PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : td-8811

amir2013
22-07-2011, 16:31
سلام دوستان ببخشید من firmware ورژن مودم من 2.3 بود اما تو سایتش نبود منم با 1 ورژن دیگه آپلودش کردم اما بعدش دیگه 1 مدت کار ی کنه دوباره هنگ یکنه نه صفحه کانفیگ مودم باز می کنه نه چیز دیگه وقتی درست میشه که خاموش کنم ریست کنم دوباره کار می کنه ریست هم می کنم firm ware به حالت اولش بر نمی گ رده میشه راهنمایی کنید

amir2013
22-07-2011, 19:42
خوب دوستان خودم جواب خودم یدم
اول شما باید بدونی ازچه ورژنی استفاده می کنی از ورژن 1 به بعد مثل ورژن 2.3یا......همون ورژن 4 نصب کنند چون با تمامی ورژن های 1تا 4 سازگاری کامل داره بعدش اگه دیدید نمی تونید وارد کانفیگ بشید با dial conect بشد به اینترنت بعدش سیم تلفن ازپشت مودم بکشید بعدش که با دیال آپ وارد شدید وارد کانفیگ مودم بشید و از لینک زیر که بدون انتی فی هم وارد می شه وارد شید مثلا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش که دانلودش کردید آپلود کنید و نه دستگاه مودم خارج کنید تمامی صفحات اینترنت هببندید و dc بشید از اینترنت بعدش این راهکاربرای اون افرادی هم هست که اشتباه ورژن firmware آپدیت کردن از این راه کار درست یشه و وقتی دوباره وارد تنظیمات مودم بشید می بینید درست شده به طور کل بخاطر offline بودن شما صفحه کانفیگ ودم نمی اومد که بااین راه کار درست شد
از این لینک پایین یتونید دانلود کنید آخرین ورژن td-8811 به مامی ورژن های ا تا 4 می وره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریست نشدن مودم هم برای همین اشتباه ممکن آپدیت کرده باشی مودم