مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد اکسترنال
phoenix69
19-07-2011, 07:47
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال دارم که توش پر از اطلاعات مهمه چند روز پیش که وصلش کردم به کامپیوتر دانشگاه وقتی خواستم باز کنم ارور داد که باید فرمتش کنم و از ائن به بعد روی هر کامپیوتری وصل کردم همین ارور میده آیا این ویروسه؟؟؟ راهی برای حفظ اطلاعاتم بدون فرمت کردن هست؟؟؟خواهشا کمک کنید اطلاعاتم خیلی مهمه :(
چه اروري داد و چي گفت؟
شما مي تونيد اون رو به كامپيتور وصل كنيد و بعد از ريستارت با برنامه هاي بك آپ گيري از اون بك آپ بگيري و بعد هارد رو فرمت كنيد
برای من هم پیش اومده .... با mehdi_7610 عزیز ، که متاسفانه تاپیک پر محتواش به باد رفت ، خیلی روش کار کردیم .... راهی به جز فرمت نموند برامون!
حداقل 2سال پیش که راهی پیدا نشد :)
MRHArtsClube
19-07-2011, 12:22
سلام دوستان
منم چنین مشکلیو داشتم! راهی براش پیدا نکردم! هاردو فرمت کردم و بعدش ریکاوری!!! :31:
کلی از اطلاعاتم پرید اما دیگه راهی نبود! شاید 3-4 ماه دنبال جواب گشتم! ان شاالله یکی اینجا پیدا میشه و میگه چطوریه :46:
phoenix69
19-07-2011, 21:34
چه اروري داد و چي گفت؟
شما مي تونيد اون رو به كامپيتور وصل كنيد و بعد از ريستارت با برنامه هاي بك آپ گيري از اون بك آپ بگيري و بعد هارد رو فرمت كنيد
I:\ is not accessible.
The file or directory is corrupted and unreadable.
این اروریه که میده خواهشا کمک کنید اطلاعاتمو برگردونم:(
I:\ is not accessible.
The file or directory is corrupted and unreadable.
این اروریه که میده خواهشا کمک کنید اطلاعاتمو برگردونم:(
اینجارو یه نگاهی بنداز .... ببین کمکت میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سيستم رو به hiren بوت كن و بعد با برنامه HDD Regnerator كه تو قسمت Hard Drive Tools هست فول اسكن بكن و ببين چي مي شه
البته HDD Regnerator رو بدون هارين هم مي شه اجرا كرد ولي اين طور بهتره
همچنين شما اون هارد رو با بقيه برنامه هايي كه تو قسمت Hard Drive Tools هستند اسكن بكن
فقط مواقب باش كه از Low Level Format استفاده نكني چون اون كل هارد فرمت مي شه هيچ تاره اون موقع موقع ديگه ركاوري هم بي ركاوري
راستي شما يادت مياد بعد از آخرين باري كه هارد سالم كار كرد چه اتفاقاتي افتاد كه اين طور شد؟
فرمت هارت Fat32 هست يا NTFS ؟؟
اینجارو یه نگاهی بنداز .... ببین کمکت میکنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه chkdsk ويندوز چيز چندان جالبي نيست و چند بار كه من باهاش كار كردم عمل كرد خوبي نداشت
phoenix69
20-07-2011, 04:02
شما سيستم رو به hiren بوت كن و بعد با برنامه HDD Regnerator كه تو قسمت Hard Drive Tools هست فول اسكن بكن و ببين چي مي شه
البته HDD Regnerator رو بدون هارين هم مي شه اجرا كرد ولي اين طور بهتره
همچنين شما اون هارد رو با بقيه برنامه هايي كه تو قسمت Hard Drive Tools هستند اسكن بكن
فقط مواقب باش كه از Low Level Format استفاده نكني چون اون كل هارد فرمت مي شه هيچ تاره اون موقع موقع ديگه ركاوري هم بي ركاوري
راستي شما يادت مياد بعد از آخرين باري كه هارد سالم كار كرد چه اتفاقاتي افتاد كه اين طور شد؟
فرمت هارت Fat32 هست يا NTFS ؟؟
فرمتش NTFSبوده اما الان تبدیل شده به RAW
نمیدونم اتفاق خاصی نیافتاد:(این hirenکه گفتید چجوری باید باهاش کار کنم؟؟؟
Dark Shine
20-07-2011, 06:37
1) وارد داس شويد. از منوي start\Run...o بنويسيد CMDو كليد Enter را بزنيد.
2) در محيط داس بنويسيد Chkdsk I: /f و كليد enter را فشار دهيد و دقت كنيد چه مينويسد؟!
اگر ميزان آسيب MFT زياد نباشه، انشاالله همه چيز درست ميشود، در غير اينصورت ممكنه نياز بشه با برنامه هاي ريكاوري فايلهايتان را بازگردانيد و در پايان كل هاردديسك را از نو فرمت نماييد.
تبديل به RAW شده؟؟ كجا اين رو نوشته بود؟
نحوه كار با هايرن رو هم تو همون پست گفتم
phoenix69
20-07-2011, 12:38
دوستان من همین کاری که دوستمون گفت رو انجام دادم و الان هاردم برگشت از همگی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.