مشاهده نسخه کامل
: خروج شدن برنامه ادیت از command prompat
باسلام
من یه سیستم دارم windows xp service pack 2 قبلا همه چیز درست بود ولی وقتی که وارد cmd می شوم وارد برنامه edit می شوم موقع خروج کردن exit می زنم وبجای اینکه از برنامه edit خارج بشه از cmd خارج میشه که نباید اینطور باشه نمی دونم باید چیکارکرد تنظیمات هم روی default هست .
سیستم من کاسپر داره وبروز می باشد والبته بدون ویروس .
لطفا راهنمائی فرمائید .
باتشکر
خب کی این جوری شد؟
شما برنامه edit رو از کجا اجرا می کنی؟ از Run یا از cmd ؟
سلام
يه چند روزی میشه اینطوریه من ادیت رواز cmd اجرا مي كنم .
کــــــــــــــــــــــــ سی نیـــــــــــــــــــــــ ست مــــــــــــا را یـــــــــــــاری کند .
saeed774
28-07-2011, 11:30
برنامه زیرو نصب کن . یه گزینه به راست کلیک اضافه میکنه با عنوان Open Command Window Here که روی هر پوشه ای یا فایلی این گزینه رو بزنی صفحه cmd وارد شده تو محیط اون پوشه رو میاره و Edit هم میتونی بکنی . امتحان کن جواب بده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه فقط باعث می شه که پوشه جاری داس همون پوشه انتخاب شده باشه
خب این با اجرای عادی cmd چه فرقی می کنه؟ که به خواد باعث بشه بشه کل cmd بسته نشه؟
کــــــــــــــــــــــــ سی نیـــــــــــــــــــــــ ست مــــــــــــا را یـــــــــــــاری کند .
شما تو cmd به جای edit اول بزن command بعد edit رو بزن و ببین بازم کلا خارج می شه یا نه
البته به جای command می شه cmd هم وارد کرد
احتمالا یه تنظیماتی تو ویندوز تغییر کرده که حداقل من جاشون رو نمی دونم و که می شه از system restore یا نصب مجدد ویندوز اون رو به حالت عادی برگردوند
شما تو cmd به جای edit اول بزن command بعد edit رو بزن و ببین بازم کلا خارج می شه یا نه
البته به جای command می شه cmd هم وارد کرد
احتمالا یه تنظیماتی تو ویندوز تغییر کرده که حداقل من جاشون رو نمی دونم و که می شه از system restore یا نصب مجدد ویندوز اون رو به حالت عادی برگردوند
درمورددستور این command يا cmd میشه توضیح بدید که چه کاری انجام می دهند ، انگار ورژن رو نشون میده اینکار رو کردم ودرست شد البته فقط بازدن این دودستور درست میشه نه بجز اون .
نمی دونم شاید تنظیماتی به هم خورده چتوری باید این تنظیمات رو پیدا کنم ، من اینجا ها رو گشتم Administrative Tools اما چیز خاصی پیدا نکردم ممکنه توی رجیستری باشه ؟
لطفا راهنمایی نمائید .
باتشکر
درمورددستور این command يا cmd میشه توضیح بدید که چه کاری انجام می دهند ، انگار ورژن رو نشون میده اینکار رو کردم ودرست شد البته فقط بازدن این دودستور درست میشه نه بجز اون .
command.com که تقریبا همون داس اصلی هستش که بقیه توش autocomplete و بقیه چیزها غیر فعاله
شما می تونی command.com رو به طور مستقیم از ران هم بالا بیاری
cmd هم که همون داس ویندوزه که قابلیتهای بیشتری داره
در واقع با این کار دوتا داس اجرا می شه یکی همون cmd و یکی هم command یا cmd و وقتی که برنامه می خواد ازش بیرون بیاد از command یا cmd زده شده بیرون میاد در واقع یه حالت تو در تو داره
به احتمال زیاد تنظیماتش رو رجستری هست که من هم نمی دونم
تنها تنظیماتی که تو رجستری در باره داس دیدم اینجا بوده
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Command Processor
برای حلش هم شما می تونی از اون برنامه هایی که رجستری رو دستکاری می کنن استفاده کنی و ببینی داخلشون تنظیماتی در این مورد هست یا نه
البته از فروم های خارجی هم می شه کمک گرفت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.