مشاهده نسخه کامل
: فوری_نیامدن تصویر در صورتی که کیس روشن هست!-فوری
سلام دوستان چند وقتی هست همین مشکل دارم کیس روشن هست ولی تصویری به ال سی دی نمیده کابل رو چک کردم گرافیکم عوض کردم ولی نمیدونم از کجاست تا حالا چندتا سیستم هام اینجوری شده و تعمیر بردم ولی تعمیر کننده نگفت چرا اینجوری شده !!!!!الان هم دوباره یه سیستم هام اینجوری شده میشه کمک کنید÷
شما گفتید که چند تا از سیستم هام به این مشکل خوردن ، آیا همه این سیستم ها دارای یک سخت افزار یکسان هستند ؟
ضمنا مشخصات سیستم ها رو بگید ، بهتر میشه راهنمایی کرد
رمتو چک کن که شل نباشه اگه محکم سرجاش بود احتمالا رمت رفته به دیار باقی
jafarian
20-07-2011, 14:20
اول ازهمه مین clr COMS کنید بایوس مین هم آپدیت بشه و کیسم گردگیری کنید با هوای فشرده کلا درمرحله بعد یکی ازکیسها رو قطعاتش بیرون ازکیس سوارکنید بعدخبرش بدین:20:
شما گفتید که چند تا از سیستم هام به این مشکل خوردن ، آیا همه این سیستم ها دارای یک سخت افزار یکسان هستند ؟
ضمنا مشخصات سیستم ها رو بگید ، بهتر میشه راهنمایی کرد
بله همه یکسان هستند
مشخصات:
cpu:e5300
2.0gb ram
nvidia geforce 9500 gt
مادربرد اسرک g315m-s
من از تعمیر کار پرسیدم گفتم قبلا که خریده بودم این مشکلات نبود حالا چی شده همه اینجوریه گقت:شاید از گرد غبار باشه من با باد این زدم تو کیس ولی بازم تعغیری نکرد!!!!
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
رمتو چک کن که شل نباشه اگه محکم سرجاش بود احتمالا رمت رفته به دیار باقی
نه تصویر نمیاد تا حالا دو تا سیستم هام اینجوری شده بود 1 ساعت دادم درست شد ولی هر بار 15 ههزار تومان میگیره!!من موندم چیکار میکنه!!!
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
اول ازهمه مین clr COMS کنید بایوس مین هم آپدیت بشه و کیسم گردگیری کنید با هوای فشرده کلا درمرحله بعد یکی ازکیسها رو قطعاتش بیرون ازکیس سوارکنید بعدخبرش بدین:20:
دوست عزیز موارد اول چیکار کنم ؟مین clr COMS کنید؟نفهمیدم یعنی چه!!!
بایوس مین هم آپدیت بشه >!!چطوری اپدیت کنم؟!!!
کیس گرد گیری کردم!!درست نشد
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
از همه دوستان ممنون جواب میدین/
شما با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید
سپس جای رم رو عوص کنید با یه رم دیگه امتحان کنید گرافیک رو چک کنید
پاور رو چک کنید
فن سی پی یو رو هم چک کنید
اگه درست نشد 100% مشکل از مین هست
شما با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید
سپس جای رم رو عوص کنید با یه رم دیگه امتحان کنید گرافیک رو چک کنید
پاور رو چک کنید
فن سی پی یو رو هم چک کنید
اگه درست نشد 100% مشکل از مین هست
حتما چک میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
دوست عزیز انجام دادم ولی نشد درسته از مین هست ولی چیکار کنم >؟
دوباره 10 دقیقه تصویر بود بعد یعدفه رفت!!!
jafarian
20-07-2011, 22:13
اگرسیستمتون تصویرمیده اول بایوس آپدیت کنیددیدین درست نشد با یک پاوردیگه موقت تست بزنید اگرکارتون راه نیفتاد به احتمال خیلی زیاد مین مورد داره.
سلام چطوری باید اپدیت کنم اگه میشه راهنمایی کنید تا حالا کسی این مشکل نداشته؟>
jafarian
21-07-2011, 14:22
برای آپدیت بایوس مین خودتون طبق سایت پایین عمل کنید:20:
لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
f6 lمیزنم ولی بعد یه تو اون صفحه داس نوشته no bios file found چیکار کنم
jafarian
21-07-2011, 15:49
داخل همون تصاویردو تا روش یاد داده اولیش با کلید F2 دومی هم که با کلید F6 شما همون روش اول برین بعدش فایل بایوس که گرفتین باید روی فلاپی بریزین یا فلش بعد مسیرش بدین تا آپدیت بشه.
از كجا بايد اين فايل رو تهيه كرد؟.!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.