ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد خرید لوازم جانبی دوربین های عکاسی

amtist7
18-07-2011, 13:46
با سلام خدمت دوستان.
میخاستم یه سوال بپرسم ولی جایی رو مرتبط پیدا نکردم. این بحث جدید رو باز کردم تا اگه شخص دیگه ای هم مثل من پیدا شد سر در گم نشه. فقط بچه ها همکاری کنید تا با هم به نتیجه برسیم. ممنون
من چند روز پیش از نماینگی سونی یه مموری16 گیگ گرفتم 70.000 تومن میخاستم ببینم کسی اطلاعی در این مورد داره. یارو میگفت اصله ارزونترشم داشت.8 گیگ هم داشت درجه یک میگفت 40 و درجه 2 (به قول خودش البته) 30 تومن.

amtist7
19-07-2011, 12:32
برای خرید سه پایه چه پیشنهادی دارید؟ به جز ارتفاع پارامتر دیگه ای هست؟

Aless
19-07-2011, 19:04
با سلام خدمت دوستان.
میخاستم یه سوال بپرسم ولی جایی رو مرتبط پیدا نکردم. این بحث جدید رو باز کردم تا اگه شخص دیگه ای هم مثل من پیدا شد سر در گم نشه. فقط بچه ها همکاری کنید تا با هم به نتیجه برسیم. ممنون
من چند روز پیش از نماینگی سونی یه مموری16 گیگ گرفتم 70.000 تومن میخاستم ببینم کسی اطلاعی در این مورد داره. یارو میگفت اصله ارزونترشم داشت.8 گیگ هم داشت درجه یک میگفت 40 و درجه 2 (به قول خودش البته) 30 تومن.

ادم های دزد و از خدا بی خبر! درجه 1 و 2 چه صیغه ایه؟!!!

برای خرید سه پایه چه پیشنهادی دارید؟ به جز ارتفاع پارامتر دیگه ای هست؟

دوربینتون چیه؟ چقدر میخواهید هزینه کنید؟
تحمل وزن.میزان انعطاف و فرمان پذیری سریع راحت برای ژانرهای مختلف عکاسی.وزن خود سه پایه.کیفیت ساخت و ... از پارامترهای سه پایه خوبه

amtist7
20-07-2011, 17:22
سلام عرض میشه قربان. مموری که من گرفتم گفت سریعتر از اون یکیه ساخت تایوان و نارنجی رنگه(سونی). اون یکی فکر کنم آبی بود یا یه رنگ دیگه ولی فقط رنگش فرق میکرد!!!!!!!!
دوربینم sony hx100 وزنشم 600 گرمه.از لحاظ هزینه به صرفه باشه مگه گرونه ؟ یارو میخاست سه پایه بهم بده 20 تومن نخریدم چون اطلاعی از قیمتش نداشتم.
ممنون

amtist7
20-07-2011, 17:26
دوربینو از هایروپطیان تو چهار باغ خریدم!

tirdad_60
21-07-2011, 16:25
سلام

برا یسه پایه میتونید از سه پایه های slik یا somita تهیه کنید که مدل اول کیفیت بهتری هم داره
در مورد سه پایه این مطلب خیلی مهم که وزن بالایی نداشته باشه گاهی اوقات نیم کیلو وزن اضافه در مسیرهای طولانی طاقت فرسا میشه
باید به فروشگاهها سر بزنید انواع سه پایه رو ببینید تست کنید تا خوب تفاوت ها رو حس کنید

amtist7
24-07-2011, 00:10
سلام

برا یسه پایه میتونید از سه پایه های slik یا somita تهیه کنید که مدل اول کیفیت بهتری هم داره
در مورد سه پایه این مطلب خیلی مهم که وزن بالایی نداشته باشه گاهی اوقات نیم کیلو وزن اضافه در مسیرهای طولانی طاقت فرسا میشه
باید به فروشگاهها سر بزنید انواع سه پایه رو ببینید تست کنید تا خوب تفاوت ها رو حس کنید
از قیمتاش میتونی مطلعم کنی تا برم بخرم بوق نباشم.
ممنون.