PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک قدم به قدم در طراحی یک سایت

a6543210
22-07-2011, 07:20
سلام دوستان:40:
غرض از مزاحمت این بود که بنده میخوام واسه شرکت خودمون یه سایت بسازم.
راستش مبتدی هستم و اطلاعاتم تا این حده که تا حدودی با نرم افزار های طراحی سایت مثل دریم ویور و اینجور چیزا می تونم کار کنم. و هاست و دامنه رو هم می دونم چیه!

راستش سوالاتی دارم که می خوام تو این تاپیک بپرسم و کمکم کنید تا سایتو به انتها برسونم.
سوالای اولیه رو می پرسم:
1- من می خوام سایت ساده با html طراحی کنم.پس یه صفحه (همون قالب ابتدایی که تمام صفحات از ان صفحه الگو می گیرن)رو می سازم!به نام index.html این تا اینجا!
سوال من اینه که من سایتی که ساختم هر چی باشه داخلش عکس داره و این عکس ها موقع اجرا تو کارمپیوتر از پوشه site(مثلا کل صفحات و محتویات فایل های سایتم داخل همینه)و image از رو هاردم دانلود می شنو و سایتم اجرا می شه. سایت من مثلا 20 صفحه داره.حالاداخل هر صفحه هم عکس دارم که از رو هارد دان می شن.وقتی این صفحات رو ، رو هاست آپ کردم و عکس ها و فایل های سایتو آپ کردم به نظرتون قالب سایت به نمی ریزه.روشن تر توضیح می دم!
مثلا یه عکس موقع اجرا رو کامپیوتر از مسیر مثلا c:\site\image\pic.jpg اجرا می شه و تو سایت دیده می شه.
ولی تو اینترنت می شه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالم اینجاست که باید تمام عکس های داخل صفحات رو دستی قبل از اینکه داخل هاست آپ کنم بایدبه مسیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ویرایش کنم یا خودش به مسیر اینترنتی تغییر آدرس می دن به وسیله نرم افزار cute ftp؟(ممکنه داخل صفحه 50 تا عکس هم باشه)
2- به نظرتون تو شهرمون هاست و دامین بگیرم یا اینترنتی بگیرم.لطفا اگه اینترنی جای قیمت مناسب دارین بگین.شاید بیشتر از 100 مگ هاست نخوام(آخه سایت شرکت مهندسیه و کم حجمه)
فعلا همینا رو کمکم کنید ایشالله باز مزاحمتون می شم.:11:
یا حق

J A V I D
22-07-2011, 08:16
والا من درست منظورتون رو متوجه نشدم ولی ، اگه آدرس عکس ها رو درست از روی اینترنت آدرس دهی کنید صفحات هیچ تغییری نمی کنن ، بهتره موقع طراحی یه سایت یه پوشه درست کنید و عکس هاتون رو بریزید اون تو موقع آدرس دهی هم تو کد به این صورت آدرس بدید ، به عنوان مثال عکس هاتون تو پوشه image هست :

اینجوری تو صفحه ای که طراحی کردید هم تو کامپیوترتون درست نمایش داده می شه و هم بعد از آپلود نیازی نیست که همه عکس ها رو مجدد آدرس دهی کنید ...

far2009
22-07-2011, 09:04
شما روی لوکال هاست سایتتون را ساختید ؟ آدرس سایتتون به صورت عدد هست ؟
راستش من تعجب کردم که عکس ها از روی هارد شما گرفته می شوند و سایت را اجرا می کنند .

ولی برای راحتی کار می توانید از find و replace کردن در cute ftp استفاده کنید

a6543210
23-07-2011, 07:26
دوستان اشتابه نکنین من می خوام اول تو کامپیوترم سایتو طراحی کنم و بعدا آپلود کنم صفحاتو!
سوال این بود که بعد آپلود صفحات آدرس عکس ها چطور عوض می شه یا باید تمام عکس های صفحاتو به آدرس اینترنتی تغییر بدم!

J A V I D
23-07-2011, 07:38
دوستان اشتابه نکنین من می خوام اول تو کامپیوترم سایتو طراحی کنم و بعدا آپلود کنم صفحاتو!
سوال این بود که بعد آپلود صفحات آدرس عکس ها چطور عوض می شه یا باید تمام عکس های صفحاتو به آدرس اینترنتی تغییر بدم!

اون کاری که من گفتم بکنید ، هم درست نمایش داده می شه و هم بعد از آپلود لازم نیست آدرس هار رو عوض کنید ...

a6543210
27-07-2011, 19:00
این اسپمه نتونستم حذف کنمش معذرت:10:

a6543210
28-07-2011, 19:06
سلام دوستان
ت اینجا حل شد و مشکل بعدی!
مشکل بعدی را که باهاش روبرو شدمو می گم واستون و قلبا" ازتون تشکر می کنم
1-راستش تو اجرا سایت واسم این منو که تو عکس نشون دادم می یاد.به نظر به خاطر استفاده از فلش باشه.چون تو سایت از فلش هم استفاده کردمو بعد روی همین منو کلیک می کنم گزینهallow blocked contect... و بعد yes رو می زنم فلش تو اینترنت اکسپلوره اجرا می شه خوب!چی کار کنم نیاد این منو و فلش هم اجرا بشه!
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-سوال دومم اینه فقط سایت تو اینترنت اکسپلوره خوب نشون داده می شه و تو فایرفاکس و اپرا به هم ریخته نشون داده می شه! به نظرتون چی کار کنم تو همه خوب نشون داده بشه؟
تمامو از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتم.تو سایت های ایرانی فارسی شیک با موضوع من پیدا نشد!
شکلشو می زارم تو فاریرفاکس و اپرا اینطوریه (یعنی شکلش به هم میریزه همینه که می گم!)
(اگه آدرس فیل.تره تو وطن دانلود آش کردم.به جای خط تیره انگلیسی وطن دانلود تایپ کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو ie مشکلی نداره و خوب نشون می ده.اینم عکسش:

ممنونم از لطفتون و منتظر راهنماییتون

a6543210
03-08-2011, 06:29
دوستان چی شد !!!!!!!!!