ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نحوه اتصال پورت های USB

mehran_pqqp
21-07-2011, 17:10
سلام

من یدونه از اینا دارم (اسمش هم نمی دونم)!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی نمی دونم کابلشو کدوم قسمت مادربرد باید بزنم؟

سوال 2:

الان داشتم سرچ می کردم کارت های یو اس بی رو دیدم که تو اسلات PCI وصل میشن و 4 تا USB 2.0 دارن ، سوالم اینه که سیستم من خیلی قدیمی هست ، پورت های USB روی خودش فکر کنم 1 هم نیست!!! برم این کارت یو اس بی رو بخرم وصل کنم پورتهای یو اس بی این کارت USB 2.0 میشن ؟ رو این سیستم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

jafarian
22-07-2011, 13:40
درمورد سئوال اولتون باید روی مین خوب ببینید تا محل اتصال پورت USB روبتونید پیدا کنید اگرداشت بعد طبق شکلی که گذاشتین بایدموقع قرارگیری کابلها کابل مشکی سمت چپ قراربگیره واسه اون کابل دیگه هم به همین ترتیب درمورد سئوال دوم هم می تونید از USB Crard استفاده کنید که یک کارت PCI هست و دوتا یا چندتا خروجی USB 2 بهتون میده استفاده کنید:20:

mehran_pqqp
24-07-2011, 04:13
درمورد سئوال اولتون باید روی مین خوب ببینید تا محل اتصال پورت USB روبتونید پیدا کنید اگرداشت بعد طبق شکلی که گذاشتین بایدموقع قرارگیری کابلها کابل مشکی سمت چپ قراربگیره واسه اون کابل دیگه هم به همین ترتیب درمورد سئوال دوم هم می تونید از USB Crard استفاده کنید که یک کارت PCI هست و دوتا یا چندتا خروجی USB 2 بهتون میده استفاده کنید:20:

یعنی رو این سیستم قدیمی کارت USB نصب کنم USB 2.0 میده؟ البته خودم فکر می کنم ربطی به سیستم نداشته باشه