ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dell یا HP؟

kpasargad
21-07-2011, 12:00
سلام امیدوارم این جا جواب سوالم رو بگیرم . از اون جا که اولین بارمه می خوام لپتاپ بخرم و حرفای ضد و نقیضی درباره برند ها می شنوم پس از کلی جستجو و تحقیق دو تا لپتاپ رسیدن فینال :31:

Dell XPS L502-D
HP Pavilion DV6t-6080

حالا موندم از بین این دو تا کدوم رو انتخاب کنم. HP برترین برند لپتاپ در جهانه ولی Dell پرفروش ترین تو ایرانه
این دو تا هم مشخصات تقریبا مشابهی دارن و تفاوت قیمت زیادی هم ندارن. کاربردم نیمه حرفه ای رو به حرفه ایه . کار های گرافیکی ، بازی ، وبگردی و برنامه نویسی انجام میدم . قابل حمل بودن و عمر باتریش خیلی برام مهم نیست اما اگه مصرف برقشون خیلی باهم فرق داره بهم بگین. ظاهرش برام مهمه .و درنهایت وبکم و حسگر اثر انگشت کمترین درجه اهمیت رو برام داره. راستی یه چیز دیگه، می خوام باهاش زیاد کار کنم و کم بهش استراحت میدم :D ممنون میشم کمکم کنین بهترین لپتاپ رو انتخاب کنم.

دو تا سوال دیگه هم دارم. :31:
اول اینکه درایو های نوری DVD RW هم سی دی رایت می کنه هم دی وی دی؟ و درایو نوری super dual layer چطوریه؟

و آخرین سوال آیا دیجی کالا فروشگاه معتبریه؟ منظورم اینه میشه برای خرید بهش اعتماد کرد؟ گارانتی و خدمات ویژه اش چطوره؟

پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم :20::40:

Rainbow
21-07-2011, 12:55
سلام امیدوارم این جا جواب سوالم رو بگیرم . از اون جا که اولین بارمه می خوام لپتاپ بخرم و حرفای ضد و نقیضی درباره برند ها می شنوم پس از کلی جستجو و تحقیق دو تا لپتاپ رسیدن فینال :31:

Dell XPS L502-D
HP Pavilion DV6t-6080

حالا موندم از بین این دو تا کدوم رو انتخاب کنم. HP برترین برند لپتاپ در جهانه ولی Dell پرفروش ترین تو ایرانه
این دو تا هم مشخصات تقریبا مشابهی دارن و تفاوت قیمت زیادی هم ندارن. کاربردم نیمه حرفه ای رو به حرفه ایه . کار های گرافیکی ، بازی ، وبگردی و برنامه نویسی انجام میدم . قابل حمل بودن و عمر باتریش خیلی برام مهم نیست اما اگه مصرف برقشون خیلی باهم فرق داره بهم بگین. ظاهرش برام مهمه .و درنهایت وبکم و حسگر اثر انگشت کمترین درجه اهمیت رو برام داره. راستی یه چیز دیگه، می خوام باهاش زیاد کار کنم و کم بهش استراحت میدم :D ممنون میشم کمکم کنین بهترین لپتاپ رو انتخاب کنم.

دو تا سوال دیگه هم دارم. :31:
اول اینکه درایو های نوری DVD RW هم سی دی رایت می کنه هم دی وی دی؟ و درایو نوری super dual layer چطوریه؟

و آخرین سوال آیا دیجی کالا فروشگاه معتبریه؟ منظورم اینه میشه برای خرید بهش اعتماد کرد؟ گارانتی و خدمات ویژه اش چطوره؟

پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم :20::40:

HP تولید کننده خوبی تو لپ تاپ هست ولی تصور می کنم استفاده از عنوان برترین برند لپ تاپ در جهان یک مقدار
بی عدالتی در حق سایر تولید کننده هاست .
شما برای نتایج و مقایسات بهتر می تونید از نظر کاربران سایت Cnet اطلاعات کسب کنید .

kpasargad
21-07-2011, 13:14
راستش این رو که HP رتبه ی اول رو داره خودم تو سایتا و وبلاگای دیگه دیدم . در ضمن من دوست دارم نظر کاربران ایرانی رو بدونم چون استفاده ما و خارجیا کاملا متفاوته.

kpasargad
21-07-2011, 15:20
همچنان منتظر نظراتتون هستم . در ضمن یه لپتاپ دیگه دیدم اما خیلی چیزی در موردش نمی دونم اگر این رو هم میشه در زمره ی اون بالایی ها قرار داد بگین اضافه کنم . قیمتش نسبت به مشخصاتش خوب بود ولی سایت معتبری نبود . ممنون میشم کمک کنید.
البته دغدغه ی اصلیم هنوز همون سوال بالایی هاست .

Highbury
21-07-2011, 15:55
هم دی وی دی میتونی رایت کنی و هم سی دی :31:
...
برند زیاد مهم نیست.اینکه اچ پی پرفروش باشه دلیل نمیشه از اچ پی خرید باید ببینی با توچه به نیازهات و پولی که داری چه چیزی مناسبت هست.
هر دوشون یه چیزه فرقی نداره و بیشتر سلیقه ای هست.
...
کلا گارانتی شرکت HP و دل چندان جالب نیست:41: دیجی کالا هم معتبره اما بهتره که از بیرون خرید کنی(شاید ارزانتر باشه)

kpasargad
22-07-2011, 07:46
گارانتی asus چطوره؟

kpasargad
22-07-2011, 08:06
از این گزینه ها کدوم بیشتر برای کارهای طولانی مدت مناسبه؟

Highbury
22-07-2011, 09:21
گارانتی asus چطوره؟
سازگار ارقام و الماس . سازگار ارقام بهتره

از این گزینه ها کدوم بیشتر برای کارهای طولانی مدت مناسبه؟

تفاوتی با هم ندارن تقریبا مثل همه.
انتخاب سلقه ای هست

kpasargad
22-07-2011, 17:22
بچه ها هر کس در مورد این لپ تاپ چیزی می دونه کمکم کنه
Asus N53sv A2
من خیلی اطلاعات ضد و نقیضی شنیدم . تو هیچ سایت ایرانی هم چیزی درموردش ندیدم . اگه بشه یکی از اهالی فن یه بررسی انجام بده و به من بگه ارزش خریدن داره یا نه . کیفیت ساختش، قطعاتش و ... چطوره؟ اصلا تو ایران هست؟ اگه هست من که تو اصفهانم از کجا به صورت مطمئن و معتبر می تونم بخرمش؟ قیمتش تو ایران چنده؟
اینم یه لینک از مشخصاتش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir2im
22-07-2011, 22:37
سلام دوست من
اينكه hp اولين تو جهانه درست نيست اما فروش دل تو ايران خوبه
اما از لحاظ كيفيت و دوام hp بهتره - امار خرابي dell بالاست
براي كيفيت مي توني نگاهي به مدل هاي lenevo و asus هم بكني

kpasargad
23-07-2011, 09:29
سلام دوست من
اينكه hp اولين تو جهانه درست نيست اما فروش دل تو ايران خوبه
اما از لحاظ كيفيت و دوام hp بهتره - امار خرابي dell بالاست
براي كيفيت مي توني نگاهي به مدل هاي lenevo و asus هم بكني

اره من کلا نظرم درباره Dell عوض شد حالا موندم بین HP و Asus که هرکدوم مشکلات خودش رو داره . hp که گارانتی درست حسابی نداره ، مثل این که داغ میکنه و ... ََasus هم یه سری مشکلات عجیب و غریب مثل برق داشتن و کیفیت صفحه نمایش کم و ... داره . واقعا انتخاب سخت شده . بیشتر دلم پیش اچ پیه ولی چون برای طولانی مدت می خوام استفاده کنم و گارانتی نداره می ترسم خراب شه و کاری از دستم برنیاد. در کل یه چیزی هم می خوام که تا چند سال دیگه قشنگ و خوب کار کنه.

pouryakhan
23-07-2011, 12:13
اره من کلا نظرم درباره Dell عوض شد حالا موندم بین HP و Asus که هرکدوم مشکلات خودش رو داره . hp که گارانتی درست حسابی نداره ، مثل این که داغ میکنه و ... ََasus هم یه سری مشکلات عجیب و غریب مثل برق داشتن و کیفیت صفحه نمایش کم و ... داره . واقعا انتخاب سخت شده . بیشتر دلم پیش اچ پیه ولی چون برای طولانی مدت می خوام استفاده کنم و گارانتی نداره می ترسم خراب شه و کاری از دستم برنیاد. در کل یه چیزی هم می خوام که تا چند سال دیگه قشنگ و خوب کار کنه.

سلام.اچ پی کیفیت و دوام خوبی داره.پارسال واسه یکی از دوستان خنگ گرفتم هنوز نتونسته خرابش کنه.کیفیت سری n ایسوس هم عالیه.بخصوص صداش و البته گارانتی معتبر سازگار.در نهایت برمیگرده به سلیقه شخصیت.فرق زیادی ندارن.من بودم هرکدوم ارزونتر بود میگرفتم.:31:

sami-z
24-07-2011, 02:16
دوست عزیز من xps l502 دارم و خیلی ازش راضی هستم و اصلا" قابله مقایسه با 6080 نیست...کانفیگ قوی و کیفیت ساخت بالا ی بدنه و امکانات زیاد ....

Highbury
24-07-2011, 03:32
همانطور که گفتم هر دو تفاوت زیادی با هم ندارند هر کدومش رو که بگیری پشیمون نمیشی .انتخاب سلیقه ای هست
دل فقط سری اینسپایرونش کیفیتش پایینه اما وسترو و xps کیفیت خوبی داره.

شاهزاده خانوم
24-07-2011, 06:39
dell تو مقایسه با بقیه خرابیش زیادتره

nitro
24-07-2011, 07:39
من 3 ساله HP دارم
خداییش عین اسب کار کرده
Dell خیلی خراب میشه
من خیلی با لپ تاپ سر و کار دارم
با اکثر برند ها هم کار کردم
از من میشنوی HP بگیر
مخصوصا مدل های جدیدش که فوق العاده متحول شده

amir2im
09-08-2011, 11:36
دوست عزيز HP برند واقعا خوبيه اما در حال حاضر داره گاف مي ده آمار خرابيش صعودي بالا مي ره
در مورد ASUS كيفيت واقعا خوبي داره مدلي مثل N53SV - SN خوبن.در مورد برق داشتن اسوس هم خودم اسوس دارم و به اين صورت كه مي گن نيست.خيلي كم موقع شارژ بطور ضعيف بدنه برق دار مي شه كه محسوس نيست مگر اينكه با فاصيه لپ تاپ لمس كني در مورد كيفيت صفحه نمايش هم بايد بگم با مقايسه با چند لپ تاپ واقعا كيفيت نمايش اسوس خوبه و خيلي شيك.در ضمن HP ريفربيش بالايي داره مراقب باش.:10:

SAJAD0936
09-08-2011, 20:55
من اگه قرار باشه بین دل و اچ پی انتخاب کنم دل رو انتخاب میکنم دلیل خاصی هم براش ندارم اون چیزی که دیدم لپ تاپ های این دو شرکت که توی یه رنج قیمت باشن دل بهتره.

دوستان میگن امار خرابی دل بالاست خوب دلیلش خیلی واضحه چون فقط فروش 5010 و 5110 دل رو اگر ببینید از تمامی مدلهای زیر800 تومن اچ پی بالاتره واسه همینم تعداد خراب هاش میره بالا.

در کل توی این رنج قیمت من n53 رو توصیه میکنم هفته پیش رفیقم از پایتخت با گارانتی سازگار گرفت 1050

xps دل هم مدلای خوبی داره.