ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار دادن فایل exe خروجی فلش در فلش؟

fireboy8766
20-07-2011, 23:33
دوستان من 2 سی دی مولتی مدیا که خروجی exe هستند از فلش دارم و قصد دارم در یک صفحه فلش قرار بدم اگر امکانش باشه و زمانی که مثلا موس روی اونها میره افکت کوچیک داشته باشه و زمانی هم که روی اونها کلیک میشه هر کدوم به صورت مجزا پخش و فول اسکرین بشن.
خلاصه: ادغام 2 فایل مولدی مدیا با خروجی exe در یک فایل فلش و خروجی گرفتن از اون.

میخواستم بدونم اصلا وارد کردن exe و کار کردن روی اون در فلش امکان پذیر هست یا خیر،
و احتمالا اگر امکانش نیست چطور میتونم این مورد رو انجام بدم؟

1w2w3w4w
21-07-2011, 00:56
سلام
شما میتونید یه صفحه جداگانه درست کنید و توش دوتا دکمه بزارید که با زدنشن فایل هاتون بصورت اکسترنال لود بشن
برای فول اسکرین شدن هم باید داخل خود فایل ها تعریف بکنید
موفق باشید

fireboy8766
21-07-2011, 07:49
منظورتون از اکسترنال لود شدن ،چطوری هست؟
یعنی من چه کدی رو باید برای لود شدن اونها به باتن ها نسبت بدم که بتونه اونهارو لود و اجرا کنه؟

1w2w3w4w
21-07-2011, 14:43
سلام لودشدن تو فلش preloader به دوصورته که و یه فایل خارجی لود بشه بهش میگن external برای ÷یدا کردن کدش میتونی از template های خود فلش استفاده کنی.
بهتره که دوتا دکمه بزاری که میتونن عکس کوچیک همون فایلات باشن. بعد با کلیک کردن روشون خود فایل اصلی باز بشه

از نوار ابزار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب کن بعد کدش رو بردار و به دکمه هات نسبت بده که بعد از کیکشدن اجرا بشه فقط اون قسمت سبز رنگ از کدها که آدرس داره رو باید عوض کنی مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که البته فایل هات باید در مسیر فایل اولت باشن یعنی یا کنارش یا داخل یه پوشه که کنارشه.
موفق باشی.