علیرضا23
22-07-2011, 13:13
با سلام من چند تا برنامه دارم که قدیمیه سه چار سال پیش با سیستم نفتیم میشد اجراش کرد ولی روی این سیستم های جدید جواب نمیده البته از اون جایی که گرفتم گفته ویندوز 98 باشه بهتره و با اکس پی هم میشه اجراش کرد ولی من رو سیستم جدید 98 رو بصورت مجازی نصب کردم نشد بصورت واقعی که ارور در نصب میداد و98 نصب نشد وکلا روی اکس پی ویستا وسون هم امتحان کردم نشد
یه توضیح در مورد برنامه ها:حدود شش هفت تا برنامه در حد 300 و400 کیلو بایت هر کدو مشون میشند زیاد سنگین نیستند و در محیط داس اجرا میشوند اگه اشتباه نکرده باشم سعی میکنم چندتا ش.ن. اپ کنم برای تست و اینا برای محاسبات الکتروموتورها میباشند
حالا از دوستانی که میتونند کمک کنند ممنونم میشم بفرمایند که چجوری روی سون اجراشون کنم فقط نگید نمیشه که مطمین هستم میشود فقط یه نکته رو بگم که با راست کلیک روی فایل اجرایی وتنظیمات کامپتیبیلیتی هم نشد ممنونم
انم لینک اون فایلها همش 1.8 مگ میشه تو مدیا فایر اپ کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه توضیح در مورد برنامه ها:حدود شش هفت تا برنامه در حد 300 و400 کیلو بایت هر کدو مشون میشند زیاد سنگین نیستند و در محیط داس اجرا میشوند اگه اشتباه نکرده باشم سعی میکنم چندتا ش.ن. اپ کنم برای تست و اینا برای محاسبات الکتروموتورها میباشند
حالا از دوستانی که میتونند کمک کنند ممنونم میشم بفرمایند که چجوری روی سون اجراشون کنم فقط نگید نمیشه که مطمین هستم میشود فقط یه نکته رو بگم که با راست کلیک روی فایل اجرایی وتنظیمات کامپتیبیلیتی هم نشد ممنونم
انم لینک اون فایلها همش 1.8 مگ میشه تو مدیا فایر اپ کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید