مشاهده نسخه کامل
: مشکل دی وی دی رایتر
سلام
چند روزه وقتی cd یا dvd تو dvd رایتر ام میذارم , یه جورایی کامپیوتر هنگ می کنه و وقتی cd رو در میارم درست میشه .... فکر کردم از کابل اطلاعاتشه که از اونم نبود ... مشکل از چیه ؟ ببرم گارانتی ؟
ممنون
TREASURES
18-07-2011, 20:50
سلام
کابل تبدیل (برق) SATA POWER رو عوض کنید ببینید درست میشه!!
سلام
کابل تبدیل (برق) SATA POWER رو عوض کنید ببینید درست میشه!!
مشکل اینه که کابل برق ساتا فقط 2 تاست که یکی ماله دی وی دی و یکی هم برای هارد .... برای این باید چیکار کنم ؟
یه جورایی انگار هارد و dvd رایتر با هم مشکل دارن , وقتی dvd کار می کنه هارد قاطی میزنه
jafarian
18-07-2011, 23:12
اگرمشکلتون با چنج کردن کابل برق و کابلی که ازمین به دستگاه شما خورده همون کابل باریک مشکلتون برطرف نشد مشکل باید ازاپتیک یا چشم دستگاه شما باشه:20:
TREASURES
19-07-2011, 07:50
مشکل اینه که کابل برق ساتا فقط 2 تاست که یکی ماله دی وی دی و یکی هم برای هارد .... برای این باید چیکار کنم ؟
یه جورایی انگار هارد و dvd رایتر با هم مشکل دارن , وقتی dvd کار می کنه هارد قاطی میزنه
یعنی شما از تبدیل MOLEX به SATA استفاده نکردی و مستقیم SATA رو زدی به رایتر؟؟ (این اشتباهه که) :13:
باید از تبدیل استفاده کنی دوست من و کابل ساتا هایی که مستقیم از پاور اومده برای هارد استفاده میکنی...
اگرمشکلتون با چنج کردن کابل برق و کابلی که ازمین به دستگاه شما خورده همون کابل باریک مشکلتون برطرف نشد مشکل باید ازاپتیک یا چشم دستگاه شما باشه:20:
هنوز کابل برق رو چک نکردم
یعنی شما از تبدیل MOLEX به SATA استفاده نکردی و مستقیم SATA رو زدی به رایتر؟؟ (این اشتباهه که) :13:
باید از تبدیل استفاده کنی دوست من و کابل ساتا هایی که مستقیم از پاور اومده برای هارد استفاده میکنی...
یعنی از اون کابل های برق ساتایی که از پاور میاد نباید برای dvd رایتر استفاده کرد ؟ مشکل داره ؟ :18: باید کابل برق های معمولی رو تبدیل بزنم پس ؟
گاهی اوقات رایتر باعث میشه سیستم هنگ کنه که بیشتر موقعها یه آیکون cd میاد و بعد از چند لحظه درست میشه ولی اگه رایتر ضعیف بشه این هنگ کردن همینطور ادامه داره.. درست منظورمو رسوندم؟:20:
شما باید کابل برق ساتایی که مستقیم از پاور میاد بزنید به هارد و تبدیل رو بزتید به رایتر
شما در مرحله ب اول ویندوز رو عوض کنید اسکن یوروس بکنید
کابل دیتا ی رایتر رو چک کنید جای کابل رو روی مین عوض کنید با به پاور دیگه سیستم رو چک کنبد
اگه درست نشد یا مشکل از تداخل سخت افزاری هست یا اینکه خود رایتر ایراد داره که این مشکل بوچود میاد
شما باید کابل برق ساتایی که مستقیم از پاور میاد بزنید به هارد و تبدیل رو بزتید به رایتر
شما در مرحله ب اول ویندوز رو عوض کنید اسکن یوروس بکنید
کابل دیتا ی رایتر رو چک کنید جای کابل رو روی مین عوض کنید با به پاور دیگه سیستم رو چک کنبد
اگه درست نشد یا مشکل از تداخل سخت افزاری هست یا اینکه خود رایتر ایراد داره که این مشکل بوچود میاد
ویندوز که جدیدا عوض کردم , ویروس هم مطمئن هستم که نیست ....
کابل دیتا رو هم دیروز عوض کردم
فقط در مورد اون تبدیل من نفهمیدم ... باید تبدیل به سر کابل برق معمولی که از پاور میاد بزنم که ساتا بشه ؟ یا از همون ساتا هایی که از پاور میاد استفاده کنم ؟
TREASURES
19-07-2011, 21:09
ویندوز که جدیدا عوض کردم , ویروس هم مطمئن هستم که نیست ....
کابل دیتا رو هم دیروز عوض کردم
فقط در مورد اون تبدیل من نفهمیدم ... باید تبدیل به سر کابل برق معمولی که از پاور میاد بزنم که ساتا بشه ؟ یا از همون ساتا هایی که از پاور میاد استفاده کنم ؟
دوست عزیز از این کابل باید برای برق رایتر استفاده کنی...!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bad_boy_v2000
04-02-2013, 12:04
چرا نباید ساتا رو مستقیم به دی وی دی رام زد؟؟؟ آخه منم همین کارو کردم و دقیقا همین مشکلو هم دارم
وقتی یه دی وی دی میندازم نمیارتش و وقتی درش میارم explorer ویندوز هنگ میکنه و از task manager هم end process نمیشه
یعنی اگه اون تبدیلو استفاده کنم درست میشه؟؟؟ یا رایتر خراب شده و مشکل سخت افزاری پیدا کرده؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.