PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس پر درد سر سیستمم که باید چاره ای برای کشتنش پیدا کنم+عکس از نوع عملکردش

mohamad reza_2010
22-07-2011, 14:09
با سلام

عزیزان توجه کنند مدتی هست که 3 تا از درایو های سیستم من دچار ویروسی شده است که وقتی میخوام چیزی رو از سیستم پاک کنم eroorمیده و نمیذاره پاک بشه و همچنین نمیتوانم داخل اون درایو چیزی رو کپی کنم خلاصه اینکه خیلی درد سر برام درست کرده!:41:

در این تصویر مشاهده میکنید چندتا از ویروس ها رو تو یکی از درایو هام .
برای دیدن تصویر با ندازه واقعی روی عکس کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در تصویر دیگر ضعف آنتی ویروس را در پاک کردن میبینیم طوری که درون درایوهای آلوده میروم گوشه ی تصویر یه صفحه باز میشه و اخطار میده که تو این فایل یا درایو فایل آلوده است اما با زدن هر یک از سه دکمه یه eroor به میده که میگه یا کنسل کن یا دوباره امتحان کن که هیچ فایده ای نداره.

و در آخر پیغامی که موقع خالی کردن سطل آشغال یا بهتر بگم پاک کردن محتویات داخل سطل آشغال میده که به این شکل است.

حالا موندم چیکار کنم که این سیتم درست بشه خیلی رو مخ هست سرعت سیستم هم تا حدودی اومده پایین و هنگ میکنه.
نمیخوام هم اطلاعاتم پاک بشه چون مهمه برام .

روی عکس اسکن شده یکی از درایوام نگاه کنید متوجه میشوید که چه نوع ویروس هایی داره و بهتر میتونید بهم کمک کنید که پاکش کنم.

bijandarbari
22-07-2011, 14:42
دوست عزیز
منم مشکل تقریبا مشابه شما رو داشتم.
کامپیوترم ویروسی شده بود و انتی ویروس نمیتونست در محیط سیستم عامل ویروس رو پاک کنه.
شما یک بار کل سیستم رو با nod 32 rescue disk( دیسک نجات نود 32) اسکن کن به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه.
لینک دانلود دیسک نجات nod 32:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mr-secret
22-07-2011, 15:50
همیشه ضعفشو نشون میده nod32 کله خر
هیچ وقت پیشنهاد نمیکنم اینو .
اویرا نصب کنید یا comodo
بخصوص کمودو که کارایی داره واسه فایلهای حذف نشدنی
اگه قسمتی از ویندوزتون رو خراب نکرده یکی از 2تارو نصب کنید خیالتون رو راحت کنید
اگه هم ویندزتون خراب شده راهی جز تعویض ویندوز ندارید
برای حل مشکل سطل اشغال برنامه norton utility 14 v رو نصب کنید اوکی میشه
با سپاس

mohamad reza_2010
22-07-2011, 16:00
دوست عزیز
کامپیوترم ویروسی شده بود و انتی ویروس نمیتونست در محیط سیستم عامل ویروس رو پاک کنه.
شما یک بار کل سیستم رو با nod 32 rescue disk( دیسک نجات نود 32) اسکن کن به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه.

دوست گلم کار کردن بااین نرم افزار چگونه است لازم هست که برم آموزششو یاد بگیرم یا خیر چون خیلی واجبه که این ویروس رو از سرم باز کنمو از شرش راحت کنم

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

همیشه ضعفشو نشون میده nod32 کله خر
هیچ وقت پیشنهاد نمیکنم اینو .
اویرا نصب کنید یا comodo
با سپاس

نصب ویندوز رو مشکلی ندارم باهاش.آخه قبلا هم اینجوری شدش اما بعد نصب ویندوز دوباره همین حالت رو داره و ویروس پا برجا بودو سطل آشغال هم همین پیغام رو میداد بعد خالی شدن محتویات داخلش !!!!!!!!!!!!!!:41:

AlexanderMahone
22-07-2011, 16:23
با سلام

عزیزان توجه کنند مدتی هست که 3 تا از درایو های سیستم من دچار ویروسی شده است که وقتی میخوام چیزی رو از سیستم پاک کنم eroorمیده و نمیذاره پاک بشه و همچنین نمیتوانم داخل اون درایو چیزی رو کپی کنم خلاصه اینکه خیلی درد سر برام درست کرده!:41:

در این تصویر مشاهده میکنید چندتا از ویروس ها رو تو یکی از درایو هام .

در تصویر دیگر ضعف آنتی ویروس را در پاک کردن میبینیم طوری که درون درایوهای آلوده میروم گوشه ی تصویر یه صفحه باز میشه و اخطار میده که تو این فایل یا درایو فایل آلوده است اما با زدن هر یک از سه دکمه یه eroor به میده که میگه یا کنسل کن یا دوباره امتحان کن که هیچ فایده ای نداره.

و در آخر پیغامی که موقع خالی کردن سطل آشغال یا بهتر بگم پاک کردن محتویات داخل سطل آشغال میده که به این شکل است.

حالا موندم چیکار کنم که این سیتم درست بشه خیلی رو مخ هست سرعت سیستم هم تا حدودی اومده پایین و هنگ میکنه.
نمیخوام هم اطلاعاتم پاک بشه چون مهمه برام .

روی عکس اسکن شده یکی از درایوام نگاه کنید متوجه میشوید که چه نوع ویروس هایی داره و بهتر میتونید بهم کمک کنید که پاکش کنم.

نرم افزار MalwareByte رو نصب کن اپدیتش که کردی یه فول اسکن کامل انجام بده مشکل حل میشه اگر خواستی به جای نود از نورتون یا اواست استفاده کن
لینک دانلود مالوربایتبا حجم 9مگابایت:

MrGee
22-07-2011, 17:00
راه حلش که معلومه باید یه آنتی ویروس قوی و آپدیت نصب کنی سیستم رو باهاش اسکن کنی و احتمالا هم تعویض ویندوز

با این وضع شما بازم این برنامه رو پیشنهاد می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نرم افزار MalwareByte رو نصب کن
من چند روزه این برنامه رو گرفتم و عمل کرد جالبی ازش ندیدم:13:

در ضمن تو این لینکها هم نحوه حذف این ویروس گفته شده:

mohamad reza_2010
22-07-2011, 17:07
نرم افزار MalwareByte رو نصب کن اپدیتش که کردی یه فول اسکن کامل انجام بده مشکل حل میشه اگر خواستی به جای نود از نورتون یا اواست استفاده کن

داداش اوست هم کم آورد جلو ویروسش امتحان کردم :41:

mohamad reza_2010
22-07-2011, 17:12
راه حلش که معلومه باید یه آنتی ویروس قوی و آپدیت نصب کنی سیستم رو باهاش اسکن کنی و احتمالا هم تعویض ویندوز

دوست گلم این لینک هایی که گذاشتی همش مشکوک بودو آنتی ویروس بارش نکرد
:13:

MrGee
22-07-2011, 19:14
شما چه آنتی ویروس با حالی داری خود ویروس نمی تونه پاک کنه ولی از لینک پاک کردن ویروس ایراد می گیره:2::13:

این نتیجه اسکن آدرس ها با VirusTotal

AlexanderMahone
22-07-2011, 19:56

من که مالور بایت رو دارم مشکلینداشته ضمنا NortonPowerEraser هم ممکنه مشکل رو حل کنه چون خیلی وقتها اینجور مشکلات رو توی این انجمن حل کرده امتحان کنه ضرر نداره

bijandarbari
22-07-2011, 21:07
دوست عزیز

شما یک بار به روش من عمل کن!
امتحانش ضرر نداره و به احتمال زیاد مشکل شما رو حل میکنه.
یعنی سیستم رو با دیسک نجات nod32 یا کاسپر اسکای بوت کن بعدش هم کل سیستم رو اسکن کن.
بعضی ویروس ها خودشون رو به عنوان پردازش های اصلی سیستم عامل نشون میدن و در حالت اجرای سیستم عامل نمیشه پاکشون کرد ولی اگه از دیسک نجات استفاده کنید میتونید سیستم رو با همون دیسک نجات بوت کنید و در همون حالت سیستم رو اسکن کنید. در این حالت هیچ ویروسی و برنامه ای فعال نیست و به راحتی پاک میشه.

در ضمن به نظر من مهمترین مزیت nod 32 که اونو نسبت به همرده هاش محبوبتر کرده (حداقل در بین ما ایرانی ها ) کم دردسر بودنشه و حساس نبودنشه. یعنی اینکه تنها ویروس هایی رو شناسایی میکنه که ممکنه برای سیستم ایجاد مزاحمت کنند .

AlexanderMahone
22-07-2011, 22:45
دوست عزیز

شما یک بار به روش من عمل کن!
امتحانش ضرر نداره و به احتمال زیاد مشکل شما رو حل میکنه.
یعنی سیستم رو با دیسک نجات nod32 یا کاسپر اسکای بوت کن بعدش هم کل سیستم رو اسکن کن.
بعضی ویروس ها خودشون رو به عنوان پردازش های اصلی سیستم عامل نشون میدن و در حالت اجرای سیستم عامل نمیشه پاکشون کرد ولی اگه از دیسک نجات استفاده کنید میتونید سیستم رو با همون دیسک نجات بوت کنید و در همون حالت سیستم رو اسکن کنید. در این حالت هیچ ویروسی و برنامه ای فعال نیست و به راحتی پاک میشه.

در ضمن به نظر من مهمترین مزیت nod 32 که اونو نسبت به همرده هاش محبوبتر کرده (حداقل در بین ما ایرانی ها ) کم دردسر بودنشه و حساس نبودنشه. یعنی اینکه تنها ویروس هایی رو شناسایی میکنه که ممکنه برای سیستم ایجاد مزاحمت کنند .

هنر کرده نود32 یه علامت پسر شجاع رو بازو اون باید ببندن .عزیز من متوجه نیستی اکثرکاربرای الوده نود32 اپدیت دارن ما ایرانی ها چون اپدیت میشه راحت کرک میشه و از اونجایی که اکثرا سیستم های متوسط و ضعیفی دارن و این جوک امنیتی هم سبکه میگن نود خداس و با وجودی که از دست یه ویروس کوچیک دارن دیوونه میشن باز کلشونو مثل کبک میکن زیر برف و میگن نود32 ضمنا این مزیت نود نیست که شما گفتین حماقت نود هست شما یکم بیشتر توی بخش اورژانس سیستم های الوده بگردی و با دقت اونجا رو نگاه کنید میبینید بیشتر از 97% از کاربرای مشکل دار همین بز32 رو داشتن بابا بیخیال یکم بیشتر با چشم باز و منابع قابل اعتماد و تحقیق میبینید که نود جز شوخی امنیتی هیچی نیست .دلیل ما ایرانی ها برای استفاده از نود32:راحت اپدیت میشه!!!مگه اواست نورتون پاندا کسپر ترند میکرو راحت اپدیت نمیشن؟؟؟؟؟؟؟قدرتش خوبه ویروس نمیگیرم هیچ وقت!!!!عزیز اگر ویروس هم بگیری نمیفهمی چون نمیشناسه اکثرا یا اگربشناسه اینقدر گاگوله که گیج میزنه.راحت کرک میشه!!!!!نورتون-بیتدفندر-ترندمیکرو-کسپر-اواست ایناهم راحت کرک میشن و قدرت خوبی هم دارن:19:

mohamad reza_2010
23-07-2011, 19:33
با حرفای این دوستمون تا یه جاهایی موافقم اما با آنتی ویروس های دیگه هم اینو امتحان کردم هیچ فایده ای نداشت همشون مثل چی تو پاک کردنش میمونند!

MrGee
23-07-2011, 22:53
همشون مثل چی تو پاک کردنش میمونند!

شما دقیقا با کدوم هاشون اسکن کردی؟

این تاپیک رو بخون و نتیجه log ها رو اینجا بزار

₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪

mohamad reza_2010
24-07-2011, 12:22
شما دقیقا با کدوم هاشون اسکن کردی؟

₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪

دوست عزیز اینجا رو مطالعه کردم الان تو عکس اول ویروس هایی که پاک نمیکنه رو گفتم و معلومه تو عکس

MrGee
24-07-2011, 17:06
تنها مطالعه که کافی نیست باید با استفاده از برنامه های گفته شده سیستم رو اسکن کنید و فایل های log ایجاد شده رو اینجا بزارید

mohamad reza_2010
25-07-2011, 13:58
دوست گلم اینجا مطالبش انقدر زیاده که سر درگم شدم که از کدم استفاده کنم

MrGee
25-07-2011, 15:53
کافیه شما یه بار تاپیک رو از اول بخونی

دوست عزیز
کد:

اویرا نصب کنید یا comodo

کد:

کد:

کد:

کد:

خب حالا کدوم یک از این راه حلها رو با دقت انجام دادی و جواب نداده؟