مشاهده نسخه کامل
: درخواست کد جاوا برای وبلاگ
reza2pars
10-06-2006, 14:23
یک کد جاوا می خوام که تو وبلاگ نظر دادن بدون زدن بر روی لینک نظر امکان داشته باشد یعنی فرم نظر دادن تو صفخه اصلی وبلاگ باشه اگه متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم
hassan-2005
10-06-2006, 15:04
با سلام
فکرکنم این جا یه نگاه کنی بد نباشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
بای
reza2pars
10-06-2006, 16:02
رفتم نبود.
reza2pars
10-06-2006, 23:51
كسي نمي تونه كمك كنه
reza2pars
13-06-2006, 23:58
واقعا اينقدر سخته يا متوجه سوال من نشديد اگه كسي بلده كمك كنه ديگه بيشتر از اين نميتونم التماس كنم
فكر نمي كنم همچين كدي با جاوا يا اچ تي ام ال باشه كه وبلاگ شما بتونه اون رو ساپرت كنه
شما اگه يك هاست داشتين كه زبون PHP رو پشتيباني مي كرد عملي بود ولي وبلاگ فكر نمي كنم بشه
چون شما قدرت مانور زيادي نداري
مي توني صبر كني دوستان ديگه هم نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخواهم کسی داره به منم بده.
ممنون.
M.B.Asadi
14-08-2006, 18:34
بريد تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا در سمت چپ صفحه يه سري ابزار براي وبسايتها هستش كه اينم بينشون هست اونو انتخاب كنيد(البته اول بايد عضو بشيد) بعد يه كد بهتون ميده كه اونو بايد تو وبلاگ قرار بديد.فكر كنم اسمش chat بود دقيق يادم نيست چون خيلي وقت پيش ازش استفاده ميكردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي من فيلتره البته از آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوان وارد شد اما كد را كه مي گذارم كار نمي كند.
در ضمن اوني كه شما مي گويي نامش چت باكس يا تابلوي گفتمان است نه فرم نظرخواهي.
و آقا رضا فرم نظر خواهي مي خواهد نه چت باكس.
M.B.Asadi
18-08-2006, 10:40
يه چند تا راه هستش .يكي كپي كردن قالب نظر سنجي در كنار قالب اصليه مه به خود من زياد حال نميده.يكي استفاده از چت باكسهاي موجود در اينترنته كه شركتcbox به صورت مجاني ميده و به صورت يه فريم در وبلاگت قرار ميگيره.
براي دريافت اين چت باكس كه خيلي هم توپه برو به اينجا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اگه سمت راست صفحه ي اون سايتو نگاه كني يه نمونه از اين چت باكس به نمايش در اومده.براي دريافت اين چت باكس sign up رو در بالاي صفحه بزن.
اميدوارم لذت ببريد و هميشه موفق باشيد
aminkarami
19-08-2006, 12:54
دوست عزيز برو webgozar.com كه سايتي فارسيه بعد اونجا عضو شو .اين سايت سه سرويس در اختيار كاربران قرار مي ده.
ايجاد نظر سنجي براي وبلاگ و ايجاد خبرنامه و تععيد آمار سايت.
كاملا هم خوب كار مي كنه من هم از نظر سنجي اش دارم استفاده مي كنم هم از خبرنامش.
مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.