادسخت بهش نگیری7.5تا 8.5میسوزونه.داداش من گول همین حرفاروخورد ورفت یکیشو گرفت.80درصداین موتورها مشکل روغن ریزی دارن وحتی اچار پیچشون هم هنوزتو بازارنیومده.الانم که دیگه مدل پایه گازسوزشو ثبت نام نمیکنن.وطبق گفته نمایندگیه زیبای اهواز دارن فراخان هم میدن واسه اونای که تونمایندگی موندن.206عیب های داره منکرش نمیشیم.مخصوصا این کیفیت تزئینات داخلش که واقعا درخوریه ماشینه18تومنی نیست.ولی بنظرمنزیر20تومن با3سیستمه ترمز و2ایربگ وتمام دیسکی بودن چرخاش.اگه راننده باشی ماشینه مطمئن وفرمان پذیریه.سرتونو درداوردم .ببخشید.تنتون سلامت باشه.
mohamad skystar
20-10-2011, 01:58
من که کلا با سمند حال نمیکنم
ولی 206 ماشین با کیفت تریه. چه sd و چه هاچبک
اگه ماشین گاز سوز ماشین مناسبی بود مطمئن باشید کل خودرو سازان بزرگ دنیا ماشین هاشون رو گاز سوز دست خریدار میدادند
اینم نظر من بود
دوست من 206 SD V2 و 206 SD V10 الان دوگانه سوز عرضه میشه.
ماشالا ایران خودرو به هیچ خودرویی رحم نمیکنه همه رو با گاز هم عرضه کرد.
rastgar2000
31-10-2011, 01:43
لزومی به بحث نیست هردوماشین کم مصرفند موتور ملی به علت تکنولوژی برتربه طراحی شرکت fevآلمان بامصرف کم به قدرت زیاد حتی درگازرسیده سمند با اطاق بزرگتر ونیز از لحاظ بدنه مقاومتر راحتی وامنیت بیشتری در جاده داره 206 با بدنه کوچکتر و سبکتر امکان جابجا شدن راحتتری در شهر داره از لحاظ کیفی هر دو ساخت یک کارخانه هستند واگر قطعه ای قرار باشه بی کیفیت نصب بشه مطمئنن روهر دو نصب میشه 206 به علت سبکی بدنه و کوچکتر بودن موتور وعایق بندی بهتر صدای کمتری از سمند داره سمند به علت بزرگتر بودن چرخها وسیستم فنر بندی از ناهمواریها وچاله ها راحت تر بدون اینکه نگرانی ایجاد کنه رد میشه سمند برای خانواده از لحاظ صندلی عقب وظرفیت صندوق عقب بهتره و206 واسه جوانها چون صندلی جلو حرف نداره ولی وای بحال سرنشین عقب تو مسافت طولانی کلا هردو ماشین بدی نیستند مونده به سلیقه هرشخص که واسه چی میخواد البته اینو بگم که کارمن طوریه که اکثرا اتومبیلهای تصادفی رامیبینم سمند با شدت تصادف خیلی زیادی آورده اند که یکی به تریلر زده بود وکلا قسمت موتور نمونده بود ولی اطاق سرنشین کاملا سالم یکی دیگه باتویوتا لندکروز شاخ به شاخ زده بودند که تویوتا رو سقفش سوار شده و دیفرانسیلش سقف روپاره کرده بود باز هم داخل اطاق وپایه ها سالم ولی اکثرا 206 معلق زده ومچاله شده میارند که داخل اطاق دیگه فضایی واسه سالم موندن سرنشین نمیمونه
alpha007
17-02-2012, 12:25
لزومی به بحث نیست هردوماشین کم مصرفند موتور ملی به علت تکنولوژی برتربه طراحی شرکت fevآلمان بامصرف کم به قدرت زیاد حتی درگازرسیده سمند با اطاق بزرگتر ونیز از لحاظ بدنه مقاومتر راحتی وامنیت بیشتری در جاده داره 206 با بدنه کوچکتر و سبکتر امکان جابجا شدن راحتتری در شهر داره از لحاظ کیفی هر دو ساخت یک کارخانه هستند واگر قطعه ای قرار باشه بی کیفیت نصب بشه مطمئنن روهر دو نصب میشه 206 به علت سبکی بدنه و کوچکتر بودن موتور وعایق بندی بهتر صدای کمتری از سمند داره سمند به علت بزرگتر بودن چرخها وسیستم فنر بندی از ناهمواریها وچاله ها راحت تر بدون اینکه نگرانی ایجاد کنه رد میشه سمند برای خانواده از لحاظ صندلی عقب وظرفیت صندوق عقب بهتره و206 واسه جوانها چون صندلی جلو حرف نداره ولی وای بحال سرنشین عقب تو مسافت طولانی کلا هردو ماشین بدی نیستند مونده به سلیقه هرشخص که واسه چی میخواد البته اینو بگم که کارمن طوریه که اکثرا اتومبیلهای تصادفی رامیبینم سمند با شدت تصادف خیلی زیادی آورده اند که یکی به تریلر زده بود وکلا قسمت موتور نمونده بود ولی اطاق سرنشین کاملا سالم یکی دیگه باتویوتا لندکروز شاخ به شاخ زده بودند که تویوتا رو سقفش سوار شده و دیفرانسیلش سقف روپاره کرده بود باز هم داخل اطاق وپایه ها سالم ولی اکثرا 206 معلق زده ومچاله شده میارند که داخل اطاق دیگه فضایی واسه سالم موندن سرنشین نمیمونه
البته باید یادآور شد که 206 استانداردهای تست جاده و تصادف رو 4 از 5 امتیاز سالها پیش بدست آورده ولی سمند عزیز ...:13:
پس این صحبت که داخل اطاق دیگه فضایی واسه سالم موندن سرنشین نمیمونه، مطلب کاملا غیر قابل قبولیه. چون اساس طراحی این خودرو بر سالم موندن سرنشینان داخل اونه.
:11:
pishooo2
17-02-2012, 13:16
من با سمند تصادف کردم و این که وقتی پیاده شدم ماشین عقبی رو دیدم گفتم نصف ماشین من نیست اما دیدم فقط و فقط سپرم یه خط بهش افتاده اما بیچاره پیکانیه پشت سرم تا دم موتورش جمع شده بود ولی 206 همسایمون یه تصادف ساده کرده بود کلی خرجش شد البته منکر این نمیشم که طراحی 206 جوریه که به سرنشین اسیبی نرسه اما اینو باید بگم که هم از نظر نقطه های جوش هم از نظر ضخامت سمند برتره به طوری که به گفته ی شرکت سازنده سمند 1500 نقطه جوش بیشتر و ضخامت بدنه ی بیشتر نسبت به ماشینای دیگه داره تصادف 206 از بغل رو ندیدم اما سمند از بغل ضعیف بود البته فکر کنم همه ماشینا تو تصادف های از بغل ضعف دارن
و حالا میرسیم به موتور از نظر مصرف و موتور به نظر من سمند از 206 برتره اما این سمند نه سمند ef7 سری اولش رو میگم که موتورش المانی بود
متاسفانه الان موتور بی کیفیت ساخت ایران یا نمیدونم شاید چین روش نصب میشه که مصرف بالایی داره و کیفیتش هم فوق العاده پایینه متاسفانه این مورد رو توی ال90 خودم به شخصه دیدم ال90 داییم از سری اولشه مصرف خارج شهرش5.6 و داخل شهرش 6~7 اما الان هر کس رو من ممیبینم میگه داخل شهر 9 تا 10 تا میسوزونه خارج شهر هم 7 تا نمیدونم والا چه بلایی سرشون میارن
قطعات 206 در بازار موجوده اما قطعات ef7رو بنده الان 1.5 ماهه ماشینم خوابیده نمایندگی و با این که 0 گرفتم و 5000 تا راه رفته موتورش سوخته و هنوزم از قطعه خبری نیست و به گفته ی مکانیک اونجا موتور ef7کلا یه بار مصرفه فقط سری اول به درد میخورد و تازه این که استفاده از گاز روی ef7 باعث شده بود کل قطعات اب بشه از سیلندر و سر سیلندر بگیر تا ....که خدا لعنت کنه اونی که گفت این پایه گاز سوزه
و به نظر من 206 تنها عیبش نداشتن جای پاست همین
و این که دوستان از مصرفشون با ef7 گفتن اما از 206 v8 هنوز کسی نگفته ؟
اصلا میصرفه ادم گاز سوز بگیره ؟اگه مصرف پایین باشه نیاز به گاز نیست
راستی ABS سمند زمانی که یدفه میخوای ترمز بگیری خالی میکرد !!!!!!!:18:مال 206 اینطور نیست ؟:31:
vb-sosol
17-02-2012, 13:56
راستی ABS سمند زمانی که یدفه میخوای ترمز بگیری خالی میکرد !!!!!!!:18:مال 206 اینطور نیست ؟:31:
ولی واسه من اینطوری نیست
من خیلی از ترمزش راضی هستم
پشت 206 نشستم پراید هم داشتم
ولی ترمز سمنده خیلی بهتر بوده
نمیدونم حالا دیگه چرا بقیه مینالن !
بابا 206 ستوناش نقطه شکست داره . یکی از امن ترین ماشین ها هست !! چرا میگین سمند سفته و فلانه !!! گول این ایران لگن رو میخورید . 206 طراحیش خیلی به روز تر از سایر خودرو های داخل هست و خیلی چیزا توش رعایت شده .مثلا همین ستونها موقع تصادف نمیاد تو صورتت !! نقطه شکست ! خیلی مهمه این . من اینقدر آدم میشناسم با 206 چپ کردن و کاملا سالم بیرون اومدن ! فقط جراحت جزئی دیدن . (نگین چون خودش 206 داره اینو میگه من 405 دارم !!) آخه سمند که رو پلت فرم 405 نگون بخت 20 سال پیش سواره چه طور میتونه امن تر 206 باشه.
EF7 که فعلا گند جدید ایران لگن هست ! داداش اگه با کم جایی 206 میتونی کنار بیای شک نکن بگیر . اگه نه ماشینی با موتور ef7 نگیر که کلی مشکل داره . یا pars lx با موتور tu5 یا 405 slx tu5
FC.Barcelona
17-02-2012, 19:29
به نظر من v8
چون امن تره کم مصرف تره به روز تره
pishooo2
17-02-2012, 21:11
بابا 206 ستوناش نقطه شکست داره . یکی از امن ترین ماشین ها هست !! چرا میگین سمند سفته و فلانه !!! گول این ایران لگن رو میخورید . 206 طراحیش خیلی به روز تر از سایر خودرو های داخل هست و خیلی چیزا توش رعایت شده .مثلا همین ستونها موقع تصادف نمیاد تو صورتت !! نقطه شکست ! خیلی مهمه این . من اینقدر آدم میشناسم با 206 چپ کردن و کاملا سالم بیرون اومدن ! فقط جراحت جزئی دیدن . (نگین چون خودش 206 داره اینو میگه من 405 دارم !!) آخه سمند که رو پلت فرم 405 نگون بخت 20 سال پیش سواره چه طور میتونه امن تر 206 باشه.
EF7 که فعلا گند جدید ایران لگن هست ! داداش اگه با کم جایی 206 میتونی کنار بیای شک نکن بگیر . اگه نه ماشینی با موتور ef7 نگیر که کلی مشکل داره . یا pars lx با موتور tu5 یا 405 slx tu5
داداشی منم حرفی نزدم که میگم سفت تره اما ببین وقتی ضربه به خودرو وارد میشه بدنه ی خودرو وظیفه داره تا جایی که میشه ظربه رو مهار کنه و این که سمند محکم تره اما 206 طوری ساخته شده که به نظر من کمی از سمند ضعیف تره اما نکته ی جالبش اینه که وقتی مورد ظربه قرار میگیره کمترین صدمات به اتاق ماشین میرسه و طبیعتا سرنشین ها که شاید سمند این مزیت رو نداشته باشه
و این که دقیقا باهات موافقم اگه مشکل جای 206 رو بزاریم کنار الان بهترین خودرو 206 حساب میشه هم از نظر خدمات هم از نظر قطعات معقولانه ترین انتخابه
اما یه خورده حدود 1 ملیون به نظرم اگه ارزون تر بود بهتر بود اخه ادم زورش میاد 18 تومن پولشو بده همچین یه ذره گرونه
آره ديگه داداش . ماشيني امنه كه حتي اگه كاپوت جمع شه اتاق تغيير شكل نده و آسيب نبينه و در 206 اين اصل رعايت شده .
يعني كاپوتم از بين بره مسئله اي نيست:31:
pishooo2
18-02-2012, 12:54
آره ديگه داداش . ماشيني امنه كه حتي اگه كاپوت جمع شه اتاق تغيير شكل نده و آسيب نبينه و در 206 اين اصل رعايت شده .
يعني كاپوتم از بين بره مسئله اي نيست:31:
اره داداش منم همینو گفتم اما دوستمون فکر کرد من میگم سمند بهتره در صورتی که فقط من گفتم سفت تره همین ولی اخه میدونی چیه:31::31:من تصادف زیاد میکنم اما چپ نکردم تا حالا واسه همین سمند رو از 206 بیشتر دوست دارم
اخرشم نفهمیدم چرا تو خیابون همه بهم میزنن:31: یه پراید داشتم پشت این بدبخت از بس که زده بودن از پشت 500 دفه مثل اکاردیون هی باز شده بود جمع شده بود
206 که در کل بهتره ولی اگه خانواده پر جمعیت باشه سمند خوبه ولی این موتور ملی نمیدونم چرا میگن بده کاش همون tu5 رو روش میذاشت
snkinect
12-09-2012, 17:16
اولش که کلاس و ظاهر 206 از سمند بالاتره.بعد می رسیم به شتاب که 206 تو این هم بهتره.در کل اگه بخوای 206 اصل فرانسه رو با سمند مقایسه کنیم که سمند هیچ شانسی نداره ولی اگه بخوایم 206 داخلی رو با قطعات چینی با سمند مقایسه کنیم اختلافشون کم میشه.
ولی سمند برای مسافرت بهتره.
ما 206 وی 8 داریم که تا الان خوب بوده و تو سربالایی ها و سبقت گرفتن کم نیاورده.
sajjad1973
07-10-2012, 10:05
ما الان سمند EF7 مالتی پلکس بنزینی داریم که مدل 90 هم هست از روز اول که از کارخونه گرفتیم بنزین سوپر زدیم خیلی راحت توی شهر با کلی ترافیک .. دار ه به ازای هر 100 لیتر 7.9 مصرف میکنه - دیگه خیلی شرایط بد که میشه و کلا همیشه باش تو ترافیک باشی مصرفش میشه 8 تا 8.5 تو جاده هم که راحت 6 مصرف میکنه
سوالی که از دوستان دارم
206 SD مصرف چقدر هست؟
mohamad skystar
07-10-2012, 10:16
ما الان سمند EF7 مالتی پلکس بنزینی داریم که مدل 90 هم هست از روز اول که از کارخونه گرفتیم بنزین سوپر زدیم خیلی راحت توی شهر با کلی ترافیک .. دار ه به ازای هر 100 لیتر 7.9 مصرف میکنه - دیگه خیلی شرایط بد که میشه و کلا همیشه باش تو ترافیک باشی مصرفش میشه 8 تا 8.5 تو جاده هم که راحت 6 مصرف میکنه
سوالی که از دوستان دارم
206 SD مصرف چقدر هست؟
206 SD V8 که موتور TU5 داره
تو شهر بین 8.5 تا 9 لیتر
بیرون شهر 6.5 تا 7 لیتر
بودن دوستانی که در بهترین شرایط تونستن مصفر 5.5 لیتر رو تجربه کنن
sajjad1973
07-10-2012, 10:34
206 SD V8 که موتور TU5 داره
تو شهر بین 8.5 تا 9 لیتر
بیرون شهر 6.5 تا 7 لیتر
بودن دوستانی که در بهترین شرایط تونستن مصفر 5.5 لیتر رو تجربه کنن
پس یعنی موتور 206 اونقدر ها هم که میگن کم مصرف نیست -
یعنی از نظر مصرف بهتره که اگه میخوایم ماشینی بگیریم که این دو متور رو داره بین این دو تا همون موتور EF7 رو اتخاب کنیم بهتر هست
hamed999
08-10-2012, 20:33
این مصرف که واسه 206 گفته شد به ازای بنزین معمولی هست دوست عزیز
من خودم 405 tu5 دارم تو شهر با بنزین اشغال معمولی و رانندگی اسپرت مصرفم 9 هست
مطمئن باش با بنزین سوپر و رانندگی کمی ارومتر راحت کمتر میشه
=====================
در کل در مورد مصرف مطمئن هستم که در هر شرایطی 206 حداقل 1 تا 1.5 لیتر کمتر از ef7 مصرف میکنه
dr.kenzo
09-10-2012, 01:18
EF7 رو هیچ وقت نمیشه با یه ماشین دیگه مقایسه کرد
EF7 یه موتوری هست که با سوخت گاز خوب سازگاره
اگه قرار باشه مقایسه کنید باید با یه موتور گاز سوز مقایسه بشه که برتری کامل با EF7 هست هیچ شکی ندارم
خیلی جاها دیدم که این موتور EF7 رو با بی عدالتی با موتورهای بنزینی مقایسه میکنن
اگه دوست دارین لذت رانندگی رو با یه ماشین گاز سوز ببرید فقط و فقط EF7 هست که میتونه این لذت رو به شما بده
Переклад не
09-10-2012, 09:13
EF7 رو هیچ وقت نمیشه با یه ماشین دیگه مقایسه کرد
EF7 یه موتوری هست که با سوخت گاز خوب سازگاره
اگه قرار باشه مقایسه کنید باید با یه موتور گاز سوز مقایسه بشه که برتری کامل با EF7 هست هیچ شکی ندارم
خیلی جاها دیدم که این موتور EF7 رو با بی عدالتی با موتورهای بنزینی مقایسه میکنن
اگه دوست دارین لذت رانندگی رو با یه ماشین گاز سوز ببرید فقط و فقط EF7 هست که میتونه این لذت رو به شما بده
لطفا اسم ماشینهایی که تاحالا داشتید رو بفرمائید:sq_25:
dr.kenzo
09-10-2012, 13:44
من کلا سمند سوارم از سری اولیش داشتم تا EF7 ، از SE هم خوشم نمیاد .
250،000 کیلومتر که کار میکنه یکی دیگه بر میدارم
EF7 هم الان 100،000 تا کار کرده مدل 90/4 و فکر نکنم که حالا حالا ها عوضش کنم
Переклад не
09-10-2012, 14:46
من کلا سمند سوارم از سری اولیش داشتم تا EF7 ، از SE هم خوشم نمیاد .
250،000 کیلومتر که کار میکنه یکی دیگه بر میدارم
EF7 هم الان 100،000 تا کار کرده مدل 90/4 و فکر نکنم که حالا حالا ها عوضش کنم
متشکرم
حدث میزدم
پس شما به جز سمند ، ماشین دیگه ای سوار نشدید و این طبیعیه که فکر کنیم سمند بهترین ماشینه
dr.kenzo
09-10-2012, 17:35
درسته جز سمند ماشینه دیگه ای نداشتم اما با ماشین های ایران خودرو رانندگی کردم ، و در مورد اینکه بهترین ماشین ایرانی که با گاز خیلی روون کار میکنه فقط EF7 هست که سواری خوبی میده ، و اینکه ماشین بنزینی رو با یه ماشین گاز سوز مایسه میکنید اصلا جالب نیست . در کل EF7 بهترینه واسه من . به من بگید با کدام ماشین ایران خودرو میشه با 190 تا سرعت تو جاده پیچ ها رو رد کنه ؟؟؟؟؟!!!!! سمند مثله چسب میچسبه به جاده ولی با 405 ، 206 ، 206 SD جرات نمیکنی 130 تا بیشتر بری سر پیچ ها
من شنیدم از مربی که اموزش رانندگی میداد بهم گفت استاندارترین اتاق از نظر دید تعادل و...405
البته بین همین سمند 206 پژو اینا
Lesordiavek
21-10-2012, 16:58
من شنیدم از مربی که اموزش رانندگی میداد بهم گفت استاندارترین اتاق از نظر دید تعادل و...405
البته بین همین سمند 206 پژو اینا
و البته بین همین اینا پژو 405 بعد از پراید ضعیف ترین بدنه رو داره.
و البته بین همین اینا پژو 405 بعد از پراید ضعیف ترین بدنه رو داره.
اره قبول دارم شخصا با فشار انگشت شصت هرجای بدنه رو فشار بدم میره پایین مثله کانال کولر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.