مشاهده نسخه کامل
: مشکل عدم شناسایی هارد در ویندوز
با سلام خدمت دوستای عزیز
من یه هارد ساتای مکستور دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم توی صفحه بوت میاد وشناخته میشه ولی توی ویندوز نیست توی تعویض ویندوز هم شناسایی نمیشه
ضمنا" هارد من پلاستیک پشت پین های سوکت دیتاش شکسته میخواستم ببینم میشه عوضش کرد یا نه؟
mehran gorji
22-07-2011, 18:04
با سلام خدمت دوستای عزیز
من یه هارد ساتای مکستور دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم توی صفحه بوت میاد وشناخته میشه ولی توی ویندوز نیست توی تعویض ویندوز هم شناسایی نمیشه
ضمنا" هارد من پلاستیک پشت پین های سوکت دیتاش شکسته میخواستم ببینم میشه عوضش کرد یا نه؟
از قسمت شکسته شده عکس با کیفیت بگیرید تا بیینم
firoozabadi
14-08-2011, 13:03
من دو تا هارد دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم توی صفحه بوت میاد وشناخته میشه ولی توی ویندوز نیست توی تعویض ویندوز هم شناسایی نمیشه یکیشون سیگیته یکی دیگشون مکستوره ممنوم میشم اگه کمکم کنید hossein.firoozabadi@gmail.com
firoozabadi
14-08-2011, 13:10
من دو تا هارد دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم توی صفحه بوت میاد وشناخته میشه ولی توی ویندوز نیست توی تعویض ویندوز هم شناسایی نمیشه یکیشون سیگیته یکی دیگشون مکستوره ممنوم میشم اگه کمکم کنید hossein.firoozabadi@gmail.com
golmohammadi
28-08-2011, 03:27
با سلام خدمت دوستای عزیز
با این تعاریف انتظار دارین شناخته بشه ؟
عکس از اون قسمت بذار ببینیم جریان چیه
شما تاپیک دیگر باز کنید
در اونجا جواب داده میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.