مشاهده نسخه کامل
: کمک خیلی خیلی فوری(مشکل با نصب فن case)
madadnoki
20-07-2011, 19:44
سلام مدل مادربرد من M52L-S3 برای شرکت gigabyte هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوال اینه که من میخوام علاوه بر فن cpu که ضروری است ، فن case هم بزارم (pwm).....جای سوکت فن cpu در شکل نشان داده شده ولی هر چی گشتم جایی برای سوکت فن case پیدا نکردم.......چه کار کنم ؟ :13::41:
تعداد هارد هم یکی هست ، ظرفیتش هم فکر کنم 173GB باشه!!!!!!!!! :13:فن هم برای پشت کیس هست...
اندازه فن case هم 8*8 سانتیمتر هست.
یعنی جا برای سوکت فن case نزاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
H.Operator
21-07-2011, 07:51
سلام
دوست عزیز شما دفترچه راهنمای مادربورد رو مطالعه کنید حداقل به جز فن سی پی یو جای وصل کردن1 یا 2 فن دیگه هم باید باشه که 3 یین هستن فک کنم واسه پردازنده 4 پین باشه.
madadnoki
21-07-2011, 10:13
من عکس M.B رو گذاشتم....اگه باشه که روی M.B هم مینویسه دیگه...تازه من دفترچه رو از وقتی که خریدم تا حالا چند بار خوندم ، ولی چیزی در این رابطه پیدا نکردم:13:
تازه فن کیس من 4 پینه هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
madadnoki
22-07-2011, 19:09
هیچ کس نمیدونه من بایدچه کار کنم ؟؟؟؟
حداقل یه فن 8*8 برای کیس معرفی کنید و اینکه از کجا بخرم ......پاساژ ایرانیان تو ولیعصر یا پاساژ امجد تو جمهوری!!!!!!!!
فکرکنم جای فن کیس رو پیدا کردم.البته شما ناچارید یا از فن 3سیمه استفاده کنید یا اگه از 4سیمه استفاده می کنید دیگه کنترلی روی سرعت فن ندارید و فن با حداکثر سرعت خود می چرخد.
madadnoki
23-07-2011, 09:22
ممنون mhs_837 جان ! ولی اون قسمتی که شما نشان دادید (sys-fan) اونجا از پشت کیس دوره ،،، فکر کنم برای پشت کیس مناسب نباشد .....حالا بربیم فن بخریم به اون کانکتور هم نرسه!!!!!!!!!!!!!:13:
شما یه فن سه سیمه خوب برای کیس سراغ دارید؟؟؟؟؟؟
کانکتور f-panel مربوط یه چیه؟؟؟؟؟
من مشخصات سیستمتون از سایتش نگاه کردم.2تا کانکتور بیشتر نداره یکی واسه سی پی یو و یکی سیستم.حالا اگه دوره باید سیماشو افزایش بدی.اوون کانکتور f panel مربوط به یو اس بی جلوی کیس میشه.
madadnoki
24-07-2011, 10:57
من مشخصات سیستمتون از سایتش نگاه کردم.2تا کانکتور بیشتر نداره یکی واسه سی پی یو و یکی سیستم.حالا اگه دوره باید سیماشو افزایش بدی.اوون کانکتور f panel مربوط به یو اس بی جلوی کیس میشه.
منظورتون از این که سیم هاشو افزایش بدم چیه؟یعنی یه کانکتوری چیزی باید بگیرم؟:13:
من اگه بخوام برم بخرم باد برم بگم : فن کیس ، سه سیمه ، 8 سانتی میخوام؟
مدل خاصی نداره؟:13:
GLA3STONE
24-07-2011, 11:11
سلام من میگم از رابط سوکت فن به رابط برق دستگاهی چون سی دی رام استفاده کنید. یا روش سنتی من درآوردی اینکه اگر مادربورد شما جای فن اضافی ندارد سوکت فن رو قطع کرده و یک سوکت نر تهیه نمایید و بر روی آن نصب کنید. امید وارم منظورم واگیر باشه.:11:
منظورتون از این که سیم هاشو افزایش بدم چیه؟یعنی یه کانکتوری چیزی باید بگیرم؟:13:
من اگه بخوام برم بخرم باد برم بگم : فن کیس ، سه سیمه ، 8 سانتی میخوام؟
مدل خاصی نداره؟:13:
فرقی نمیکنه چی بخری.اگه می خوای که سه سیمه باشه و سرعتش کنترل بشه باید بگم اینکار شدنی نیست ولی این سه سیمه ها اگر استاندارد باشن باید سرعت چرخش رو نشون بدن و درنتیجه از داخل ویندوز با نرم افزار می تونی بفهمی که داره می چرخه یا نه، همین. البته اگر حوصله داشته باشی می تونی بری بگردی و ولومی(رئوستا) 100 اهم گیر بیاری و سر راه سیم مثبت فن نصب کنی.با اینکار می تونی سرعت چرخش فن رو بصورت دستی کم یا زیاد کنی.(تجربه شخصی)
madadnoki
25-07-2011, 06:57
ممنون ، ولی منظور من این بود که اگه طول سیم کوتاه بود و به sys-fan نرسید ، اون وقت چه کار باید کرد؟:13:
می تونی سه تا سیم رو برش بدی و به اندازه ای که لازم هست سیم بهشون اضافه کنی و چسب برق بزنی.البته شاید نر و ماده ای این سوکت های فن تو بازار باشه که من خبر ندارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.