مشاهده نسخه کامل
: tooltipe بدون jquery
سلام
من کد یه tooltipe رو میخواستم که توی سایتم بزارم ولی قالبم یه مشکلی داره که نمیدونم چرا کدهای jquery رو اجرا نمیکنه..هرچقدر هم توی انجمنهای مختلف و اینجا هم پرسیدم کسی نتونست کمکم کنه...برای همین نمیتونم از کدهای jquery استفاده کنم متاسفانه..:41::41::41::41::41::41:
میخواستم ببینم کد جاوایی هست برای tooltipe که از کوئری استفاده نکنه؟اگه برام بزارین ممنون میشم...کم حجم باشه و زیبا:40::11:
David.Jn
20-07-2011, 11:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ها هم شاید به کارت بیاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
راستش من چندتاشون رو که کوئری بودن برام کار نکرد یه سری از اونهام رو من نصب کردم کار کردن ولی مشکلی که داشتن نمیتونستن تگ script رو توی خودشون اجرا کنن :(
من در اصل میخوام طوری باشه که وقتی موس رو میبرم روی یک عکس این کد کنارش ظاهر بشه..راهی هست؟
یه سوالی برای من الان پیش اومد...کلا من نمیتونم تگ اسکریپت رو بصورت tooltip نشون بدم؟
خیر نمی تونید، کلا طرز تفکر شما در رابطه با تگ اسکریپت اشتباه هست.
تگ script محتویات رو مستقیما به شما نشون نمیده، شما باید اگر می خواید مقداری رو از داخل تگ اسکریپت نمایش بدید، باید دوستوری بنویسید که برای شما مقدار متغیر رو روی صفحه نمایش بده.
مثلا در JavaScript برای اینکه مقداری رو به خروجی بفرستید باید به اینصورت عمل کنید:
اگر می خواید از اسکریپتی که به صفحه تون include کردید استفاده کنید باید مانند مثال بالا مقداری رو که نیاز دارید چاپ کنید.
ممنون امین جان
ولی خب این اسکریپت که دارم من خودش اخرش اون رو چاپ میکنه و این متغیر documentwrite رو داره و من اون دستور
را هرجای قالبم میگزارم مقدار خروجی که یک سخن رندم هست رو نشون میده..من با نمایش اون داخل یک پوپ آپ مشکل دارم :(
کدهای اسکریپت رو قرار بدید تا راهنمایی تون کنیم.
در ضمن، بالاخره popup یا tooltip؟
این فایل اسکریپته..البته اون سخن راندوم نیست یکی دیگه هست..اوقات شرعیه
کدوم بهتره به نظرتون؟میدونید من میخوام وقتی موس بر روی یک عکس رفت این اسکریپت کنار موس نمایش داده بشه..tooltip میشه دیگه؟درسته؟popup که نیست؟:D
من گفتم همون اسکریپت رو قرار بدید تا راهنمایی تون کنم چکاری رو باید انجام بدید! شرمنده بنده وقت ویرایش کردن این همه کد رو ندارم، مخصوصا اینطور اسکریپتها!
یه راهنمایی کلی میکنم، تمامش همینه. اگر مراحل رو درست انجام بدید مشکلی نیست.
فرض کنید در اسکریپت شما یک همچین کدی برای چاپ شدن قرار گرفته:
شما باید مقداری که برای پارامتر document.write در نظر گرفته شد رو درون یک متغیر بریزید (درون اسکریپت اصلی باید اینکار رو انجام بدید.):
بعد فرض کنید یک div با id فولان دارید. حالا برای اینکه مقدار متغیر a رو در div مورد نظر بریزید باید به اینصورت عمل کنید:
بعد از انجام این مراحل فایل رو سیو کنید و به صفحه تون اینکلود کنید. در انتهای تگ body قرار بدید:
دیگه بهتر از این نمی تونم راهنمایی کنم! اینها مواردی بسیار پایه ای هست که اگر کمی راهنمایی های مربوط به JavaScript رو بخونید تمامی این موارد رو متوجه میشید.
در ضمن وقتی می خواید یک نوشته ای بالای ماوس نمایش داده بشه بهش میگن tooltip! اگر می خواید بدونید popup چیه همین کلمه رو تو انجمن جستجو کنید متوجه میشید.
موفق باشید
امین جان مرسی از لطفت
راستش من اون کد document.write که برای چاپ بود رو برداشتم و عوض کردم به این صورتش کردم
بعد از اون توی همون اسکریپت یک خط اضافه کردم به این صورت
اخر سر هم توی ایندکس سایت این رو اضافه کردم
فایل اسکریپت رو چک کردم لود میشه ولی چیزی نمایش نمیده...جای این کد document.getElementBy به نظرم مشکل داره درسته؟کجا باید بزنم تا لود بشه...
DaRiOuShJh
23-07-2011, 11:52
با تشکر از امین عزیز
والا جی کوئری که معمولا راحت اجرا میشه نمیدونم مشکل شما چیه
من خودم هم تو انجمنم تول تیپ لینک ها با جی کوئری هست
ولی تو سایتم بدونه استفاده از جی کوئری هست
ببنید به کارتون میاد بدم کدش رو:
نمیدونم چه مشکلی داره این قالبم که اسکریپتهای جکوئری اجرا نمیشن..
گفتین ایندکس سایتتون جکوئری نیست؟ میشه روش استفادش رو بزارین برام؟
DaRiOuShJh
23-07-2011, 13:03
این فکر کنم به کارتون بیاد
ساده هست توضیحاتش هم کامل هست:
اتفاقا من همین رو قبلا روی قالبم اجراش گردم و به خوبی برام کار داد مشکلش این بود که تگ اسکریپت رو که من میخواستم نمایش بدم داخل تولتیپ رو نمایش نمیده..اقا امین یه روشی گفتن که من تک اسکریپت رو داخل یک div نمایش بدم که مشکلم رو حل میکنه ولی من نتونستم اون رو متصل کنم...میشه در اون مورد یه راهنماییم کنید؟
امین جان مرسی از لطفت
راستش من اون کد document.write که برای چاپ بود رو برداشتم و عوض کردم به این صورتش کردم
بعد از اون توی همون اسکریپت یک خط اضافه کردم به این صورت
اخر سر هم توی ایندکس سایت این رو اضافه کردم
فایل اسکریپت رو چک کردم لود میشه ولی چیزی نمایش نمیده...جای این کد document.getElementBy به نظرم مشکل داره درسته؟کجا باید بزنم تا لود بشه...
یک نمونه:
مرسییییییییییییییی امین جان و داریوش عزیز
تونستم بالاخره نمایش بدم اسکریپته رو داخل div
الان اسکریپت فقط دیگه برام کار نمیکنه دی: متنهاش رو نمایش میده ولی ساعت رو که قبلا میزد نمیزنه اخرش من خودم رو میکشم با این جاوا اسکریپت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.