savisonline
21-07-2011, 15:14
با عرض سلام خدمت تمام اساتید و کاربران عزیز پی سی ورد...
بنده چند روز پیش سایتی رو بر پایه ی سیستم وبلاگنویسی وردپرس راه اندختم.
این سایت رو یه هاست رایگان قرار داره... - (چون ممکنه وقت نکنم کار کنم) - در صورتی که بتونم پیشرفت کنم به هاست اختصاصی انتقال می دم.
این ها برای این بود تا نگید سایت رایگان ، جواب ندید!
ولی اصل مطلب
همونطور که اساتید مطلع هستن سایت که ساخته میشه 1-2 آدرس داره - واسه من که رایگان هم هست 3 تا آدرس داره:
1- example.gigfa.com
2- example.com
3- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با استفاده از تنظیمات وردپرس آدرس 2 را به 3 ردیرکت کردم ولی مشکل من آدرس یک هست.
:question:من کدی رو میخوام که وقتی بازدیدکننده از آدرس example.gigfa.com وارد میشه مثلا براش پیام بیاد :
** دسترسی غیر مجاز - از آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید**
خیلی ممنون میشم کد دقیقی رو برای حل این مشکل بزارید.
----> من فکر می کنم عملکردش شبیه همین IE6 هست که وقتی بازدیدکننده از اون مرورگر استفاده میکنه واسش پیام میاد از فایر فاکس استفاده کنه.
:question:مشکل دوم اینه که متاسفانه قبل از اتصال دامنه چون از همون آدرس 1 استفاده میکردم اون آدرس در موتورهای جستجو به خصوص گوگل ایندکس داره!
من چطوری باید لینک ها و ... example.gigfa.com رو از گوگل حذف کنم.
البته اگر لطف کنید در مورد مشکل اول کمک کنید دومی هم برطرف میشه...
لطفا توجه داشته باشید من کد نویسی بلد نیستم ،لطفا خودتون کد مربوطه رو قرار بدید.
با تشکر فراوان :11:
بنده چند روز پیش سایتی رو بر پایه ی سیستم وبلاگنویسی وردپرس راه اندختم.
این سایت رو یه هاست رایگان قرار داره... - (چون ممکنه وقت نکنم کار کنم) - در صورتی که بتونم پیشرفت کنم به هاست اختصاصی انتقال می دم.
این ها برای این بود تا نگید سایت رایگان ، جواب ندید!
ولی اصل مطلب
همونطور که اساتید مطلع هستن سایت که ساخته میشه 1-2 آدرس داره - واسه من که رایگان هم هست 3 تا آدرس داره:
1- example.gigfa.com
2- example.com
3- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با استفاده از تنظیمات وردپرس آدرس 2 را به 3 ردیرکت کردم ولی مشکل من آدرس یک هست.
:question:من کدی رو میخوام که وقتی بازدیدکننده از آدرس example.gigfa.com وارد میشه مثلا براش پیام بیاد :
** دسترسی غیر مجاز - از آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید**
خیلی ممنون میشم کد دقیقی رو برای حل این مشکل بزارید.
----> من فکر می کنم عملکردش شبیه همین IE6 هست که وقتی بازدیدکننده از اون مرورگر استفاده میکنه واسش پیام میاد از فایر فاکس استفاده کنه.
:question:مشکل دوم اینه که متاسفانه قبل از اتصال دامنه چون از همون آدرس 1 استفاده میکردم اون آدرس در موتورهای جستجو به خصوص گوگل ایندکس داره!
من چطوری باید لینک ها و ... example.gigfa.com رو از گوگل حذف کنم.
البته اگر لطف کنید در مورد مشکل اول کمک کنید دومی هم برطرف میشه...
لطفا توجه داشته باشید من کد نویسی بلد نیستم ،لطفا خودتون کد مربوطه رو قرار بدید.
با تشکر فراوان :11: