ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از رم

Havbb
20-07-2011, 23:11
سلام
من از استاد کامپیوترمون شنیده بودم که ویندوز 7 خیلی خیلی کمتر از ویستا از رم استفاده میکنه موقع استارت آپ ولی چند روز پیش رفتم بگیرم مغازه کامپیوتریه بهم گفت از این لحاظ دقیقا اندازه ی ویستا از رم استفاده میکنه و این ویندوز 7 و ویستا هر دو این عیب بزرگ رو دارن میخواستم ببینم کدوم درست میگن

ebicross
20-07-2011, 23:27
سلام حامد عزیز...
ببین کاملا استادتون درست گفته و ویندوز 7 از ویستا کمتر RAM مصرف میکنه.
شما میتونی روی یک سیستم خوب ولی با رم 1 بدون هیچ مشکلی ویندوز 7 نصب کنی ولی ویستا روی همون سیستم پدر آدمو در میاره.
کلا ویستا اصلا درست منابع رو مصرف نمیکنه.

Havbb
21-07-2011, 14:13
مرسی ابی جان اگه مقداری که استفاده میکنن هرکدوم رو هم بگی ممنون میشم

SaЁeD
22-07-2011, 22:23
دوست عزیز دقیقا نمیشه گفت چقدر مصرف میکنن.ولی خوب ویندوز 7 به خاطر اینکه بهینه تره کمتر مصرف میکنه.البته با غیر فعال کردن ظواهرش مصرفش خیلی کمتر هم میشه.
شما اگه 2 گیگ رم داشته باشی واسه هردوش بسه و کامله.
تازه اینو هم میدونی که سیستم های 32 بیتی تا حدود 3 گیگ و خورده ای رم رو میشناسن .پس همون 1 گیگ هم واسه خود سیستم عامل و برنامه های سبک کافیه

SaЁeD
22-07-2011, 22:24
دوست عزیز دقیقا نمیشه گفت چقدر مصرف میکنن.ولی خوب ویندوز 7 به خاطر اینکه بهینه تره کمتر مصرف میکنه.البته با غیر فعال کردن ظواهرش مصرفش خیلی کمتر هم میشه.
شما اگه 2 گیگ رم داشته باشی واسه هردوش بسه و کامله.
تازه اینو هم میدونی که سیستم های 32 بیتی تا حدود 3 گیگ و خورده ای رم رو میشناسن .پس همون 1 گیگ هم واسه خود سیستم عامل و برنامه های سبک کافیه

Havbb
22-07-2011, 23:04
شما اگه 2 گیگ رم داشته باشی واسه هردوش بسه و کامله
من یه گیگ رم دارم. میشه 7 نصب کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟

تازه اینو هم میدونی که سیستم های 32 بیتی تا حدود 3 گیگ و خورده ای رم رو میشناسن
از کجا بفهمم سیستمم 32 بیتی یا 64 بیتی؟

jafarian
22-07-2011, 23:13
حداقل رم موردنیاز7 یک گیگ البته اگرگرافیک شما turbocache نباشه براس سئوال دوم هم رو my computer کلیک راست میکنید بعدش گزینه آخریعنی پروپرتیس انتخاب میکنید بعدش تو قسمت system type ورژن ویندوز شما رو نوشته مثلا 32-bit .