مشاهده نسخه کامل
: تفاوت کنتراست یک میلیون و 10 میلیون ؟!
A_M_IT2005
22-07-2011, 15:42
سلام
من میخوام مانیتور بخرم از بین این 3 گزینه : :19:
BX2250 و ML238 یا MS238
تو گشت و گزاری که تو نت داشتم یه سوال سر کنتراست پیش اومد
اونایی که BX گرفتن ( کنتراست 1 میلیون ) با کسایی که ML یا MS گرفتن با کنتراست 10 میلیون هیچ حرفی واسه کیفیت تصویر نزدن که کیفیت تصویر بین این دو کنتراست فرق میکنه :18::19::2:
یعنی واقعا فرقی نمیکنه کنتراست یه مانیتور 10 برابر باشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اگه فرقی نمیکنه پول کمتری خرج کنم
Cyber-PC
23-07-2011, 04:11
این اعداد Contrast Ratio نیستند بلکه Dynamic Contrast Ratio میباشند که شرایط گرفتن این تست رو بخونید خندتون میگیره !
کنتراست واقعی کلاس مانیتورهایی که تو ایران پیدا میکنید بین 730 تا 850 هستند (مانیتور های نیمه حرفه ای با قیمتی تا 3 برابر مانیتورهای ایران کنتراستشون تازه به 950 میره !)
goodzila46
27-07-2011, 14:04
در ادامه صحبتهای دوسته گلم باید اضافه کنم که من دیگه جایی نمونده که سرچ نکرده باشم و زنگ نزده باشم!!
در کل یه توصیه اونم اینه که به این چیزای تبلیغاتی !! توجه نکن.
من همه نت رو گشتم آخر متوجه شدم 99% می گن:
مانیتور با زمان پاسخ گویی 5 میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه اونم سره 3 میلی ثانیه که اگر بدونی میلی یعنی چی می فهمی اونوقت که فرق چندانی ندارن مگر اینکه بخوای گیم های بلوری بازی کنی یا فیلم های با همین کیفیت یعنی حجم 40 گیگ مثلاً به بالا رو بخوای تماشا کنی (البته این حجم که گفتم فقط برای درک بهتر بود هاا..)
و امثالهم باید بدونی که چقدر پول داری و همیشه انتخابت رو به سه مدل محدود کنی چطوری ؟ الان می گم
شما می دونی که مثلاً نهایتاً می خوای مثلاً 300.000 هزینه کنی (اصلاً تو بگو 200.000 یا کمتر!!) پس همون سقفش رو در نظر بگیر و به یکی از این سایتهای خرید آنلاین ایرانی مراجعه کن مابقیش مثل آب خوردنه .
یعنی تمام مانیتور هایی که به بودجه خودت نزدیکه و از مارکی که ازش مطمئن هستی رو انتخاب و با هم مقایسه کن. بعدش هم که به سه مانتیور برتر چه از نظر طراحی و چه از نظر تکنولوژی رسیدی از چهار نفر سوال کن و نهایتاً اونی رو که چشمت گرفته رو بگیر !!! :27: و کاری هم به حرف دیگران نداشته باش.
مگر اینکه واقعا بچه خوبی باشی و به نصیحت دیگران گوش کنی تا کلاه سرت نره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.