ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بدسکتور هارد

hamed_itc
20-07-2011, 17:17
سلام
هارد اکسترنال 500 گیگ segate دارم که بدسکتور گرفته و ممنون میشم راهنماییم کنید کجا ببرم
درستش کنن خیالم راحت باشه اطلاعاتم نپره ...

با تشکر

mehran gorji
20-07-2011, 20:09
در کدام شهر هستید؟

رضا امیر
21-07-2011, 05:59
سلام
هارد اکسترنال 500 گیگ segate دارم که بدسکتور گرفته و ممنون میشم راهنماییم کنید کجا ببرم
درستش کنن خیالم راحت باشه اطلاعاتم نپره ...

با تشکر
سلام دوست خوب من
اگر هارددیسک شما گارانتی دارد بهتر است در ابتدا با گارانتی وارد گپ زدن بشوید بلکه برایتان هزینه ای در بر نداشته باشد و اطلاعاتتان هم محفوظ.

hamed_itc
23-07-2011, 11:01
من قم هستم چون هاردم باز شده گارانتی قبول نمیکنه

میخوام ببرم تهران ولی نمیدونم کجا؟

Jiraya_Sama
23-07-2011, 11:51
سلام جیگر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(1903).gif

اگه بد سکتور ناجور نگرفته باشه با نرم افزار حل میشه اگر نه باید حتما ببری گارانتی (اینم به اطلاعت برسونم ممکنه هاردتو عوض کنند و همه ی اطلاعتت بره رو هوا) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(995).gif

اگه بیشتر توضیح بدی بهتر میشه شاید بتونم بهت کمک کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(2747).gif(مثل :گارانتیش چیه . چطوری اسیب دیده . حالا در چه وضعیتیه):20:

hamed_itc
23-07-2011, 17:58
مهندس جان گارانتی رو بیخیال همین فقط یه آدرس میخوام ببرم هارد نشون بدم ببینم چه مرگشه افففففففففتاد:46:
ضربه خورده و با نرم افزارم درست نمیشه ...

jax2
24-07-2011, 17:40
مهندس جان گارانتی رو بیخیال همین فقط یه آدرس میخوام ببرم هارد نشون بدم ببینم چه مرگشه افففففففففتاد:46:
ضربه خورده و با نرم افزارم درست نمیشه ...

دوست عزیز
شما با نرم افزار hhd regenrator اسکن کن ضرر نمیکنی:46:
اگه مشکل از بدسکتور باشه حلش می کنه

در ضمن گارانتی هارد ضربه خورده رو قبول نمکنه:41:

ali_disslove
24-07-2011, 19:04
دوست عزیز
شما با نرم افزار hhd regenrator اسکن کن ضرر نمیکنی:46:
اگه مشکل از بدسکتور باشه حلش می کنه

در ضمن گارانتی هارد ضربه خورده رو قبول نمکنه:41:

موقع استفاده از این برنامه اطلاعات که نمیپره ؟

چه قدر طول میکشه اسکن و ریپیرش؟

رضا امیر
24-07-2011, 19:51
سلام
این برنامه بر عکس آنچه دوستان فکر میکنند بد سکتور ها را نمیگیرد بلکه بر روی بر روی قسمت خاصی از سکتور که تگ خرابی دارد کار میکند . بنابر این عموما" این سکتورها سالم هستند. خوب در این صورت به اطلاعات آسیب وارد نمیکند .
اما توجه کنید هاردی که میزان زیادی از خرابی ( چه از لحاظ CRC و یا ECC و یا آنچه که ما به آن میگوییم بد سکتور و یا دیگر حالات خرابی از جمله اسمبل هد و یا خرابی های فیزیکی دیگر MHA و... ) دارد ممکن است تحت فشار هر نرم افزار همانند این از آمادگی خارج شود و دیگر قادر به بازیابی آن نباشیم.

نکته: برای بازیابی اطلاعات به هیچ عنوان نباید از برنامه هایی این چنین استفاده کرد . البته اگر اطلاعات برایتان آنچنان ارزش ندارد میتوانید به توصیه های دوستان عمل کنید ریسک 50 در 50 دارد یا درست میشود یا خیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!

jax2
25-07-2011, 10:43
سلام
این برنامه بر عکس آنچه دوستان فکر میکنند بد سکتور ها را نمیگیرد بلکه بر روی بر روی قسمت خاصی از سکتور که تگ خرابی دارد کار میکند . بنابر این عموما" این سکتورها سالم هستند. خوب در این صورت به اطلاعات آسیب وارد نمیکند .
اما توجه کنید هاردی که میزان زیادی از خرابی ( چه از لحاظ CRC و یا ECC و یا آنچه که ما به آن میگوییم بد سکتور و یا دیگر حالات خرابی از جمله اسمبل هد و یا خرابی های فیزیکی دیگر MHA و... ) دارد ممکن است تحت فشار هر نرم افزار همانند این از آمادگی خارج شود و دیگر قادر به بازیابی آن نباشیم.

نکته: برای بازیابی اطلاعات به هیچ عنوان نباید از برنامه هایی این چنین استفاده کرد . البته اگر اطلاعات برایتان آنچنان ارزش ندارد میتوانید به توصیه های دوستان عمل کنید ریسک 50 در 50 دارد یا درست میشود یا خیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز
من از این برنامه خیلی زیاد استفاده کردم و هیچ وقت مشکل از بین رفتن اطلاعات رو نداشتم
ولی بازهم خودتون میدونین که چیکار کنید
موفق باشید:11: