مشاهده نسخه کامل
: بالاخره خریدم
:8:
با تشکر از همه دوستان من دیروز این سیستمو خریداری کردم
به ترتیب امضام:31: (میدونی که:27:)
cpu 2600 k =360
mb Asus p8z68 v-pro=270
ram 2* 4gig corsair vengeance = 180
VGA 6990 SAPPHIRE =840
COOLING cooler master hyper 212= 63
case X9 = 180
hamidhetfild
21-07-2011, 17:47
:8:
با تشکر از همه دوستان من دیروز این سیستمو خریداری کردم
به ترتیب امضام:31: (میدونی که:27:)
cpu 2600 k =360
mb Asus p8z68 v-pro=270
ram 2* 4gig corsair vengeance = 180
VGA 6990 SAPPHIRE =840
COOLING cooler master hyper 212= 63
case X9 = 180
Main رو از کجا خریدی برادر ؟
Asrock z68 هم اومده ؟
قیمت p8z68-V رو داری ؟
Main رو از کجا خریدی برادر ؟
Asrock z68 هم اومده ؟
قیمت p8z68-V رو داری ؟
از ایران خریدم
خبر ندارم,
یعنی ندیدم فقط یه مدل extreme 3 تو بازار پیدا میشد
گفتم که ۲۷۰
دوستان فقط چند سوال::31:
آیا 6990 رو باید تنظیم خاصی توی بایوس یا ویندوز انجام داد تا از دو تا GPU استفاده کنه چون تو CPU-ID که memory رو زده -2048
بد من وقتی ramهارو دیدم داشتن رو 1333 کارمیکردم که از bios گذاشتم روی 1600 ولی اصلا تو SPD tab و memory , هیچ اطلاعاتی از رم و timing نمیده
دوستان فقط چند سوال::31:
آیا 6990 رو باید تنظیم خاصی توی بایوس یا ویندوز انجام داد تا از دو تا GPU استفاده کنه چون تو CPU-ID که memory رو زده -2048
بد من وقتی ramهارو دیدم داشتن رو 1333 کارمیکردم که از bios گذاشتم روی 1600 ولی اصلا تو SPD tab و memory , هیچ اطلاعاتی از رم و timing نمیده
اول این که کامپیوترتون(سوپر کامپیوتر...:13::31:) مبارک باشه.
دوم این که آخرین درایور AMD Catalyst رو دانلود و نصب کنید.
موفق باشید.
hamidhetfild
21-07-2011, 18:23
از ایران خریدم
خبر ندارم,
یعنی ندیدم فقط یه مدل extreme 3 تو بازار پیدا میشد
گفتم که ۲۷۰
ببخشید منم یادم رفت تبریک بگم
:دی
برای شما V-Pro هست، من قیمت V رو میخوام، اگه میدونید :31:
مبارک باشه کامپیوتر خوبی خریدید
به احتمال قوی درایو AMD Catalyst با نصب درایور کارت خودش اتوماتیک نصب میشه اگر هم نشد دانلودش کن بهت یه سری تنظیم می ده که راحت می تونی کارتت رو مدیریت کنی چیز خوبیه
مبارک باشه بسیار عالی فقط 6990 از نظر دما مشکل دارن دست کاری نشه بهتره 6990 خیلی عالیه من میگفتم دوتا 6990 چی بشه ولی اینطور نیست و قدرتش کم اضافه میشه در حالت کراس فایر!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ode_in_crossfirex.png.pagespeed.ic.9CTo-3nSmH.png
مبارک باشه بسیار عالی فقط 6990 از نظر دما مشکل دارن دست کاری نشه بهتره 6990 خیلی عالیه من میگفتم دوتا 6990 چی بشه ولی اینطور نیست و قدرتش کم اضافه میشه در حالت کراس فایر!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ode_in_crossfirex.png.pagespeed.ic.9CTo-3nSmH.png
مرسی از شما دوستان خوبم:10:
حتما آخرین درایور رو میگیرم ولی فکر کنم تو حالت کراس قطعات دیگه براش مشکل ساز بشن چون واقعا چیزه عجیب غریبی این ۶۹۹۰
ولی متاسفانه مشکله دما داره آیدل ۴۳ ولی یه ذرّه که تو کرایسیس بازی میکنی میاد روی ۷۲
مرسی از شما دوستان خوبم:10:
حتما آخرین درایور رو میگیرم ولی فکر کنم تو حالت کراس قطعات دیگه براش مشکل ساز بشن چون واقعا چیزه عجیب غریبی این ۶۹۹۰
ولی متاسفانه مشکله دما داره آیدل ۴۳ ولی یه ذرّه که تو کرایسیس بازی میکنی میاد روی ۷۲
خواهش میکنم خیلی جالبه با کیس X9 این دما زیاده فن های کیس رو بیشتر کنید بهتر میشه مانیتور چی گرفتید؟
مانیتور از قبل داشتم ۲۳۵۰۰
تمام فنها کار میکنن ولی فکر کنم این بخاطر اینه که شاید یکی از gpuها off باشه منم تا حالا dual gpu نداشتم اطلاعاتم تو این زمینه کمه
نرم افزاری نیست بشه چک کرد؟ hdw monitor فقط یه gpu رو دماشو بهم نشون میده به خاطره این که گفتم شاید یکی از gpuها off باشه الان cpuid هم هیچ اطلاعاتی از رمها بهم نمیده
این سیستم فول HD براش کمه بهترین 3D هست فکر نکنم OFF باشه ویندوز شما 32 بیتی هست؟
مبارک باشه تبریک میگم
حالا یه سوال چرا590نخریدی؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
در ضمن واسه کل سیستمت چقدر خرج کردی؟جمع کل=؟
خوب 6990 خیلی جاها از 590 قویتر هست
-----------------------------------------------------
دورو بر 2300
72 برای این غول مناسبه... مشکلی نداره:46:
راستی قرار بود دوتا6950بگیری چی شد؟
خوب 6990 خیلی جاها از 590 قویتر هست
یعنی چی؟الان گرافیکی ترین بازی دنیا که کرایسیس وارهد هستش خیلی بیشتر از 6990فریم داره و این6990حتی از 580 هم عقب تره
ولی بازم خیلی خوبه خوب سیستمی انتخاب کردید تبریک:11:
hessam2006
21-07-2011, 21:01
آقا مبارک :11:
شیرنی بچه های فروم یادت نره :10:
72 هم خوبه مشکلی نداره
آدرس قطعات اگر میتونی برای پ خ کن ببینم کجا گرفتی
Gamemaster
21-07-2011, 21:06
VGA 6990 SAPPHIRE =840
اینو خوب خریدی (خوب که نه عالی گرفتی)
راستی قرار بود دوتا6950بگیری چی شد؟
یعنی چی؟الان گرافیکی ترین بازی دنیا که کرایسیس وارهد هستش خیلی بیشتر از 6990فریم داره و این6990حتی از 580 هم عقب تره
ولی بازم خیلی خوبه خوب سیستمی انتخاب کردید تبریک:11:
بله قرار بود ۲ تا ۶۹۵۰ بگیرم بعد onlock کنم ولی متاسفانه برد قدیمش دیگه پیدا نمیشه
الان قویترین بازی تو گرافیک metro 2033 هست که اگه دقت کنید متوجه خواهی شد که toms بنچهای کرایسیس رو از گرافیکهای ۲۰۱۱ برداشته
از لحاظ قدرت هم ۶۹۹۰ بین کراس ۶۹۵۰ و ۶۹۷۰ هست بطوری که از cf6950 قوی تر و در حدود ۳ الی ۵ درصد از 6970cf ضعیف تر که البته بازم در بعضی بنچها از 6970 cf هم بالاتره
آقا مبارک :11:
شیرنی بچه های فروم یادت نره :10:
72 هم خوبه مشکلی نداره
آدرس قطعات اگر میتونی برای پ خ کن ببینم کجا گرفتی
مرسی دوسته خوبم:20:
همون جائی که بهم گفتی تو ایران .البته من اون شخصو یه یک سالی میشه میشناسمش تو این یکی دو هفته با سیستم خودم ۳،۴ میلیونی ازش خرید کردم بخاطر همینه که گرافیک رو این قیمت بهم داده و الا این قیمتا ۶۹۹۰ گیر نمیاد:27:
ولی یه چیزی که راجب این ۶۹۹۰ هست فنی هست که براش کار گذاشتن تو بازی به ۵۰ درصد دورش میرسه ولی اگه خودت بذاری رو ۹۰ تا 100 ب میتونم بگم هیچ صدایی بغیر از صدای یه هواپیمایه در حال take offنمیشنوی:18:
ولی اگه خودت بذاری رو ۹۰ تا 100 ب میتونم بگم هیچ صدایی بغیر از صدای یه هواپیمایه در حال take offنمیشنوی
یکی از بزرگترین ضعف های 6990 همین صداشه که اگه بتونید باهاش کنار بیاید مشکلی نیست...
Gamemaster
21-07-2011, 21:39
یعنی این قیمت فقط برای شماست؟
گفتم تو ایران این قیمت پیدا نمیشه
hessam2006
21-07-2011, 21:52
مرسی دوسته خوبم:20:
همون جائی که بهم گفتی تو ایران .البته من اون شخصو یه یک سالی میشه میشناسمش تو این یکی دو هفته با سیستم خودم ۳،۴ میلیونی ازش خرید کردم بخاطر همینه که گرافیک رو این قیمت بهم داده و الا این قیمتا ۶۹۹۰ گیر نمیاد:27:
ولی یه چیزی که راجب این ۶۹۹۰ هست فنی هست که براش کار گذاشتن تو بازی به ۵۰ درصد دورش میرسه ولی اگه خودت بذاری رو ۹۰ تا 100 ب میتونم بگم هیچ صدایی بغیر از صدای یه هواپیمایه در حال take offنمیشنوی:18:
رم یه مقدار زیاد گرفتی
چونه نزدی ؟
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
یکی از بزرگترین ضعف های 6990 همین صداشه که اگه بتونید باهاش کنار بیاید مشکلی نیست...
کیس من الان آب هویج میگیره شب تا صبح روشنه
فکر کن چه حالی میشی
یعنی این قیمت فقط برای شماست؟
گفتم تو ایران این قیمت پیدا نمیشه
والا یه دونه داشت اونم به این قیمت به من داد
یادمه ۲،۳ هفته پیشظ68 اومده بود اون موقع من پول نداشتم بگیرم به من گفت بیا ۲۶۰ وردار من گفتم الان سیستم نمیگیرم اونم فقط برایه اینکه حواله اولش بود میخواست حال بده
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
ولی خوب وسط اون همه قطعه بی صدا یه هواپیما ببین چه میکنه:9:
:20:
ببیخشید که دوباره این پست رو درآوردم بیرون آخه هنوز مشکله سیستمیم حل نشده هنوز فریم ریتم خیلی پائین هست
مثلا تو مافیا۲ از ۶۰ شروع میشه و هر ۱ ثانیه یک فریم میاد پائین تابع ۲۵ میرسه چند بار درایور رو از Drive manager, uninstallکردم و دوباره ریختم ولی نتیجه نگرفتم
البته با اولین نصب بعد از ویندوز فریم رو ۶۰ بود همینطور تو کرایسیس۲
ولی باز ۶۰ تو پک استاندارد کرایسیس ۲ کمه، لطفا اگه امکانش هست کمک کنید تا مشکل رو پیدا کنم چون ۳میلیون پول دادم ولی هنوز هیچی:41:
:20:
ببیخشید که دوباره این پست رو درآوردم بیرون آخه هنوز مشکله سیستمیم حل نشده هنوز فریم ریتم خیلی پائین هست
مثلا تو مافیا۲ از ۶۰ شروع میشه و هر ۱ ثانیه یک فریم میاد پائین تابع ۲۵ میرسه چند بار درایور رو از Drive manager, uninstallکردم و دوباره ریختم ولی نتیجه نگرفتم
البته با اولین نصب بعد از ویندوز فریم رو ۶۰ بود همینطور تو کرایسیس۲
ولی باز ۶۰ تو پک استاندارد کرایسیس ۲ کمه، لطفا اگه امکانش هست کمک کنید تا مشکل رو پیدا کنم چون ۳میلیون پول دادم ولی هنوز هیچی:41:
برای مافیا: گزینه ageia physx رو در تنظیمات OFF کنید.
برای Crysis 2: برای این که فریم بالاتر از 60 بره، میتونید Vsync رو OFF کنید، البته این کار باعث به وجود اومدن Screen Tearing میشه که به نظر انجامش ندید. چون 60 به بالا رو چشم انسان نمیتونه تشخیص بده.
موفق باشید.
مرسی آقا عرفان از جواب سریع
ولی تو black ops فریم از ۲۰ الی ۲۵ بالاتر نمیره
یعنی این فریم ۶۰ برای ۶۹۹۰ تو کرایسیس نرمال هست
مرسی آقا عرفان از جواب سریع
ولی تو black ops فریم از ۲۰ الی ۲۵ بالاتر نمیره
خواهش میکنم.
Black OPS رو کلا ولش کنید، من با GTX 570 هم تقریبا همین وضعیت رو باهاش داشتم، کلا توجه نکنید بهش:31:
یعنی این فریم ۶۰ برای ۶۹۹۰ تو کرایسیس نرمال هست
اصلا اگه Vsync On باشه در Crysis 2 فریم از 60 بالاتر نمیره:20:
اون تنظیمات که گفتید تو مافیا انجام دادم هیچ تغییر نکرد
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
اصلا اگه Vsync On باشه در Crysis 2 فریم از 60 بالاتر نمیره:20:
یعنی خود نرم افزار بالاتر نمیره یا سخت افزار نمیکشه
اون تنظیمات که گفتید تو مافیا انجام دادم هیچ تغییر نکرد
فقط همین یک بازی این طوره؟ Metro - Battlefield Bad Company 2 - Just Cause 2 - Aliens VS Predator - ... تست کنید ببینید چه طوره...
به خاطر مسائل کرک و ... بعضی اوقات این اتفاقات میافته.
یعنی خود نرم افزار بالاتر نمیره یا سخت افزار نمیکشه
نرم افزار نمیزاره بالاتر بره. همون طور که گفتم اگه Vsync رو OFF کنید درست میشه، ولی این کارو نکنید(به دلیل Screen Tearing )
موفق باشید.
راستی با 3d mark vantage تست گرفتم تست gpu یکم ۴۶ بود :41:
فقط همین یک بازی این طوره؟ Metro - Battlefield Bad Company 2 - Just Cause 2 - Aliens VS Predator - ... تست کنید ببینید چه طوره...
به خاطر مسائل کرک و ... بعضی اوقات این اتفاقات میافته.
نرم افزار نمیزاره بالاتر بره. همون طور که گفتم اگه Vsync رو OFF کنید درست میشه، ولی این کارو نکنید(به دلیل Screen Tearing )
موفق باشید.
جالبه اینو راجب Vsync نمیدونستم
متاسفانه همین بازی هارو الان دارم آهان با Need for Speed™ SHIFT هم بعضی موقع رو ۶۰ میموند بعضی موقع هم رو ۴۵تا ۳۵
دوستان دیگه هم اگه نظری دارن بگن ممنون میشم:11:
باز هم با تشکر از آقا عرفان:10:
راستی یه سوال از شما داشتم شما که الان8گیگ داری و مسلما ویندوز64بیتی داری با این ویندوز میتونی کارای روز مره رو انجام بدی یا نه؟اخه من قرار یه8گیگ بخرم ولی ترسم از اینه که اگه64بیتی نصب کنم اکثر نرم افزار ها رو سیستم نصب نشه و شایدم بعضی بازی
راستی یه سوال از شما داشتم شما که الان8گیگ داری و مسلما ویندوز64بیتی داری با این ویندوز میتونی کارای روز مره رو انجام بدی یا نه؟اخه من قرار یه8گیگ بخرم ولی ترسم از اینه که اگه64بیتی نصب کنم اکثر نرم افزار ها رو سیستم نصب نشه و شایدم بعضی بازی
بله میتونم:20:
---------------------------------------------------------------------
کسی نظری نداره:19:
جالبه اینو راجب Vsync نمیدونستم
متاسفانه همین بازی هارو الان دارم آهان با Need for Speed™ SHIFT هم بعضی موقع رو ۶۰ میموند بعضی موقع هم رو ۴۵تا ۳۵
همون طور که گفتم، برای این که از قطهاتتون مطمئن بشید، گیم های بر پایه DX11 رو نصب و اجرا کنید.
در مورد
راستی با 3d mark vantage تست گرفتم تست gpu یکم ۴۶ بود
منظورتون چیه؟ از قیمت نمره دهی این تست یه شات بزارید.
موفق باشید.
الان این تست رو تو حالت performance گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست های 3DMark Vantage :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] view.png.pagespeed.ic.7KrS4SIjOH.png
مرسی آقا عرفان از راهنمایی خوبتون پس ظاهراً مشکلی نیست حالا من با بازیهای جدید امتحان میکنم ببینم چی میشه:46:
این که میگن درایور ATI رو چند بار باید بریزی تا device رو بشناسه رساته آخه من با cpu z اطلاعاتی gu رو درست نمیبینم ولی توdevice manager, تا 2 6990میبینم
عکس میزارم باز اگه امکانش هست ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این تست های 3DMark Vantage :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] view.png.pagespeed.ic.7KrS4SIjOH.png
ولی این تو امتیازش بیشتر هست درسته
مرسی آقا عرفان از راهنمایی خوبتون پس ظاهراً مشکلی نیست حالا من با بازیهای جدید امتحان میکنم ببینم چی میشه:46:
این که میگن درایور ATI رو چند بار باید بریزی تا device رو بشناسه رساته آخه من با cpu z اطلاعاتی gu رو درست نمیبینم ولی توdevice manager, تا 2 6990میبینم
عکس میزارم باز اگه امکانش هست ببینید
نه، حرف درستی نیست. یک بار کافیه.
شما MSI Afterburner رو نصب کنید، ببینید اون جا چی دستگیرتون میشه.
موفق باشید.
ولی خبری از شیدرها نیست
چرا GPU 2 Usage شما صفر هست؟ الآن توی Load هم همین طوره؟
این عکس بعد بازی کرایسیس ۲ با بالاترین details
خوب درسته. من فکر کردم GPU دومی استفاده نمیشه. پس درسته. الآن فقط یه سری گیم نصب کنید، تست کنید.
موفق باشید.
خوب درسته. من فکر کردم GPU دومی استفاده نمیشه. پس درسته. الآن فقط یه سری گیم نصب کنید، تست کنید.
موفق باشید.
بازم تشکر میکنم از راهنمایی تون آقا عرفان ولی فکر نکنم درست باشه که با این کارت من تو کرایسیس ۲ بعضی جاها ۴۰ تا ۴۵ فریم بگیرم درسته؟
ولی باز حسّ میکنم یه جای کارم ایراد داره
بازی هایی هم که گفتید رفتم سراغشون ولی گیر نیاوردم باید از اینترنت تهیه کنم .
بازم تشکر میکنم از راهنمایی تون آقا عرفان ولی فکر نکنم درست باشه که با این کارت من تو کرایسیس ۲ بعضی جاها ۴۰ تا ۴۵ فریم بگیرم درسته؟
ولی باز حسّ میکنم یه جای کارم ایراد داره
بازی هایی هم که گفتید رفتم سراغشون ولی گیر نیاوردم باید از اینترنت تهیه کنم .
خواهش میکنم.
ببینید این طوری نمیشه گفت... بله ممکنه بعضی جاها 40 فریم بگیرید، این فریم ریتتون با DirectX11 فعال هست دیگه؟
شما از ویندوز، درایور، آپدیت، و دیگر عوامل نرم افزاری مطمئن بشید، و بعد سراغ تست ها برید.
موفق باشید.
خواهش میکنم.
ببینید این طوری نمیشه گفت... بله ممکنه بعضی جاها 40 فریم بگیرید، این فریم ریتتون با DirectX11 فعال هست دیگه؟
شما از ویندوز، درایور، آپدیت، و دیگر عوامل نرم افزاری مطمئن بشید، و بعد سراغ تست ها برید.
موفق باشید.
بله درسته میفرمائید البته من فکر میکنم منظورتون تون بصورت لحظهای باشه
ولی منظور من توی عوض شدن یک مرحله هست مثلا تو تو یک مرحله خوب هست تو یکی دیگه بد تر
بابت direct X 11 هم مطمئن نیستم چون من همه update ویندوز رو گرفتم direct X 11 خود بازی هم ریختم حال اگه از جای دیگه باید چک کنم بفرمائید تا بنده انجام بدم
بابت ویندوز هم فکر کنم تو پستهای قبلی باهم صحبت کردیم که شما لطف کردید نرم افزار msi after burner هم برای مطمئن شدن معرفی کردید
درایور هم ۲ الی ۳ باری هم پاک کردم دوباره ریختم catalyst آخرین ورژن رو هم از AMD گرفتم
بله درسته میفرمائید البته من فکر میکنم منظورتون تون بصورت لحظهای باشه
ولی منظور من توی عوض شدن یک مرحله هست مثلا تو تو یک مرحله خوب هست تو یکی دیگه بد تر
بابت direct X 11 هم مطمئن نیستم چون من همه update ویندوز رو گرفتم direct X 11 خود بازی هم ریختم حال اگه از جای دیگه باید چک کنم بفرمائید تا بنده انجام بدم
بابت ویندوز هم فکر کنم تو پستهای قبلی باهم صحبت کردیم که شما لطف کردید نرم افزار msi after burner هم برای مطمئن شدن معرفی کردید
درایور هم ۲ الی ۳ باری هم پاک کردم دوباره ریختم catalyst آخرین ورژن رو هم از AMD گرفتم
برای مطمئن شدن فعال بودن DX11 در خود بازی، به قسمت تنظیمات گرافیکی برید، اون جا معلومه. اگه DX11 تیک خورده یعنی فعاله.
در ضمن، تنظیمات باید روی Ultra باشه.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه... تا وقتی در گیم های دیگه تست نکنید نمیشه نظر داد.
موفق باشید.
ess_1362
26-07-2011, 19:38
سلام
من فکر نمی کنم سیستم شما ایراد خاصی داشته باشه!
اول باید ببینید که شما در چه سطحی بازی می کنید
مثلا در متور2033 با فعال کردن انتی الایزینگ قطعا ممکن هست فریم ریت کاهش شدیدی داشته باشه
سلام
من فکر نمی کنم سیستم شما ایراد خاصی داشته باشه!
اول باید ببینید که شما در چه سطحی بازی می کنید
مثلا در متور2033 با فعال کردن انتی الایزینگ قطعا ممکن هست فریم ریت کاهش شدیدی داشته باشه
من واقعاً ممنونم آقا احسان که در بحث ما شرکت کردید:11:
من تو سطح خاصی بازی نمیکنم فقط هر چی گیرم بیاد میزارم تو بالاترین level:8:
شاید من توقعم از این کارت بالاس:13:
متاسفانه بازی هایی که آقا عرفان فرمودن گیر نیاوردم
من فکر میکردم که تو کریسیس ۲ حداقل پائین تر از ۶۰ نیاد:41:
الان بازی Assassin's Creed BrotherHood رو ریختم منو بازی که خیلی کند بود رفتم داخل بازی ۱۵ فریم هم نمیشد که یک دفعه سیستم ریست شد
دوبار این کارو کردم همین اتفاق افتاد
بعد تنظیمات رو آوردم پائین ریست نشد ولی بازم کند بود بزور به ۲۰ فریم
بازی Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction هم ریختم بین ۳۰ تا ۴۰ نوسان داشت
ess_1362
27-07-2011, 07:12
یک تست 10-15 دقیقه ای با furmark بگیر ببین دما و فریم ریتی که به شما میده چظور هست!
یک تست 10-15 دقیقه ای با furmark بگیر ببین دما و فریم ریتی که به شما میده چظور هست!
مرسی آقا احسان
فکر کنم درست شد ویندوز رو کامل پاک کردم دوباره ریختم frame rate تو Crysis2 ,AssassinsCreedBrotherhood ,CALL OF DUTY BLACK OPS درست شد با 3d mark هم این امتیاز رو گرفت در حالی که قبلیش ۲۹۹۰ این حدود بود
حالا با این برنامه که گفتید هم چک میکینم
این هم .... در طول دو تا بازی هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.