مشاهده نسخه کامل
: مشاوره سفر با هواپیما
m.behnam
20-07-2011, 10:05
سلام
هر چی تو فروم گشتم این بخش رو پیدا نکردم و
دیدم میتونه تاپیک مهمی بشه که دوستان اگه انواع پرواز برای مسافرت به جایی باشه از دوستان دیگر بپرسن که چه پروازی و چه مدل هواپیمایی میتونه بهتر باشه و مسائل در این باره.....
اولین سوال هم خودم میپرسم
امروز رفتم یکی از دفاتر خرید بلیط برای کیش
اونجا گفتن 2 تا پرواز دارن که یکی با هواپیمای بوینگ هست و 200 نفر رو میبره
و یکی دیگه پرواز هم دارن که با هواپیمای ملخی (به اصطلاح خودشون) و 30 نفر رو میبره
زمان رفتن و بگشتن برام مهم نیست و میخوام بدونم کدومشون از لحاظ امنیت میتونه بهتر باشه؟
خودشون میگفتن ملخی بهتره!!
لطفا دوستان هم نظر بدن :11:
amir h1999
20-07-2011, 23:02
سلام
دیدم میتونه تاپیک مهمی بشه که دوستان اگه انواع پرواز برای مسافرت به جایی باشه از دوستان دیگر بپرسن که چه پروازی و چه مدل هواپیمایی میتونه بهتر باشه و مسائل در این باره.....
و یکی دیگه پرواز هم دارن که با هواپیمای ملخی (به اصطلاح خودشون) و 30 نفر رو میبره
زمان رفتن و بگشتن برام مهم نیست و میخوام بدونم کدومشون از لحاظ امنیت میتونه بهتر باشه؟
لطفا دوستان هم نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
بوینگ خیلی بهتره از همه لحاظ
schumi_268
21-07-2011, 00:18
سلام
ببین بنظر من با هواپیمایی ماهان بری خیلی بهتر و امن تره.
این صفحه رو ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dr mahsa
21-07-2011, 01:29
ما اين سال برا اولين بار ميخوايم با هواپيما بريم مشهد اما هيچ چيزي از هواپيماها حاليم نميشه:27: با چي بريم:31:
m.behnam
21-07-2011, 08:13
خیلی ممنون از جواب های خوبتون
پس با این اوضاع من میرم بلیط همون بوینگ رو میگیرم ...
اون وقت جالبه دیروز که قیمت بلیط ها رو پرسیدم بلیط ملخی گرون تر بوبنگ بود!!!
سلام
اين سايت بهترين مكان براي پاسخ سوال شماست:
aerospacetalk.ir
اون هواپيماي ملخي همون ايران 140 خودمونه كه البته ظرفيتش بيشتره اما به خاطر امنيت بيشتر!! با بيشتر از 30 نفر مسافر نميپره!!:31:
ببین بنظر من با هواپیمایی ماهان بری خیلی بهتر و امن تره. ماهان و ايران اير اكثر اوقات زياد فرقي ندارن...هواپيماهاي جفتشون قديميه...مثلا همين ماهان 6 تاايرباس 300 خريده از اوفت هانزا كه حدوده 20 سال عمر دارن...
هواپيماي جديد و كم سن و سال تو جفتشون كم پيدا ميشه!
البته ايمني هواپيما ربطي به سن و سالش نداره..اگر يه هواپيما به موقع چك بشه و هنوز موتور و بدنه اش تايم پرواز داشته باشن هيچ جاي نگراني براي پرواز با اون نيست! مثلا بويينگ 737 دولت كه مال 30 سال پيشه اما چون ساعت پروازي پاييني داره مثل يه هواپيماي نو ميمونه...
nazanin-kk
22-09-2011, 01:43
اگه از بحث امنیت هواپیما بگذری:27: ، ماهان توی سرویس ها و تعداد ایر باس هاش خیلی بهتر و با کیفیت تر از هما و آسمان و بقیه ست ! هما خیلی داغون شده دیگه
F A R I D
30-09-2011, 19:15
اگه از بحث امنیت هواپیما بگذری:27: ، ماهان توی سرویس ها و تعداد ایر باس هاش خیلی بهتر و با کیفیت تر از هما و آسمان و بقیه ست ! هما خیلی داغون شده دیگه
اصولا نمیشه گفت این شرکت بهتره یا اون یکی!!!
هر شرکتی هواپیمایی برای سرویس دهی خاصی ساخته شده.
مثلا شرکت آسمان که پایه تاسیسش برمیگرده به قبل از انقلاب هدف از تاسیسش این بود که سرویس دهی کنه به مناطق محروم و کم جمعیت کشور. چون شرکت هما اون زمان تقریبا میشه گفت فقط در شهرهای بزرگ و پرمتقاضی پرواز داشت. و قرار بود که آسمان این خلا رو چر کنه که بعدش انقلاب شد.
ایرباس های ماهان بیشتر برای پروازهای دور برد هستن. بخاطر همینم ماهان فقط پرواز های نسبتا دور برد داره.
کیفیت یه شرکت هواپیمایی به بزرگی هوپیما یا قدیم و جدید بودن یا ایرباس و بویینگ بودن نیست.
هر شرکت هواپیمایی با توجه به موقعیت جغرافیایی و نیازش اقدام به خرید هواپیما میکنه. البته به جز ایران چون تحریمه و حق انتخاب نداره.
اصولا هواپیماهایی که برای پروازهای دور برد طراحی شدن اگر بعنوان کوتاه برد ازشون استفاده بشه به عمر هواپیما و کیفیت پرواز به مرور زمان خسارت وارد میکنه. دقیقا همون کاری که شرکت ایران ایر با هواپیمای A340 انجام میداد. پرواز تهران مشهد. البته شرکت هما چون نمیتونست اوایل از این هواپیما در پرواز های خارجی استفاده کنه مجبور بود در پروازهای داخلی ازش استفاده کنه. این هواپیما در دوران اول ریاست محمود احمدی نژاد از ونزوئلا اجاره شد و بعد از مدتی هم پسش دادن.
چنتا مطلب جالب میخوام براتون بگم که شاید باور نکنید.
میدونستید قبل از انقلاب ایران:
شرکت هما اولین شرکت هواپیمایی در دنیا بود که اقدام به بورسیه کردن خلبانان آموزشی کرد؟!!
شرکت هما اولین شرکت هواپیمایی در دنیا بود که دور بردترین پرواز دنیا رو با هواپیمای بویینگ 747 از تهران به نیویورک انجام داد؟!!
شرکت هما اولین شرکت هواپیمایی در دنیا بود که اقدام به خرید بویینگ 747 SP کرد؟!!
شرکت هما اولین شرکت هواپیمایی در دنیا بود که اقدام به عقد قرداد خرید هواپیمای کنکورد کرد؟!! بعدا این قراداد این هواپیما با انگلستان توسط شاه سابق ایران فسخ شد. چرا که یک هواپیمای اقتصادی نبود و بیشتر جنبه تشریفاتی داشت. این هواپیما حدود 2 ماخ یا دو برار سرعت صوت حرکت میکرد که تا به امروز هیچ شرکت هواپیما سازی نتونسته رکوردش رو بشکنه. البته در صنعت مسافر بری.
میدونستید که ایرانم بیشترین تعداد خلبانان مهاجر رو در دنیا داره؟!!
همین شرکت هما که الان چنگی به دل نمیزنه یه زمانی جزو بهترین های دنیا بود. باور کنید.
milad_takjoo
30-09-2011, 19:52
همین شرکت هما که الان چنگی به دل نمیزنه یه زمانی جزو بهترین های دنیا بود. باور کنید.
منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rami_hemi
30-09-2011, 20:18
منبع ناوگان قدیمی هما که یکی از بهترین های زمان خودش بود ولی توجه کنید میگم زمان خودش نه الان
اگه توان خرید داشت مطمئن باشید بازم میتونست بهترین باشه .
در ضمن اگه اون هواپیمای ملخی یا همون توربوپراپ میخواد مثلا از تهران تا کیش بره واقعا دیوانگی محض هستش چون فوقش این هواپیما 1500 کیلومتر برد داره و باری مسیرهای کوتاه تا یک ساعت اقتصادی هست اون کدوم شرکت خلی هستش که با یه هواپیمای منطقه ای میخواد پرواز نزدیک 2000 کیلومتری اجرا کنه؟
البته دلیل گرونیش رو نمیدونم نباید گرون باشه چون هنوز قیمتها رو یکسان نگه داشتن و قیمت آزاد نیست . مگر اینکه توربو پراپ پرواز چارتر و داخل هواپیما چیدمان درجه 1 و بکلاس تجاری باشه
آزاد هم بشه بازم هزینه بوینگ که همون md-80 باید باشه که آوردن 160 نفره کردنش
الان من آتا رو بیشتر ترجیح میدم هم کادر پروازی خوش رویی داره فکز میکنم بین خلبانهاش خانم هم داره و سرویس دهی خوبی داره همیشه پروازهاش سر موقع انجام میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.