مشاهده نسخه کامل
: مشکل با بوت ابونتو
masoud45
22-07-2011, 20:50
سلام دوستان
من اوبونتو نسخه 11.04 دسکتاپ رو از سایت خود ابونتو دانلود کردم که فرمتش iso بود و با nero به صورت data iso رایت زدم اما الان که میخوام بوت کنم هر وقت میزنم بوت از طریق سی دی بعد اون هیچ اتفاقی نمیفته، به جای اینکه بوت بشه ویندوز 7 بالا میاد(اون یکی ویندوز)
سلام دوستان
من اوبونتو نسخه 11.04 دسکتاپ رو از سایت خود ابونتو دانلود کردم که فرمتش iso بود و با nero به صورت data iso رایت زدم اما الان که میخوام بوت کنم هر وقت میزنم بوت از طریق سی دی بعد اون هیچ اتفاقی نمیفته، به جای اینکه بوت بشه ویندوز 7 بالا میاد(اون یکی ویندوز)
خوب مشخص هست که سی دی شما بوتیبل نشده، و حالا دو حالت داره یا شما اشتباه سی دی رو برن کردید و یا فایل iso مشکل داشته.
من الان نرو ندارم، ولی تا جایی که یادم هست در نرو data iso نمی رفیتیم بلکه burning image بود که اینکار رو انجام می داد.
راحت فهمیدن سلامت iso یکی چک کردن md5 فایل هست که خیلی راحت به شما می گه فایل سالم هست یا نه!
دیگری هم که البته دقیق نیست و بیشتر شهودی هست، اینکه فایل iso را در یک برنامه ی مانند virtual clone ماونت کنید و ببینید که آیا سالم هست یا نه!
اینجا هم قفل میشه با توجه به این مسئله که: سوالات مربوط به اوبونتو در تاپیک اوبونتو!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.