مشاهده نسخه کامل
: یکی به من کرک کردن یاد بده!!
marmolak
18-07-2011, 20:25
دوستان درود
متاسفانه هر چقدر میخوام این مبحث رو یاد بگیرم یه جایی کم میارم ،خب فعلا یه کم وقت اضافه دارم ،میخوام یکی کمکم کنه تا یه چیزی حالیم بشه ،اسمبلی بلدم ،البته به اندازه خودم ،خودتون که میدونید خیلی فراره ،به نظر من بهترین راه اینه که یه فایل رو هدف قرار بدیم و شروع کنیم .فکر کنم نه تنها به درد من میخوره بلکه به کار دوستان هم میاد.
به عنوان مثال یه فایلی که پک شده باشه و تو انپک کردن هم بتونیم یه چیزی حالیمون بشه .
حالا کی میخواد کمک کنه،لطفا استارت رو بزنید دوستان .
ولی خواهشا کتاب و مقاله نزارید و نگید که تو سایت بگردم اموزش زیاده ،میخوام یه معلم خصوی داشته باشم اینجا.
Mr.reCoder
19-07-2011, 09:27
خوبه! شما بگو کجا کم میاری بعد بیا (اصلا نیا) جستجو کن - بپرس! دنیای کرک خیلی گنده(بزرگ) است! :46: اصلا چی رو میخواهی بدونی!!
اصولا کرک چند مرحله است->
1. انپک و آنپروتکت(اگه داشته باشه)
2. trace یا ردیابی
3. رسیدن به نقطه ی مورد نظر
4. ترکوندن برنامه!!!
5. بیچاره کردن برنامه نویس:18:
6......
اگه ادامه بدم به جاهای باریکی میکشه
هر مرحله ای هم بسته به موقعیتش خیلی زیر مرحله داره!!!:46:
marmolak
19-07-2011, 09:58
خب اولین معلم من پیدا شد .اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید.
پک کردن یعنی اینکه کد های یه برنامه تبدیل بشه به کد هگز و کدهای ماشین ،پروتکت کردن یعنی اونکه من نتونم کدهای ماشین رو مشاهده کنم و به یه صورتی کدها به هم بریزه.
انپک کردن یعنی اونکه من دوباره یه کاری بکنم که کدهای برگردن به صورت کد ماشین و کدهایی که بشه یه چیزی ازشون سر دراورد.
چطوری متوجه بشم یه برنامه با چی پک شده ،
و با چه برنامه ای باید اونو انپک کنم .
تو اموزشهایی که تا حالا دیدم از پی ای استفاده شده ولی یه طوری کار میکنن که اصلا حالیم نمیشه که دارن چیکار میکنن .
تو بیشتر فایلهایی که من با پی ای باز کردم یه "اولی" نوشته میشه .اون یعنی چی.
بازم ممنون از جوابتون.
بهتره اول با پچ شروع کنید بعد وارد بحث آنپکینگ بشید .
اگه واقعا" میخواید یاد بگیرید بهتره از سایت های زیر استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
marmolak
20-07-2011, 14:25
میشه لطفا واژه پچ روی برای من تعریف کنید ، وبگید دقیقا منظورتون چیه؟
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید زبونش چیه، یه مقداری انگلیسیه و فکر کنم مابقیش ترکی استانبولی باشه درسته.
خود شما نمیتونید اموزش مطالبی رو که میگید اینجا بزارید.
چرا دارید منو میفرستید به یه سایت دیگه؟
میشه لطفا واژه پچ روی برای من تعریف کنید ، وبگید دقیقا منظورتون چیه؟
پچ همون تغییر کدهای برنامه طوری که برنامه رجیستر بشه . البته مراحل پیشرفته پچ خودش یه تخصصه .
زبونش چیه، یه مقداری انگلیسیه و فکر کنم مابقیش ترکی استانبولی باشه درسته.
یه قسمتی از سایت به زبان ویتنامی هست .
خود شما نمیتونید اموزش مطالبی رو که میگید اینجا بزارید.
آموزشهای Lena151 رو ازهمین سایت دانلود کنید.
چرا دارید منو میفرستید به یه سایت دیگه؟
این سایت تخصصی کرک نیست ولی سایتهایی که دادم سایت تخصصی کرک هستن .
تاپیک زیر رو هم ببینید :
marmolak
21-07-2011, 08:21
من این اموزشها رو دیدم .
بیشتر رو olly کار میکنه ،من مرحله اول مشکلم رو انپک کردنه .
میدونید من چطوری شروع کردم
اولین کاری که کردم یه کم مطالعه بوده و یه چیزهایی حالیم شده و میدونم اولین کاری که باید بکنم انپک کردن برنامه ای که میخوام کرکش کنم .برای خودم یه هدف تعیین کردم برای کرک و به علت اینکه ایرانیه اسمش ذکر نمیشه و فقط میخوام خودمو تست کنم ببینم چند مرده حلاجم.
فایل exe برنامه رو توی peid باز کردم و Nothing found [Overlay] * رو مشاهده کردم .تو اموزشهایی که خوندم نوشته شده بود تو این حالت باید دنبال یه dll بگردم ،خب منم گشتم و تو مسیر نصب برنامه 2 تا dll پیدا کردم اون فایلها رو تو پی باز کردم و اینبار PEtite 2.x [Level 1/9] -> Ian Luck رو دیدم ،حالا مشکل اینه که نمیدونم باید چیکار کنم
Mr.reCoder
21-07-2011, 08:40
اینم یه مقاله کامل در مورد هنر آنپک کردن!!
تمام متدها و توابع آنتی و ابزارهای لازم و یک کلام هنر آنپک
Mr.reCoder
21-07-2011, 08:44
فایل exe برنامه رو توی peid باز کردم و Nothing found [Overlay] * رو مشاهده کردم .تو اموزشهایی که خوندم نوشته شده بود تو این حالت باید دنبال یه dll بگردم ،خب منم گشتم و تو مسیر نصب برنامه 2 تا dll پیدا کردم اون فایلها رو تو پی باز کردم و اینبار PEtite 2.x [Level 1/9] -> Ian Luck رو دیدم ،حالا مشکل اینه که نمیدونم باید چیکار کنم
بابا این دیگه خیلی خیلی عجیبه!!!
شما اصلا نمیدونین چکار بایست بکنین!!
اصلا بهتره از اول (از همون پله ی اول اول) شروع کنی!!
خوب یه فایلی با یه پکری یا پروتکتوری تغییر داده شده!! خوب قبل از کرک شروع کن به آنپک و آنپروتک بعدش توابعی یا آدرسی که میخواهی تغییر بدی پیدا کن!! این یعنی پله ی اول!!!:46:
یادمه یه دوستی داشتم که میگفت من برای کرک یه نرم افزار که با TheMida/WinLicense پروتکت میشد کرک یاد گرفتم , اون الان کارش خیلی درسته ولی هنوز نتونسته اون نرم افزار رو کرک کنه .
Mr.reCoder
21-07-2011, 10:09
یادمه یه دوستی داشتم که میگفت من برای کرک یه نرم افزار که با TheMida/WinLicense پروتکت میشد کرک یاد گرفتم , اون الان کارش خیلی درسته ولی هنوز نتونسته اون نرم افزار رو کرک کنه .
بله TheMida/WinLicense پروتکتور خوبیه! توابع آنتی دیباگ و انتی trace و آنتی غیره ی :31: زیادی داره!! البته برای یادگیری کرک و شروع خیلی بزرگه!!!!:27:
البته تنها مشکل VM اون هست که اونم الان فیکس کردنش زیاد سخت نیست !
Mr.reCoder
21-07-2011, 12:24
البته تنها مشکل VM اون هست که اونم الان فیکس کردنش زیاد سخت نیست !
اهان. خوب شد یادم انداختی! یه مقاله برای Virtual Machine RE-building که خیلی خوبه! واسه ی شروع ! البته زبانش بیگانه(En) است!:31:
گفتم بزارم ملت استفاده کنند. نمیدونم از کجا دانلودش کردم. یه google بکنید سایت اصلیشم پیدا میکنید. نویسنده ی اصلیش یکی به اسم Maximus است.
Mr.reCoder
21-07-2011, 13:02
گفتم حالا که فرصتش هست یه آموزشی در مورد دیباگ کردن و آنپک dll بزارم.
البته بازم بیگانه ها نوشتن!!!
marmolak
21-07-2011, 15:25
دوستان جریان چیه ؟
ایا پکر نرم افزاری که من برای کرک انتخاب کردم TheMida/WinLicense هستش؟
فکر میکنید سنگی که برداشتم خیلی بزرگه ؟
به هر صورت من سعی میکنم از مقالاتی که دوستان گذاشتن یه چیزی حالیم بشه .پس خواهشا تا برمیگردم تاپیک رو از رونق نندازید.
خب اونطوری که من فهمیدم هر پکری برای خودش یه انپکر داره ،تو سرچی که انجام دادم یه مجموعهکاملشو پیدا کردم ولی انپکری پیدا نکردم که برای فایل من کار کنه.
این انپرکرها رو میزارم شاید بدرد شما هم خورد .
حالا راهمایی میخوام من باید دی ال ال ها رو انپک کنم یا فایل exe اصلی رو ؟
کسی انپکری برای فایلهای من سراغ داره ،یا اینکه باید اونها رو به صورت دستی انپک کرد؟
فایلتون رو پیام کنید . البته من آنپکر نیستم .
Mr.reCoder
23-07-2011, 07:28
خب اونطوری که من فهمیدم هر پکری برای خودش یه انپکر داره ،تو سرچی که انجام دادم یه مجموعهکاملشو پیدا کردم ولی انپکری پیدا نکردم که برای فایل من کار کنه.
این انپرکرها رو میزارم شاید بدرد شما هم خورد .
حالا راهمایی میخوام من باید دی ال ال ها رو انپک کنم یا فایل exe اصلی رو ؟
کسی انپکری برای فایلهای من سراغ داره ،یا اینکه باید اونها رو به صورت دستی انپک کرد؟
بعضی پکرها یا پرتکتورها شاید اصلا آنپکر اتوماتیک نداشته باشند، یعنی باید اونا رو دستی آنپک کنی. بعضی ها هم مثل upx(پکر نه پروتکتور) با خودشون آنپک میشن. خوب بایست وضعیت فایل exe و مسایل IAT رو در نظر بگیری.
+--------------------------------------------------------------------------------+
برای کرک کردن شاید اصلا نیازی به آنپک نباشه و شاید هم اصلا نیازی به آنپک dll نباشه!! بهتره خیلی دقت کنی. انپک dll کمی پبچیده تر از exe هست.
marmolak
23-07-2011, 08:48
خب مثل اینکه ایطوری به نتیجه خاصی نمیرسم دوستان یه نفرتون زحمت بکشه یه برنامه خارجی معرفی کنه ،که پک شده باشه منم روی اون کار میکنم و اینطوری اگه مشکلی هم پیش اومد میتونم از راهنمایی دوستان کمک بگیرم .
ولی قبلش یه سئوال دیگه ،وقتی تو olly کار میکنم و بر طبق اموزشها میخوام یه پیغام رو پیدا کنم (منظور همون متن هایی که مثلا میگه کد اشتباهه و از روی اون میشه یه کد خاص رو پیدا کرد.)اگه پنجره خاصی برای این پیغام باز بشه مشکلی نیست ،ولی اگه پیغام به صورت یه متن رو پنجره اصلی دریافت کد برنامه باشه تکلیف چیه و چطوری میتونم اونو پیدا کنم ؟
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید ،اخه اون پیغام جزو کد نویسی نیست و به وسیله اتوران برنامه و چک کردن یه یه مقداری ظاهر میشه فکر کنم.
befermatooo
23-07-2011, 10:06
من قبلا خیلی دنبال این چیزا بودم اما بعد مدتی فهمیدم که باید از برنامه نویسی و توابع پیزی بدونی .
اموزش ها و مقالات زیادی رو خوندم و حتی 1 برنامه رو کرک کردم و واقعاً خوشحال شدم و داشتم بال در می آوردم . ( البته آموزشش رو داشتم :دی )
بعد اون همیشه با اون روش می خواستم نرم افزار ها رو کرک کنم اما نمیشد :دی .
اونقدر نرم افزار آن پک کردم و دانلود می کردم و ... . اما نشد که نشد !
Mr.reCoder
23-07-2011, 12:18
دوستان اساسا بدیهیست که برای شکستن هر قفلی ساختار آن قفل را کاملا شناخت و با نحوه ی کار آن آشنا بود!:5: اصلولا debugging برای بررسی اشکالات در نرم افزارها بوجود آمد تا باگهای موجود در هر برنامه ای با ردیابی جزئیات کدها آشکار شوند.
حال برای شکستن قفل فایلهای اجرایی و dll ها بایست کاملا با زبان اسمبلی و C++ و پاسکال و ساختار فایلهای اجرایی و dll ها آشنا بود.
این کار همچون تعمیر ماشین است !! شما بدون اینکه بدونبد یه ماشین با چه مکانیسمی کار میکنه چطور میتونید اون رو تعمیر بکنید؟؟
البته روشهای مختلفی برای یادگیری کرک است. که شاید بهترین آنها استفاده از آموزشهای آماده باشد، اما با خوندون اونها و ندانستن اینکه چرا در یه مرحله ای یه کاری انجام میشه. هیچگاه نمیشه به جایی رسید.
marmolak
23-07-2011, 14:30
خب دوست گرامی شما که اینها رو میدونید و شکر خدا علمشم دارید چرا یه اموزش درست و حسابی برای کرک نمیزارید ،من خودم دارم کارشناسی میخونم ،مشکلی هم توی اسمبلی و برنامه نویسی ندارم ،ولی اصلا مرجع درستی برای این کار پیدا نمیکنم که از روی اصول جلو رفته باشه ،همه اموزشیهایی که من دیدم فایل رو با پی ای چک میکنن و توی اولی شروع میکن به تغییرات توی ساختار یه شرط ،همین .
کل اموزشهایی رو هم که دوستان گفته بودن رو نگاه کردم ،ولی هیچکدوم نمیخوام اصول کار رو اموزش بدن،فکر نمیکنید جای یه اموزش درست و حسابی برای اشنایی با مباحث پایه علم کراکینگ توی سایت کمه؟
خواهشا اگه میتونید یه همتی بکنید شاید ماها هم تونستیم یه چیزی یاد بگیریم.
Mr.reCoder
23-07-2011, 19:33
خواهشا اگه میتونید یه همتی بکنید شاید ماها هم تونستیم یه چیزی یاد بگیریم.
خیلی دوست دارم، اینکار رو انجامش بدم. اما من فقط یه نفرم!(فقط یکی!:41:). اگه خیلی از وقتم رو بزارم بزور میتونم هر ماه یکبار یه چیز درست و حسابی دست و پا کنم.
با این کسادی انجمن کرک (فقط انجمن کرک!:13:) هم که نمیشه یه گروه که همه ی کاروبارش انجمن باشه پیدا کرد. خوب ملت بایست زندگی هم بکنن دیگه! :10:
به نظرم بهتر دست به دامن همون آموزشهایی که قبلا آماده شده بشی. که میتونی تو وقت هم صرفه جویی کنی.
ebrahimjan
24-07-2011, 05:25
خیلی دوست دارم، اینکار رو انجامش بدم. اما من فقط یه نفرم!(فقط یکی!:41:). اگه خیلی از وقتم رو بزارم بزور میتونم هر ماه یکبار یه چیز درست و حسابی دست و پا کنم.
با این کسادی انجمن کرک (فقط انجمن کرک!:13:) هم که نمیشه یه گروه که همه ی کاروبارش انجمن باشه پیدا کرد. خوب ملت بایست زندگی هم بکنن دیگه! :10:
به نظرم بهتر دست به دامن همون آموزشهایی که قبلا آماده شده بشی. که میتونی تو وقت هم صرفه جویی کنی.
واقعا انجمن کرک با کسادی عجیبی مواجه شده لطفا یکی به دادش برسه راستی اگه میشد یه گروه کرک تو p30world تشکیل داد عالی میشد
تشکیل گروه کرک به این راحتی که فکر میکنید نیست . من بزودی چنتا کرک می میذارم که روش کار کنید , فکر کنم این بهترین روش برای فعالیت باشه .
ebrahimjan
24-07-2011, 12:26
تشکیل گروه کرک به این راحتی که فکر میکنید نیست . من بزودی چنتا کرک می میذارم که روش کار کنید , فکر کنم این بهترین روش برای فعالیت باشه .
اگه این کار رو انجام بدید خیلی عالی میشه من که منتظرم
amirgooran
24-07-2011, 20:51
سوالات متداول انجمن کرکينگ را مطالعه نماييد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.