ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل درایو اینترنال به اکسترنال ( رایتر اینترنال به اکسترنال)

alil1369
18-07-2011, 19:16
سلام
نظرتون در مورد تبدیل رایتر اینترنال به اکسترنال چیه ؟؟ برای استفاده لب تاپ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه راهنمایی میکنید
چی پیشنهاد میدید ؟؟

ممنون

alil1369
19-07-2011, 00:27
یه راهنمایی کوچیک ؟؟

ata.royalfalcon
28-07-2011, 11:05
سلام
نظرتون در مورد تبدیل رایتر اینترنال به اکسترنال چیه ؟؟ برای استفاده لب تاپ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه راهنمایی میکنید
چی پیشنهاد میدید ؟؟

ممنون

یه راهنمایی کوچیک ؟؟

سلام و خسته نباشید
مدلی که شما لینکشو گزاشتین تبدیل به usb2 هست که بعلت کند بودن بیش از حد توصیه نمیکنم کاری که من انجام دادم اینطوری بوده .

1.با توجه به اینکه لپتاپم esata داشته .
2. و با توجه به اینکه من کارم آرشیو فیلم و کارتونه پس سرعت بالا برایم مهم بود ، پس از تبدیل sata به usb استفاده نکردم .
3. و با توجه به اینکه نمیخواستم رایتر خود لپتاپ بعلت کار زیاد زود فرسوده بشه .
4. و همچنین با توجه به اینکه قبلا یه رایتر اينترنال مازاد که sata بوده و همچنین یه پاور مازاد داشتم .

پس
1. یه براکت sata به esata خریدم 5 هزارتومن چون خود کابل sata to esata رو تو بازار پیدا نکردم (عکس زیر)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. از اونجايي كه قسمت esata براكت بصورت مادگي هست اجباراً بايد یه کابل دو سر esata نري خريد كه قيمتي حدود 3 هزارتومن دارد .

پورت ساتای براکت رو به دیویدی رایتر وصل کردم و سپس کابل esata رو از یه طرف به لپتاپ و از طرف دیگه به انتهای اون براکت وصل کردم.

و با توجه به اینکه پاور مازاد داشتم برای اینکه خارچ از کیس روشن بشه سیم سبز و مشکی رو به هم اتصال دادم (عكس زيز) و فیش برق رو به دیویدی راییتر وصل کردم . با توجه به اينكه ديويدي رايتر مثل هارد اهميت بالايي ندارد ميتونيد از آداپتور برقي كه همراه تبديل sata to usb فروخته ميشه استفاده كنيد .