PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس

MRHArtsClube
19-07-2011, 12:19
سلام دوستان!
راجع به دونوع ویروس سوال داشتم:

1- ویروسی که فایلهایی با اسمهای عجیب و غریب، با حجم کم درست میکنه که وقتی از فلش properties میگیرم حجمش مثلا 45 مگابایته ولی وقتی از خودشون properties بگیرم 4 - 5 گیگ میشه! فلش سالم و غیر تقلبیه! مشکل هم از سخت افزار نیست. مشکل شبیه عکسیه که یکی از دوستان گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- ویروسی که یه پوشه با کلی فایل میسازه که حجمش بازهم مثل بالایی زیاد به نظر میرسه ولی نیست! این ویروس مثلا یه پوشه به اسم ABC میسازه که توی اون پوشه یه سری فایله و یه پوشه به اسم ABC که همینا توش هست و مثل یه ساختار حلقه ای شده که هرچی وارد این ABC ها میشید تموم نمیشه! حجمش مثلا 3 مگابایته اما properties که میگیری میشه 95 گیگ {فلش 4 گیگ!!!}!

سوالم اینه که چطوری میشه این ویروسارو ساخت، یا اسمشون چیه که من کدشو پیدا کنم! قصدم خرابکاری نیست :31: فقط چون برام جالبه میخام طرز کارشو بدونم. مرسی :10:

MrGee
19-07-2011, 13:35
شما يه فايل اجرايي يه اتوران از ويروس رو اينجا بزار تا من اون رو بررسي كنم

jax2
21-07-2011, 11:09
دوست عزیز
من احتمال میدم شما از فلش های تقلبی استفاده می کنید
با دیدن عکس مطمئن شدم

ولی میتونید با نرم افزار hp usb formatter یه بار فرمت کنید شاید درست شد

MRHArtsClube
22-07-2011, 17:27
سلام دوستان

دوست عزیز
من احتمال میدم شما از فلش های تقلبی استفاده می کنید
با دیدن عکس مطمئن شدم

ولی میتونید با نرم افزار hp usb formatter یه بار فرمت کنید شاید درست شد

نه دوست عزیز. فلشم سالمه و این عکس مال فلش من نیست. دیدم شبیه چیزیه که میگم گذاشتمش اینجا. فلش یکی از دوستام یه روز رسید دستم اینجوری بود. ببینید این یه ویروسه که روی همه فلشها می تونه باشه. همه فایلها سالمن و فقط یه سری پوشه و فایل با حجم زیاد و غیر قابل پاک کردن داخلش هست.

شما يه فايل اجرايي يه اتوران از ويروس رو اينجا بزار تا من اون رو بررسي كنم

خیلی ممنون دوست عزیز اگه داشتم حتما می فهمیدم چطوریه! من از این دوتا ویروس یه اسم که بتونم جستجو کنم و یا یه فایل که بتونم چک کنم می خوام :20:
بهرحال ممنون

MrGee
22-07-2011, 23:17
خب به هر حال این ویروس باید یه فایل اتوران داشته باشه

شما می تونی اون فایل تو ران رو از تو فلش یا استارت آپ ویندوز اینجا بزاری؟

MRHArtsClube
24-07-2011, 00:50
خب به هر حال این ویروس باید یه فایل اتوران داشته باشه

شما می تونی اون فایل تو ران رو از تو فلش یا استارت آپ ویندوز اینجا بزاری؟

آخه مال خیلی وقت پیشه! دوستم بابلسره من اراک! :20:
به هرحال من یه برنامه پیدا کردم که دقیقا همون کاریو می کنه که ویروس اولی میکنه! یه فایل 45 کیلوبایتی میسازه که حجمش تا 10 ترابایتمیتونه باشه! Size On Disk ش با حجمش فرق داره و این جالبش میکنه :31:

[Huge Fake File.zip | 166KB]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

می مونه دومی که واقعا کارش جالبه! فقط یه بار یه جا دیدمش که مال خیلی وقت پیش بود:20: می تونید کمک کنید من ببینم چی سرچ کنم واسه دومی؟ مثلا واسه اولی باید اسم برنامه هه رو سرچ می کردم یعنی Huge Fake File