مشاهده نسخه کامل
: شکستن قفل این سی دی? -(advance)
atadaliran
23-07-2011, 14:11
سلام به همه
دوستان من یه سی دی آموزشی گیر آوردم که ایمچ میگیرم ولی موقعه اجرا میگه سی دی اصلیش نیست.
یه سی دی قبلا از همین شرکت بود اون هم قفلش به همین صورت بود اون میتونستم باز کنم ولی این رو نه.
این واقعا قفلش خفنه
قفل سی دی های مثل لورد پرند و .... رو براحتی باز کردم ولی این نمیشه
سی دی قبلی که باز میشه کلی راه رو تست کردم تا جواب داد
مثلا اگه ایزو باشه باز نمیکنه
یا اگه فقط یه فایل کم یا زیاد بشه یا حتی پاک کنی و دوباره همون فایل رو بریزی باز نمیشه
اگه ایمیج رو با یه برنامه دیگه باز کنم کار نمیکنه
واقعا گیر کردم با
Clone alchol isobuster ultraiso magiciso phantom vrtualcd
و 10 تا برنامه دیگه تست کردم ولی هموشون باز نمیشه(میگه سی دی اصلیش نیست)
گفتم برم فایل اجرایش رو آنپک کنم باthimda پروتکت شده و اروری که میده تکس نیست که بتونم برش دارم در قالب عکسه(تو این کار ولی تجربه ای ندارم)
اینم چند تا عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل ccna.exe فایل cnn.datرو باز میکنه در اصلcnna.dat خودش هم exeهست rename کنید ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kourosh_sos
23-07-2011, 14:38
اسم شرکت رو برام پیغام خصوصی کن و اینکه آموزش چی هستش تا بگم چیکار کنی.
atadaliran
23-07-2011, 14:45
شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !
:18:
ymsg:
ata_1365
mail kardam barat
atadaliran
24-07-2011, 10:35
و سال ها گذشت ....
كوروش كجاييييييييييييييييييي
kourosh_sos
24-07-2011, 23:49
معذرت میخوام اصلا ندیدم که کاربر جدیدی بله قوانین انجمنه دیگه ببین دوست عزیز من برای این جور protect ها میام به جای نصب عادی برنامه آموزشی اونو پرتابلش میکنم با این کار میای قبل از عمل نصب یک بار سیستم رو مانیتور میکنی و بعد از عمل نصب هم همین کارو انجام میدی البته این کارارو با یک برنامه انجام بدی که بهترین برنامه در این زمینه VMWare ThinApps هستش آموزششم تو اینترنت پوره اگر سوالی بود در خدمتیم راستی آموزش CCNA هستش؟
atadaliran
25-07-2011, 08:19
این کاری که گفتی هم ایده خوبی اگه جواب بده ولی فکر نکنم جواب بده برات ایمیل کرده بودم به همونی که تو پروفایلته، ایمیلتو واسم پ.خ کن.
آره آموزشه
atadaliran
25-07-2011, 12:00
برنامه قابل نصب نيست هر بار بخواي ببيني بايد سي دي رو بزاري
تست كردم جواب نداد
اصلا يه سوال:
اين فايل از كجا ميفهمه كه سي دي اصلي نيست و ايميچ هست
Rapidbaz
25-07-2011, 20:29
یه عکس از محتویات سی دی بزار حداقل دوستان بتونن راهنماییت کنن
atadaliran
25-07-2011, 21:38
بالا گذاشتم همچنان دارم سعي ميكنم ولي نميشه كه نميشه
kourosh_sos
27-07-2011, 23:21
ببین اینکه چطوری تشخیص میده اون چیزی که من تو اسکرین شاتی که تو پست اول گذاشتی دیدم یک پوشه به نام درایور وجود داره که فکر میکنم یک چیزی صورت مجازی در DeviceManager یا system32 ایجاد میکنه و به فایل های دیگه کانکت میشه تا قفل شناسایی بشه من اینجوری فکر میکنم من میگم یک بارم با برنامه Blindwrite یک ایمیج ازش بگیر و با یک برنامه VitualDrive سعی کن اجرا بشه راستی روش پرتابل کردن رو امتحان کردی ایمیل من kourosh.soleymani@gmail.com هستش.
atadaliran
28-07-2011, 16:01
اگه بار اولات باشه که سی دی رو توی ویندوزت اجرا میکنی تا اون برنامه رو نصب نکنی اتوران سی دی باز نمیشه
یه درایور بود من چک کردم
حالا بازم با این ور میرم ببینم میشه یا نه با اینی که گفته بودی توجه نکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
atadaliran
29-07-2011, 21:24
همچين بي ربط هم نگفتي يه فايل كپي ميكنه توي D:\WINDOWS\system32\DRVSTORE\hdcs_A9799FB6754BCFBD EDD573FAAE4A4E8FF5AFBEDD
يه سرويس هم ميسازه با همين نام
حالا جالبيش اينه كه فايل روperopertis نگاه كردم اينا توش بود:
Hidden Data Cryption System and CopyStop Protection Tools
Technical Assistant: info@copsware.com
اين سايته ايرانيه .
kourosh_sos
29-07-2011, 23:18
پس درست حدس زدم یک درایور و یک سرویس ایجاد میکنه راستی روش پرتابل جواب نداد خب تو الان یه کار دیگه هم میتونی بکنی با یک برنامه که از درایور ها Backup تهیه میکنه بیای از این چیزی که گرفته نسخه پشتیبان بگیری بعد پرتابلش کنی و وقتی که پرتابلش کردی اگر گیر داد این فایل Backup رو هم نصب کنی شاید جواب بده.
Rapidbaz
30-07-2011, 22:17
به احتمال زیاد همون قفل ASPI شرکت راه سبزه که توی پوشه تمپ ویندوز در زمان اجرا یه پوشه ایجاد میکنه که قفل CopyStop جهت جلوگیری از کپی کردن سی دی داخلشه و یه فایل Dll هم توی سیستم 32 ویندوزت ایجاد می کنه . شرکت هایی مثل پرند و ماناسافت و هادی سیستم هم از این سیستم استفاده کردن . واسه شناسایی سی دی اصل هم از API های ویندوز واسه سی دی رام استفاده می کنه/
payan_zaman
02-08-2011, 18:41
نسخه DVD هم داره
اگه یکی از دوستان یه راه حلی که جواب داده باشه ، ارائه بده ، لطف بزرگی کرده .
atadaliran
04-08-2011, 12:01
من هنوز نتونستم .
فقط و فقط باید فایل اجرای که روی سی دی هست کرک بشه چون هر کاری میکنم میگه سی دی اصلی نیست
تمام فایل های که اجرا میکنه یا میخونه و مینویسه یا هر keyتو رچیستریadd/del/modifeبشه رو چک کردم همه چیزو مانیتور میتونم کنم ولی فقط راهش همینه
atadaliran
06-08-2011, 08:50
توی application dataدوتا dll می سازه که حجمش 2 k.bدرضمن پک شده فایلهای اتوران فلششو decpmileکردم
دارم کار میکنم فکر کنم بتونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.