مشاهده نسخه کامل
: Acer Aspire One D255
Bruce Wayne
23-07-2011, 11:53
سلام
میخواستم نظرتون رو درباره Acer Aspire One D255 بدونم
قصد خرید دارم
قیمتش چنده؟
این انتظارات هم دارم
1.ظاهر اصلا مهم نیست
2.از لحاظ اینترنت جور باشه (بتونم یه Opera روش نصب کنم)
3.آفیس و pdf لازم ندارم
4.قیمت همین حدود
کلا واسه اینترنت میخوام. چون از گوشی خیلی کار ها رو نمیشه کرد. مثل همین زدن تاپیک
راستی. این نت بوک فیلم رو تا چه کیفیتی پخش میکنه؟
ممنون
danial_848
23-07-2011, 12:30
با این تفاسیر فکر کنم بهتره Internet Tablet بگیری!
سلام.
من خودم d255 دارم.
قیمتش با گارانتی 380 تومن.
صفحه نمایش خوبی داره. من باهاش فیلم hd هم نگاه کردم بدون مشکل.
office 2010 and autocad 2010 and... روش نصبه بدون مشکل.
saeedking2012
25-07-2011, 10:04
اقا کلا acer مدل Aspire ماه فقط نری و مدل EXTENSA بخری که کلا پولت رفته تو پاچت
5-Acer: قرار گرفتن در جایگاهی که این برند پر آوازه در میان کاربران ایرانی اینک به آن دست یافته است بدون شک شایسته نام ایسر نیست. برخلاف نظر کاربران ایرانی که همواره از ایسر بعنوان یک برند جایگزین یاد می کنند و معمولا بجز در خریدهای دانشجوئی جائی برای این برند در سبد خرید کاربر ایرانی وجود ندارد، این نام تجاری در دنیای مدرن در رده دوم از لحاظ میزان فروش جهانی لپ تاپ پس از HP قرار دارد. برگ برنده محصولات ایسر در قیمت فوق العاده آنها نهفته است جائیکه فاکتور تعیین کننده مشخصات ارائه شده در مقابل قیمت پرداختی سرسخت ترین رقبا را نیز در مقابل Acer وادار به تسلیم کرده است. محصولات متفاوت Acer تحت شش نام ارائه می شوند: Aspire، Extensa، EMachine، Ferrari، TimeLine و Travelmate که البته نگفته پیداست که همه این موارد را نمی توان در بازارهای داخلی پیدا کرد
Aspire: این سری بدون شک پر افبال ترین گروه در اعضای خانواده Acer را تشکیل می دهد. این گروه خود شامل چندین زیر گروه است از آن میان Aspire One به دسته نت بوک های این شرکت و دو گروه GEMSTONE و GEMSTON Blue یکی در کلاس 12 تا 17 اینچ و دیگری در کلاس نمونه های Desktop Replacement و در در دسته 16.4 و 18.4 اینچی قرار دارند. در اعضای پیشرفته دسته دوم موارد فوق العاده ای همچون TV Tuner، درایو Blu-ray در کنار کارت گرافیک های قدرتمند و صفحه نمایش های Full HD یافت می شود.
ب- Extensa: این سری با تمرکز بر کاربری تجاری و کاملا سبک به نوت بوک های ارزان قیمتی اشاره دارد که از لحاظ مشخصات پردازشی در سطح چندان بالائی قرار ندارند اما در عوض از امکانات ارتباطی مطلوبی بر خوردارند.
ج- Travelmate: این دسته نیز به مانند Extensa ها بر مشخصات پردازشی تمرکز نداشته و از قیمت مناسبی برخوردارند.
Bruce Wayne
25-07-2011, 17:48
خیلی ممنون از دوستان
یعنی با خیال راحت برم بگیرم
یکی از دوستان گفت فیلم HD. من اگه بتونم فیلم معمولی با یه نت بوک ببینم اون نت بوک شاهکاره که مثل اینکه هست
الان راحت تو بازار پیدا میشه؟
mehrdad8086
30-07-2011, 20:49
خیلی ممنون از دوستان
یعنی با خیال راحت برم بگیرم
یکی از دوستان گفت فیلم HD. من اگه بتونم فیلم معمولی با یه نت بوک ببینم اون نت بوک شاهکاره که مثل اینکه هست
الان راحت تو بازار پیدا میشه؟
دوست من CPU بکار رفته Atom در این نت بوک ها توانائی دیکد فیلمهای FullHD واقعی !!!!یا حجمهای بالا رو نداره.
آواتار 9GB وTransformersوPanda رو با کیفیت Full و حجمهای بالا با هیچ نرم افزاری نتونستم با این CPU ATOM بکار رفته در نت بوک 10 اینچی به راحتی اجرا کنم
dash morteza
30-07-2011, 21:56
وقتی asus 1215 یا msi u270 هست چرا aser?
fokonishi
17-10-2011, 09:52
سلام
دوستان من مدل D255E گرفتم
میخواستم ویندوز XP رو نصب کنم و از ویندوز سون استارتر زیاد راضی نیستم
بنظرتون مشکلی بوجود نمیاد ؟
درایور هایی که از خود سایت ایسر گرفتم برای ویندوز سون هست
واسه XP هم میتونم استفاده کنم ؟
درایو نوری اکسترنال هم دارم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
andyarsenaly
17-10-2011, 10:58
سلام دوست عزیز
مبارکه
چند گرفتید؟؟؟؟
به نظرم شدیدا اشتباه کردید
من با همین قیمت Aspire One D257 رو با دو گیگ رم و پردازنده دو هسته ای N570 گرفتم که این مدل 257 ایسر خیلی جدیدتر هست و صدالبته قوی تر و زیباتر
من باهاش 1080P واقعی رو هم دیکود کردم
اون دوستمون که گفتند نمیشه لطف کنند نظرات شخصیشون رو برای خودشون نگه دارند
با Kmplayer و CoreAVC به راحتی و روانی اجرا میشه بهترین فیلم ها
من 8 گیگ 1080پی رو به راحتی اجرا کردم
در هر حال ...
معمولا نسخه های 32 بیت ویندوز 7 به XP میخوره عرض کردم معمولا و لزومی نداره که الآن هم بخوره ولی من به نظرم میخوره ...
یه بک آپ از ویندوز اورجینال بگیرید و نگه دارید بعد ویندوز رو عوض کنید
fokonishi
17-10-2011, 17:23
ممنون از جوابتون
من 350 گرفتم
این مدل رو که میگید ندیدم
در هر حال من جز دیدن فیلم و نت کار خاص دیگه تی ندارم
یه سوال دیگه
این مدل اندروید هم داره
برای استفاده از اندروید باید قید ویندوز رو زد یا میشه همزمان استفاده کرد ؟
andyarsenaly
17-10-2011, 20:30
میشه از هر جفت سیستم ها استفاده کرد
هم از داخل ویندوز هم از داخل آندروید و هم موقع بوت شدن میتونین سوئیچ کنین روی هر سیستمی که تمایل دارید
فقط بک آپ یادتون نره کاره دیگه بالاخره ...
fokonishi
18-10-2011, 07:57
باز هم ممنون Backup گرفتم از سیستم ولی چون حجمش زیاد بود(20G) تو خود هارد هستش و یه Repair Disc هم گرفتم که روی DVD ریختم در مورد درایور هایی که تو سایت Acer هست چطور ؟ میشه واسه XP هم استفاده کرد ؟ آخه چندتاشون رو که دانلود کردم آخرِ اسمش زده Win7 !
andyarsenaly
18-10-2011, 09:58
عرض کردم اگه 32 بیت باشه معولا روی هر دو سیستم 7 و ایکس پی جواب میده فقط باید 32 بیت یا 64 بیت ها مشابه باشند
شما اگه ایکس پی 32 بیت میخواید بریزید باید درایورهای 32 بیت ویندوز 7 رو ئانلود کنید
به احتمال خیلی قوی جواب میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.