ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 مشکل با Acer 5750G

Imanhjp
19-07-2011, 21:57
سلام دوستان
من یه لپ تاپ مدل 5750 ایسر گرفته ام رو روش ویندوز 7 سرویس پک 1 ultimate ریختم.
تمام درایور ها رو نصب کردم اما با 2 درایور مشکل دارم. یکی تاچ پد که نه تو سایت ایسر برای ویندوز 7 هست و نه توی CD همراه لپ تاپ به درد این میخورد. با این که کار میکنه اما قابلیت مولتی تاچ و Scrolling نداره.
یکی دیگه هم مشکل با کارت گرافیکی تو بازی ها هست. یعنی بازی ها کارت گرافیکی Intel HD Graphics با حافظه 128 مگابایت رو پیشفرض میگیرن و از nvidia 540M 1024MB خبری نیست در حالی که تو اجرا مشکلی پیش نمیاد اما مثلا بازی PES2011 امکان استفاده از کیفیت High را نمیدهد و به کارت گرافیکی گیر میدهد. درایورش رو هم آپدیت کردم اما هنوز حل نشد.
کسی میتونه کمک کنه؟

lifeless
21-07-2011, 12:53
سلام رفیق،
تا اونجایی که یادمه درایور تاچ پدش تو cd بود.
منم مشکل گرافیک رو داشتم که حلش کردم .
باهام تماس بگیر، حوصله ندارم اینجا بنویسم :دی

amir20
22-07-2011, 10:17
سلام رفیق،
دوست عزیز لطفا همینجا بنویس.
منم همین مشکل رو دارم.

Imanhjp
22-07-2011, 12:50
سلام رفیق،

آقا دمت گرم همینجا بنویس تا بقیه هم استفاده کنند
خیلی آزار دهنده هست این مشکل...

amir20
26-07-2011, 01:12
منم همین دو مشکل رو دارم ، یکی راهنمایی کنه لطفا.

amiredge
26-07-2011, 09:32
رو دسکتاپ راست کلیک کن و nvidia control panel رو بزن.

یه صفحه میاد جلوت.در تب پروگرام ستینگ مانند عکس زیر عمل کن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه درست نشد در global setting هم همین تنظیمات رو قرار بده.

اگه بازم درست نشد که احتمالش کمه برو تو قسمت physx و بزارش رو gt 540.

lifeless
30-07-2011, 11:00
رو دسکتاپ راست کلیک کن و nvidia control panel رو بزن.

یه صفحه میاد جلوت.در تب پروگرام ستینگ مانند عکس زیر عمل کن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه درست نشد در global setting هم همین تنظیمات رو قرار بده.

اگه بازم درست نشد که احتمالش کمه برو تو قسمت physx و بزارش رو gt 540.

با اجازه تکمیل میکنم اطلاعاتی که گذاشتن رو:

اول باید درایور جدید گرافیک رو از سایت Nvidia دانلود کنید و نصب کنید،
راه حلی که Amiredge فرمودن برا من جوابگو نبود و از این طریق سوییچ
نمیکنه رو گرافیک اصلی.
من فهمیدم وقتیکه میخام کار گزافیکی انجام بدم (نرم افزار یا بازی) علاوه
بر قسمت Program settings، باید گرافیک انتخابی قسمت Global settings
رو هم روی Nvidia Processor بذارم.
اگه به مشکلی برخوردید بپرسید، در خدمتم...

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

اینم لینک دانلود درایور جدید گرافیک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amin Genius
31-07-2011, 04:59
این مشکل رو تو سری 5742 هم میشه مشاهده کرد .

اگه درایور های 2 کارت گرافیکمون رو به ترتیب از ضعیف به قوی نصب کنیم باید در صورت لزوم خودش Switch کنه . که ما تست کردیم و اولش کمی اذیت کرد ولی ظاهرا درست شد .
دوما ، اگه ما فقط کارت قوی تر رو نصب و استفاده کنیم مگر چقدر میزان برق افزایش پیدا میکنه ؟

چراکه اگر قرار باشه هر دفعه هی تنظیمات رو دستی انجام بدیم که واویلاست .

احتمالا ما هم در آینده نزدیک به این مشکل بر میخوریم . انشاءالله . :31:

Imanhjp
31-07-2011, 11:21
این مشکل رو تو سری 5742 هم میشه مشاهده کرد .

اگه درایور های 2 کارت گرافیکمون رو به ترتیب از ضعیف به قوی نصب کنیم باید در صورت لزوم خودش Switch کنه . که ما تست کردیم و اولش کمی اذیت کرد ولی ظاهرا درست شد .
دوما ، اگه ما فقط کارت قوی تر رو نصب و استفاده کنیم مگر چقدر میزان برق افزایش پیدا میکنه ؟

چراکه اگر قرار باشه هر دفعه هی تنظیمات رو دستی انجام بدیم که واویلاست .

احتمالا ما هم در آینده نزدیک به این مشکل بر میخوریم . انشاءالله . :31:

اول اینکه امکان این نیست که تا درایور Intel رو نصب نکنی نمیشه nVidia رو نصب کرد. تمام تنظیمات هم که کارت گرافیکی رو انتخاب کنی باد هواست متاسفانه و تاثیری نداره. اما وقتی 178MB ناقابل درایور جدید رو از سایت nVidia دانلود کردم کاملا درست شد و حتی GTA IV رو در حالت High و با بالاترین رزولشن اجرا میکنه. برای دانلود هم از لینک دوست عزیزمون lifeless استفاده کنید و حواستون باشه تحریم هستیم و با ip ایران نمیتونید وارد سایت بشید.

برای PES2011 هم که هنوز خیلی ها مشکل دارند نباید خود بازی را در گرافیک ADD کرد بلکه باید به فولدر نصب رفت و Setting.exe را Add کرد

Amin Genius
05-08-2011, 21:36
اول تشکر .
و دوم اینکه با نصب این 187 مگ زمانی که از بازی خارج شدی سیستم از گرافیک اینتل استفاده میکنه ؟ یا هنوز روی nvidia ست
برای گرما و مصرف برق میگم .

n.a.b.a.t
05-08-2011, 23:40
اخرين نخسه كارت گرافيكتو از سايت ايسر بگير و نصب كن درست ميشه

esi_iranian
24-08-2011, 22:10
سلام بچه ه من تازه 5750 خریدم اما کارت گرافیک nvidia برام کار نمی کنه این کارهایی هم که گفتین انجام دادم ولی جواب نداده
فیلم ها رو هم یخورده تار نشون میده چیکار کنم؟

esi_iranian
25-08-2011, 14:10
هیچکی نیست منو راهنمایی کنه؟

sfim
25-08-2011, 20:46
اول اینکه امکان این نیست که تا درایور Intel رو نصب نکنی نمیشه nVidia رو نصب کرد. تمام تنظیمات هم که کارت گرافیکی رو انتخاب کنی باد هواست متاسفانه و تاثیری نداره. اما وقتی 178MB ناقابل درایور جدید رو از سایت nVidia دانلود کردم کاملا درست شد و حتی GTA IV رو در حالت High و با بالاترین رزولشن اجرا میکنه. برای دانلود هم از لینک دوست عزیزمون lifeless استفاده کنید و حواستون باشه تحریم هستیم و با ip ایران نمیتونید وارد سایت بشید.

برای PES2011 هم که هنوز خیلی ها مشکل دارند نباید خود بازی را در گرافیک ADD کرد بلکه باید به فولدر نصب رفت و Setting.exe را Add کرد

میشه این لینکی که شما دانلود کردید بزارید

lifeless
27-08-2011, 15:24
اول تشکر .
و دوم اینکه با نصب این 187 مگ زمانی که از بازی خارج شدی سیستم از گرافیک اینتل استفاده میکنه ؟ یا هنوز روی nvidia ست
برای گرما و مصرف برق میگم .

سلام داش
حکماْ بستگی به نوع تنظیمات گرافیکت داره که گلوبال رو رو چی گذاشته باشی
ولی من امتحان کردم و خودش اتوماتیک سوویچ میکنه روی اینتل و مصرف گرما و برق هم
‍بایین میاد.

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

سلام بچه ه من تازه 5750 خریدم اما کارت گرافیک nvidia برام کار نمی کنه این کارهایی هم که گفتین انجام دادم ولی جواب نداده
فیلم ها رو هم یخورده تار نشون میده چیکار کنم؟

احتمال زیاد شما کارت گرافیکتو یا اصلاْ نصب نکردی و یا بد نصب شده
شما مجدداْ اول گرافیک اینتل رو نصب کنید و بعد گرافیک انویدیا رو.
ایشالا که مشکلت حل میشه.

5320xm
31-08-2011, 08:36
:41:سلام

تنها مشکلم با pes2011 بود که رو high اجرا نمی شد و این یه مشکل عادی تو نوت بوکای با دو کارت گرافیکه.
راه حل های صفحه قبل امتحان کردم نشد دیگه راه حلی نیست برای مشکل pes2011 آخه چرا رو highهجرا نمیشه این لامسب:41:

Amin Genius
13-09-2011, 13:57
کسانی که با این درایور جدید کار کردند !

همه چیز ردیف میشه تنها با ریختن این درایور ؟ میخوام دانلودش کنم . :13:

Amin Genius
23-09-2011, 14:53
با سلام مجدد به دوستان گلم . :10: از اونجایی که خودکفایی خیلی چیز خوبیه بنده رفتم یه نسخه کاملش رو دانلود کردم و الان میتونم با اطمینان به شما خوبان بگم که با دانلود نسخه جدید این درایور از سایت ACER و با اجرای مراحل گفته شده در پست های اول ؛ لذت بازی کردن رو تازه میتونید احساس کنید . :46:

شما می توانید از لینک زیر استفاده کنید .
مدل دستگاه تون رو مشخص کنید تا وارد صفحه درایورهاش بشین .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکــــــــر فراوان . امین . :11:

saeedblack
26-09-2011, 23:07
من هم رو5742 همین مشکل رو واسه تاچ پد داشتم یه راه براش پیدا کردم ومشکلم حل شد
شما ابتدا کامل تمامی درایورهایی که واسه تاچ پد نصب کردی رو پاک می کنی
یعد میری تو دیوایس منیجر واز اونجا دنبال سخت افزار تاچ پد می گردی .بعد که پیداش کردی روش کلیک راست می کنی و اپدیت درایور رو میزنی ومسیر درایوریو که دانلود کردی بهش میدی واجازه میدی تا درایوراش نصب شه(درایورش یا synaptics یا elantech)
تموم . واسه من که با اجرای فایل .exe اون درایور نصب نمی شدواینجوری مشکلم حل شد . امیدوارم واسه شما هم اینجوری حل شه

psp2004
11-01-2013, 08:59
با نام خدا و سلام

دوستان ویندوز رو عوض کردم و dvd درایور ها رو گم کرده بودم که همه رو از سایت acer دانلود کردم ... موقع نصب گرافیک چه اینتل و چه انویدیا میگه :
---------------------------
Error
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software.
OK

چه کنم ؟؟؟

roteal2007
11-01-2013, 09:31
با درود من 5742g رو دارم
درایور تاچ پد باید synamptec باشه.
واسه گرافیک هم از انویدیا اخرین درایور نوتبوک رو دانلود کن و از تنظبمات فایل اجرایی بازی هات رو مشخص کن ک با کدوم گرافیک بالا بیاد .

psp2004
11-01-2013, 11:25
با درود من 5742g رو دارم
درایور تاچ پد باید synamptec باشه.
واسه گرافیک هم از انویدیا اخرین درایور نوتبوک رو دانلود کن و از تنظبمات فایل اجرایی بازی هات رو مشخص کن ک با کدوم گرافیک بالا بیاد .

خب با تاچ پد که مشکل ندارم ... فقط موقع نصب ahci و vga همون اروری که گفتم رو میده ... بقیه درایور ها نصبند ..

ویرایش : مشکلم با گرافیک نصب شد ولی تو نصب AHCI باز همون ارور رو میده که حداثل نیاز برای نصبش رو کامپیوتر نداره !!!؟؟؟

mehdi7955
14-01-2013, 23:39
منم همین مشکل دارم هر دو گرافیک نصبه ولی فقط اینتل میاد بالا و گرافیکم انگار آنبرده چیکار کنم