مشاهده نسخه کامل
: آیا لپ تاپ واقعا می تواند جایگزین PC باشد؟
kpasargad
23-07-2011, 13:24
سلام. من تا امروز برای خریدن لپ تاپ مطمئن بودم و تو مدلش شک داشتم ولی امروز که یه سر رفتم مغازه کامپیوتری و حرفاش باعث شد سر دوراهی لپ تاپ - PC قرار بگیرم. من حدود 4-5 سال پیش یه لپ تاپ acer بدستم رسید و تا چند روز پیش به هر ضرب و زوری کار می کرد و تو تموم این مدت به جای PC ازش استفاده می کردم ولی خیلی زجر می کشیدم تا این که چند روز پیش دیگه رسما غیر قابل استفاده شد. حالا اگه بخوام لپ تاپ بخرم (برای مثال hp 6080) به نظر شما می تونه کاملا جایگزین PC بشه و کارم رو تا 3-4 سال دیگه راه بندازه؟ اینم بگم در طول روز وقت زیادی رو می خوام باهاش کار کنم . اینا رو پرسیدم چون فروشنده می گفت لپتاپ نمی تونه جایگزین PC بشه
و برای استفاده های جانبی و حمل مناسبه و اگر روزی بیشتر از یک ساعت باهاش کار کنیم زود خراب میشه. ببخشید طولانی شد ولی خواهشا هر کس در این زمینه اطلاع یا تجربه داره کمکم کنه که کارم خیلی گیره. پیشاپیش ممنون.:46:
alonestar69
23-07-2011, 13:36
سلام. من تا امروز برای خریدن لپ تاپ مطمئن بودم و تو مدلش شک داشتم ولی امروز که یه سر رفتم مغازه کامپیوتری و حرفاش باعث شد سر دوراهی لپ تاپ - PC قرار بگیرم. من حدود 4-5 سال پیش یه لپ تاپ acer بدستم رسید و تا چند روز پیش به هر ضرب و زوری کار می کرد و تو تموم این مدت به جای PC ازش استفاده می کردم ولی خیلی زجر می کشیدم تا این که چند روز پیش دیگه رسما غیر قابل استفاده شد. حالا اگه بخوام لپ تاپ بخرم (برای مثال hp 6080) به نظر شما می تونه کاملا جایگزین PC بشه و کارم رو تا 3-4 سال دیگه راه بندازه؟ اینم بگم در طول روز وقت زیادی رو می خوام باهاش کار کنم . اینا رو پرسیدم چون فروشنده می گفت لپتاپ نمی تونه جایگزین PC بشه
و برای استفاده های جانبی و حمل مناسبه و اگر روزی بیشتر از یک ساعت باهاش کار کنیم زود خراب میشه. ببخشید طولانی شد ولی خواهشا هر کس در این زمینه اطلاع یا تجربه داره کمکم کنه که کارم خیلی گیره. پیشاپیش ممنون.:46:
با سلام
اینکه لب تاب با پی سی جایگزین می شوند یا نه بستگی به نوع و میزان استفاده ی شما داره و در ثانی نوع لب تابی که میخرید نیز حتما در این امر موثر خواهد بود.
برای مثال خود من چند مدت پیش به علت استفاده ی بیش از حد از لب تاب اون رو کنار گذاشتم و پی سی خریدم و حالا که مقداری کارهام سبکتر شده دوباره اقدام به خرید لب تاب کردم.اول ببینید میخواهید چه کاری انجام بدهبد با لبتای یا پیسی و چه میزان و بعد هم لب تاب هایی وجود دارند که مخصوص کارهای سنگین و گرافیکی هستند.:11:
SAJAD0936
23-07-2011, 14:36
به هیچ وجه حتی فکرشم نکن لپ تاپ و جای پی سی بزاری
چون کارتم با کامپوتر بالاست اگه لپ تاپ خر کار (سونی.اپل.لنوو) بگیری واسشم هیچ مشکلی پیش نیاد باید سالی یه بار 100 تومن پول باطری بدی.
بدون باطریم بخوای از برق استفاده کنی ریسکش بالاس در دراز مدت
sistani14
23-07-2011, 14:43
:8:لپ تاپ بیشتر برای کاربران سیار طراحی شده اگه زیاد تو سیر وسفر هستی لپ تاپ بخر وگرنه هیچ چیز نمیتونه جای پی سی رو بگیره تازه قابل ارتقاء هم هست...
بگیری واسشم هیچ مشکلی پیش نیاد باید سالی یه بار 100 تومن پول باطری بدی.
اینطور نیست . . .
به مرور زمان عمر باتری ( سل_ها ) کاسته میشه که مثلا بعد از حدود 1 سال اگر 2.5 شارژدهی داشت میشه 2 ساعت . ..
و این مسئله ادامه پیدا میکنه تا به کل نابود شه ..
----------------------------
اینم بگم در طول روز وقت زیادی رو می خوام باهاش کار کنم
بسته به کاری که میکنید میشه گفت آره یا نه . . .
در کل ارزش حمل لپتاپ قضیه رو به سمته آره میبره :46:
kpasargad
23-07-2011, 14:54
الان قیمت تقریبی یه PC کامل با امکانات خیلی خوب که بتونه سیستمی در حد hp 6080 یا بالاتر ارائه بده تقریبا چقدره؟
shahab_f
23-07-2011, 15:10
فروشنده خیلی اغراق کرده، روزی یه ساعت که نه! لپ تاپ در مقابل استفاده سنگینی که باعث بالا رفتن دماش بشه حساسه. اما با استفاده ی معقول که بهش فشار نیاد، مثه اینترنت و آفیس، ولی مدت زمان زیاد هیچی اش نمیشه.
چون کارتم با کامپوتر بالاست اگه لپ تاپ خر کار (سونی.اپل.لنوو) بگیری واسشم هیچ مشکلی پیش نیاد باید سالی یه بار 100 تومن پول باطری بدی.
مثلا وایو توی قسمت vaio control center اش، یه قابلت داره که باتری رو فقط تا 80 % شارژ میکنه. حتی وقتی لپ تاپ خاموشه ولی به برقه هم این قابلیت فعاله. بنابراین با یک بار تا 100% شارژ کردن و سپس فعال کردن این قابلیت، باتری همواره از برق قطعه، انگار که درش آورده باشی بیرون، اما در عوض با قطع برق وارد مدار میشه و به لپ تاپ آسیب نمیرسه.
SAJAD0936
23-07-2011, 15:14
اینطور نیست . . .
به مرور زمان عمر باتری ( سل_ها ) کاسته میشه که مثلا بعد از حدود 1 سال اگر 2.5 شارژدهی داشت میشه 2 ساعت . ..
بله باطریها بعد از حدود 500 بار ریشارژ شدن 15 تا 20% عمرشون کم میشه اگه همه چیز طبق روال عادی استفاده از لپ تاپ باشه ولی وقتی در طول روز بخوای 8 تا 10 ساعت ازش استفاده کنی بازم فکر میکنی همون اتفاق میفته
تجربه هر فرد منحصر به خودشه من جایگزینی لپ تاپ رو به جای پی سی اصلن توصیه نمیکنم.
واقعا اذیت کننده خواهد بود:42:
این صرفا نظر شخصی من بود
هرکدومموارد استفاده خودشون رو دارند و نمی تونند جای هم دیگر رو پر کنند مطمئنا pc در مورد استفاده های زیاد جواب می ده و بالعکس نمی شه حملش کرد
kpasargad
23-07-2011, 17:37
از همتون ممنونم . راستش این طور که پیداست بهتره PC بگیرم. چون استفادم زیاد و یه خورده سنگینه (بازی و گرافیک و برنامه نویسی VS2010 و وبگردی) در ضمن قابل حمل نبودن خیلی اذیتم نمی کنه. اگر لطف کنید بگید قیمت تقریبی یه PC خیلی خوب (در حد 6080 hp و بالاتر) با تمام قطعات (مانیتور و موس و کیبرد و...) چقدره؟ در ضمن مشکل اصلیم با PC اینه که اصلا قطعات و اسمبلش رو نمیشناسم . باز تو لپ تا یه چیزایی حالیم میشه ولی تو PC نه. نمی دونمم سوالامو کجا بپرسم . میشه همین جا کمکم کنید تا یه چیز خوب بخرم؟
دوست من حالا که نتیجه گیری کردی بهتره که به انجمن مربوطه بری و برای حدود قیمت از بچه های اونجا کمک بگیری . .
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همتون ممنونم . راستش این طور که پیداست بهتره PC بگیرم. چون استفادم زیاد و یه خورده سنگینه (بازی و گرافیک و برنامه نویسی VS2010 و وبگردی) در ضمن قابل حمل نبودن خیلی اذیتم نمی کنه. اگر لطف کنید بگید قیمت تقریبی یه PC خیلی خوب (در حد 6080 hp و بالاتر) با تمام قطعات (مانیتور و موس و کیبرد و...) چقدره؟ در ضمن مشکل اصلیم با PC اینه که اصلا قطعات و اسمبلش رو نمیشناسم . باز تو لپ تا یه چیزایی حالیم میشه ولی تو PC نه. نمی دونمم سوالامو کجا بپرسم . میشه همین جا کمکم کنید تا یه چیز خوب بخرم؟
اینجا مطرح کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:لپ تاپ بیشتر برای کاربران سیار طراحی شده اگه زیاد تو سیر وسفر هستی لپ تاپ بخر وگرنه هیچ چیز نمیتونه جای پی سی رو بگیره تازه قابل ارتقاء هم هست...
البته عزیزان این مسئله هست که لپ تاپ هدفش جایگزینی برای پی سی نیست و اگر میخواهید بدونید رایانه قابل حملی میتونه جای پی سی رو بگیره Desktop Replecment ها هستند که مثلا Alienware M18x تقریبا 5برابر پی سی من قوی تره و خیلی هم شاخ تره
با این که اسم لپ تاپ روشه
SAJAD0936
23-07-2011, 19:27
البته عزیزان این مسئله هست که لپ تاپ هدفش جایگزینی برای پی سی نیست و اگر میخواهید بدونید رایانه قابل حملی میتونه جای پی سی رو بگیره Desktop Replecment ها هستند که مثلا Alienware M18x تقریبا 5برابر پی سی من قوی تره و خیلی هم شاخ تره
با این که اسم لپ تاپ روشه
البته که همیشه استثنا وجود داره
Alienware ها لپ تاپای جون داری هستند و اینکه میگید 5 برابر پی سی شما هستن شاید پی سی شما یکم ضعیفه:43:
و با توجه به قیمت این جور لپ تاپ های خاص میشه انتخاب های خیلی بهتری برای جمع کردن سیستم داشت.
و صد البته که لپ تاپ همچنان جایگاه محفوظ خودش رو به عنوان رایانه همراه داره
البته که همیشه استثنا وجود داره
Alienware ها لپ تاپای جون داری هستند و اینکه میگید 5 برابر پی سی شما هستن شاید پی سی شما یکم ضعیفه:43:
و با توجه به قیمت این جور لپ تاپ های خاص میشه انتخاب های خیلی بهتری برای جمع کردن سیستم داشت.
و صد البته که لپ تاپ همچنان جایگاه محفوظ خودش رو به عنوان رایانه همراه داره
pc ایم توی امضام هست
همچین ضعیفم نیست ولی شما نمیتونی از امثال آلین ور حداکثر کار رو بکشی
و این که دسک رپلیسمنت خیلی بحثش فرق داره
خلاصه هر چقدر پول بدیم:دی نوشابه میزنیم ( با اندکی دخل و تصرف:دی)
راستش من لپتاپ رو جای پی سی نمی دونم و نخواهم دونست... هر کدوم نیاز هایی رو جواب می دن که نمی شه جانشین کرد.
ولی از لحاظ عمر من الان لپ تاپم 7 سال عمر داره و بزودی 8 ساله میشه .( بر اساس تاریخ خرید در غیر این صورت بر اساس تاریخ عرضه 8 ساله هست)
ان موقع خیلی قوی تر از پی سی ام بود ولی الان خیلی ضعیفتر از پی سی ولی هنوز بر اساس نیاز های اولیه ام پاسخگو هست ( البته از بعد نرم افزار دیگر لپتاپم کشش نداره و بخاطر همین بزودی جانشین میشه.)
چرا باید هر سال 100 تومن خرج کنه؟( البته اگر همش با خودش اینور انور می بره و با باطری کار کنه منطقی است)
من هنوز یکبار هم باتری رو عوض نکردم.:31:
اینطور نیست . . .
----------------------------
بسته به کاری که میکنید میشه گفت آره یا نه . . .
در کل ارزش حمل لپتاپ قضیه رو به سمته آره میبره :46:
و اگر در مبحث بازی وارد بشود به خاطر عدم امکان اپدیت گرافیک به سمت نه میره:46:
در کل اگر بتونی نیاز هاتو تعریف کنی می تونی بهترین انتخاب رو بکنی:46:
SAJAD0936
23-07-2011, 22:11
چرا باید هر سال 100 تومن خرج کنه؟( البته اگر همش با خودش اینور انور می بره و با باطری کار کنه منطقی است)
من هنوز یکبار هم باتری رو عوض نکردم.:31:
شما داری لپ تاپ های 8 سال پیشو با لپ تاپای چینیه الانو مقایسه میکنی:18:
به احتمال زیاد شما از برق مستقیم استفاده میکنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.