ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایش تگ اسکریپت داخل پوپ آپ

am2
21-07-2011, 15:13
سلام من یه مشکلی برام پیش اومده
من یک تصویر دارم که میخوام وقتی کاربر موسش رو روی اون میره یه صفحه ظاهر بشه و توی اون یک تگ اسکریپت بصورت زیر نمایش داده بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قالبم هم کدهای جکوئری داخلش کار نمیکنه...چندتا کد نمایش tooltip هم پیدا کردم ولی اونها تک script رو نمایش نمیدن...میخواستم ببینم راهی هست که بتونم این رو نمایشش بده؟چطوری؟:40::11:

mohrd
21-07-2011, 22:01
خب شما این کد جاوا اسکریپت رو داخل یک div یا span (یا هر چیز دیگه) بذار، و وقتی موس روی المنت مورد نظر رفت (hover)، اون رو نمایش (show) بده. یا کدش رو توی tooltip کپی کن.

ضمنا بهتره آدرس صفحه/سایت که کد های جی کوئری نمایش داده نمیشه رو هم بذارید.

am2
22-07-2011, 01:49
ممکنه یکم بیشتر برام توضیح بدین؟اخه من میخوام موس بره روی یک عکس بعد اون اسکریپته نمایش داده بشه...توی tooltip بخوام بزارم حجم نوشته بالاست میشه؟خودم براش میخواستم tooltip درست کنم ولی این قالبه خیلی اذیتم میکنه..هیچ کد جکوئری ای داخلش اجرا نمیشه
توی این انجمن هم چندین بار درخواست دادم ولی کسی جوابی بهم نداد این نمونه تایپیکشه..

مشکلم با یک قالبه که روی وردپرسنصب میشه...ممنون میشم اگه وقت دارین یه چکی بکنید شاید مشکل قالب رو بتونین حل کنین این لینک همون قالبه

در مورد اون hover رو برای عکس بزارم که عکس رو نشون میده..میخوام برای اون اسکریپت باشه که با رفتن موس روی عکس اسکریپت نمایش داده بشه