ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد سامسونگ یا سیگیت؟

mhs_837
19-07-2011, 19:25
سلام.من می خوام یه هارد اینترنال 1 ترا ویا شاید 1.5 ترا بخرم.با کلی خوندن تاپیکها به این نتیجه رسیدم سیگیت یا سامسونگ بخرم، البته کلی هم گیج شدم.به نظر شما از لحاظ کلی(هم سرعت و هم گارانتی) کدوم بهتره؟لطفا مدل دقیقش رو هم بگین.(هم 1 ترا و هم 1.5 ترا)

XDbit68
19-07-2011, 22:17
از نظر سرعت که هر دو. تا شون 7200 rpm دارن و خیلی کم دیگه الان 5400rpm تو مدلهای روز هستش .کلا با تجربه ی شخصیم میگم که سیگیت و وسترن دیجیتال خیلی بهترن از سامسونگ.ضمنا از لحاظ بافر هم هر مدلی که میخوای بگیری سعی کن 64 مگابایت به بالا باشه بافرش.
به کسی برنخوره ها نظر خودمه!!!
خودم خراب شدن هاردهای نو و آکبند سامسونگ رو (البته تو 500 گیگا بایت)دیدم اما وسترن و سیگیت به مراتب پایینتره آمار خرابیشون.
اگرم مصرف انرژی برات مهمه و قیمت برات مهم نیست western digtal caviar black بگیر.اینجا که بری اطلاعات دقیقی رو میبینی راجع به مدلها و قیمتهای مختلف هارد دیسکهای بازار حتما چک کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Переклад не
19-07-2011, 22:24
آخه قربونت برم من وسترن 1 ترا (گرین ) دارم با همون مشخصاتی که فرمودی با بافر 64 و ... اما اکیدا ازش راضی نیستم چون سرعتش از مکستور دهه 50 هم کمتره
این سامسونگ f3 چطوره؟

mehran gorji
19-07-2011, 23:30
آخه قربونت برم من وسترن 1 ترا (گرین ) دارم با همون مشخصاتی که فرمودی با بافر 64 و ... اما اکیدا ازش راضی نیستم چون سرعتش از مکستور دهه 50 هم کمتره
این سامسونگ f3 چطوره؟
این حرف را نزنید.
من روزی به صورت میانگین روزی 5 تا هارد دارم تعمیر میکنم.

اگر برای اطلاعاتی که دارید ارزش قائل باشید.
هیچ وقت به وسترن توهین نمیکنید.
وسترن را green our black

---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------

من حرف دوستمان XDbit68 را کاملا تایید میکنم.

توصیه من western است

EhsanCPU
19-07-2011, 23:48
این سامسونگ f3 چطوره؟

دوست عزیز وسترن گرین 1 ترا 64 بافر سرعتش خیلی هم خوبه به احتمال زیاد شما Align نکردید
برای اینکه بتونی از سرعت واقعی این هارد استفاده کنی باید حتما هاردو Align کنید :8:

mehran gorji
20-07-2011, 00:05
بله درسته سری green را باید algin کنید.

دقت کنید باید اطلاعات تخیله شود.
حتی ویندوز هم نصب نباشد.{زمان زیادی طول میکشد}

Переклад не
20-07-2011, 10:30
بله من الاین نکردم. هاردی که با الاین کردن سرعتش بره بالا به چه دردی میخوره؟؟
امیدوارم این طرفداریهامون نشات گرفته از عدم آگاهی از تکنولوژی جدید نباشه .ساده بگم من پراید دارم از اونجایی که تاحالا بنز رو ندیدم پرایدو بهترین اسم میبرم

اگر برای اطلاعاتی که دارید ارزش قائل باشید.
هیچ وقت به وسترن توهین نمیکنید.
به نظر شما کسانی که از هاردهای دیگه ای استفاده میکنن مثله سگیت ، به اطلاعاتشون ارزش قائل نیستن؟
پ.ن: من فقط مشتری هستم تخصص خاصی ندارم و مشتری رو باید راضی کرد

mehran gorji
20-07-2011, 10:44
هارد های سیگیت فروش خوبی دارند.و سرعتشان هم خوب است.
خرابی شان بیشتر است و راحت تر از هارد های دیگه تعمیر میشوند.{فراوانی قطعهو رواج بودن ترفند تعمیراتشان}

هارد های سامسونگ سرعت خوبی دارند اما اکثرا مشکلاتی که برای بردشان پیش می اید به مدیا اسیب میرساند.

هارد های وسترن سرعتشان یه هوا پایین تر است اما خرابیشان به 0 است. و مشکلات مدیایی ندارند.
معمولا عکاسها{مهم بودن اطلات} وسترن میخرند.

یا وسترن یا سیگیت.
امیدوارم توضیحات کاملی داده باشم.
این حرف را بر اساس تجربه تعمیراتی که دارم میزنم

noisymind
20-07-2011, 15:21
یک توضیح دیگه هم راجع به هارهای گرین و بلک وسترن اینکه ، کلا سری گرین برای آرشیو کردن ساخته شده و به خاطر هوشمند بودن هارد ، باعث میشه پس از یک مدت کوتاهی که ازش استفاده نمیشه به حالت خواب بره! که هم مصرف میاد پایین و همینطور قائدتا عمر هارد افزایش پیدا میکنه ، ضمن اینکه غیر از اون که میخواد شروع به کار کنه هیچ صدایی از این هارد شنیده نمیشه!
حالا شما رو این هارد ویندوز نصب کنید باید هم راضی نباشین! چون خود کارخونه در نظر نگرفته که شما روش ویندوز نصب کنید! چون برا این کار ساخته نشده و اگه بخواین ویندوز نصب کنید باید الاین کنید. برا همین هم به قول دوستمون اگه عمر هارد برا کسی مهم باشه و بخواد اطلاعات مهم را نگه داره بهترین هارد گرین هست.
اگر هم کسی هم عمر و هم سرعت براش مهم هست سری بلک وسترن بهترین هست ولی قیمتش دو برابر هاردهای مشابه هست!

moslem47
20-07-2011, 23:53
دوستان این الاین کردن دقیقا چکار میکنه؟
چطوری باید الاین کرد؟

jafarian
20-07-2011, 23:55
دوستان این الاین کردن دقیقا چکار میکنه؟
چطوری باید الاین کرد؟

این algin کردن مخصوص هاردهای سری گرین وسترن شما این تاپیک پایین بخونید :20:

لینک

mehran gorji
21-07-2011, 01:45
و باید به توضیحات اضافه کنم از هارد های سری بلو استفاده کنید دردسر الاین ندارید.
انها امنیتشان پاییت تر است.
برای ویندوز هستند.
اما در کل خرابی بلو زیاد است.
مخصوصا لپ تابی هاش.{اکثرا تو لپ تاپ های دل است}

SKIPY
22-07-2011, 19:37
با درود
دوستان من هم با سامسونگ کار کردم هم وسترن . سامسونگ اصلا راضی نیستم 2 بار خراب شد و مجبور شدم تعویض کنیم ( هر بار سر انتقال فایل و ... هنگ کرد و دیگه بالا نیامد ) وسترن گرین خیلی ازش راضی هستم سی گیت رو دست دوستم دیدم هر روز 100 بار به لپ تاپ میزنه و بر میداره چند بار هم بدون safe remove ولی وحشتناک داره کار میکنه
پس وسترن و سی گیت ... سامسونگ اصلا

حمید

VAHID
22-07-2011, 19:45
به نظر من هیتاچی 1 ترابایت هم خوبه سرعتشم خوبه.......

mhs_837
23-07-2011, 07:56
باتشکر از همه دوستان عزیز که به من کمک کردن.من هارد سیگیت از سری Barracuda Green خریدم.روش ویندوز نصب کردم.سرعت نصب بد نبود با اینکه 5900RPM هست و من اطلاعی نداشتم.از فروشنده هم که پرسیدم با تمام قوا گفت 7200 هست! اوونا فقط فروشنده اند.خلاصه مطلب اینکه فکر کنم کلاه سرم رفت.ایتم یه شات ازش لطفا نظرتونو بگید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran gorji
23-07-2011, 08:08
مهندس امیر دوباره امده

اینجا پست بده برات بررسی میکنه.
الاین زدی؟

mhs_837
23-07-2011, 08:41
الاین زدی؟

دوست عزیز من سیگیت خریدم نه وسترن.مگه سیگیت هم نیاز به الاین داره؟

borhan_3010
23-07-2011, 18:03
پرسرعت ترین هارددیسک اینترنال موجود فعلاً samsung f3 با کد 103sj هستش سرعت read 126 و متاسفانه الان تو بازار نایاب شده
جایگزین آن هارد سیگیت 7200.12 با بافر 16 مگ هستش که اصلا صدا نداره
هاردهای وسترن حتی خاویار سیاه سرعتشون به این مدل سیگیت نمیرسه تازه خیلی هم پرصداست این وسترن فقط اسم درآورده ولی اصلاً آش دهن سوزی نیست
دوستان توجه کنید سرعت هاردهای ساتا3 بیشتر از ساتا 2 نیست!! ساتا 3 وسترن در حد همون سامسونگه و سیگیت ساتا3 116 مگ سرعت خواندن داره
راجب به اطلاعاتی که میدم کلی سرچ کردم و عکس​های گرفته شده از برنامه HD Tune رو دیدم از خودم در نیاوردم

Переклад не
23-07-2011, 18:15
هاردهای وسترن حتی خاویار سیاه سرعتشون به این مدل سیگیت نمیرسه تازه خیلی هم پرصداست
دوست عزیز وسترن صدا نداره!!

mehran gorji
23-07-2011, 20:03
درسته وسترن سایلنته اصلا صدا نداره.
شاید دیسکی که شما داشتید مدیاش خراب بود.

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

دوست عزیز من سیگیت خریدم نه وسترن.مگه سیگیت هم نیاز به الاین داره؟

OK دقت نکرده بودم

noisymind
23-07-2011, 22:03
یکی از دوستان تو یکی از تاپیکها یک لینکی گذاشته بود برای مقایسه هاردها ، اولین مدل یک وسترن بود که 10000rpm بود! البته فکر کنم ظرفیتش 700 بود و قیمتش 3 برابر مدلهای معمولی!
ضمنا سری بلک وسترن ظاهرا کمی صدا داره ولی سری گرین اصلا صدا نداره.

رویانا
27-07-2011, 12:50
سلام.از نظر من سامسونگ بهتره اما مدل ندارم!!ببخش...