ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوشتن یه متن فارسی زیر یه لوگوی دایره ای که بر عکس نشه نوشته

tiktak20
20-07-2011, 15:25
سلام دوستان.من میخوام زیر یه لوگوی دایره ای یه متن فارسی بنویسم که اونم دایره ای باشه.
یعنی قوس دار باشه.دایره میکشم ولی زیرش که میخوام بنویسم متن چپه میشه.ممنون میشم کمکم کنید.
در ضمن من مبتدی ام.اگه اینطوری نشد.چطور میتونم زیر لوگو بنویسمو کلمه ها رو خودم به شکل دایره جا به جا کنم.
Photoshop CS4 ME

ممنون

taman67
20-07-2011, 15:51
متن نوشته شدتو انتخاب کن در حالی که type tools انتخاب شده از منوی ابزارش در نوار ابزار بالا create warped text (شکل یه کمون که حرف T بالاشه)انتخاب کن و از منوی style قوسی که مد نظرته انتخاب کن با سه پارامترای دیگه میتونی تنظیمات دستی متنتو به دلخواه تغییر بدی

tiktak20
20-07-2011, 16:32
متن نوشته شدتو انتخاب کن در حالی که type tools انتخاب شده از منوی ابزارش در نوار ابزار بالا create warped text (شکل یه کمون که حرف T بالاشه)انتخاب کن و از منوی style قوسی که مد نظرته انتخاب کن با سه پارامترای دیگه میتونی تنظیمات دستی متنتو به دلخواه تغییر بدی

این عمل نکرد.کلمه هارو چطور جا به جا کنم؟؟؟

taman67
20-07-2011, 16:40
منظورت چیه که عمل کرد! :5:
بی خیال دایرت شو ،توی یه جای خالی متنتو تایپ کنو مراحلی که گفتمو انجام بده بعد از اون متنتو ببر زیر لوگو

mohammadrm
20-07-2011, 16:40
سلام
همون کاری رو که دوستمون فرمودن رو انجام بده . از لیست گزینه Arc رو انتخاب کن و هندل Bend رو دستکاری کن تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنی .
یک راه دیگه هم داره . با ابزار Ellipse Tool یک گردی به صورت شیپ بکش . ابزار Text رو انتخاب کن و روی شیپ کلیک کن و متن مورد نظرتو تایپ کن . خیلی راحت هم میتونی جابه جاش کنی .
موفق باشی .

mehrayen
06-09-2011, 16:31
سلام دوست خوبم اگر تصویری نشان بده خیلی خوب میشه؟لطفاً
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسی